yesterday

Igår var en mycket fin dag. Jag gick lite i skolan och sen åkte vi till Suttarboda i Kilsbergen för träning. Jag är fortfarande frisk, peppar peppar, och hade bestämt mig för att köra lite korta intervaller med Annika istället för orienteringsbanan som de andra sprang. Sagt och gjort. Intervaller blev det och det gick förvånandsvärt bra faktiskt. Skönt att ta ut sig lite igen! Det var faktiskt skithärligt att springa. Solen sken, det var blommor överallt och jag var bara glad. Underbart.



Jag hittade årets första videung också. Kände att jag var tvungen att visa den för er!



När jag och Annika värmde upp innan intervallerna sprang vi förbi hagen som ni ser här ovanför. I den fanns världens största tjur. Alltså typ en buffalo eller något. Det var helt sjukt, den var enorm. Stor, svart och hårig med gigantiska horn. Som grädde på moset hade den en sån där ring i näsan/nosen?/mulen? också.

Jag blev så fascinerad så jag sprang och hämtade kameran för att återvända till tjuren så jag kunde visa honom för er. Men tror ni han var kvar inom synhåll då eller?? Dumma jäkla tjur.


Han stod där. Jag lovar.


Trots att tjuren var borta var det en fin träningstur. 4/5 toasters.



När vi kom hem bakade vi kärleksmums och spelade gitarr. Försökte i alla fall. Himla bra dag.

Idag är det visst fredag och valborg dessutom. Blir nog inte så mycket mer märkvärdigt än en vanlig fredagskväll i Hallsberg. 10-mila kallar ju imorrn. Börjar bli taggad för andrasträckan.. och lite nervös. ihhh

Puss och kram

crystalised



Sov gott kompisar.

om ni undrar vad jag gjorde imorse



Nu sitter jag hemma och dricker kaffe. Snart väntar lite samhällskunskap, som vanligt på onsdagar. Solen har gått i moln men det gör inte så mycket. Jag kände mig pigg på träningen och har egentligen ingenting att klaga på. Nu hoppas vi att det här håller i sig ett tag.

Live, love, laugh som man säger. Ta hand om er!

these stories don't mean anything when you've got no one to tell them to

Jag vill prata om kärlek. Om det underbara och det hemska. Hur någonting fint kan bli någonting så smutsigt och trasigt. Om hur du kan älska någon tills det gör så himla ont i hjärtat. Hur du rycks in i förälskelsen och sen inte kommer loss. Du kan spendera en hel dag i sängen tittandes på honom och knappt tro det är sant. Han är ju så fin. Du är fast och det enda du kan tänka på är er två. Hur han luktar, hur han ser ut när han vaknar, hur han försiktigt kysser dig i nacken så du ryser i hela kroppen. Alla de där små sakerna som gör honom till just den han är. Din. Han som alltid ska finnas där. Det är sjävklart och ingenting någon ifrågasätter. Sen kommer det plötsligt en dag då det inte är ni två längre. Då du inte längre kan kalla honom din. Det var nånting som hände. Han ville något annat, ville någon annanstans kanske. Vad vet jag. Det jag vet är dock att när det här händer, när slutet kommer, då börjar något nytt. Den jävligaste jävla tiden man aldrig trodde skulle komma kommer. Och det gör så ont. Så himla fruktansvärt förbannat ont. Jag vet inte om det bara var jag som var naiv men jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur ont det skulle göra. Jag vaknade illamående, somnade illamående. Jag ältade allt som hänt in i minsta detalj. Sönderdelade varenda samtal, varenda mening i jakten på en förklaring. Jag fick ingen. Jag fick aldrig veta hur i helvete det hade kunnat gå så illa. Jag visste bara att han inte ville ha mig längre och jag kunde inte göra något annat än att acceptera det. Förstår ni hur konstigt det är? Att man helt plötsligt måste vara vuxen och acceptera det enda man aldrig någonsin vill acceptera. När hela kroppen skriker "nejnejnej! låt det inte få kännas så här. vara så här." När den man älskade så innerligt av hela sitt hjärta helt plötsligt blev en person man inte längre kände. Någon som inte var som han brukade. När man grät sig till sömns och helst av allt bara ville ringa honom men inte kunde. Han som alltid fanns där bara försvann.

