Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Vad jag bryr mig om nu är
att från samma säng
lyssna till samma regn



' & med detta säger jag godnatt för ikväll.

mjukare än snöflingor i april

Hej.

Klockan är elva och jag är mer än vaken. Eller ja, jag är vaken i alla fall. Sitter med en kopp te och lyssnar på Håkan. Ganska mysigt faktiskt. Dock är mitt citronte slut vilket gör mig lite ledsen, jag fick ta ett annat istället. Jag ork ar inte berätta i detalj om min helg för det är inte så kul att läsa tror jag men jag hade det roligt och jag fick äntligen träffa Niklas igen och det var nog det bästa på länge.

Igår blev jag getingstucken 3 gånger på foten när jag sprang så nu är min fot jättestor och svullen. Trist.

Jag glömde förresten säga att min syster åker på 3 månaders resa till Sydamerika imorrn. Jag hoppas att hon får en toppen resa och jag många fina vykort! :)

Puss.

Godkväll på er

Jag borstade just mina tänder och funderar på att snart krypa ner i min stora säng. 120 cm själv är gött! Men på tok för omysigt..

Idag har jag knappt varit i skolan känns det som, började 9.30 & slutade 13.30. Inte fy skam. Efter skolan drog jag & Malin med oss Albin in till the big town Örebro för lite socialt umgänge. Det hela slutade med att jag, som inte skulle handla någonting, köpte ett par nya jeans och en söt tröja. Inte toppen för plånboken med toppen för humöret! Som grädde på moset toppades det hela med att Malin & jag köpte med oss varsin sushi på vägen hem. KALAS! Jag funderade när vi satt på tågstationen i solen och åt & kom fram till att det finns ingenting som gör  min mun gladare än när det kommer en färsk sushibit infarande. Det kan man kalla matorgasm om något.

Imorrn åker jag iväg, igen. Denna gången är det dags för Vimmerby och J-cup. Jag hoppas knät håller så jag kan springa på.

Det blir nog dåligt med uppdateringar tills jag kommer hem igen på söndag men ni får hålla er helt enkelt. GONATT!


Det hade ju inte varit helt fel att krypa ned och lägga sig bredvid den här sötnosen..

onsdag

Jag pratade nyss med Niklas länge i telefonen. Jag kom fram till att jag inte klarar mig utan honom.

Det var nog det enda vettiga jag hade att säga idag + att jag & Malin bakade goda hallongrottor också. Det var fint.

Alltid

tråkig tisdag?

Hallå på er!

Jag slutade 12,20 idag
& har varit hemma i hur många timmar som helst (vilket jag inte brukar ha varit kl hall sex) så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Jag har ont i halsen också, igen(!) plus att jag typ knakat in brosket i mitt vänstra knä så det är jätteömt, ajabaja.
Min kropp är inte ämnad för att träna så mycket som jag vill och försöker, det bara är så tyvärr. Men jag är ju anmäld till tävling på lördag så jag hoppas jag är frisk och kry då!

Förresten så ringde min kära syster från Trondheim nyss, vilket gjorde mig lite förvånat då hon skulle åkt hem kl 9 imorse. Det visade sig att hon tydligen haft en riktig otur och missat tåget till Sverige men typ 20 sek då hon stod på perrongen och såg tåget åka iväg. Plöstligt händer det, som man brukar säga. Men det var kanske inte så skoj ändå.

Nu borde jag ta tag i någon form av middag, men det blir nog bara jag idag då resten av gänget ska träna. Men ni får ha det fint!

puss

knas



Jag bjuder på denna snyggbilden(!) från Ericas fest. ENJOY! ;)

Cha Cha Slide




Denna videon var en riktig parthöjare igårkväll faktiskt. Lyssna & gör efter så ska ni se ;)

Hjälp tack.

Kan någon vettig människa förklara för mig hur man kokar ris utan att det blir överkokt eller underkokt (läs hårt och torrt)? JAG KLARAR INTE AV DET!!

galet.

Klockan är inte ens sju men jag skulle seriöst kunna gå & lägga mig och sova hur många timmar som helst ändå. Och jag har redan sovit en timme i soffan nyss. 18-årsfest + Orientering dagen efter är inte den bästa uppladdningen. Men jag hade himla kul igårkväll hos Erica & det var väl huvudsaken. Nu funderar jag på att gå och fixa lite käk. Kanske uppdaterar senare. Puss så länge. 


