Håkan på Cirkus 29/10-08



puss på det!

update

Hallå!

Jag ber än en gång om ursäkt för den dåliga updateringen. Jag vet inte vad det är med mig men när min käre pojkvän är i närheten är bloggen inte det första jag tänker på. Vilket kanske är tur :) Jag lovar er att bättra mig och ge er alla roliga händelser när jag är tillbaks i Hallsberg på söndag.

Men jag kan ju börja redan nu förresten. Igår kväll var vi ju på Håkan på Cirkus. Och det var precis lika underbart som sist. Vi lyckades få kanonbra platser i mitten nästan längst fram & så nära Håkan har jag minsann aldrig varit förut. Spelningen höll på i 2,15 h och jag var så lycklig. Håkan var där, jag var där & den finaste pojken i hela världen stod tätt intill mig under hela konserten. När han på slutet körde "Det är så jag säger det" så bara kom tårarna. Det blev för mycket fint på en gång för lilla mig. Men det var underbart alltihop!

Men idag är en ny dag med nya händelser. Vet ni vad vi ska göra idag? Ikväll ska vi ju gå och se nya Bondfilmen "Quantum of solace" kl 23.59 (crazy, I know!) på Sergel och innan dess ska vi troligen gå till Bamboo City och äta middag. Mongolisk, asiatisk och sushibuffé - I ett! Det kan ju inte bli bättre!

Och imorrn kommer Lilian för att hälsa på mig och Malin i hufvudstaden över helgen. Fullt ös medvetslös!

Nu kom pojken tillbaks från toaletten och jag ska ta hand om frukosten. Puss på er, vi hörs senare!


Mums!

Nora & jag har just bakat en kladdkaka som står inne i ugnen och väntar på att få bli uppäten. Mumma! :)


Jag har börjat sakna sommaren lite...


söndag

Godmorgon på er!

Här sitter jag vid min dator och lyssnar på livesändningen från Smålandskavlen, nörd som jag är. Springer jag inte själv så kan jag banne mig ändå inte låta bli och lyssna på hur det går för alla andra. Jag har nog blivit miljöskadad som det så fint heter.

Just nu tände Nora ett ljus och lukten från tändstickan kom just förbi mina näsborrar och det enda jag tänker på är jul. Nu längtar jag verkligen till december. Till julkänslan, julshoppingen, ljusstakarna, julklapparna, lussebullarna, allt! Det känns som om man lika gärna skulle kunna ta bort november månad och gå direkt till december. I sånna fall blir man ju av med den allra dystraste månaden på året och får julmys direkt. För oktober har i år i alla fall varit en ganska okej månad :)

Ikväll kommer Niklas hit, mysigt!

puss

Friday night

Tjenixen!

Ikväll har jag pratat med min syster en hel timme, trots att hon befinner sig i Peru, sjukt lång härifrån. Heja Skype! :) Sen har jag pratat med Niklas & även mina föräldrar som är i Köpenhamn över helgen. Det är bra när man kan kontakta folk som är långt borta tycker jag :)

Imorrn blir det Sunemusikal för mig och lillasyster så nu ska vi snart gå & sova. Jag har fått höstlov idag också vilket är ett stort plus och både biologin och engelskan gick rätt bra så på den punkten är det också nice.

Jag hoppas ni också är glada och nöjda med livet för tillfället, för det är jag!

Förresten, är det någon av er som har tips på någon bra, typ lite djupare film, som man kan se på höstlovet? Jag är himla sugen på att se på någon fin film!

Ha det kalas så länge. Puss från Klara.

Ikväll ger jag er en hiss eller disslista i all ära



HISS:
  1. Jag klarade (efter 3 försök) av att simma en hel bassänglängd (25m) helt under vattnet på idrotten idag! Asläskigt var det!
  2. Jag åt god middag med roligt folk ikväll
  3. Niklas kanske kommer och praoar och bor här i två hela veckor. Vore inget annat
    än underbart.
  4. Jag har varit duktig och tagit hand om min kropp ikväll: hårinpackning, ansiktsmask, benrakning och mycket hudlotion.
  5. Jag har pluggat en del...
DISS:
  1. Jag hade sämre tid idag på testloppet i Skåle än förra året. Nästan en minut? 
  2. Jag är öm i mina benhinnor sen i måndags
  3. ...men kanske inte tillräckligt till provet?


Gonatt gott folk. Vi hörs imorrn!

.

GODMORGON SVERIGE!




trött

Halloj.

