dag 9

Idag är en riktigt bra dag. Pappa fyller år, det är fredag, det är plusgrader ute och just i skrivande stund har jag knappt ont i halsen! Dock vågar jag inte riktigt räkna med att det är helt bra än för jag hade väldigt ont imorse när vi var uppe och gratulerade pappa men sen har det liksom försvunnit mer och mer under dagen. Jag hoppas för allt i världen att det fortsätter så! Däremot sitter sårskorporna kvar, i alla fall den ena, och det har jag insett nu att när dom lossnar gör det ont. Så det har jag troligtvis kvar men har jag tur kanske dom lossnar lite sådär i smyg. Vore skönt.

Annars är jag glad för att jag kan prata relativt smärtfritt och för att jag har letat runt efter goda tapasrestauranger till på onsdag då jag och familjen ska ut och äta. OCH för att jag fick världens finaste kort av Malin idag! Jag satt här vid köksbordet och fick tårar i ögonen för att jag blev så glad. Tack fina du!

Nu ska jag fredagsmysa med min bästa familj. Puss kompisar och ha en toppenhelg!

Kommentarer
Postat av: MALIN

hey, det går bra nu!

Kul att du är piggare och gladare.. och jag menar födelsedagar då är du ju alltid på topp!

Kul att snön börjar töa, nu är våren snart här!

Och för min del, idag var det VÅR!

Vi hoppade en hel av skolan kring lunchtid och gjorde en liten shoppingrunda + lunch ute i Princess Street park (brevid den hemska byggna/monument vi bestämmde träff vid när du kom)

Tack så hemskt mycket för ditt sms, det gjorde mig minst lika glad ska du veta!

Och, la du märke till att det var en okänd handstil på kuvertet, allt för att göra det hela lite mer spännande!

Puss vännen

2011-02-25 @ 19:19:49
URL: http://liteommalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0