Det är den 21a idag.




PUSS PÅ VÄRLDENS FINASTE NIKLAS!

Godmorgon godmorgon!

Jag sitter hemma en stund nu, vi har hål till 11 . Jag & Malin har redan varit på biologilabb (himla spännande ska ni veta!) och när vi skulle gå hem ösregnade det verkligen. Jag som inte hade någon jacka med mig fick lite panik men vi skyndade oss snabbt till den lilla gallerian som finns här i Hallsberg och köpte oss varsin latte med riven choklad på. Då blev jag glad igen :) Och nu försöker jag leta upp min inbyggda kamera i datorn som tydligen har gått och gömt sig. Det var inte lika kul.

Snart ska vi kila tillbaks till skolan igen och gå direkt till vaktmästarn, för vi ska få våra skåp idag. Så det gäller ju att ligga på så man får ett överskåp liksom! ;) Men jag fortsätter väl med mitt letande så länge...

Vet ni en annan grej förresten? imorse när jag och Malin gjorde iordning oss innan skolan hörde vi världens duns innifrån (?) mitt rum. Det var 3 av mina 4 små speglar på väggen som hade dunsat rakt ner i golvet och gått sönder. Kul! Så nu blir det typ 21 års olycka för mig..

Ha en fin dag! PUSS


!

& TROR NI INTE ATT DET ANDRA JÄVLA PARET JAG SKA SÄTTA PÅ MIG OCKSÅ ÄR SÖNDER!?

puss

Jag skulle just sätta på mig en av mina strumpor när jag insåg att det var ett fett hål på toppen av foten liksom. Så nu måste jag slänga både den och dens partner. Blä.

sjätte



Johanna skickade nyss den här fina bilden på Niklas & mig från O-ringen i somras. :)

Upptäckt

Jag gjorde nyss en stor upptäckt. Jag kom på mig själv med att sätta på mig ett par strumpor. Och med tanke på att jag  knappt aldrig använder strumpor på somrarna betyder detta att det snart är höst?
TRÅKIGT!




2:a

Hallå!

Nu är jag inte yngst i skolan längre. Det insåg jag idag, första dagen i skolan, för det var en massa nya små(?) barn som sprang omkring överallt. & vill ni veta en grej? vårt schema är skönt! Vi har ca 3 sovmorgonar i veckan och den senaste dagen vi slutar är 14.00 och den tidigaste 12.25. Är inte det gött så säg!

Nyss kom jag, Malin, de nya ettanbrudarna och Johan Salomonsson hem från ett skönt intervallpass uppe vid HOK-stugan. Det blev jogging dit 20 min + 5 x 3minuters intervaller. Det kändes rätt bra faktiskt. peppar peppar! Så nu blir det snart en dusch och sen är det dags för ytterligare en gourmetmåltid här i Hallsberg. Den som lever får se vad det blir!

Ha en fin kväll allesammans! Puss

Digitalkamera sökes!

Nu inser jag hur väldigt gärna jag skulle vilja ha en alldeles egen, fin digitalkamera. Jag har nämnligen just inrett klart och gjort jättefint i mitt rum så det hade ju varit helt perfekt om jag hade kunnat langa in en snygg bild här så ni kunnat se. Men jag får väl vänta tills julafton och önska mig en då, samtidigt som jag ska önska mig en ny, snygg & bra mobil och en massa andra grejer...

Hur som helst börjar skolan imorrn och allt blir som vanligt igen. Fast med ny lägenhet och nya elever. Det känns riktigt gött faktiskt. Jag tror att det kommer bli ett bra år! :)

Och ni vet slingorna jag snackade om? Dom är klara nu..och jag blev väl lite ljusare i håret i alla fall. Så jag är på rätt väg ska ni se! Nu ska jag slå en pling till pojkvännen min. Ha en grym måndagskväll!

Puss

back on track i Hbg

Hallå på er!

Nu är jag tillbaks i Hallsberg igen :) Lilian ska alldeles strax hjälpa mig att göra ljusa slingor i mitt hår så jag måste fixa det nu. Vi hörs senare!

puss så länge
!

flytt på G

yes, jag håller på att packa för fullt inför min flytt tillbaka till Hallsberg imorrn & det enda jag kan säga är att det är mycket att tänka på! Jag ska ju byta lägenhet så jag har inte ens full koll på vad det är för grejer jag ska ha med mig, men det löser sig väl. Och imorrn har klubben tävling & jag ska ha hand om barnpassningen. Det blir nog kempegrejt!

