flakmoppe for the win.



Jag ger en den här toppenfina bilden från midsommarafton bara för att jag är lite glad. Jag har nyss bokat tåg till Lund imorrn, inte helt fel :) Nu ska jag iväg till Sickla med mina systrar och sen ska vi äta sushi. Kanonkul! ;)

puss så länge

dagens!

Blondinbella har likadana skor som mig. Sug på den!

http://blondinbella.se


lyckan är gjord.

JAG ÄR DONE MED PLANTERINGEN!!

En fin låt till en fin pojke.

Jag vet att du sover 
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu




Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så




Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit


Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår


Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå


Vad vore jag
Utan dina andetag


Vad vore jag
Utan dina andetag

suntag

Hej babes!

Jag är, för tredje gången gillt, tillbaks i Mora för ännu mer plantning. Dock blir det förhoppningsvis bara två dagar denna veckan, sen är jag helt klar! Känns riktigt bra att det snart är slut faktiskt.

Jag tänkte summera lite vad som hänt de senaste dagarna. I torsdagskväll kom jag hem till Sthlm igen och möttes på centralen upp av världens finaste pojke & mami. Inte illa! Klockan var mycket så vi åkte hem och sov för i fredags morse, midsommarafton, var det dags att åka ut till vårt landställe på Muskö i Stockholms skärgård. Solen sken och det blev en jättemysig dag med släkten + Niklas! Vi åkte flakmoppe, dansade runt stången, åt god mat, hoppade studsmatta, åkte motorbåt, sköt luftgevär och hade det allmänt jättebra. Jag lovar att langa in lite bilder när jag fått fatt på sladden, tror dock den ligger i Sthlm... men i alla fall, på midsommaraftonskvällen tog jag & Niklas pendeln + bussen hem till Älta igen. Det var ju nämligen dags för vårt 2-årskalas igår. :) Vi hade en jättemysig dag som började med att vi sov alldeles för länge än vad vi tänkt, till 11.35 och fick därför stressa lite, men sen åkte vi till Skansen och kollade runt lite, tog oss sedan in till Gamla Stan för en fika för att sedan åka hem och äta räkor och mysa. PIcknicken som vi hade planerad vågade vi tyvärr inte ha då det regnade av och till under hela dagen, men räkor + Fotbolls-EM var inte helt fel det heller. :) Sedan på kvällen kalasade jag till det rejält och bjöd på fin massage. Jag hoppas och tror att Niklas uppskattade det i alla fall. Och jag fick tre jättefina silverringar/armband av honom i 2årspresent. Så dagen kunde inte blivit bättre med andra ord!

Idag tog vi det mest lugnt innan det var dags att åka åt olika håll i Sverige igen. Men vet ni vad det härliga är?? Jag åker ner till Niklas redan på torsdag igen! Hur bra som helst. Precis som han är, världens bästa pojke!

puss och godnatt från Klara

2 år idag.




Du är det finaste jag har. Jag älskar dig.

:)




Lyssna och bli glada! Det blir i alla fall jag :)

tjolahopp!

FÖRLÅT. jag vet att jag är usel denna veckan men mitt trådlösa funkar knappt alls och jag blir bara arg. Men jag jobbar på och pengarna rullar in, nästan i alla fall. Och imorrn drar jag till Sthlm över helgen, & Niklas kommer & det blir tripp till landet med släkten över midsommarafton, sen hem, sen 2-årsdag med kalas och picknick (kan alla be om fint väder, tack?) & allmänt mysigt och härligt. Ska bli skönt att komma bort från hyggena för ett tag för idag var jag riktigt less. Det var pissigt, regnigt, dåliga hyggen, brant & myggigt! Ajabaja tyckte jag men jag lever. Snart är det sverigematch, det blir lite kul. Oavgjort räcker ju för kvartsfinal så vi får hoppas de fixar det mot Ryssland men det borde inte vara några större problem,(säger jag och tror att jag har bra koll på fotboll...men vad gör man inte för att imponera på pojkvännen & pappa? ;))


Nej, nu ska jag måla mina tånaglar så man inte ser smutsen av all sand som fastar på dem...Ha det finemang allesammans!

By the way så har Johanna lovat mig att hänka på till Grönan i sommar, för Niklas den fegisen vågar inte. Det kan nog bli kul! :) 

puss, speciellt till Ellen. Jag tänker på dig <3

Party all the time




Jukkola är nu över för detta året. Det var himla roligt och just nu är jag sjukt trött och vill krypa ned i min säng, men det är smällar man får ta. :) Gårdagskvällen innebar party på båten vilket var jättekul och ganska galet. Dock fick jag skoskav men annars överlevde jag fint ;) Orienteringen i lördags gick väl också rätt okej. Jag är nöjd att jag tog mig runt de där 8,2 km. Bommade iof ganska mycket, typ 7-8 min på en kontroll efter halva banan men sen var det bara på´t igen & då gick det bättre.