Jag vet inte vad jag ville säga egentligen. Kanske att kärlek är det finaste och fulaste som finns. Att när du inte har den så letar du efter den och när du förlorat den så blir du inte riktigt av med den. Men man lär sig med tiden att det finns andra fina saker att glädjas åt. Och tillslut, även om det tar förbannat lång tid, kommer man till den dagen då man träffar honom och känner att man inte vill ha tillbaks honom längre. Och den dagen mina vänner, den dagen är en oerhört skön dag.

poor little duck



Bilden är från mobilen så ni kanske inte ser så bra. Det jag ville visa var i alla fall att det ligger en andmamma (vad heter dom egentligen?) och ruvar på typ femton ägg, på skolgården! Herregud, jag tycker så synd om den stackars anden. Hur skulle hon kunna veta att den lilla gräsplätten hon hittade passeras av hur många elever som helst varje dag?! Bad luck. Very bad luck. Hon ligger där och ruvar i vad som måste vara världens otryggaste ruvmiljö och jag får ont i magen varje gång jag får förbi. Hoppas för allt i världen att äggen hinner kläckas innan studenten, annars skulle jag tro att det blir scrambled eggs över hela skolgården. Stackarn!

morning

Jag har sovmorgon. Solen skiner utanför fönstret som är helt öppet utan att det blir det minsta kallt. Nedanför på gatan står Joel Kinnaman och ler mot mig så fort jag tittar ut och snart ska jag ta på mig skorna och jogga en sväng. Bara kaffet som saknas, men det gör ingenting idag. Nu kör vi.

Godmorgon cupcakes!

en måndag lite finare än de andra

Ni vet dom där typiska måndagarna när man bara vill ligga under täcket? Äta godis, titta på pretty woman och drömma sig bort från den tråkiga vardagen. Sånna har jag ganska ofta men idag, idag har det verkligen inte varit en sådan måndag. Visst, jag var skittrött när jag vaknade imorse trots att jag gick och la mig tidigare än vanligt igår, men sen har det bara varit en så himla fin dag. Jag var på vårdcentralen och gjorde alla möjliga tester för att konstatera att jag var frisk eller möjligtvis har ansträngsningsastma. Fick en såndär inandningsgrej som jag ska testa en vecka. Hur som helst så var tjejen på vårdcentralen världens trevligaste och bara det vände hela min morgon. Grymt! Efter den korta skoldagen och lite projektarbete kom Maria hit. Fina roliga Maria som var vår tränare förra året men nu har flytt till Göteborg. Vi lagade mat, fikade och fick massa tips på vad vi ska göra när vi kommer till Sveriges framsida om två veckor. Sen stack jag och Malin ut och sprang en sväng. Klockan var åtta, solen hade valt att inte krypa ner riktigt än och det var vitsippor överallt. Om jag inte var high on life igår så har jag minsann varit det idag. Tack du fina måndag för att du startade min vecka så bra.

Puss!

saturday night live

Tittar på sista delen av Millenium, lyssnar på liverapporteringen från Stigtomta och nördkollar på webb-tvn utifrån skogen. Lördagsnöje big time. Imorrn ska jag ut och mysa på gärdet trots att jag inte ska springa. Det må låta knäppt men jag kan liksom inte hålla mig borta från den där sporten.

Har jag förresten sagt att The xx, La Roux, M.I.A, Pavement och Miike Snow kommer till Way Out West?

I'll be there.

kalas

Jag har just kommit hem från ett födelsedagskalas med tjejerna hos Agnes. Alltså ett riktigt kalas som man var på när man var liten. Otroligt mysigt. Det bjöds på somriga frukter doppade i choklad och överseriös skattjakt. Galet att man kan vara en sån tävlingsmänniska ibland!


Jag åt årets första jordgubbar också. Dom smakade sommar. Sju veckor till studenten..MMmmm


Josefine fyller år idag och firade detta med dubbelt kalas. Hur bra?!


Hembakta hallongrottor. Jo man tackar.


Lite halvkass bild men jag ville bara visa er hur seriöst vi tog det här med skattjakten. Jag har inte gjort sånt sen jag var liten!



