saturday night fever

Idag lyser solen utanför fönstret och jag är helt plötsligt glad igen. Vilken bergochdalbana jag är. Men idag har jag anledning att vara glad:

*Jag ska snart matcha tåg till Stockholm med Lilian & hennes mamma
*Jag hinner hem och träffa hela familjen ett tag (Anna är hemma i helgen!)
*Jag ska på inflyttningsfest hos Anders Carlsson ikväll med kul folk! :)
*Jag ska kolla på Vasaloppet & 5milen hela dagen imorrn
*Jag ska bli firas av mina kusiner + farmor imorrn kväll med god middag
* JAG FYLLER 18 OM TVÅ DAGAR!


PUSS!

Vi är förlorade vi två, sen vi var 17 år.

Hallå mina vänner.
Nu ska jag strax gå & lägga mig så min förkylning dör så fort som möjligt. Men vet ni vad jag har gjort ikväll?

Jag har varit & kollat på Håkan i Örebro med Martin & Lilian :) 6:e eller 7:e gången nu om jag räknat rätt. Och visst var det jättebra, precis som vanligt. Håkan gör ingen besviken! Däremot kändes det lite konstigt ikväll, lite vemodigt på något vis. Under de 2,5 åren jag var tillsammans med Niklas växte min kärlek till Håkans musik i ungefär samma takt som den till Niklas. Jag kunde alltid relatera till Håkans låtar om det var något fint jag ville få fram när det handlade om kärlek. Det passade liksom alltid in på pricken. Därför var det så konstigt när jag stod där mitt bland alla glada, sjungande människor ikväll. Hela konserten började med "Jag har varit i alla städer" & klumpen kom.

Alla vackra ord om kärlek som jag så många gånger använt de senaste åren bara passerade förbi precis som alla minnen, alla känslor. De passade inte in på mitt liv längre. Hela konserten avslutades (säkert bara för att jävlas med mig) med världens finaste "Nu kan du få mig så lätt" som har varit den allra finaste "beskivakärlekentillNiklaslåten" & mina tårar bara rann. Och rann. Jag försökte låtsas som ingenting men mina två vänner märkte & kollade på mig med ledsna blickar. Jag orkade inte säga någonting, de förstod ändå. Och tog min hand när det var som jobbigast. Samtidigt var allting så fint, men orden var bara inte gjorda för mig ikväll.

Ikväll passade "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger" mycket bättre in på mitt liv, tyvärr. Jag vill inte erkänna att det är så.

Efter konserten följde Lilian med upp till mig & drack te & mös med levande ljus. Då blev jag varm i hjärtat igen. ♥

heyyyy

Yo neckmountin!

Nyligen tillkommen till hallsberg, en mysig liten stad, men fula bussar. Idag har vi sänkt några smaskiga pannkakor i matsalen, lyssnat på Janne och hans växter, derviterat (deriverat, datveterat jjaja ni fattar), sen tränade vi hårt på gymmet. Sen tog vi oss till ICA och inhandlade some thai wok och åt. de va göööttt....

Sen spelade vi skitgubbe:


Imorgon blir det ännu en fin dag här, vi hoppas på sol..

En gris, en ko, en stockholmsbo! /LN

:)

Idag är en bra dag. Jag har umgåtts med mina fina vänner, fikat två gånger med olika personer, är lite friskare, fått reda på att jag fick mvg på engelskaprovet PLUS att när jag kom hem från skolan så låg paket nummer två för denna veckan utanför min dörr. Och jag har inte ens fyllt år än! :) Idag var det sötungarna Elin & Carin som hade lämnat en liten uppmuntrande present med ett jättefint kort till, sånt värmer verkligen! Jag kan i alla fall skratta mig lycklig som har så fina vänner.

