partyparty


Krogen med Carin & brudarna. Fest när den är som bäst! Nu taggar vi om, sammandrabbning för hela slanten i den strålande solen. Den här helgen har börjat kanon!

I'm indian

Det regnar ute & jag har rätt mycket ont i halsen. Men vad gör det egentligen? Jag har sovmorgon till 12.40 & imorrn är det fredag!



Jag ger er denna fina liveinspelning med Timo & hoppas att ni mår bra allihopa. ♥

Stort grattis på 18-årsdagen älskade vän!


go with the flow

Nu bara rullar det. Det känns inte som om jag har gjort så mycket för att det ska bli så här men just nu går allting av sig själv liksom. Toppenlopp i helgen, körkort igår, det gick fint på psykologin idag & helgen kommer bli kalas. Hur kommer det sig att det faktiskt vände tillslut? Jag vaknar inte längre varje morgon med en klump i magen & Niklas är verkligen inte det enda jag tänker på nuförtiden. Tvärtom. På psykologin idag lärde vi oss om krishantering och dess fyra olika faser: chockfasen, reaktionsfasen, bearbetningsfasen och nyorienteringsfasen. Egentligen ska nyorienteringsfasen inte komma förrens efter cirka ett år (fast det är mer vid dödsfall och sånt) så om jag gissar rätt så är jag nog i den nu. Jag har liksom accepterat hela grejen och lägger inte en massa negativ energi på det längre. Men det är klart att det känns, det kommer det alltid göra. Dock inte 24 timmar dygnet runt som jag trodde för några månader sen. Oerhört skönt. Nu längtar jag bara efter att utforska och träffa massa nya, härliga människor.  Jag är nyfiken och pirrig. Och glad. Det finns så mycket fint i den här världen.

Om en vecka tar två av mina bästa vänner studenten & jag är så glad för deras skull samtidigt som jag med spänning verkligen ser fram emot min egen student om ett år. Det sägs ju att det är då livet börjar på riktigt. Jag kan knappt vänta. :)

det blir bara bättre & bättre! :)


Mina vänner,

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!!

time will tell

Hej mina vänner.

Helgen är slut och jag är hemma igen. Om man nu kan säga så. Ni kanske tror att jag är i Hallsberg men med hemma menar jag Stockholm, hos mamma och pappa. Jag stannar dock inte längre än tills imorrnbitti då jag ska göra som så många gånger förr, ta tåget 1h & 47 min västerut mot Hallsberg och hem nummer två.

Allting går så fort just nu. Jag är inte den som klagar på sånt, absolut inte, men ibland känns det som om man inte hinner hänga med riktigt. När jag säger så, då är det mycket på g. Det behöver inte vara just saker som händer utan det kan vara tankar och känslor också, en enda röra.

Jag var ju som sagt i Sundsvall över helgen och hade det kanonbra. ingenting att klaga på. Vet ni vad det tokiga var? Jag sprang D18E alla tre dagarna och igår, på långdistansen, kom jag fyra! 4 av 69 stycken, heeeelt galet!!! :) Jag trodde aldrig att jag skulle kunna komma så högt upp & tror det väl inte riktigt nu heller. Som sagt, jag hänger inte med alla gånger! Men det var en oerhört skön känsla som jag inte ska glömma bort i första taget :)

Nu borde jag snart sova och ladda om för veckan som kommer för det är en himla massa grejer som händer, både roliga och pirriga. Jag håller tummarna för att jag ska ta mig igenom veckan helskinnad så jag kan njuta av helgen fullt ut då det är dags för krogen och sammandrabbningen på lör-sön. Kan bli kul!

Annars så drömmer jag mest om en varm rygg att vakna bredvid.

sommmmmmarrr



4-12 augusti 2009. Blir ni inte sugna så säg?! :)

fullt ös-medvetslös

Hej på er.

Jag hänger inte alls med i tempot just nu. Jag kom från Norge igårkväll för att nu åka till Sthlm om 30 min för att imorrn åka till Sundsvall för att på söndag åka till Sthlm igen för att på måndag komma tillbaks hit....Ja ni fattar. Full rulle. Jag fick i alla fall godkänt på kursprovet i matte & har nu klarat av biologiprovet också. Jag älskar när man kan stryka saker från "sakerattoroasigförlistan" :)

Nu måste jag packa det sista. Jag hade det i alla fall kanon i Norge, himla fint land faktiskt. Ha en jättebra kristihimmelsfärds helg allihopa så hörs vi senare. Puss!


tyvärr finns ingen video, men lyssna på låten :)

Syttende mai - Norges fødelsedag!













Kanske tog svensken det hær med nationaldagen lite væl seriøst..?

norge, dag nummer två

Ja, vad ska jag sæga? Jag har nog aldrig varit så rædd som jag var idag!