Nu sitter jag och lyssnar på livesändningen från Natt-SM. Lilian vann D20. Herregud vad duktig hon är! Jag träffade henne i eftermiddags och det bara låg i luften att hon skulle gå bra. Jag och Lovisa sa, på riktigt alltså, att hon skulle vinna ikväll. Och så gjorde hon det. Vilken tjej! GRATTIS VÄNNEN!

Och Agnes, tack för kalaset!!

Åh, vilken fin fredagskväll. Nu ska jag sova. Imorrn drar jag till Stockholm en sväng. Sleep tight.

älskling jag är hemma nu



Ellen ringde just. Hon är hemma från Bali nu och jag är så glad för det. Inte för att jag inte vill unna henne den resan utan för att jag har saknat henne så mycket när hon varit borta. Att få catcha up med henne gjorde min dag. Och nu får jag visst mysa med henne i helgen också. Lovely.

Välkommen hem sötnos!

it's all about learning to dance in the rain



Nu ska jag göra som på den här gamla bilden. Stoppa näsan i boken som vi ska diskutera imorrn i skolan och sen sova.

Take care ♥

vilja

Det är mindre än två månader kvar till studenten nu. Tyvärr känns det för tillfället väldigt långt borta. Lärarna har insett att det är en himla massa mer saker som vi ska hinna lära oss tills dess. Detta gör att det blir fullt upp, hela tiden. De senaste dagarna har jag och Malin ägnat x-antal timmar åt vårt projektarbete. Soppkokboken. Det går framåt, absolut, men det är inte så himla kul alla gånger. Ibland känns det så meningslöst. Jag hetsar sönder nu de sista veckorna bara för att förhoppningsvis få de där betygen som jag så gärna vill ha. Allt bara för de satans betygen. Vore det inte för dom hade jag tagit studententen för länge sen. Det är synd det där tycker jag. Att man(jag) inte alltid jobbar för att lära sig utan bara för att man känner att man måste. För annars kommer man inte någonstans här i livet. Är det verkligen så? Att om jag inte får den där juristutbildningen så kommer jag inte bli sådär framgångsrik som jag vill. Eller som jag i alla fall tror att jag borde vilja. Jag är lite rädd för att jag bara har intalat mig att jag vill bli jurist för att det är ett bra jobb med en fet lön. Så jag kan göra massa andra roliga saker när jag blir stor. Bo fint, resa osv osv. Jag kanske egentligen vill göra någonting helt annat? Jag vet faktiskt inte. Som det känns nu så vill jag ju faktiskt bli jurist men jag tycker bara det är så himla synd att det känns så hetsartat på vägen. Man bara gör. Och gör. Och gör. Kommer man någonsin komma till den punkten då man stannar till och faktiskt funderar på vad man egentligen vill?


trött på inget trött på allt


weheartit

Näe hörrni. Jag är inte riktigt med i matchen. Ringde vårdcentralen idag, fick tid på måndag om en vecka. Vet inte om jag är sjuk. Vet inte om jag är frisk. Det känns lite som om någon har tryckt på pausknappen. Det händer liksom ingenting. Allt är som vanligt men ändå inte. Jag är inte jätteglad men inte heller ledsen. Inte arg. Inte kär.

Likgiltighet. Är det så det känns? Det måste vara världens tråkigaste känsla i så fall.

Jag vill bara komma härifrån samtidigt som jag är skiträdd över vad som händer sen och önskar att jag fick bo med mina fina vänner för alltid. Vill. Vill inte. Jag vet egentligen inte ens vad eller vart jag vill och har ingen aning om var jag till slut kommer hamna. Allt känns som ett stort nystan som har trasslat ihop sig. Ni vet när man varken hittar fram- eller bakänden.

Nu önskar jag bara att någon kunde trycka på play igen.

no comprendo

Min kropp vägrar samarbeta med mig. Jag förstår inte vad det är frågan om. Vad har jag gjort för fel? Idag när jag sprang kom jag knappt framåt samtidigt som jag kände mig som en sjuttioårig tant med svåra astmaproblem. Kroppen svarade inte för fem öre. Nu krånglar halsen och jag vet inte vart jag ska ta vägen.

JAG ORKAR INTE HÅLLA PÅ SÅ HÄR!

Imorrn ska jag till vårdcentralen och be dom att en gång för alla kolla upp vart felet ligger. Mamma ringde och pratade om hjärtmuskelinflammation och skrämde upp mig ordentligt så jag kände att det kanske är lika bra att kolla upp saken.