Idag är jag så himla trött så det finns knappt. Ni vet när det känns som om man ska falla genom marken bara när man ska gå upp för en trappa? Så känns det ungefär. Trött, trött & trött. & så börjar jag få ont i halsen också...
Men jag & Carin (& lite Malin) har pluggat en himla massa biologi och engelska till proven på torsdag och fredag hela eftermiddagen så jag har i alla fall fått lite vettigt gjort.

Idag är det den 21a & eftersom att Niklas & jag ska på Håkan nästa onsdag så ger jag er den här fina låten.



Det är så jag säger det, du är det finaste jag vet.

I'm yours to keep if you want to

Hallå Hallå!

Jag får väl börja med att välkomna alla nya läsare som tittade in igår efter min kära systers länkande från sin resedagbok!. (sånt gillar vi ) Hoppas jag kan underhålla er under denna vecka då hon är ute och traskar inka-leden. Men jag är ju inte bitter, nejnej.

Den här helgen är snart slut men jag har faktiskt hunnit med ovanligt mycket känns det som. Och framförallt så har jag hunnit ha så kallad quality-time med både min mamma & min pappa. Dagen igår började tidigt (8:30) inne på centralbadet i stan där jag och mamma simmade lite, bubblade lite, bastade lite & framförallt åt en asgod frukostbuffé som grädde på moset. Dagen kunde inte börjat bättre! Efter vår mysmorgon tog vi oss en sväng på stan & jag shoppade både en mysig lång kofta från Zara och en jättefin sjal från Vero moda. Mysigt värre! Sen efter några timmar tog vi bussen hem & på kvällen var jag barnvakt till två helt otroliga små killar vilket var riktigt roligt :) Himla lättförtjänta pengar då jag kom dit 17:30, barnen somnade vid åtta och sen hade jag 3,5 timme för mig själv. Kanon!

Idag var det dags för min quality-time med pappa. Och då undrar ni kanske vad vi hittade på? Som den fågelälskare han är var vi ute och letade efter fåglar såklart! Grundtanken med vår lilla resa var att jag skulle ut och övningköra så pappa såg sin chans och tog med mig till Tyresö slott där man tydligen sett en Kungsfiskare (ja, ni hör ju av bara namnet). Vi traskade runt och kollade en stund men fick tyvärr aldrig användning av pappas tubkikare då vi inte såg någon fågel. ajabaja tänkte vi och sen satte jag mig framför ratten istället. Vi körde runt på grusvägarna ett tag & det var himla mycket upp & ner och skarpa svängar men det gick ganska bra! Jag lär mig! En gång var jag dock på väg in i vägräcket i en kurva men jag ordnade enkelt upp krisen innan det hände något hemskt.

Sen har jag hunnit med att boka tre roliga saker/resor i helgen också:

Resa till Niklas ons-mån i slutet av november. Mysigt!
Sunemusikal med lillasyster lördag nästa helg
Biobiljetter till premiären av nya Bond-filmen torsdagen på höstlovet!

Det finns mycket roligt att se fram emot just nu! Nu ska jag vara lite social med mamma & pappa innan jag tar tåget back to Hallsberg. Hoppas ni haft en skön helg. Puss ♥


it's friday I'm in love

Ännu en fredagkväll. Det kändes som det nyss var helg och nu är det dags igen, det är inte fy skam det! :)
Jag sitter med lillasyster & hennes kompis och tittar på Idol för tillfället. Ganska svagt startfält i år måste jag säga om man jämför med tidigare säsonger. Men det är rätt kul att titta på ändå.

Vet ni en rolig sak? Imorrn bitti ska jag & min mamma åka in till centralbadet och bada och ha det skönt och sedan äta deras frukostbuffé hela förmiddagen. Sen ska vi nog ta en sväng på stan efteråt också, kalaskul.
Det känns som om det kan bli en välbehövlig avkopplande sak :)

Nu ska jag kila tillbaks till idol. Ha en fin helg allesammans!

puss & kram

SM-FEST 2008



















Kommentarer är överflödiga. Tack för en kalaskul kväll!

dopparedan

Ikväll är det ju SM-FEST (förlåt för allt mitt tjatande) och jag fick nyss reda på att vi inte har någon labb imorrn bitti vilket innebär att vi börjar klockan 11! Hur skönt känns inte det sådär dagen efter? Jag tänkte väl det... :)

Om en stund bär det iväg på sprintträning i Brunnsparken i Örebro, det kan nog bli skoj! Men det jag egentligen ville med detta inlägget var att ge er denna lilla film:



Ni får ha överseende med att det inte är något ljud. Hur som helst är det min syster & hennes vän Filip som springer runt i öknen i Peru. Ni kan alltid kolla in hennes resedagbok: http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=231082&section=undefined

Nu måste jag byta om. Puss så länge!

dan före dopparedan

Hallå igen!