Jag längtar till den dagen


*då jag kan gå på den torra trottoaren & sparka på gruset med mina tygskor
* solen lyser in genom fönstret klockan 7 på morgonen
* det blir barmark & man kan springa utan våtsockor i skogen
* jag ser den första tussilagon
* löven på träden blir gröna igen
* fåglarna börjar kvittra
* vitsipporna tittar fram
* jag kan ta fram skinnjackan igen
* mina fräknar börjar titta fram tack vare solen
* jag inte fryser på väg till skolan
* jag kan vakna upp utan den ledsna känslan i bröstet som jag gör nu


-

Jag vet inte varför jag hör av mig. Jag är medveten om att varje livstecken från dig raserar min skyddsmur. Den mur som jag byggt upp för att inte låta känslorna komma för nära inpå, för att hålla det hela ifrån mig. Jag vill inte ta in det för att det är för jobbigt att hantera. Samtidigt kan jag inte låta bli. Jag vill prata med dig, få ur mig en liten del av alla känslor jag bär på, förklara hur jag mår, hur allt känns. Även om du inte vill veta så vill jag tala om. För jag orkar inte bära allt själv. Och jag tycker du borde få ta lite av den tyngd jag bär på. Lätta mina axlar lite. Samtidigt är jag rädd, för om jag blir så här bara du skriver till mig (mitt hjärta slår i 180 och mina händer skakar), vill jag inte veta hur jag kommer reagera när vi ses. Jag är rädd för att faktiskt träffa dig, er och inse att det aldrig kommer bli som det en gång var. Det är det jag är rädd för, även fast jag innerst inne redan vet. Jag är rädd för att falla djupare än jag redan gjort.

Det är semmeldagen och jag har inte ätit någon semla, jag är sjuk & mitt hjärta är trasigt.

Be mig inte att gå vidare, för det kommer jag göra. Men man måste få vara ledsen på vägen. För att man har förlorat det finaste man hade.

sjukdag

Idag är det fettisdagen vilket innebär att vi får goda semlor i skolan. Och vad gör jag en dag som denna? Jo, jag är sjuk och missar hela kalaset. :( Jag var tvungen att avboka min körlektion också, så den får bli en annan dag när jag mår bättre. Jag hoppas inte jag har fått influensan men man vet aldrig, jag är inte pigg direkt. Och jag hostar som om jag har rökt i 40 år, MINST!

Snart kommer Carin hem från skolan, då ska hon hjälpa mig med min psykologianalys. Det kan behövas.

Nu ska jag borsta tänderna (kl 12.40...) och sen blir det sprint-VM på tv. Krya på mig själv.
Puss mina vänner.

måndag.


  • Måndag - Onsdag: skola + träning
  • Torsdag: Ellen kommer och hälsar på!
  • Fredag: Leka med Ellen & sen se Håkan i Örebro!!
  • Lördag: hem till Sthlm & inflyttningsfest
  • Söndag: ut och äta med familjen inför min födelsedag
Det ser ut som det blir en fin vecka hörrni! :)

snart!

OM EN VECKA FYLLER JAG ÅR, 18 ÅR!Big love!Jag vill bara skicka en stor kram till världens bästa Johanna som har skickat ett litet paket som låg och väntade på mig när jag kom till Hallsberg ikväll. "för att göra mig lite gladare" Hon är världens sötaste! TACK! :)22 feb

Idag är det söndag & ikväll ska jag tillbaks till Hallsberg igen. Det blir nog bra.

Igår var jag & sötellen på bio & såg Benjamin Buttons otroliga liv. Gud vilken fin film det var! Verkligen sevärd & jättemysig. Efter filmen fick jag med mig Ellen hem för lite nattligt sällskap & lek nu på morgonen, hon är himla bra hon ska ni veta! Och hon är nog den enda som riktigt förstår hur jag mår just nu & det underlättar verkligen. På torsdag kommer hon till Hallsberg & hälsar på mig och Malin så vi ses snart igen :)


en kanonsnygg Brad Pitt gjorde ju inte bion sämre direkt


Idag snöar det järnet här i Stockholm, lite ovärt kan tyckas när det snart är mars och det borde bli vår istället. Men men, allt har sin tid.Även fast jag aldrig trodde att det skulle göra så ont att förlora någon som det gör så kommer det bli bättre någon gång. Och som min kära mamma sa till mig när jag var otröstlig häromdagen: "Nästa gång du faller, faller du inte lika hårt" Och det är nog sant. Men just nu har jag fallit pladask, smärtan är olidlig och hjärtat är i tusen bitar. Men det finns fina saker i livet ändå, som mina vänner till exempel, och min familj. Jag kommer fixa det här.

p.s Ni är på tok för dåliga på att kommentera! d.s

om tårar vore guld...