Hoppas ni haft en mysig fredag än så länge. Kanske inte blir någon uppdatering imorrn men vi får se.

Puss så länge!

bad idea

Det kanske var en larvig idé för folk verkar intve direkt nappa. 12 besökare hittills varav endast två (Strongt gjort Erica & Rebecka!) har uppget sina namn. Men jag kan förstå er, jag sitter och spanar in en himla massa bloggar utan att någonsin kommentera eller lämna något spår efter mig, förutom en liten person extra i statistiken. Så det är lugnt hörrni! Jag är glad ändå :)

Jag var ju som sagt och tränade innan idag och jag kom då fram till tre saker:

1. Det är asjobbigt att träna när man varit/är sjuk!
2.
Järlas junior/seniorgäng är sköna!
3.
SL's bussremsor är på tok för dyra!



/ Klara

Äntligen fredag!

Godmorgon på er snyggingar! :)

Jag väcktes, för första gången på ett bra tag, av väckarklockan imorse. Det är nämnligen dags att dra på träning alldels strax. Jag hoppas verkligen det känns bättre än vad det gjorde igår!

Inatt när jag låg och funderade började jag fundera på vad det är för folk som faktiskt läser min blogg varje dag. Jag har koll på kanske en 7-8 stycken men sen tar det stopp.Och statistiken visar ju att ni är en 30 pers om dagen. Så kan ni inte, bara för att jag är så nyfiken, kommentera med ert namn i detta inlägget så jag får en liten bättre överblick? Snälla :) Alla kommer ju såklart inte svara men ni får gärna!

Nu ska jag pack my belongs & gå till el autóbus. Ha en skön fredag fellows! (stavas det så?)

PUSS

Vad är grejen?

Alltså jag förstår inte? Vad är grejen med att man alltid (eller okej, rätt ofta iaf) deppar ner sig när man sitter själv och funderar på kvällarna? Jag gör det i alla fall på tok för mycket. Därför ska det bli skönt att åka tillbaks till Hallsberg där jag kan umgås med goa människor dygnet runt och aldrig deppa med mig själv. Det verkar väl toppen? I hope so! :)

Det var himla trevligt att träffa Jessica i stan idag också. Hon är en glad & go prick ska ni veta!

PUSS PÅ DEN!

torsdag

Hallå på er!

Kommer ni ihåg när jag skrev det här inlägget http://livetenligtklara.blogg.se/2008/may/kanner-ni-igen-kanslan.html#comment? Då var jag så himla nöjd för jag hade sprungit så fort kändes det som. Nyss var jag ute och joggade en sväng på 30 min, första gången på 11 dagar p.g.a min förkylning. Det enda jag kan säga var att det inte kändes som i det gamla inlägget. Herregud så segt det gick! Men jag hoppas & tror att det är förkylningens fel så förhoppningsvis känner jag mig piggare när jag är helt frisk. :)

Igårkväll var jag på överraskningfest i Alby för Ellen. Det var himla skoj faktiskt och bilder ska ni få när jag själv lyckats hitta några. Nu ska jag ducha och sen i eftermiddag ska jag till stan med Jessica & fika. Mys.

Ha det fint så hörs vi senare! Puss ♥

HÅKAN KOMMER TILL CIRKUS 29/10!

 

Jag tänker i alla fall vara där! :)

onsdag

Godmorgon på er! Pinsamt nog vaknade jag för bara 35 min sen...och det sjuka var att jag sov innan 24 igår kväll så jag har sovit hur många timmar som helst innat typ... Men det kanske är bra för förkylningen, vem vet :)

Snart kommer Malin hit, som redan har varit i Tyresö och tränat så sen ska vi leeka! Jag hoppas ni också sovit allihop.

Vi hörs senare, puss så länge!

Ellen 18 idag!!

ELLEN FYLLER 18 ÅR IDAG! STORT GRATTIS ÄLSKADE VÄN!!!


Bilden är från förra året när snyggingen fyllde 17.

För idag har jag namnsdag!