Matteprovet gick nog inte så bra tyvärr. Jag får se om det räcker till VG men det är nog tveksamt. Efter provet åkte i alla fall jag, Malin och Fredrik in till Örebro en sväng. Jag hittade mina fjädrar & blev glad. När vi kom hem körde vi cykelintervaller på gymet, hiiimla skoj!

Jag langar in en bild från förra årets SM-fest nu när det snart är dags igen. Ha det kalasbra!


Good news for people who love bad news.

Goodmorning!

Idag har jag matteC-prov. Och hur känns detta då, kanske ni undrar. Inte alltför bra faktiskt om jag ska vara ärlig. Rätt jobbigt och svårt skulle jag nog säga. Jag hoppas ändå att jag ska göra hyfsat ifrån mig så kanske det inte går helt åt skogen. Den som lever får se :)
 
Men vet ni en annan, roligasre sak? Imorrn är det SM-FEST!!

Så idag ska jag och Malin nog dra in till Örebro en sväng och fixa de sista grejerna, jag behöver fjädrar! Annars är min outfit ganska bra hittills så det blir nog coolt imorrn när allting är klappat och klart.

Nu ska jag gå till skolan och ha svenska och biologi. Ha en fin tisdag allesammans!

 PUSS!










??

Det är Pretty Woman på TV så den stora frågan är: Vad fan gör jag här vid datorn?

Vi hörs senare.

Årets happening

Hallå!

Idag är det årets stora händelse här i Hallsberg, nämligen Hallsbergsmarken. Ni skulle titta ut genom mitt fönster just nu, storgatan är helt proppad med stånd av alla dess slag & för första gången ser man ett flertal människor ute - samtidigt.
Jag & Malin var nyss ute och kollade utbudet. Vi letade främst grejer till SM-festen nästa vecka då hon ska vara cowgirl och jag indian men vi hittade bara ett par jeansshorts för 20 riksdaler till Malin, vilket iof var rena kapet!

Nu ska jag snart kila tillbaks till skolan igen och ha engelska sista timmen innan det bär iväg hem till Stockholm igen. Det är 25-manna i helgen så Niklas kommer ikväll vilket gör den här dagen så sjukt mycket bättre! :)

Ni får ha en kanonbra helg så hörs vi på söndag eller måndag.

Puss så länge!



Godmorgon!

Jag ska alldeles strax gå till skolan och ha ytterligare en mattelektion. Himla skojigt. Nyss kom brevbäraren också och jag fick faktiskt post vilket inte händer så ofta. Ett litet vykort från farmor gjorde genast morgonen gladare :)
Hoppas ni får en bra dag.

Imorrn är det fredag! :)

lier

Jag ljög. Det har inte lyckats komma någon ny header än och det kommer det förmodligen inte heller göra innan jag ska sova (även fast jag har sovmorgon till 11 imorrn & kan sova kalaslänge...)
Träningen gick rätt okej idag, kroppen var trött men jag tog mig runt de tre slingorna som erbjöds (5,5km) men det var först efter träningen som det roliga började. Jag & 7 andra glada randoms från OLGYT tog med oss en av våra tränare och körde in till Be-Ges, Askersunds enda sportaffär. Varför kanske ni tänker nu & det enda jag kan säga är: De säljer fortfarande Adidasshorts (kortkorta träningsshort med slits i sidan) från 80-talet i regnbågens alla färger, för endast 149 riksdaler. Värsta kapet! Cykel på köpet.

Hur som helst köpte jag mig ett par aprikosrosa(?) med två mörkblåstreck på varje sida (precis i sedvanlig adidasanda). De var riktigt snygga i alla fall och nu äger 8 av orienteringsgymnasiumets 24 elever, alltså 30 %, + två av våra ledare, minst ett par av dessa modeller. GRYMT!

Jag ska ge er en  bild när jag fixat någon som har kamera. Nu ska jag gå & sätta på te. Headern får vänta, jag förstår ju mig inte på det där jokset riktigt.

Puss och godnatt!

onsdag

Halloj!

Om 20 min ska jag iväg och träna i Askersund men just nu sitter jag och äter nutellamackor och dricker juice. NAJS!
Jag & Malin kom nämligen på en deal i slutet på förra veckan när vi gick förbi nutellaburkarna nere på ICA. Den gick ut på att om vi gick bra på Skol-SM så fick vi köpa en burk och ha nu i veckan, men inte annars. Som tur är gick ju Malin och vann medans jag bröt men för att inte sabba hennes lycka köpte vi en burk iaf. Sjukt gott och sjukt onyttigt.

