brudar brudar brudar, alla gillar brudar









Det var förberedning inför en inflyttningsfest för någon vecka sen. Nu ska jag städa toaletten och fundera på om det blir någon träning ikväll eller inte, känner mig inte helt hundra. Vi hörs mina fina!

fear

Vad är det som gör att vissa får ett psyke som inte pallar trycket medan andra kan göra samma saker, helt oberörda? Jag är med i den första kategorin. Jag känner alldeles för mycket, hela tiden. Även om jag inte vill själv så speglar min kropp precis hur jag mår. Är jag glad så märks det och är jag ledsen så märks det. Men framförallt, är jag orolig över nånting så KÄNNS det. Ibland mår jag helt illa utan anledning innan jag kommer på att "justdet!, det är för att jag är så sjukt nervös inför uppkörningen imorrn" eller vad det nu kan vara. Min mage pallar inte trycket liksom. Ni som känner mig väl vet att jag har en otrolig rädsla över att spy och detta kan bli ett rätt stort problem då jag samtidigt är en sådan som ibland mår illa. Och må illa utan att spy, det vet ju vem som helst att det bara är jobbigt. Jag spyr aldrig, verkligen aldrig. Det spelar ingen roll om jag mår så illa att jag stoppar fingrarna i halsen, det går ändå inte. Förutom en gång, i vintras, när jag fått reda på att han hade en ny. Den morgonen vände sig min mage ut och in. Jag mådde så illa så jag aldrig har varit med om något värre. Det var verkligen ett tecken från min kropp att nu tar du det lugnt Klara, nu mår du inte alls bra. Och så var det verkligen.

Det jag ville komma fram till var att jag nuförtiden har blivit så jävla rädd. Jag vet hur sjukt ont det gör och hur enormt dåligt man kan må vilket har blivit lite av ett problem. Istället för att bli glad och sprallig när jag märker att jag börjar känna nånting för någon så blir jag rädd. Rädd för att känna för mycket och rädd för att bli sårad igen. Jag har blivit märkt på något vis. Illamåendet kommer istället för fjärilarna. Sjukt egentligen när man borde vara glad. Jag hoppas det går över med tiden. Rädslan.

ögon som glittrar, hjärtan som ber

Hej på er.

Idag har jag gjort som jag brukar. Jag har varit och tävlat. Man skulle väl kunna säga att det gick både bra och dåligt. Det dåliga var att jag gjorde en hel del trassliga grejer men det bra var att en stor del av de andra gjorde ännu mer sånt. Jag kom 3a av 17 st på lång-DM vilket var en bra bedrift av mig! Det är himla skönt när man ibland får visa att man kan, mer sånt!

Nu måste jag pigga upp och fräscha till mig lite. Min kära vän Karro fyller nämligen 18 idag(!!) så ikväll är det 80-talsfest som gäller. Jag tror det kommer bli kanon! Jag, Elin och Malin ska matcha våra outfits lite och om jag inte misstar mig helt kommer vi nog bli rätt balla :)

Annars är livet fint just nu. Jag är pirrig i magen och hoppas att det tyder på något bra. Jag håller tummarna. Den som lever får se. Ha en grym lördagskväll allihopa! Jag lovar att ge er smaskiga bilder imorrn!


I was blushing by your presence 'cause you were so, so damn beautiful

Hej mina vänner. Äntligen fredag och helg, eller vad säger ni? Den här veckan har gått sjukt fort så jag har inte ens hunnit se fram emot helgen men det är klart det är skönt nu när den är här. Jag ska snart ta tåget hem för imorrn är det lång-DM och sen 18-årspartaj med 80-talstema hos Karro som gäller. Kan nog bli grymt! Nu är jag sjukt hungrig och funderar på att springa ner till fiket en snabbis och köpa med mig en god macka. Mumma!




Ta hand om er och ha en fin fredag!

hela livet är ett disco

Jag är glad.

münchen hoben 2009

Jag har kommit på att livet är en ganska fin uppfinning. Jag menar, man kan aldrig förutsäga vad som ska hända men ändå så händer det en massa saker som gör en glad i hjärtat titt som tätt. Ena dagen kanske man sitter hemma med familjen i Stockholm, andra dagen i motorbåten i skärgården och tredje dagen omringad av fina vänner i sitt mysiga rum i Hallsberg.