Nu är jag tillbaks i Mora igen, åkte med en av deras minibussar upp från Stockholm imorse. Sitter & väntar på att Anna & Sara ska komma hem från hygget snart. Jag har inte saknat plantsättandet direkt men imorrn är jag nog fit for fight igen!
Jag hoppas ni haft en jättebra helg allihopa!

och vet ni? På torsdag kommer Niklas till Stockholm och på lördag firar vi vår 2-årsdag! KALAS!


puss

JUKKOLA

Nu drar jag till Jukkola. Springer, som det ser ut just nu, sistasträckan för andralaget imorrn som är 8 km. Kan bli spännande... Sen blir det party hem på båten på söndagkväll. Det blir fint! :)

Ha en fin helg allesammans! Vi hörs när jag är tillbaks i Mora på måndagkväll om allt funkar som det ska.

puss och hej!

IGÅR VAR DET FEST



De tre födelsedagsbarnen.



Happy people!



Jocke & jag



On our way home


TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL ALLIHOPA! :)

EM-tider




Jag bjuder på denna sköna låt innan jag ska sova. GONATT!

hyggen all day long

Det är ungefär det jag håller på med dagarna i ända, men imorrn är det dags för 18-årsfest för Linnea och hennes 2 bröder och på fredag bär det av till Jukkola. Crazy! :) Jag är trött som en gnu och orkar tyvärr inte skriva så mycket mer. Vi hörs när jag är piggare.

Ha en fin kväll.


Puss i ljumsken


update

Hallå snyggingar! :)

Jag är glad för jag har lyckats få in det trådlösa nätverket till min dator i husvagnen, och det funkar! Tyvärr är klockan snart elva och jag måste sova, ska upp 06.15 imorrn men jag ska försöka göra en lite mer seriösare uppdatering om läget imorrn eftermiddag någongång.

FINT ATT SVERIGE VANN MATCHEN FÖRRESTEN! :)

sov gott. puss från Klara!

sepe-blogg

Hej på er!

Bloggen stryular hur mycket som helst och jag kunde överhuvudtaget inte logga in igår. Men men. Jag hoppas ni hade en fin lördag! Jag & min kära syster Anna hade en mycket hälsosam dag. Först körde vi 45 min styrka ute på altanen där det var typ 100 grader varmt och strålande sol. Jobbigt! Sen tog vi vårt pick och pack och gick ner och simmade runt hela Sandasjön vilket tog drygt en halvtimme. Inte illa! Sen när vi kom hem åt vi hälsosam omelett och åkte sedan in till stan där jag köpte en klännig till Linneas 18-årsfest på torsdag och ett par röd-vitrandiga shorts från Gina. :)

För er som missat så kilar jag & Anna upp till Mora ikväll. Det är nämligen dags för sommarjobb i knappt 3 veckor. Vi ska bo i husvagn på familjen Rapps tomt och sätta plant dagarna i ända. Jag hoppas vi överlever i denna värmen bara! Denna veckan jobbar jag måndag-torsdag, sen blir det fest och Jukkola fre-mån. Sen upp till Mora igen mån-tors och sen hem för midsommarfirande & 2-årsfirande med Niklas här i Stockholm. Sen sista veckan jobbar jag nog måndag-onsdag beroende lite på hur mycket plant det finns kvar. Men det ska nog gå fint!
Dock lär jag inte komma åt internet så mycket så jag kan inte lova någon uppdatering innan fredag, men vi får se om jag lyckas innan dess.

Om vi inte hörs mer får ni ha en skön vecka i värmen!

Puss från Klara. :)

:)

Ikväll provade jag lite kläder inför Linneas 18-årsfest nästa torsdag till temat vitt. Jag hittade inget bra så jag får nog ta en sväng till stan imorrn. Däremot så hittade jag min fina klänning som jag köpte till balen för nästan exakt ett år sedan. Jag blev väldigt glad och var tvungen att prova den litegrann... Frågan är bara när jag ska få känna mig så fin att jag kan ha på mig den snart igen? Ingen som ska ha finkalas eller nåt? ;)





Jag kände mig lite fin i alla fall och det är väl huvudsaken. :) Jag har fortfarande inte fått några bilder från gårdagen från Fredrik så jag väntar lite med det inlägget. Håll ut ;) För övrigt såg jag ut så här för ett år sedan med samma klänning:



Det är fanimej stor skillnad. Eller hur?

puss så länge!

tjoff.