Imorse kl 9 tog vi vårt pick och pack och begav oss en timmes bilresa hærifrån, før att klættra. Visst, jag har klættrat någon gång tidigare, inomhus, men jag var inte riktigt beredd på vad som væntade... Dock ær jag inte den som bangar i førsta taget så det var bara att hænga på. 

Det gick så långt att jag efter några timmar, gick med på att rappelera nedfør ett 25-meters långt stup. Och før er som inte, precis som jag, vet vad rappeling ær før något så ær det nær man sækrar sig sjælv liksom. Bara du och stupet. Ingen dær under som håller i och ræddar dig nær du faller. Dum som jag ær så gjorde jag detta. Men jag lever, efter tårar och skratt (skræckblandad førtjusning) kom jag ner. Herregud vilken grej.

Bilderna gør sig tyværr inte rættvisa. Det var høgt som tusan!









Nu væntar duschen och sen grillkvæll och kanske lite partaj. Ha en fin eurovisonfinal-kvæll allesammans! Puss.


norge dag nummer uno


lite suddigt men ack så fint.

godnatt mina fina. Imorrn står klættring & øl-ol på schemat. Puss!

Kjempegøy inlægg fra Norge!

Hello folks!

Jag befinner mig just nu i the big city Trondheim, hos min storasyster, och hær kommer jag vara tills på tisdag morgon. Jag har varit igång sen (HÅLL I ER NU) klockan 5 imorse och det børjar kænnas lite. Tåg, buss, tåg, flyg & buss har sagt sitt. Jag har æn så længe hunnit checka læget i stan lite och varit och handlat. Man blev helt ledsen i øgat nær ett paket køttbullar kostar 100 spænn. Vad hænder med værlden?

Jag hoppas ni har øverseende med det norska tangentbordet ett tag framøver, Anna har trasslat lite på nåt vænster.

Jag lovar att langa in en bild senare under kvællen. Nu blir det rækor och vitløksbrød. Puss!

:)

Stort tack för alla gratulationer! Ni får gärna kommentera sådär mycket i vanliga fall också, det vet ni väl? ;)

Dagen har bestått av körlektion, matteplugg och solresaletande. Börjar bli riktigt pepp på en resa med tjejerna nu! Imorrn har jag matteD-kursprov och ber er hålla alla era tummar för jag vill/behöver verkligen fixa det!

Vi hörs när mitt liv lugnat ner sig lite och provet är avklarat. Förresten är det vårruset i Örebro som gäller imorrn kväll och sen på fredag drar jag till Norge! Mycket på G nu :)

Ta hand om er så hörs vi!

uppskrivning - check!



Jag klarade uppskrivningen!! Hur skönt som helst! Nu ska jag fira med wok & en fet påse godis. Puss!

kom så ska vi leva livet

Jag kom just på mig själv med att sitta och le, helt utan anledning egentligen. Vet ni varför? Jag känner mig glad och nöjd. Det känns som om det äntligen har släppt lite grann. I och försig kan detta bara vara en liten topp i min långa bergochdalbana men om jag känner mig själv rätt så är det mer än så. Äntligen. Jag ser fram emot en massa saker och kan till och med känna något som liknar fjärilar i magen ibland. Oerhört skönt.

För 4 månader sen kändes den här känslan väldigt långt borta, det gör den inte längre. Jag är singel vilket innebär att jag inte har någon varm rygg (som man kan varenda leverfläck på) att vakna upp bredvid på morgonen men just nu gör det ingenting. Jag lever livet och det är det som räknas. Eller hur?




Idag fikade jag en snabbis med en av mina finaste vänner innan tåget gick. Hon är underbar & gör mig glad i hjärtat.

när man inser att det finns mycket fina saker i livet att glädjas åt

Idag är jag glad & nöjd med mitt liv. Det finns så mycket roligheter att se fram emot nu de sista veckorna innan sommarlovet, för att inte tala om hela sommarlovet. Mums!


friday night and the lights are low

Jag blir mer och mer taggad på den där utlandsresan! Det verkar som om det nog ska gå att skrapa ihop några roliga själar som vill hänga på. (och Ellen, du bangar väl inte?) :) Grekland är mitt hetaste tips, någon annan som har något annat förslag?

Imorrn ska jag springa J-cup, elitklass(!). Taggad till tusen. Otaggad till tusen är jag på körteorin som är det enda jag sysselsätter mig med nuförtiden. Jag kräks på det snart.

Jag och mamma kollar på en dålig film och snart blir det sovdags. Dröm sött!

vi var några filurer i Örebro häromdagen








Jag borde sova snart men tycker det är så mysigt att sitta uppe själv på kvällen. Man kan göra precis vad man vill. Det är lugnt, tyst och hela gatan utanför fönstret ligger och sover. Lite spännande på något vis.

