If I used to love you baby that ain't nothing like I'm loving you now



Jag är så sjukt glad över att han vill vara min!

high five!

Jag har redan cyklat och handlat, tagit ut alla pengar jag var skyldig min syster, ätit frukost, tvättat, hängt tvätt, sorterat torr tvätt, tömt diskmaskinen & gått ut med soporna! HIGH FIVE PÅ DEN

Dock börjar jag få ont i min hals känns det som så det blir nog ingen träning ikväll som det var tänkt. :/ men men

Puss


Goodmorning sunshines!

Här är lite bilder från fikan igår:



 

 
Snygg-Linnea var förstås med!




 

 
Paulina & Ellen

 
Happy people!


Hoppas ni får en skön dag! Jag måste tyvärr ta mig i kragen och hänga tvätt, gå ut med soporna, gå & handla och diverse andra roliga saker. Puss så länge!


det är jag & Jamie Oliver

Hallå!

Ensam hemma som jag är har jag nyss lagat en riktig gourmetmåltid idag med. Igår vart det omelett & idag...pytt i panna! Vi får se vad jag lyckas åstadkomma nästa gång ;) Om ett tag ska jag in till stan och möta upp Ellen, Linnea & Paulina för en liten fika. Verkar himla mysigt faktiskt :)



  Bilden är inte kanon men den får duga. Puss från Klara.


Det är tur att det finns snälla människor

Godmorgon på er!

Min natt/morgon började inte bra idag ska ni veta. Det hela började med att jag, inatt kl 01 låg & pillade på min mobil och får för mig att jag ska aktivera pin-koden som jag inte använt på länge. Smart som jag är så trodde jag bara att jag kunde välja vilken ny kod som helst men så kul var det ju inte. Jag skrev in en kod och vipps stod det - PIN-blockerad. YES, tänkte jag, verkligen inte. För puk-koden som man måste ha för att låsa upp hade jag verkligen ingen aning om vart jag lagt. Men jag upp och började leta igenom hela husen halv två inatt, dock utan resultat så tillslut gick jag och la mig igen. Sedan, när jag vaknade imorse hade jag så sjukt ont i magen så jag inte ens kunde ställa mig upp. Tänkte ännu en gång, YES, nu har jag åkt på en magsjuka också. Men som tur var så var det inte så illa, jag somnade om 1,5 timme och var rätt pigg när jag vaknade igen. Jag har letat efter koden hela morgonen men inte hittat den nu heller så till sist gav jag upp och ringde kundservice och fick prata med en jättetrevlig tjej som hjälpte mig. Jag fick min puk-kod och min mobil lever igen!

Det är tur att det finns snälla människor som vill hjälpa till när man klantar sig själv. :)

/ Klara

min sommar i några bilder:


Neger-Ellen & Mulatt-Anna




Fröken Hall


Syster & jag


Alltiv vi. <3


Älskling.


Mycket effektiv fiskekväll på Muskö
 


Midsommar på landet


Plantsättning is the shit!



Det här var bara ett litet smakprov. Jag har tyvärr inte fått tag på alla bilder jag vill ha än men jag fyller nog på så småningom ska ni se. Håll ut bara! ;)

29 juli.

Hej på er!

Idag är det den 29 juli. Snart augusti och snart slut på sommaren. Det är tråkigt tycker jag, att man längtar och längtar hela hösten, vintern och våren, för dessa futtiga 2,5 månader som går hur fort som helst! Jag klagar absolut inte på sommaren för just nu är allt kanon, men, det är piss att det är över så fort. Jag menar, nästa längtan inför sommaren kommer ju ta fart typ i slutet på september liksom. Men det är väl sådär det ska gå runt antar jag...