Kvinnonamnet Klara eller Clara kommer av det latinska ordet clarus som betyder berömd och som även har gett upphov till det svenska ordet klar. Namnet finns i almanackan till minne av Sankta Clara som levde på 1200-talet och grundade en franciskansk nunneorden. Hennes kloster i Stockholm har gett namn åt stadsdelen Klara. Äldsta belägg i Sverige, år 1449. Klara är en av namnkometerna just nu. Under 1990-talet ökade användningen kraftigt och namnet hör just nu ett av de 20 vanligase tilltalsnamnen. 31 december 2005 fanns det totalt 17 519 personer i Sverige med namnet Klara eller Clara varav 11 304 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 971 flickor något av namnen, varav 706 fick det som tilltalsnamn.


SÅ DET SÅ! :)

PUSS

Jag orkar inte vara sjuk!!!!!!! By the way fyller Ellen 18 år imorrn & jag har namnsdag. Det ni!

Jag saknar Niklas & ska leka med Jessica på torsdag, kan bli fint!

Puss & goodnight

Just dance!




Bara för att jag nyss övningskörde med mamma & fortfarande lever bjuder jag på denna. ENJOY!

less

Jag är förkyld och har varit det konstant sedan förra måndagen. Och nu när jag äntligen trodde att den började släppa så blir det bara värre. Vad är problemet? Jag förstår inte! Jag hostar så det låter som om jag varit rökare i 40 år, minst! och är snorig som om jag hade värsta allergin. Blä! Jag blir less på att jag därför inte får träna vilket gör att jag känner mig lat, tjock och dålig.

Vet ni en annan sak? Inatt när jag, för andra natten irad inte heller kunde somna, låg och funderade kom jag på en massa smarta saker. Sånt som jag tänkte att; det där måste jag bara ta upp i bloggen! men grejen är bara att allt det där smarta nog försvann under nattens sömn för idag har jag ingen koll på vad det var som var så himla viktigt att ta upp. Men jag lovar, kommer jag ihåg det så ska jag dela med mig av det till er, var så säkra.

By the way så ska nog jag och min mami ut och köra lite bil ikväll. Det kan ju gå hur som helst. 



Vet ni en sak?

Jag hatar känslan av att veta att jag inte kommer få känna mina läppar mot hans och mina händer i hans på 19 dagar!




Han är för söt.


blä

heey, urinvägsinfektion & penicillin i 5 dagar nu. Som det kan gå.

suntag

Guten tag mina vänner! :)
 
Idag mår jag tyvärr inte så bra. Det hela började med att jag vaknade kl 04 inatt och inte kunde somna om. Jag frös som ett djur fast jag hade både duntäcke & filt och det var en vanlig augustinatt. Feber? I guess so. Jag var också uppe och kissade typ 15 gånger under den tiden jag inte kunde somna om, konstigt. Idag har jag haft ont i magen hela dagen och varit kissenödig som en hund hela dagen. Mamma tror jag har úrinvägsinfektion så jag måste in och kolla det senare ikväll. Inte så skoj i sånna fall, men men allting går över till slut. Och tur är väl det!

Jag har i alla fall köpt en ny kalender idag som man fick designa framsidan själv på. Woho! Jag gjorde min grymt snygg ska ni veta! :D Sen framkallade jag även två bilder till den nya fotoramen jag köpt till mitt rum i Hallsberg. Det blir nog fint det också!


Dessa två bilder får pryda ramen :)

Ha en fin söndagskväll allesammans. Imorrn börjar ju sista sommarlovsveckan, tyvärr.

Big kiss!

lördag

Ladies & Gentlemen! Vet ni vad jag har gjort idag?

Jag & min kära vän Malin tog vårt pick och pack och begav oss till Tullinge för att hälsa på Johanna över dagen. Det var tur att vi gjorde det för det var riktigt kul och mysigt att få träffa henne lite igen! Vi åt, fikade & pratade en massa, precis som det ska vara :)

Igår kom jag hem ifrån Skåne också vilket inte alls var kul. Detta innebär att jag inte får träffa Niklas på 3 veckor & jag saknar honom redan som en tok! Jag hoppas verkligen dagarna går fort men det är mycket som står på schemat så det gör dom förhoppningsvis.

På lördag har klubben tävling & sen blir det flytt back to Hallsberg och utflyttning ur min gamla lägenhet in i den nya. Sedan börjar skolan den 19:de, 18-årsfest hos Erica i Älvsjö den 22:a och sedan tävling och kanske kräftskiva den 23:e. Det blir nog naajs!

Vet ni förresten? Jag kom 3a i söndags och fick därmed äntligen lite bättre ranking. Woho på det! :D

puss så länge, hoppas allt är fint!