Idag fick jag reda på att det tagit slut med en av mina vänner och hennes pojkvän. Det gjorde så ont i mig när jag träffade henne & såg hur ledsen hon var. Det kändes lite som ett slag i magen, så väl kände jag igen mig. Jag vill, för allt i världen, inte att någon ska behöva gå igenom samma skit som jag gjort även fast jag innerst inne vet att det händer nästan alla förr eller senare. Tyvärr gör inte det att det känns lättare för dem som behöver ta sig igenom skiten.

Snart ska jag sussa men har ni tänkt vara uppe en stund till kan ni ta och lyssna på Lily Allens låt Fuck you så länge. Min lyssnasönderlåt den här kvällen.

Puss mina fina

whiskey in the jar




Solen håller just på att gå ned i Hallsberg och jag pluggar ihjäl mig på körkortsteorin (vilket förhoppningsvis kommer ge resultat). Spanskakursprovet är avklarat & en sten har lyfts från mitt bröst. Skönt.

För att liva upp pluggstämningen tänkte jag ge er en låt. Antagligen den bästa låt jag vet. Den går bara inte att tröttna på. När jag var liten och åkte långa bilresor med pappa så satte han alltid på något av sina inspelade rockkasettband. Det var Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple o.s.v. Ni förstår ungefär musiksmaken. Hur som helst, på ett av dessa band fanns denna låten, och varje gång den sattes igång blev jag lika glad. Jag minns inte hur liten jag var men på något vis så var jag på tok för handlingsfattig för att fråga pappa vad låten hette så det tog lång, lång tid innan jag fick tag på denpå egen hand. Men här är den. Lyssna bara, förhoppningsvis känner ni igen den och blir lika glada i magen som jag blir.

/ Klara

tisssdag

Hej mina vänner.

Jag vet inte riktigt vad jag har haft för mig de här två senaste dagarna men jag har uppenbarligen inte suttit här. Jag har haft fullt sjå med att plugga körkortsteori & försöka deklarera (vilket jag äntligen lyckats med, 1 dag försent). Annars är läget rätt fint förutom att jag börjar oroa mig lite för spanskaprovet imorrn och mattekursprovet nästa vecka, men allting löser sig. Det har jag lärt mig :) Jag har stillat min oro med lite shopping med tjejerna i Örebro idag vilket var alldeles välbehövligt. Mest för själen, kanske inte lika mycket för plånboken.

Nu ska jag duscha, hänga tvätt, sova & drömma lite innan morgondagen börjar. Ta hand om er så hörs vi! Puss och kram.


jag vill ge er mina finaste låtar innan jag ska sova.

Det är som att titta rakt in i mitt hjärta. Välkomna.

http://open.spotify.com/user/hall/playlist/3xGkChkg0vy9344MLvs8E1


stuck in reverse

Jag är trött. Efter tre dagars tävlande är det något som jag verkligen kan konstatera. Trött, überalles(?). Tävlandet i helgen har både gått bra och dåligt men förhoppningsvis har jag lyckats skaffa på mig lite fin ranking ändå vilket kan behövas inför helgens j-cup hemma. Jag pluggar körteori också, och kör en massa bil. Nervositeten över allt det där börjar komma nu, precis som med den inför kursprovet i matte D som vi har nästa vecka...

Men det finns ju alltid saker att se fram emot, även om man lätt glömmer bort dem ibland. Den här veckan ska jag se fram emot:

*Shopping med Elin & Carin på tisdag
*J-cup i helgen
*Vårruset nästa vecka
*Norge & besök hos syster nästa fre-tis. Kalas!


Som sagt, det gäller bara att inte glömma bort de där bra sakerna. I fredags t.ex. satt jag inne i Kungsträdgården med Linnea & Ellen i solen och drack kaffe, himla mysigt. Det är sånna stunder man vill komma ihåg.

Förresten, eftersom jag i sommar kommer vara en hårt arbetande kvinna i hela 5 veckor, är jag sjukt sugen på att åka utomlands nånstans i augusti. Någon som är på?

Puss & godnatt!

det tar sig, sa kärringen som sket i vasken

Mamma säger att det heter purpur lågor, stämmer det?

Idag har jag tävlat och det gick rätt bra, igen. Kanonskönt ska ni veta! All träning börjar äntligen ge lite resultat och jag är så himla glad för det. Knät gjorde inte ont & inte benhinnorna heller, 2009 kan nog blir ett bra år ändå ska ni se!


Jag ger er lite ögongodis innan jag ska sova. Puss mina vänner!

RSS 2.0