Sömn kan nog vara en bra grej fram tills dess. Vi hörs imorrn cupcakes.

what's somebody like you doing in a place like this?

Hej kompisar.

Jag är hemma hos familjen Rosander och hänger lite i helgen. Det är nämligen tävlingar i Norrköpingstrakten så jag passar på att socialiera lite på Kapplandsvägen samtidigt.

Idag sprang vi en medeldistans. Orienteringsmässigt gick det väl ganska bra men jag var så himla trött. Blev lite ledsen för jag tycker att jag borde varit piggare. Men men. Imorrn väntar en stafett innan det är dags att dra sig hem mot Hallsberg igen.

Nu bakar vi morotskaka och spelar kort. Man ska inte klaga. Hoppas ni har en fin lördagskväll.

Vi hörs imorrn. Puss.



natti

Skulle plugga men hamnade hemma hos Agnes med tjejerna hela kvällen istället. Kom på att man bara lever en gång och att det var betydligt mysigare än att sitta ensam här. Plugga får jag göra imorrn efter skolan innan jag hänger på söta fröken Rosander till Fimpen.

Nu går tankarna på högvarv och jag vet varken ut eller in. Bäst att sova tror jag. Efter två koppar kaffe lite för sent + snurr i huvudet kommer det nog gå sådär. Men vad gör det om hundra år?

Take care.

lista

10 FAVORITER
Färg:
Blå
Mat: Sushi
Band: oj herregud. Finns så många. Pass.
Film: Pretty Woman
Bok: Män som hatar kvinnor
Sport: Orientering, fast fotboll är väldigt kul att titta på
Årstid: Vår
Veckodag: Lördag, onsdagar ibland
Glassmak: Gammeldags vanilj
Tid på dygnet: Det beror helt på vart man är & vilka man umgås med

 

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Trött, lite stressad och uttråkad
Smak: Tandkräm
Kläder: underkläder, klänning & kofta
Bakgrund: The candle burned out - Shout out louds
Nagellack: rödrosa
Tid: 23:51
Omgivning: Martin som just smög in i köket, annars en mycket tyst lägenhet
Irritationsobjekt: att jag inte kan släppa tankarna på hösten

 

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej
Brutit mot lagen: Ja, det har säkert hänt
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

 

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Malin, Ellen & Mamma
Du tycker om: samma som ovan plus många många fler
Du inte gillar: Hitler, Gunnar Birgersson och Markus Krunegård

 

2 VAL
Kaffe eller te:
Kaffe
Vår eller höst: Vår

 

1 ÖNSKAN: Att jag någon gång kommer in på juristprogrammet


sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne







Jag har just suttit en lång stund ute i solen med mina fina vänner. Kan inte berätta nog hur glad jag är över våren. Helt galet vad allt känns lättare.

Skolarbetet blir det dock inte så nu måste jag ta tag i mig själv en stund.

Puss!

vår



Idag är dagen då det officiellt blev vår. Jag var ute och sprang en sväng i solen och fick syn på vitsippor i en slänt.

VITSIPPOR.

Och nej mamma och ni andra som sagt åt mig att det måste varit snödroppar. Det var det inte. Det var vitsippor. Punkt slut. (dock är bilden inte från idag så jag har egentligen inga bevis men snälla ni, tro på mig)

När vitsipporna börjar titta fram så vet man att allting är på väg åt rätt håll igen. Det kommer bara bli varmare och varmare framöver (vilket i sig är helt fantastiskt), blommorna kommer blomma, fåglarna kommer sjunga. Alla kommer bli gladare. Ja, nästan alla i alla fall.

Det finns nog ingenting som jag uppskattar så mycket som när våren äntligen kommer. Den dystra tråkiga perioden, som också kallas höst, och den långa kalla vintern är borta. Gone. Kaputt. Vi kommer inte behöva oroa oss för minusgrader förrän om ett halvår igen. Fattar ni?

Hallelujah!

akafjhsgkjlgskjldkndnk

Vad är det för dumhuvud till granne som får för sig att börja hamra och borra som om det inte fanns någon morgondag, KLOCKAN SEX PÅ MORGONEN??!?!?!

Jag är lite frustrerad.