Jag har även hittat en massa roliga funktioner i det nya bildprogrammet Lilian fixat till mig så om ni har tur kanske det kommer upp en ny header under kvällen.

Puss så länge!

tisdag



puss!

monday

Kvällens slutsats:

Matte C är tråkigt & min vänstra fot är uppsvullen till den dubbla sizen. Satans geting. Jag har inte kunnat gå på hela dagen utan har bokstavligt talat fått tofflat runt i skolan som en annan knäppgök. Roligare saker kan ju inträffa. Nu ska jag tala in min spanskauppgift i det fina headsetet jag fått av skolan. Wish me luck.

Hasta luego! / Klara

SKOL-SM 2008



 







 Och Mallan vann, hon är grym!



noticing you, noticing me.

Hallå!

Jag kom just på att jag glömde säga att jag skulle till Sundsvall och Skol-SM i helgen så det är därför jag varit lite off. Vi kom i alla fall tillslut hem ikväll efter många timmars bussresande och ett sjuhelvetes kallt och regnigt väder. Så på så vis har väl inte helgen varit kanon då även orienteringen gick kasst men allt runt omkring var kalas så jag är inte bitter.

Imorrn har jag sovmorgon så jag tänkte gå & lägga mig strax så jag hinner sova en del innan jag ska upp igen. Jag ho ppas ni haft en kanonbra helg i alla fall! Jag har en del smaskiga bilder som ni ska få sen också när Malin lagt in dem på datorn. Tills dess får ni ha det så fint.




Puss / Klara 

Godkväll

Jag satt nyss och funderade lite, det blir ofta så när jag sitter ensam på kvällarna. Ikväll började jag i alla fall att tänka på hur mycket jag tycker om Niklas, för det gör jag verkligen, och hur mycket jag skulle göra för att få vara med honom ofta. Samtidigt som jag tänkte på det så kom jag på att han faktiskt brukar säga att han tycker om mig lika mycket.

Men kan detta verkligen vara möjligt?

Jag har svårt att tro att han, på samma sätt som jag tycker om honom, tycker om mig. För jag tänkte så här:
 
Finns det inget han vill hellre än att krypa ned under täcket på kvällen och bara hålla om mig? Finns det inget som gör honom gladare än att se mig le & höra mig skratta?

Om hans svar skulle vara nej på dessa frågor skulle vi tycka om varandra lika mycket. ;)

Jag har svårt att tänka så här, jag känner mig bara egoistisk & kan inte ta in att det nog är så här bra. Nu menar jag inte att jag tycker att jag själv är en dålig människa som man inte kan tycka om, inte så, men det vill liksom bara inte fastna i mitt huvud när han säger att det är så.

Men jag tycker ju faktiskt om honom precis sådär mycket så det aldrig kommer gå att förklara & om han nu tycker om mig lika mycket (vilket jag hoppas & tror att han faktiskt gör) så är jag den lyckligaste flickan som finns. Så måste det ju vara. :)




 ♥


Det var kvällens tankar. Godnatt! // Klara


You don't know what you've got 'til you're missing it a lot.

Jag & fröken Malin Charlott Sandström ska gå till gymet nu, fast vi båda är helt otaggade. Det ska bli spännande att se hur det kommer gå.

Lyssna på den här så länge:






// Klara

nöjd

Hej snyggingar!

Just nu är jag fett nöjd, (kan man säga så?) för jag har hunnit med och tagit tag i en massa grejer idag. Vill ni veta vad jag gjort? Kanske inte, men jag är så glad så jag vill åtminstone gärna berätta!

  • Först imorse hade jag & min grupp uppspelning av vår teater på svenskan, och det gick bra!
  • Sen på idrotten tog jag, Malin, Carin & Elin vårt förnuft till fånga och sprang löptestet som vi inte gjort än. & jag slog förra årets tid, heja mig.
  • Efter skolan var det bra träning &
  • När vi kom hem satte jag & Malin oss och börja råplugga spanska som vi gjort sen dess
  • Sen städade jag toaletten som jag lovat att jag ska ha gjort ända sen i söndags...
  • Efter det fyllde jag i träningsdagboken vilket jag inte gjort de senaste 2 veckorna
  • Och sist av allt: Nyss kurerade jag mina benhinnor också.
Så det jag vill ha sagt idag är; HEJA KLARA!



Nu ska jag ta och ringa min älskade pojkvän & sedan sova gott. Imorrn är det sovmorgon till 11 som gäller. GÖTT!

Puss på er. Hoppas dagen varit kanon!

RSS 2.0