ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på

Det finns så mycket att fundera över här i livet. Man kan fundera över hur livet kommer se ut när man är 30, vilka jeans man ska köpa härnäst eller vad den där söta killen på bussen gör just nu. Det är sällan man får svar på alla sina funderingar men det är lite det som är grejen. Att fundera och bygga upp egna teorier om hur saker och ting är eller kommer bli. Mystiken är spännande på något vis.

Inatt drömde jag om ett par bruna ögon, så bruna så de nästan var svarta. Ni vet sådär riktigt mörka så man drunknar i dem. De har inget slut. Ögonen satt på en pojke i en hiss och de var de finaste ögonen jag någonsin sett. Idag funderar jag över när jag ska få möta ett par sådana ögon i verkligheten. När jag ska få drunka nästa gång.

Jag längtar efter den där glada känslan i magen som man bara kan få av ett par riktigt mjuka händer eller vackra ögon. När man vet att det är så här det ska kännas. När magen vet. Jag funderar över när magen ska tala om det för mig nästa gång. Kanske imorrn, kanske i augusti eller i december om två år. Jag har ingen aning nu men förhoppningsvis dröjer det inte hur länge som helst.

Fram tills dess kommer jag fortsätta drömma om de vackra ögonen i hissen.


sommartider hej hej



Nu blir det 80-årskalasmiddag ute på altanen. Soligt och fint. Själv har jag tredje gradens brännskada på benen. Puss!

Muskö

Hej min fina.

Nu sitter jag ute i skärgården och kuckilurar. Imorrn fyller min kära farmor 80 år så vi ska ut och segla fin segelbåt klockan 10. Det blir nog en mysig dag i den här värmen! Jag hoppas ni har det kanon!

Ta hand om er så länge! Puss.

hard work

Jag är trött trött trött men nöjd nöjd nöjd. Det är en grej jag gillar med att jobba (det finns flera förstås!) och det är känslan av att man faktiskt gör något vettigt. Det man gör spelar roll liksom. Den känslan är sällan jag får när jag går i skolan en eller två lektioner per dag och sen går hem igen. Självklart är skolan viktig och det är klart det är bra att jag är där men det känns tydligare när man jobbar. Sen är jag också himla nöjd med att jag, så fort jag kom hem från jobbet kl 17, stack ut och sprang ett riktigt distanspass i det underbara vädret. Jag var gnällig och sur innan jag kom iväg men ack så glad efteråt! Jag måste komma ihåg hur skönt det faktiskt är när man väl är ute så slipper man hela den här ångestgrejen innan.

Nu ska jag snart sova, hoho. Imorrn är det jobb hela dagen och hela kvällen (mingelvärd på volvo ocean race) så ni får ha en fortsatt fin vecka!

Pussss

in the summertime when the weather is high

Hej snyggingar!
Det är snart dags för mig att krypa till kojs, jobbet kallar imorrn igen. Klockan 21 på sommarlovet känns ju lite sådär men nu är det bara fyra veckor kvar, det tar sig! Nedräkningen till Grekland har börjat också, eller inte riktigt än, men det känns som om det börjar närma sig!

Ikväll körde jag in Lovisa till centalen så snart är hon trygg hemma i Askersund igen, dock är det desto tråkigare här. Hur som helst så är läget under kontroll och nu längtar jag mest till nästa helg då det är segling i Skärgården som gäller. Take care!






en midsommarnattsdröm










Mina vänner, det är verkligen sommar nu. Jag har sommarlov (bloggen likaså som ni säkert märkt..), solen skiner & gräset är grönt! Jukkola i helgen var kanon, jag var helt glad i hjärtat och tron på en mysig sommar blev starkare och starkare. Dock blir saker inte riktigt som man tänkt sig vilket jag verkligen har lärt mig i år, så även denna gång. Det börjar bra men precis när man blir lite lagom nyfiken och glad så bränner man sig. Men det finns hur mycket som helst att vara nyfiken på där ute har jag kommit på så jag ska inte deppa!

Just nu har jag besök av den fina flickan på bilden, Lovisa, över helgen och allt är kanon. Vi har just varit ute och sprungit i det underbara vädret och är mer än nöjda! Igår var vi på Skansen och firade midsommarafton så det stod härliga till, galet men kul! Nu väntar lite mer lek & saftdrickande.

Jag hoppas att er sommar har börjat lika bra som min. Dock är jag lite trött då jag jobbar mellan 06.30 - 16.00 varje dag och måste gå upp kl 05.00..Men ska man till Grekland den 4:e augusti så är det värt allt slit! Puss mina fina.

summerlove

Nu har även jag sommarlov! Stannar i Hallsberg tills imorrn då ännu fler av mina vänner tar studenten, om ett år är det min tur..

Nu taggar vi sommar men först Jukkola i helgen! Puss på er.