Hoppas ni fått en bättre start på veckan.

gonatt söndag

Hej finingar. Idag har varit en bra dag överlag. Jag spenderade morgonen med familjen, liggandes i soffan tittandes på ultralång-SM's gpstracking. Himla rolig start på söndagen. Efter målgången kände jag att det var dags att komma ut lite i det vackra vädret, så jag fick med mig storasyster och stack ut och sprang en sväng. Knäna höll och solen sken. Vid sånna tillfällen finns det faktiskt inte så mycket som är härligare.

Nu är jag i Hallsberg igen. Skolan börjar visst imorrn. Hade fruktansvärt tråkigt på tåget på väg hit. Ni anar inte. Så himla tråkigt. Jag hade ingen att prata med, inget att göra och musiken på mobilen ville jag bara skjuta. Satt hela tiden och tänkte "nu är det inte så många resor kvar Klara, inte så många resor kvar."

För jag har väl sagt att jag tar studenten om 8 veckor och 5 dagar????

Wish i was a little bit more high on life just nu.

TRÖTT.

Herregud vilken dag. Klockan ringde 06.20 imorse och sen har inte huvudet fått vila en sekund. Provet gick väl ungefär som jag tänkt mig. Var himla bra på svenska läsförståelsen(hade jag iof inte tänkt mig) men kass på det andra. 1.5 och den där juristutbildningen känns just nu väldigt långt borta. Dock såg jag att det inte alls är lika höga antagningspoäng om man börjar på våren så i värsta fall får jag väl göra det. Men som sagt, det är ju ett tag kvar. Jag borde inte hetsa upp mig så mycket redan. Känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert hinna ändra mig tio gånger på vägen ändå så det är nog strunt samma.

Hoppas ni haft en lite finare lördag. Jag vill bara gömma mig under täcket och vakna upp i juni i en säng med en snygg kille bredvid. Det vore väl nåt?



klara färdiga gå



Japp, såhär ser jag ut idag. Håret blev en aning kortare och lite ljusare. Känns bra.



Imorrn är det som sagt högskoleprovet som gäller. Jag har väl gjort vad jag kan (någorlunda iaf) så vi får se hur det går. Dock är det inte hela världen om det går dåligt för jag ska ändå inte börja plugga till hösten. Men ni får gärna hålla tummarna ändå. Tack och puss.

p.s Kul att ni blivit bättre på att kommentera förresten! Keep going that way. d.s


systra mi



Imorse när jag vaknade var det grått grått grått utanför fönstret. Jag och Nora bestämde oss därför för att skita i tråkvädret och åka till Sickla och kalasa lite istället.



Lillasyster var söt i home made fläta by me. Första gången jag lyckats göra en inbakad fläta på någon annan än mig själv.(!)



I Sickla shoppade vi lite och fikade på Dieselverkstaden. Det var mysigt. Sen mötte vi upp pappa och åkte hem. Nu ska jag iväg och klippa och slinga håret. Wish me luck.

Puss

un día con mis amores

Idag har jag lekt med två av mina finaste vänner. Karro och Johanna. Vi sågs i stan och sightseade(?) oss själva i Stockholms okända delar. Det är något man borde göra oftare. Herregud vad mycket fina ställen det finns egentligen, som man inte har en aning om. Sen att dagen var världens finaste vårdag gjorde ju inte saken sämre direkt. Vi satt och snackade skit på ett fik vid Observatorielunden och hade det mysigt.





När vi hade tröttnat på fiket drog vi oss till stans södrare delar och insåg att vi trivs mycket bättre där. Killarna är snyggare, husen mysigare och människorna trevligare. Det bara är så. Knäppt men sant.

Vi var på bio också. Såg Remember me. Så. himla. fin. film. Jag blev lite ledsen i hjärtat men den var verkligen bra. Se den, pronto.

För er som är kändiskåta (läs Martin) så kan jag passa på att meddela att jag såg både Paradise Hotel-Andreas och The Hives i levande form under mitt besök i innerstaden. Den förstnämnde var inte alls lika snygg som jag tänkt mig (tråkig upptäckt) och de sistnämda var ett gäng vanliga grabbar som köpte korv i korvmojjen vid Medis. Men ändå, The Hives är inte fy skam om man tänker efter.