The nootebook

I förrgår kollade jag & Niklas på The Nootebook som var en sjukt gullig film! Verkligen riktigt bra :) Nyss hittade jag detta klipp på youtube där de vann priset för bästa kyssen på MTV awards för några år sedan. Och det var dom minsann värda!

tillbaks till vardagen

Hej på er! Idag är det torsdag igen, känns som om det var det alldeles nyss tycker jag...Hur som helst så tar jag tåget hem till Stockholm imorrn. Inte så kul alls men jag överlever nog. Jag kommer antagligen inte få träffa Niklas förrens om tre veckor nu innan nästa gång vi ses igen...3 veckor! Jag är ju egentligen van vid att få vänta så länge men nu i sommar har vi ju setts i stort sett hela tiden så det kommer nog bli lite jobbigt att vänja sig vid igen.

Jag satt förresten och kollade upp vad jag ska springa i höst och insåg att jag har varje helg fram till den 17 oktober uppbokat. Det är ju naaajs. Rätt sjukt faktiskt med tanke på att det är den 7 augusti idag. Men men, det är sånt man får räkna med om man är en orienteringstönt. ;)

Ni undrar kanske jag vad tyckte om bion häromdagen förresten? Den var inte vidare faktiskt. Alla bara dödade varandra och läskig var den. Och himla lång, 2,5 timme! Men ni som gillar sånt, gå och se den vettja. Och Heath Ledger var ju som vanligt ingenting att klaga på fast han såg riktigt äcklig ut i sin sminkning.

Jag är förkyld också så jag har inte tränat sen i söndags men det kanske blir lite jogging sen om kroppen tillåter.


Ha det fint så hörs vi senare! Puss // Klara

biotime

Hallå buddies!

Alldeles strax ska vi in till Lund & kolla på The dark knight med Heath Ledger. Hoppas den är bra! :) Annars är det fint här nere förutom att det ösregnat hela dagen...


Puss!

:)

Hallå gott folk!

Jag sitter just nu nere i Skåne med min dator & är så lycklig över att den fungerar igen. Stort tack till Christian "The hacker" Kollberg som kirrade hela biffen! :)

Helgen har varit rolig, tråkig, kall, blöt och rätt jobbig. Det började med att jag åt thaikyckling till middag i fredags som sedan gav mig en matförgiftning under lördagen då jag skulle springa vilket resulterade i en mycket illamående Klara som spydde under loppet. Inte kul alls! Jag som är så sjukt rädd för att kräkas var inte glad där ute ska ni veta. Dock repade jag mig under gårdagen så jag kunde springa medeldistansen idag. Den gick sådär. Jag bommade lite, var trött i kroppen & rätt ofokuserad men jag blev tydligen 3a ändå vilket inte var fy skam av 18 löpare. :)

Det enda mer jag har att säga är att mina två favoriter MALIN & ALBIN FYLLER (17 respektive 18 år) idag!
STORT GRATTIS MINA VÄNNER! :)

Ha det kalas! Puss & hej

skövde

Hallå snyggingar!

Nu är jag i Skövde. Snyltar på internet på Malins hotell med min dator som numera är fett glad! WOHO! :)
Jag är sjukt trött & gick upp kl 2 inatt, inte så najs...
Men ni får ha det fint!

PUSS

fredag

Hallå Hallå!

Idag ställde jag klockan på 10 för jag har en del att fixa innan vi ska åka. Jag ska nämligen åka till Skövde över helgen och springa U-10. En orienteringsstafett för ungdomar upp till 18år. På söndag sedan ska jag springa vanlig tävling & sen bär det av ner till Niklas mellan söndag & fredag, :)

Vet ni en bra grej? Min bärbara dator har ju lackat från och till ändå sedan jag köpte den för ett år sen så nu i veckan lämnade jag den till Christian som säger att han fixat den nu och att den mår bra. Det vore sjukt skönt om det är så! Jag ska få tillbaks den idag så vi får väl se :)

Nu ska jag upp på vinden och hämta madrass & sovsäck, det är ju tältsovning som gäller! Jag lär inte uppdatera innan söndag men ni får ha en toppen helg allesammans!

Stor kram från Klara! Speciellt till Emmy & Elise som jag mötte på bussen i förrgår, för dom är så himla söta och snälla! :)


RSS 2.0