Eller så kan man typ dra en liten sväng till Linköping för att se på Maskinen och SMK och bara njuta.
Det gjorde jag och Malin igår. Och vilken kväll det blev sen! Jag ligger x-antal timmars sömn back och har nog aldrig haft en fysiskt tuffare dag än vad jag haft idag (3h sömn, inteheltpiggsengårkvällen, träningsvärk i precis varenda muskel i hela kroppen OCH träningsdag med OLGY hela dagen = 2 träningar) Men det var det vekligen värt! Det var längesen jag var så glad som jag var igår kväll, och det var längesen jag fick träffa en pojke med ett par så fina ögon som jag gjorde igår kväll. Sånt är underbart.



Pissepaus är obligatoriskt när det är dags för kalas!




ALLA SOM INTE DANSAR!!





Nu ska jag sova och vara fett nöjd med livet!

Glenn Strömberg & jag

Pastan kokar i grytan och Strömbergs exklusiva pastasås ska snart hoppa in i micron. Sen är det middagsdax! Jag och Strömberg, en romantisk middag för två. Det låter va? Om en timme eller två är det dags för träning. Löpning + styrka. Inte så himla långt kvar till SM så nu blir det fullt ös som gäller! Förutom imorrn kväll (då Malin och jag drar till Linköping och alla studenter för att kolla på SMK och Maskinen!!) och på lördag kväll då Karro har 18-årsfest... Men jag har kommit på att man bara har ett liv & mitt liv tänker jag bannemej leva fullt ut!

Vad gör ni för spännande med era liv idag?

en av anledningarna till varför min pappa är lite bättre än andras



Det här gjorde verkligen min lördagsmorgon. Jag skulle ge mig på att försöka koka goda ägg(vilket brukar vara omöjligt) men hann inte ens bekymra mig innan jag upptäckte denna lilla vinken. Pappa fixar!

det var back in the days





Det känns redan så långt borta fastän det bara var två veckor sen vi var där. Det blev ändrade planer igen så nu tar jag mitt pick och pack och åker ut till familjen på landet istället. Ha en mysig lördag! Puss

lördag

Gomorron mina vänner. Är ni pigga så här på lördagsförmiddan? Jag är hemma i Stockholm i helgen och igårkväll var det inflyttningsfest hos Petter & Jossan i Aspudden som gällde. Det var roligt men jag och Linnea diskuterade fenomenet att är man över 25 så dansar man inte på fest- man konverserar bara. Är det alltid så? Kommer jag också falla i den fällan? Det verkar inte lika kul på något vis.
Hur som helst, idag är jag bara hemma. Familjen är på Muskö och jag skulle träffat John men tyvärr blev planerna ändrade. Jag funderar på vad för kul som kan hända under dagen istället. Jag är sugen på en mysig fika i gamla stan i riktig höstanda. Det är dystert men det känns/ser verkligen ut som höst här idag.  Blött och grått.
Just idag önskar jag att jag hade en lägenhet i någon stad. Ni vet sådär centralt så man bara kan gå ut genom porten och sen har man allt mysigt inom räckhåll? När jag ska plugga vidare så vill jag bo så. Mysigt och centralt. 

Nu ska jag nog börja dagen med att ta hand om mitt hem & sen kanske lira lite guitar hero. Puss!

ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på

Förlåt för dåliga updates från min sida. Jag är lite upptagen med att leva livet, eller nåt i den stilen. Just nu sitter jag inne på mitt rum, mitt älskade älskade rum. Jag förstår inte varför jag älskar det här rummet 100 gånger mer än mitt rum hemma i Stockholm, men så är det i alla fall. Här är det mysigt, hemtrevligt och så finns det ett stort fönster där jag kan titta ut på alla människorna och tågen. Sånt tycker jag om.