Det bara kom.
Ikväll har jag gråtit tills mina tårar tagit slut. Det kan faktiskt hjälpa ibland.

goodbye my lover

And as you move on, remember me, remember us and all we used to be

just idag är jag stark.

Skidorna var väl inte direkt jättekul. Ovärt att det ska avgöras huruvida man åker med ruggade skidor eller valla på ett VM, där det borde vara den starkaste som ska vinna. Så kan det gå ibland. Nu har jag nyss duschat, mamma drog nämligen med mig på ett spinningpass på Friskis. Svettigt och jobbigt men man känner sig sjukt grym när man tränat hårt en fredagkväll kan jag lova. Big plus! Och vet ni vad som sen var fint? Jag körde både dit och hem (på vägen hem var det mörkt vilket jag är lite ovan med) & jag lyckades för första gången köra in bilen i garaget! Och ni kanske inte tycker att det är så märkvärdigt men jag kan berätta för er att det finns en marginal på ca 1dm på varje sida om bilen PLUS att det inte går att backa så långt om man behöver för då krockar man in i grannens garage. Så det var värt! :) Jag börjar bli taggad för körlektionen på tisdag, det finns nog hopp för mig trots allt.

Nu ska jag äta spaghetti & köttfärssås, sen blir det let´s dance. FF - Fartfylld fredag ;)

20 februari 2009

Klockan är halv ett, det är fredag, strålande sol ute, snart skid-VM på tv & jag har tjänat bra pengar på att leka med barn. Ne más problemas mina vänner! ♥


thursday I don't care about you


Idag har jag lekt med barn för andra dagen i rad. Och jag gillar det! Jag blir så glad av de där små 2-3 åringarna så det är inte klokt, de är ju hur charmiga som helst! Dagens utflykt gick till Biologiska museét på Djurgården. Det var jag, mamma och 4 småttingar, alldeles lagom. Jag var nästan lika ivrig över utflykten som barnen, det stod ju matsäck och fika på schemat. Jag, som bakade kladdkaka igår, bjöd på efterrätt & gjorde stor succé! Imorrn är det sista dagen på dagis för den här gången men förhoppningsvis kommer jag tillbaks någon annan gång!

Nu ångrar jag att jag inte har någon digitalkamera, det hade varit kanon en dag som denna ju. Prioritet nummer ett på önskelistan tror jag, eller delad med pumpsen. Svårt val, om 11 dagar smäller det!

p.s jag försökte lägga in en bild men det sket sig. Den kanske kommer sen d.sPuss!

kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat

O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom


:)

Jag gillar när jag hittar på saker och inte bara sitter hemma och deppar. Idag har det varit fullt ös-medvetslös hela dagen! Klockan 12 mötte jag upp Maluttan vid klätterverket i Sickla för vi skulle just klättra. Och jag som aldrig gjort detta tidigare utan instruktör var rätt nervös. Men det gick rätt bra faktiskt och det var kul! och läskigt, men mest kul! :)

Efter klättringen mötte vi upp Ellen & Linnea för lite fika på Waynes och lite hangaround i Sickla galleria. Jag hittade ett par snygga jeans från H&M och så checkade jag en extra gång så att mina älsklingspumps fortfarande fanns på Nilsons, och det fanns dom! Så mamma och pappa, nu vet ni vart ni ska leta födelsedagspresenter för idag är det bara 13 dagar kvar! :)

Efter hangaroundet i Sickla mellan 12-17 blev det intervallträning med klubben på Järlagården. 5 st 4minutersintervaller och jag dog nästan! Men jag blir ändå lite glad efter varje löppass för jag har blivit mycket bättre löptränad än förut och det är så skönt så ni anar inte. Jag blir farlig i vår ;)

Nu ska jag snart sova för imorrn är det jobb på dagis 09:00 & det ska bli kul. Jag älskar barn.