Hej på er!

Förlåt för den dåliga uppdateringen från igår & idag. Jag ska berätta lite mer om mina dagar om en liten stund. :)

hoppas ni haft två grymma dagar!

puss :)

sov sött



Jag ger er denna snyggbilden från träningen innan idag också. gonatt gonatt !

SJUKT BALL!






Fredrik har äntligen hjälpt mig så att jag kan lägga in denna bilden här. Ni måste bara kolla, och jämföra. Sjukt fint gjort av Ellen i paint någon gång för ett tag sen! HON ÄR GRYM!

VET NI?

JAG ÄR KLAR MED VARENDA LITEN GNUTTA PLUGG FÖR DENNA TERMINEN OCH IMORRN TAR JAG SOMMARLOV!!!


Blödig dag

Denna dagen har  varit en riktig blödig dag. Först kollade jag ju på P.S I love you, som är hur gullig som helst, och kunde inte hålla tårarna tillbaks och nu sitter jag och lyssnar på Hero med Enrique Iglesias på youtube. Jag vet inte vad det är med den låten men jag blir som en liten känslig 10-åring när jag hör den...

det var allt för idag, puss och hej.


enjoy



Italien i februari var himla fint. Det är sånt man kan längta tillbaks till ibland.
Nu ska jag snart ut och springa med Sanna & Rebecca. Puss.

dagens:

Humör: jag är rätt nyvaken men än så länge är jag glad :)
Klädsel:shorts & bh för tillfället, tänker inte gå så till skolan
Frisyr: ostyrig knut
Minus: 16 dagar tills jag träffar Niklas igen
Plus: Jag har bara en enda grej kvar i 1an innan sommarlovet!
Låt: all musik jag tog från Niklas
Mys:  inte blivit så mkt sånt idag
Saknad: Niklas
Händelse:  det enda vettiga jag gjort hittills är att sätta på tvättmaskinen
önskan idag: få en mysig sommar och träffa Niklas massa
ser fram emot:  Jukkola

tisdag

Godmorgon sunshines!

Imorse var jag en liten buse, för jag tog sovmorgon till 12.25 när vi hade klassråd på matten 08.50 och sen hål. Men på de lektionerna gör vi absolut ingenting ändå så det är nog rätt chill :) Nu sitter jag istället hemma och lyssnar på all skön musik jag snodde från Niklas i helgen & tänkte snart kolla lite på P.S I love you som jag laddade ner igår. Dock är den på engelska men det ska nog gå fint ändå.

Ha det så bra idag!

puss puss

gonatt

Nu blir det till att borsta gaddarna och sen sova för min del. Tråkigt att lägga sig i sin egen säng igen...:/
Hoppas er måndag varit fin!

Puss från Klara.

Puss till honom!




Jag önskar jag hade kunnat förklara för er hur mycket jag tycker om den här pojken men jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det går inte. Han är allt, om inte mer och framförallt får han mig att må så sjukt bra. Tills vidare finns det inget bättre att säga än:

Niklas, du är det finaste jag har och jag älskar dig. Hur mycket som helst!


värt?

Trött Klara gick upp 05.30 imorse och åkte hem ifrån Olofström. Inte lycka. Nu ska jag duscha efter sprintträningen vi hade. Banan var skoj och erbjöd simning två gånger, det är fan inte varje dag.

kommer mer sen. puss så länge!


söndag

Hallå alla glada!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen i helgen men jag har varit och är fortfarande i Skåne hos Niklas vilket har gjort att jag inte suttit så mycket vid datorn. Det är i alla fall hur bra som helst här nere och solen skiner så man blir helt galen(!), men det är skönt så jag ska inte klaga :) Igår var vi i Helsingborg med Niklas kompis Danne och strosade runt lite och sen på kvällen fixade han fribiljetter åt oss till Sveriges U21-landslagsmatch mot Frankrike. Himla trevligt var det!
Idag har vi sprungit sprint-DM men jag som inte riktigt (ännu? ;)) tillhör Skåneland helt och hållet fick springa en öppen bana. Öppen 7, 2230m svår fick det bli. Gick ganska bra förutom två dåliga vägval och en lite seg Klara men konkurrensen var inte den hårdaste så jag vann över de övriga 22 i klassen. En av få segrar i min karriär. ;) woho!

Nu är vi i Niklas lägenhet i Olofström och kollar på fotboll på tv. Sen ska vi gå på picknick och mysa i solen. :) Hoppas ni alla haft en skön helg hittills!

puss från en lycklig Klara i Skåneland.

RSS 2.0