Imorse hade vi morgonträning och jag som varit stört förkyld i två veckor tänkte jogga en bana. Tji fick jag som insåg så fort jag stuckit iväg att halsen visst gjorde ont, helvete! tänkte jag och gick runt resten med Elin och Carin. Det var iof ganska mysigt och fint det med. Mina vänner är just nu i skolan och läser den underbara kursen Fysik B, som jag av någon anledning valde att inte läsa. Jag antar att dom har trevligt. (men jag har det nog trevligare) Jag funderar på vad jag ska göra härnäst?

*Fylla i träningsdagboken för halva sommaren typ (Klump i magen över att jag inte tagit tag i det än!!)
*Plocka & fixa i mitt rum
*Vattna de nya fina blommorna jag köpte i förrgår
*Fortsätta mitt plöjande av de 1010101 bloggar som jag läser varje dag

Vad tycker ni? Jag hejar starkt på bloggläsningen. Min senaste bloggupptäckt är denna. Fin & rolig. Läs läs läs!

och glöm inte att ta hand om er så länge! Puss ♥


back on track?

I met a boy last night
when me and the girls were out
It was Peace and Love, a festival down town
in my home town and
it was music and it was people everywhere
when I saw him standing there
He was the cutest,
he was the cutest thing i had ever seen

I, I fell in love,
I fell in love last night
and I was dancing the whole way home
I fell in love,
I fell in love last night
and I was dancing the whole way home

You sat down by the table and you said; Helo
I said Helo, helo
I was blushing by your precense 'cuse you where so,
so damn beautiful
and you had long dark hair like in the 70th
and I said; I dig your style
and I got his number on a tiny little paper
and he said; Pelase call, please be a aprt of my life

I fell in love,
I fell in love last night
and I was dancing the whole way home



Jag är tillbaks i Hallsberg och allt är i sin ordning.
Usain Bolt är en sjuk man och nu ska jag sova. Sleep tight!


Sov gott

p.s Jag blir lite ledsen när ni kommenterar så dåligt när jag vet att ni är så många som läser. Come on, lite credit för det man gör skadar aldrig! :) d.s

the end of an era

Imorrn åker jag tillbaks till Hallsberg igen. Sommarlovet är slut och skolan börjar på tisdag. NV3A, sista året. Störst på skolan. Vi? Konstigt. Förhoppningsvis blir det ett kanon år med massor av roligheter och framförallt - nedräkning till studenten(!). Jag är pepp på att göra saker, pepp på att träffa nya människor och pepp på att ha roligt.

Pepp på att må bra
helt enkelt.
Jag ska verkligen, verkligen kämpa för att göra den här hösten/vintern allt annat än dyster och deppig. Jag orkar inte gå ner mig ytterligare än gång det här året! Det har jag inte gjort mig förtjänt av.

Så alla ni som läser, jag vet att många av er känner mig alltför väl (ibland vågar jag knappt skriva vissa saker här för jag vet att även några av dom som får det att göra allra allra ondast i hjärtat också läser, och då känner jag mig så jävla sårbar) Kan inte ni, tillsammans med mig, försöka göra slutet av 2009 till något grymt?

Året började längst ner i skiten men jag tänker inte låta det sluta på samma sätt! Då räknar jag med er, right?

Nu måste jag sova, barnpassningen på vår tävling kallar om några timmar. Dröm sött-vakna blött. ♥

crete

Hej på er.

Vad ska jag säga egentligen? Jag har varit på Kreta en vecka och verkligen levt livet med mina finaste vänner. Det var en vecka fylld med skratt, glädje, tårar, kärlek, värme, fest och massa massa bad. Hur bra som helst! Vi bodde i Platanias, cirka 20 min väster om Chania som är en av Kretas största städer. Det var hur varmt som helst, över 40 grader varenda dag (CRAZY!) så vi var rätt nöjda att vi hade stranden typ 100 m från hotellet. Ni som har tittat på bilderna under länken i förra inlägget vet ju ungefär vad vi hade för oss. Trampbåt, marknad och Togakväll bland annat. Det sista var nog det roligaste på hela veckan! Club Tropicana, ett ställe i närheten av där vi bodde hade nämligen togatema vår sista kväll. Vi klädde ut/in oss i hotellets lakan och gick verkligen in för det. Sjukt kul! Den kvällen slutade med nakenbad i medelhavet tillsammans med några trevliga killar från Östersund och sedan efterfest på deras hotell till kl 05:30 på morgonen. Helt oväntat men det var nog också därför det blev så lyckat.