Puss på er!

I just don't wanna miss you.

Imorse när jag vaknade kände jag på mig att något inte riktigt var som det skulle. Sen kom jag på det, det är den 17 februari idag, din födelsedag. Det gör ont i hjärtat över att det blev så här. Jättejätteont.

måndag

Godmorgon på er!

Första dagen på lovet på för mig idag, känns inte helt fel. 2 veckor kvar tills min 18-årsdag också, woho! Inatt drömde jag att jag fick en tortumlare i födelsedagspresent. Jag, som förra veckan pratade om drömtydning på psykologin, hoppas dock inte att detta var en sann dröm..Vi får väl se. Nu måste jag göra i ordning mig lite för snart blir det stan med mamma.

Stor kram till er som bryr er, det värmer. ♥

så det såPå nyår var vi snygga!


anna ternheimDagen har varit bra. :)
Pappa leder tips-sm i Älta också, heja honom!
Nu ska jag kolla på familjen annorlunda på TV, de där med alla barnen. Det är helt tokigt att dom faktiskt kan ha sådär många barn och få dagarna att gå runt liksom. På onsdag, torsdag och fredag ska jag arbeta på dagis så jag får väl känna på hur det är. Men det blir nog kul!

Puss snyggingar

14 februari

Idag är det alla hjärtans dag. Det är meningen att det ska vara en glad dag då man ska tänka lite extra på de man tycker om. Tror jag. Och det är ju en mysig dag om man har någon att dela den med. Fram till för bara en dryg månad sen trodde jag att jag skulle ha det idag. Jag trodde att jag skulle fira alla hjärtans dag med den pojke som jag tyckte var den finaste i världen. Min pojkvän, sedan 2,5 år tillbaka. Nu pratar vi inte ens med varandra och jag vet inte vad jag ska säga. Han som jag tyckte var den allra, allra bästa är inte det längre. För då skulle det inte blivit så här. Och jag är inte ledsen för att han inte är min nu, jag är ledsen för att de 2,5 underbara åren slutade som de gjorde. För att allting slutade med en enorm besvikelse & sorg. Det är synd att jag idag inte kan vara glad över allt fint vi hade utan bara är ledsen och arg över hur han kunde göra som han gjorde mot mig. Men förhoppningsvis kommer jag kunna se annorlunda på saken någon gång. Just nu känns allting väldigt långt borta.

Martin/Marit?Och med denna bilden säger jag gonatt.

Äntligen fredag!

Hallå!

Nu är det äntligen lov! Himla skönt! Tåget hem går om en halvtimme och sen väntar en vecka hemma med mycket bilkörning, träning och mys med familjen. :)

Just nu lyssnar jag på Mando Diaos nya album "Give me fire". De är inte mina favoriter men jag jobbar på det. Sen måste jag boka biljett till Håkan också. Juste.

17 dagar tills det smäller nu!!

Puss och ha det kanon!

the botten is nådd

Just precis nu gör det så ont så jag vill skjuta den människa som uppfann kärleken. Om jag inte hade tyckt om honom så mycket hade det aldrig gjort så här ont nu. Det är värdelöst faktiskt.

sushi!

PUSS på att jag nyss kom hem från Örebro. Det var sjukt god sushi & himla trevligt sällskap! Nu ska jag kolla O.C ett tag tänkte jag, börjar ju inte förrens 12.40 imorrn...Klara färdiga gå.

Idag är jag stolt över mig själv. Jag gör saker som gör mig glad även fast det gör jävligt ont ibland. Jag tränar & tar verkligen i och det märks att det faktiskt ger resultat. Jag har varit och bokat min första körlektion idag & haft min redovisning på psykologin. Och imorrn kväll ska vi in ett skönt gäng från klassen till Örebro och äta sushi, sånt är värt.

Det som är skönast är att det finns saker som är värda att göra även fast allting annat känns rätt värdelöst. Jag sätter mig inte helt i skiten även fast jag har alla anledningar att göra det om jag skulle vilja. Men jag vill inte & gör det inte för du har ingen rätt att få mig att må så dåligt. Du är inte värd det.