Vad har hänt i Klara Halls liv i sommar då? Jovars, en hel del faktiskt. Plantsättningen har ni ju koll på, sen var det midsommar på Muskö, sen 12 underbara dagar i Skåne med orienteringar och massa mys, sen besök hos morfar + liseberg, sen en etapp på Hallands 3-dagars, sen Muskö några dagar med Niklas + familjen, sen resa upp till Sälen och O-ringen, sen hem..& här är vi nu! Jag har hunnit med rätt mycket när jag tänker efter, och bara en massa bra och roliga saker vilket är himla postivt!

Jag orkar tyvärr inte berätta om allt men jag tänkte lägga in lite bilder sen som får sammanfatta sommaren. Däremot måste jag bara berätta lite för er om O-ringen som var förra veckan uppe i Sälen. Jag sprang D18Lång (klassen under elit där jag tyvärr inte platsade) och gick ut med förhoppningarna om att sista dagen, kanske, men bara kanske, jag skulle kunna gå ut med ny nummerlapp (topp 15 av cirka 200).

Veckans 2 första etapper var inte mycket att ha och jag var inte alls på topp. Bommade mycket och låg 25 totalt efter två dagar. Dag 3 däremot började det gå bättre och jag fortsatte plocka, så efter 4 dagar låg jag 17 totalt och jag började nu bli nöjd med min placering. (Dock lite sur över den uteblivna nya nummerlappen inför jaktstarten...) SIsta och 5:e etappen är alltså jaktstart och jag gick ut som nummer 17. Hade 2 tjejer inom 1 min framför mig som jag tänkte jaga ikapp. Dock började jag, precis som alla andra?, att bomma första kontrollen en hel del. ajsing! Men resten av loppet gick fint. Jag sprang på så mycket jag orkade i den 30 gradiga värmen (vilket alltså inte var så fort) och kom ikapp flera tjejer som startade innan mig. Det hela slutade med att jag blev 6a i mål! Hur glad tror ni inte jag blev när jag såg det resultatet?? Jag har aldrig varit bättre än 23 i O-ringen tidigare och visserligen var detta i Lång-klassen, men ändå! Topp 10 hade jag verkligen inte räknat med :D Så jag är mer än nöjd över hur mitt O-ringen slutade för detta året.

Den här veckan är nog den första lugna, hemma veckan på jag vet inte hur länge. Men på fredag bär det av ner till Skövde och U-10 Mila  och sen vidare ner till Skåne. Många bollar i luften, men det är så det ska vara :)

Jag hoppas ni har en toppen sommar. Langar snart in bilderna från min :)


vi hörs, puss från Klara.

sommaruppehåll

Hej på er! (om det nu fortfarande är någon av er som orkar kolla in min blogg fast jag aldrig uppdaterar nuförtiden...)
Jag vill bara be om ursäkt för detta, men tyvärr kommer det inte bli så mycket bättre på närmsta tiden för imorrn drar jag till Sälen och O-ringen en vecka. Jag ska ta tag i bloggen igen när jag är hemma lite och uppdatera er om min sommar.
Jag hoppas ni har det fint!


pusss

sol

Hej på er!

Jag är nere hos Niklas, vilket jag varit sedan i torsdags, och sitter därför inte så mycket vid datorn vilket är förklaringen till den dåliga uppdateringen. Jag hoppas ni har det fint i alla fall! ;) Idag var det strålande sol och över 25 grader varmt här nere, hur skönt som helst! Jag & Niklas gick runt inne i Lund hela dagen vilket kanske var aningens för varmt men jättemysigt!

I helgen sprang vi 3 Skåningar & 1 Dansk, fyra förlängda sprinttävlingar typ, och det gick väl både upp och ner. Tyvärr mer ner än upp. Ena etappen, den i Danmark, gick dock väldigt bra och då kom jag 2a. :)

Imorrn ska vi, om det fortfarande är så här fint väder, åka till stranden och sola & bada hela dagen. Vi får se om det blir Helsingborg eller Landskrona. Men det blir nog fint :)

Jag hoppas ni har en skön sommar allihopa!

Stor kram från Klara!

RSS 2.0