8 juni, det är ljust halv elva och tre dagar till sommarlovet

Ikväll tog jag, Malin & Lilian med oss Carin på picknick(?) för att fira hennes 18-årsdag lite i efterskott. Vi dukade fram med allt gott man kan tänka sig, solen sken över vattnet och musiken var på i bakgrunden. Det finns ingen plats jag hellre hade velat vara på idag. Mina bästa vänner & solnedgången. Jag blir lite ledsen när jag tänker på att Lilian slutar på fredag & att nästa år inte alls kommer bli som i år. Förhoppningsvis så blir det ett grymt sista år här i Hallsberg ändå och jag ska absolut inte deppa för det. Jag är oerhört nöjd med livet just nu. Jag menar det verkligen. Allt flyter.



sjung om studentens lyckliga dar











Lite bilder från min torsdag. Stort grattis älskade Ellen & Linnea till studenten! Fy fan vad ni är bra! Nu ska jag snart sova och drömma om två fina ögon. Gonatt.

ljuset i två andra ögon

Klockan är mycket om man har halslfuss. Speciellt om man vill bli frisk. Jag lyssnar på Gyllene tider och drömmer mig bort någonstans i sommarnatten. Jag tror att det här kan bli en bra sommar. En ny, bra, rolig och glad sommar. Jag skulle verkligen behöva en sån. Få lite fjärilar i magen och känna att jag verkligen lever. Jag har nog kommit en bit på vägen. Jag är väldigt nervös också, allting är så nytt. Det här bli första sommaren på tre år utan Niklas och det kommer kännas både annorlunda och spännande. I år är det bara jag. Och mina vänner förstås. Och kanske någon annan, det vet man ju aldrig. Jag ser i alla fram emot den här sommaren mer än jag sett fram emot något annat på länge. 

ge mig ljudet av ett annat hjärta.

Söderling vs Gonzalez

Sitter fastklistrad vid tennisen. Söderling leder med 2-1 i set men ligger under med 2-1 i fjärde. Galet spännande faktiskt!

fredag

Jag är lite ledsen i ögat för jag har glömt kamerasladden i Hallsberg. Jag som hade velat visa er hur fin min dag var igår med studentgrejer och allt. Det får bli på söndag om ni orkar vänta. Jag är uppe tidigt idag, klockan ringde 8:45 för att jag skulle skjutsa in syster & Björn till centralen. Det tokiga var att när jag gick ut till garaget så fanns där ingen bil. Tji fick jag! Mamma fick låna en jobbarkompis bil och jag vågade inte längre köra så det var bara att ta mitt pick och pack och gå hem igen. Men vet ni? Igårkväll efter Ellens studentmottagning var minsann jag familjens chaufför hem! Det är kul att köra bil! :)

Nu taggar jag muntliga i spanska via datorn kl 13, hoho. Sen ska jag försöka bli av med min sinnessyka halsont så jag blir frisk någon gång! Sen får jag väl sitta och vänta in solen också, 5 juni, borde den inte vara här då?

Psst, jag blir ledsen när så många av er aldrig kommenterar. Eller det är mer så här, jag är sjukt nyfiken bara på vilka ni är!

Annars är jag glad.


crazy days

Det här har varit en galen dag. Jag gick i skolan & hade två redovisningar, åkte hem till Stockholm, körde själv(!!!) bilen till Tyresö & hämtade mitt körkort(!), åt mat & åkte sen med pappa till vårdcentralen där den snälla lilla doktorn konstaterade att jag hade Streptokocker(halsfluss). Kanonkul. Och jag som skulle på slutskiva med Ellen & Linnea imorrn kväll...det blir nog ingenting med det tyvärr, om jag överhuvudtaget vill kunna springa Jukkola nästa helg.

Men livet är bra ändå. Snart sommarlov & fina dagar. Puss mina vänner.


sammandrabbning 2009













Det är sommar i luften. ♥

juni, juli, augusti, allt känns mycket lättare då

Hej mina vänner.

Det är den andra juni idag. Igår tog jag årets första dopp och det var varmt i vattnet. Jag har knappt gått i skolan idag & det märks att det snart är sommarlov. Imorrn bär det av till Stockholm för City Cup och student + slutskiva på torsdag. Kalasbra! Samtidigt är det lite vemodigt att det är sommarlov om en vecka för allting är så bra här nu, alla är glada och det händer en massa mysiga saker. Och sen vill jag verkligen inte att vissa av treorna ska sluta, det kommer kännas sjukt tomt nästa år. Däremot ser jag verkligen fram emot den här sommaren, jag tror att den kan bli riktigt bra. Det blir nytt och spännande. Jag ser fram emot mysiga, ljusa, varma sommarkvällar med skratt och kanske tillochmed lite pirr i magen. Dock ska jag jobba i 5 veckor men sen är jag fri som en fågel ett tag innan det bär av till Grekland med tjejerna 4-12 augusti. Underbart.

Jag är så glad för tillfället, ni anar inte. Jag tror verkligen att man måste ha det skit ibland för att verkligen uppskatta livet lite mer när det väl flyter på. Det gör jag verkligen nu.



Jag är otroligt glad och stolt över mina vänner också. Det är så lätt att man prioriterar bort sina vänner när man blivit lite väl bekväm i sitt förhållande men det är nog det sämsta och absolut farligaste man kan göra, det har jag kommit på. Det var nog rätt bra för mig att hamna i skiten i vintras trots allt, för jag har kommit på så mycket nyttiga saker under de här månaderna som jag nog inte hade tänkt på annars.

Puss!

Johan Glans



Jag ber om ursäkt för den kassa uppdateringen om helgen. Jag har varit för upptagen med att leva livet helt enkelt. Nu ska jag sova med Lovisa på en madrass på golvet. Vi hörs imorrn. 2a juni. Smaka på det. Sommar!

RSS 2.0