Tyvärr tog veckan slut fortare än fortast och det var bara att dra hem igen. Brännan var rätt sjyssht när vi åkte men det känns som att den bleknar för var dag som går, kul. Jättekul. Väl här hemma har jag bara blivit sjukare och sjukare. Jag hade ju ont i halsen redan innan vi åkte och det var väl ingen riktig "kryapåsig"semester direkt så jag får nog skylla mig själv.

Hur som helst så var Kreta det roligaste och mest betydelsefulla på väldigt väldigt länge! Och tack ni tjejer som var med, ni är galet bra!

mest lyssnade just nu









Idag har jag blivit glad i magen flera gånger. Mer sånna dagar åt folket tack!

bilderbilderbilder

Istället för att rada upp bild efter bild här så kör jag på en ny variant. Klicka på länken nedanför och ni kommer direkt till mitt facebookalbum med 147 Kretabilder. Enjoy! :)

Kretabilder

Hur som helst, Sommaren med Göran igår var jättekul. Verkligen en måbra film! Nu ska jag göra i ordning mig för att möta upp Mallan och kanske Ellen i Forum om en timme. Ha en fin fredag mina vänner. Puss!

promise asså

Nej. Jag ljög inte. Bilderna kommer snart, jag lovar. Grejen är bara den att mitt & Johannas msndejtande inte riktigt vill sig och bilderna tar en löjlig tid. Men de är på väg & ni kommer att få se dom. Dock ska jag och lillasyster på bio ikväll - Sommar med Göran - så ni får nog hålla er tills efter dess. Min svininfluensa mår lite bättre idag och jag har inte ont i halsen längre. Skämtosido(?), min förkylning är bättre. Woho.

Förresten så hade jag namnsdag igår & mina kära vän Ellen fyllde hela 19 år. Stort grattis till henne så här en dag i efterskott! (nej, ni behöver inte vara oroliga för att jag glömde henner igår, för det gjorde jag inte)


För att stilla ert habegär lite ger jag er en liten sneakpeak från albumet som är på väg. Enjoy:


Togaafton. Taggad till tusen.




Honey, I'm home



Brunare, gladare, tröttare och betydligt förkyldare(?). Men det var det verkligen värt! Jag har haft en kanon vecka och har hur mycket som helst att berätta och visa er! Nu ska jag äta lite middag men håll ut lite till så hörs vi senare.

Hoppas ni haft det fint hemma också!


Kreta 4-12 augusti



Hejdå cupcakes. Nu drar jag till Kreta med mina allra finaste vänner och lever livet i en vecka. Ska bli skönt att komma iväg och bara må bra ett tag. Vi hörs när jag kommer hem nästa onsdag. Jag lovar att ta en massa smaskiga bilder som ni ska få se sen!

Ta hand om er så länge, puss!

Vill du værra me mæ hjæm inatt? (Vill du följa med mig hem inatt?)



Lyssna på texten, helt mysig.

Nu måste jag sova. Jag lyckades tillslut, efter många om och men, få ner all min packning i en väska. Tyvärr var jag tvungen att offra rullväskan (vilket känns surt när man ska åka charter) mot en mycket smartare och större ryggsäck men så fick det bli helt enkelt. 17 kg totalt, kolugnt då man fick ha med sig hela 20 kg. Hemresan kan nog bli spännande däremot om jag tänkt shoppa under veckan... Men allt löser sig, jag om någon vet det.

Sov gott mina kära.

favorit i repris



(ni får ha överseende med att bilden är liten. Jag vet inte hur man ändrar sånt)

Nu måste jag upp på vinden och leta större väska. Snart drar vi!!

MALIN 18 ÅR!