De här två filurerna är också en stor anledning till att jag är lite glad. ♥

sommarlooooooov?Ja, danke.

.


Summa sumarum:

Dagen blev precis lika bra som jag kände på mig när jag vaknade. Sjukt skönt att äntligen känna sig lite glad igen!

Nu ska jag sova & tagga inför en ny dag med två lektioner i skolan, himla ansträngande..

Puss & Godnatt!

SOL!

Det är strålande sol och klarblå himmel ute. Sånt gör mig så himla glad så min morgon kunde inte börjat bättre! :)


 det kom in så mycket sol genom fönstret så bilden blev lite ljus. :)

precis som romeo

Vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den?

Och vad vet du om hur hjärtat kan bränna
för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.
sunday bloody sunday

Hola señor y señoritas!
Esté fin del semana ha entrenado mucho con mis amigos de Hallsberg porque hemos tenido un campo de entrenados. (?)


Äsch, jag har just skickat in mitt spanskauppdrag som skulle vara klart idag. Det är lika skönt varje gång det äntligen blir färdigt! För er som inte vet så läser jag spanska steg 4 på distans hemma från min dator & skickar sen in uppdrag till en gubbe som rättar och skickar tillbaks dem till mig = Meritpoäng till universitetet. Kanonkul, 4/5 toasters.

I helgen har vi som sagt (om ni förstod vad jag menade här ovan) haft träningsläger här i Hallsberg och nu är jag så slut som det bara går. På varje litet ställe som man kan ha ont på benen har jag ont. Träningsvärk är livet & jag taggar redan för nästa hårdvecka. Hoho. Idag var Elin & jag ute och sprang en bana i Kvinnersta på 8 km i 3 dm nysnö (på vägarna, i skogen var det nog en meter minst!). Det tog en himla tid att ta sig fram men det var rätt skönt ändå på något vis. Det var ganska fint väder & alldeles lagom kallt. Så ibland är vintern inte fy skam trots allt!

I helgen ska jag hem till Stockholm igen, det ska bli skönt. Nu tänkte jag kolla något avsnitt av O.C & drömma mig bort ett tag innan jag somnar.

Puss !

It's friday I'm in love? Första gången jag inte vill använda den rubriken.


Två tomtar en onsdagskväll i februari.

Jag försöker vara så jävla stark och inse att det är du som gjort bort dig, inte jag. Ibland går det jättebra, ibland betydligt sämre. Det är otroligt skönt när det går bra för då kan magen äntligen andas ut och illamåendet försvinna. Varför kan det inte gå bra jämt? Varför kommer alla jobbiga tankar och knackar mig i ryggen när jag minst anar det? Som knivar i hjärtat. Allt jag någonsin trott på bara raserade. Min värld försvann. Vad ska jag göra nu? Hur sjutton ska jag någonsin kunna se dig i ögonen igen? JAG ORKAR INTE! Och jag blir bara äcklad när jag tänker hur det är nu. Usch!

Inatt när jag skulle somna låg jag, som vanligt, och funderade på livets viktiga ting. Jag funderade mest på mig själv dock. Jag insåg att allting hade varit hundra gånger lättare nu om jag var en sådan som inte visade känslor och som inte brydde sig. Eller i alla fall en sådan som inte visade vad den känner. Men jag kan inte vara sån, hur mycket jag än vill ibland! Jag blir tokig när jag inte har någon att bertätta vad jag tänker och funderar på för. Det spelar ingen roll om jag är glad eller ledsen, jag har liksom ett behov av att dela med mig till andra. Och sen när jag väl känner någonting så känner jag det väldigt mycket. Det är kul när jag är glad, för då blir jag ju jätteglad, men det är otroligt jobbigt när jag är ledsen. För då är det precis likadant fast åt andra hållet. Höga berg och djupa dalar, halleluja.

Och jag vet inte varför jag skriver detta här. Kanske för att det förut var dig jag pratade och delade allting med och nu kan/vill jag inte göra det längre.