Åkte hem från stan och lämnade tjejerna men det var knappt jag hann äta middag innan dom var i krokarna igen. Men vad gör man inte? Det var bara att bjuda in fröknarna på en kopp te. Och ja, en kopp te. Inget annat.


Jag och Johanna är rätt nöjda i våra nya, likadana tröjor. Håhåjaja.

Det var den dagen. Min dag. Tack tjejer för att ni är så härliga! Lovelovelove


fint

Fröken Forni har gjort det igen. Här.

Nu ska jag äta frukost. Godmorgon på er förresten.


det var en kväll i juni(juli), när sommarn var som bäst


while i'm driving in my car

Idag känns det inte som om jag har gjort annat än kört bil. Det började med att jag imorse skjutsade bort lillasyster till en kompis i Haninge. Sen kom jag hem och hann inte annat än ta av mig jackan innan det var dags för nästa destination: nacka sjukhus med mamma. Eftersom mamma är bundis med två kryckor blev det jag som fick hålla i ratten. I och försig var det dagens bästa ärende för på vägen hem stannade vi och köpte sushi. Sushi. Det finns fan inget som jag tycker så mycket om som sushi. Matorgasm deluxe. Efter att jag hämtat mig från den underbara lunchen väntade lite ordplugg inför lördagen. Det gick väl inte så himla bra om jag ska vara ärligt. Jag kollade jobb också, det får vi inte glömma. Det är typ det enda jag tänker på nuförtiden. Vad jag ska göra till hösten och resten av livet efter det. Någon dag innan jag åker tillbaks till Hallsberg ska jag fräscha upp mitt cv och söka lite.

Nu kom jag av mig lite känner jag. Bilkörning var det ju. Jag var på spinning ikväll och eftersom att mamma, ja ni vet, inte kan träna så fick jag åka själv. Tog bilen och stack ensam till Friskis och tränade. Eller jag var ju förstås inte den enda där, men ni förstår. Funderade på om det är så det känns när man är vuxen? Man får göra så mycket ensam liksom. Men det gick bra.

Det var nog inte så himla mycket bilkörning ändå nu när jag tänker efter. Men i förhållande till det andra jag sysselsatt mig med idag så är det nog det mest händelsefulla i alla fall.

Har ni haft en bra dag?

kickstart my heart


Börjar ledsna nu. Vill ha någon att somna bredvid. Vakna med också för den delen. Någon som gör allt det tråkiga lite roligare.


tisdag

Hey guys!

Jag är som sagt hemma nu. I Stockholm hos mamma och pappa för att vila ut lite tills på söndag. Det kändes ju som det var lov alldeles nyss men varför klaga? Skönt att vara hemma en sväng i alla fall.

I helgen var det tävlingspremiär i Blekinge som gällde. Jag åkte ner i fredags och allt var så stressigt så det var därför jag bara försvann hux flux. Nu efter helgen kan jag känna att det kanske var lite väl ambitiöst av mig att åka ner och springa (och tro att jag ska kunna prestera bra) när jag varit sjuk från och till sedan i mitten av februari. Jag var ju inte pigg direkt och kom rätt långt efter båda dagarna. Men jag ville så gärna och det var väldigt skönt att få springa lite barmark i alla fall.

Eftersom jag inte blivit dödssjuk av dessa två lopp så tror jag nu att jag kan friskförklara mig själv (peppar peppar!!) och hoppas vara betydligt piggare nästa tävling. Knät gjorde inte alls så ont som jag var rädd för heller så jag var/är mucho glad för det. Sen är det ju alltid kul att vara iväg med Järlagänget. Den här gången var det jag, Malin och åtta grabbar. Bara det var en upplevelse i sig så helgen fick klart godkänt ändå.

Idag har jag sovit bort all trötthet och pluggat gamla högskoleprov. På lördag smäller det. Jag är rädd för att det blir svårare än jag tänkt mig men det är väl bara att ta tjuren vid hornen. Ni som har tips på hur man fixar minst 1.5 är varmt välkomna att höra av er.

Puss hörrni.

sorry

Förlåt för att jag bara stack sådär. Jag har varit i Karlskrona sedan i fredags och kom just hem. Nu måste jag verkligen sova. Lovar och svär att jag berättar mer imorrn. Hoppas ni haft en fin påsk mina vänner.

Puss och sov gott

RSS 2.0