Stort grattis på födelsedagen älskade älskade vän! Jag är så glad att jag har dig ska du veta! ♥

sentimentala Klara vaknade visst igen, hurra

Jag som var så glad i början av sommaren är nog nere i en liten svacka nu. Jag tänker och tänker och tänker. Det har hänt så mycket tokiga saker på sista tiden så det känns som om jag varken vet ut eller in längre. Jag vet vad jag borde känna och vad jag inte borde känna men det är inte så jävla lätt. Jag hade lämnat helvetet bakom mig och var inte beredd på att se det så nära igen. Jag orkar inte dra igenom samma tankar och känslor ytterligare än gång. Jag har lämnat det där och har ingen lust att dra upp det igen. Men har man en gång älskat en människa så mycket som jag gjorde, då går det inte att ta bort helt och hållet. Det kommer alltid finnas små spår som påminner om alla de fina stunder, alla skratt och alla kramar som vi hade tillsammans. Det var vi, han och jag. Alla visste om det och ingen brydde sig liksom för det var så det skulle vara. Hon & han. Han & hon. Jag vet inte riktigt när det där han & hon inte längre hörde ihop. Jag vet inte varför och jag vet inte hur det kunde bli så.

Jag vet inte vad jag håller på med men just ikväll gör det ont. Jag skäms lite för att jag reagerar som jag gör. Skäms för att tårarna rinner ännu en gång. Jag kan inte sätta ord på varför jag gråter, det bara kommer. Det är ju så längesen nu, jag borde inte bry mig längre. Men det gör jag. Jag kanske är en svag liten skit men jag är bara ärlig. Även om jag inte vet vad jag saknar riktigt så kan det ibland kännas så jävla ensamt. Han bara gick vidare sådär poff & blev lycklig med en ny brud och i princip alla mina vänner har pojk/flickvänner. Och ni som någon gång undrat, det är klart som fan det gör ont i hjärtat att se den man en gång tyckt så mycket om, stå och pussa två andra läppar. Även om det är länge sen och man på pappret faktiskt har gått vidare. Hjärtat går sönder lite varje gång. Jag behöver någonting nytt i mitt liv som får mig på andra tankar. Till exempel någon med fina ögon som kan göra mig glad i magen igen.

Kan det finnas sånna på Kreta månne?

(egentligen borde jag inte publicera detta för jag vet att om en halvtimme så kommer jag vara glad igen. men jag ger er helheten, både ledset och glatt.)


stresstress

Jag är mitt uppe i stressen. Om två dagar sitter vi på ett plan på väg till Kreta. Jag har skrivit x-antal lappar och i princip kollat upp allt som jag borde kolla upp men ändå finns den där. Stressen. Just exakt precis nu är jag stressad för att jag inte hittar min iPodladdare (är rädd att den ligger i Hallsberg) & för att jag kanske borde byta hatten jag köpte idag (ja, jag köpte en hatt. Äntligen!!) till en storlek mindre. Men egentligen är det bara sånna där skitgrejer som verkligen kommer lösa sig på något sätt men jag antar att det hör till att bli lite crazy innan man drar. Resfeber har man ju hört talas om.

...Upptäckte just att min nya svarta klänning som jag visade er innan O-ringen, har spruckit i sömmen i tvätten. KUL! Nu blir det att åka och försöka byta den imorrn också. Precis vad jag var sugen på.

Äsch, nu ska jag sluta klaga. Jag drar ju förtusan till Grekland om två dagar. 2 dagar! Förresten så är det sjukt varmt där nu, typ 38 grader, herrejöstanes!

vecka 31


En solig(?) stund i Träslövsläge


Utsikt från Varbergs fästning



systrarna Hall






Världens färskaste kalv! (Max 1h gammal)


Som den ansvartagande modern jag förhoppningsvis kommer bli kände jag att jag var tvungen att dra mitt strå till stacken (när mamma ko inte ville ge sig tillkänna) och lära lillen hur man gör när man diar.

Detta var min vecka! Nu väntar sängen, MIN EGEN SÄNG(!!), för imorrn bitti bär det ut i skogen och långpass med Mallan. Puss så länge!

RSS 2.0