It hurts with every heartbeat.


mjauJuni, juli, augusti, allt känns mycket lättare då...

Kvällen är räddad.


Sälen -09

 
Bättre sent än aldrig, eller hur? :) Enjoy!

lillördag

Det gör så jävla ont! Förstår du det? Hur illa du gjort mig?

Kom nyss hem från en fest hemma hos Julia, kanonkul. Imorrn blir det skola, inte lika mycket kanonkul.

Puss!

shake that ass

Jag måste berätta för er om en ganska knäpp grej som hände idag.
 
Min syster fick i födelsedagspresent en massage hos Axelsons gymnastiska institut som hon tänkte utnyttja nu när hon var hemma i Stockholm. Jag, som egentligen skulle gått i skolan idag men är kvar i Stockholm p.g.a magkatarr & hjärtesorg, blev erbjuden samma massage av min mamma som tyckter synd om mig. Så jag blev glad och ringde och bokade tid jag också.

Hur som helst, Anna & jag skulle få något som kallades "Avancerad muskulation" i 55 min. Det lät ju bra tänkte vi och åkte dit. Efter att ha suttit i väntrummet ett tag kom en kille som presenterade sig som Gustaf, hämtade mig och visade mig till massagerummet. Väl där sa han:

"Jaha, vad har du problem med då?" Och jag, som bara ville ha en vanlig massage, vred och vände på mig lite..
"Nja, jag har väl inga större problem" sa jag och han tittade frågande på mig. Jag insåg nu att det alltså inte var fråga om någon vanlig, avslappnande massage utan mer om sjukgymnast massage vid skador liksom. Så jag förklarade för honom att jag hade haft problem med mitt ena knä och med mina benhinnor.

Då nappade han direkt och började förklara att det kunde sitta i sätesmuskeln och bla bla bla. Så jag, av med kläderna, han konstaterade att jag var sne i höften o.s.v., och sen var det bara att ta plats på britsen.
Efter att han har jämfört mina ben och dragit lite och haft sig hör jag hur han säger:
"Nu drar jag ned dina trosor"

Ehhhm, jaha, okej?...jag blev lite halvt förvånad och obekväm i situationen. Men då jag låg på mage med handduk över mig tänkte jag att va fan, han kan väl sitt jobb. Och trosorna hamnade vid knävecken, typ.
Vilket jobb den killen måste ha..

Och jag, som hade förväntat mig 55 minuters skön massage, fick 55 minuters rumpknådning. Enbart! Jag hade i början ändå bett om lite ryggmassage och det hade han sagt att det nog skulle gå att fixa. Sen hör jag honom säga:

"Tyvärr, vi hann inte med ryggen idag"

ehh..nej jag märkte det. Tack och hej. Om ni undrar så har nog min rumpa aldrig varit så mjuk som den är nu!

Om någon timme bär det av med tåget tillbaks till Hallsberg och ikväll blir det middag med Carin och Elin. Mysigt :)

måndag

psst, nytt besöksrekord idag med. Jag börjar undra om ni bara är nyfikna på hur mitt trassliga liv går för tillfället eller om ni faktiskt tycker det jag skriver är läsvärt. Jag gissar mest på alternativ 1, men va fan, det är kul att ni bryr er på nått vis i alla fall!

/ Klara

2 februari - Grattis Lilian 19 år! :)
Om exakt en månad fyller jag 18!!

tisdag

Fy fan för dig & det du gjort. Du är en riktig skitstövel som inte är värd en plats i mitt liv. Jag trodde inte det om dig.


hur ska jag gå hem när allt är såhär? Jag vet du kommer att se på mig sådär..

Efter att ha raderat många av mina sms från de senaste 2,5 åren känner jag mig tom. Helt tom. Fy fan.

The holiday med Jude Law(!) går på trean nu & idag har jag haft det högsta besöksantalet någonsin sen jag startade bloggen i april. Man får glädjas åt det lilla.

21-årskalas & skridskoturStort grattis till Anna som fyller 21 år idag! Efter en fin skridskotur imorse och senare fika med släkten är det nu dags för middag inne i stan! :) Kalaskul!

RSS 2.0