dag 12

Hej hörrni.

Glömde visst bort dag 11 vilket måste vara ett tecken på att det inte kan ha varit en så himla hemskt dag. Och nej, det var det inte. Tvärtom. Vi tittade på VM (jag är förälskad i Marcus Hellner), hade släktkalas för pappa som fyllt år och kollade på Solsidan. Jag hade inte så ont i halsen och var glad. Försökte få tag på min läkare men dom hade inte öppet på helgerna så jag fick ringa sjukvårdsupplysningen istället och rådfråga lite. Hon tyckte inte att jag skulle gå till jobbet idag på grund av kräksjukan och mina öppna sår men samtidigt kan ju inte hon förlänga min sjukskrivning så nu väntar jag på att min läkare ska ringa upp. Är hur som helst hemma från jobbet idag, tänkte att det var bäst att ta det säkra före det osäkra och efter att ha pratat och visat min hals för min distrikssköterska till moster så tror jag att jag gjort rätt val. Hoppas läkaren tycker det också annars får jag väl ta ut semester eller något för idag och hoppas att kräksjukan är borta imorgon. Jag har i alla fall tryckt i mig vitpeppar både igår och idag för att förbereda mig så mycket jag kan för smittohärden. Hoppas dock inte jag behöver vara hemma så många dagar till för jag börjar bli riktigt rastlös! Jag saknar dom små liven och längtar efter att få leka, busa och läsa sagor igen. Förhoppningsvis får jag göra det snart.

Nu ska jag snart titta på VM igen. Idag är det dags för tjejernas 10 km klassiskt. Så ja, visst finns det vissa fördelar med att vara hemma också..


Nu kickar vi igång den här veckan med den här feta låten. Puss!

me and my army

Ikväll har jag upptäckt dessa (Kleerup och grabbarna):



Lyssna på denna, och denna, och denna. Eller så lyssnar ni på hela skivan vettja.

Himla bra!

dag 10


Hej kompisar. Jag tror att jag snart kan säga att det här helvetet är helt över. Idag har jag inte alls tagit lika mycket smärtstillande som innan och jag har varit pigg och glad. Jag har fortfarande lite ont och sårskorporna sitter kvar (lite misstänksamt) men annars är det happy life. Jag är lite rädd dock för jag har hört att det har gått/går en riktig kräksjukeepedemi på förskolan där jag jobbar. Igår var 70 av 90 barn och 11 av 16 personal hemma på grund av magsjuka! Det är ju helt sinnessjukt. Jag ska egentligen börja jobba på måndag men vet inte alls hur bra det är att utsätta en hals med öppna sår för en sådan galen infektionshärd. Får nog ringa farbror doktorn och kolla vad han säger imorrn. Nu blir det teryakimiddag med la familia. Mumma!

Puss & kram

tankar

Ni som känner mig vet att jag inte är den där typiska singeltjejen. Jag är inte den som tycker om att "leka runt" och bara "ha lite kul." Klart jag tycker om att ha kul, (vem gör inte det?) men jag ser inte riktigt charmen i det där. Charmen i att göra en massa saker som ändå inte betyder någonting. Det är lite som att köpa den där svindyra tröjan på väg hem från jobbet. Man vet att man inte borde men just då känns det som världens bästa idé. Sen betalar man för mycket, får med sig den snygga tröjan hem men ångrar sig redan dagen därpå. Eller man kanske inte direkt ångrar sig men alltihopa känns ganska meningslöst. Man lämnar ut mer än man får tillbaks. Det finns nog en risk att jag låter så här hård bara för att jag ibland önskar att jag kände lite mindre och bara var lite mer. Jag är ingen typisk singeltjej av den enkla anledningen att jag blir så förbannat känslomässigt involverad i det jag gör. Det spelar ingen roll vad det handlar om. Om jag så bara pussas lite mer en söt kille på ett dansgolv i två minuter. Och nu menar jag absolut inte att jag blir dödsförälskad och börjar planera familjesemestrar tillsammans, åh nej. Jag menar bara att jag blir berörd av allt som händer. Jag tänker så mycket och det gör mig nästan mer förvirrad än glad ibland. Så istället för att bara pussas lite och ha glömt det hela efter fem minuter så tänker jag. Missförstå mig rätt. Jag menar inte att jag blir intresserad av alla människor jag kommer i kontakt med, (herregud, om det ändå vore så väl) jag menar bara att jag inte riktigt kan släppa dom sen. Det kanske låter knäppt och tokigt men det är sant. Alla människor som på ett eller annat sätt berör mig hänger liksom med sen ett bra tag framöver. Så ni kanske förstår att hela den här "leka runt"-grejen för mig endast blir ett himla stort huvudbry. Jag hade säkert kunnat njuta tusen gånger mer av singellivet om jag bara stängde dörrarna lite mer och inte släppte in så mycket.

Det konstiga är att det var absolut inte det här jag tänkte att jag skulle skriva om. Jag tänkte att jag ville skriva att jag för tillfället faktiskt är ganska nöjd. Singel, ensam, kalla det vad du vill, men nöjd. Jag är inte stressad över att jag måste hitta någon och jag är inte ledsen över något som varit. För första gången på väldigt länge är jag lugn och harmonisk i situationen jag befinner mig i. Det kanske är det som är nyckeln, det kanske är hit man måste komma innan man kan vara beredd att släppa in någon på riktigt. Med på riktigt menar när det känns i magen. Ni vet.

p.s Jag insåg nu när jag postat detta att det lät så negativt på något vis. Typ "kan hon sitta och säga men hur ska man då veta när man träffar den rätta" och det är ju helt sant förstås. Man måste självklart testa sig fram och pussa några grodor på vägen innan man hittar rätt men jag tror ändå ni förstod min tanke. Det är många gånger man vet att det här bara är ett kvart i tre ragg eller en flirt just på detta dansgolvet och sen ingenting mer än så. Är ni med mig? d.s

dag 9

Idag är en riktigt bra dag. Pappa fyller år, det är fredag, det är plusgrader ute och just i skrivande stund har jag knappt ont i halsen! Dock vågar jag inte riktigt räkna med att det är helt bra än för jag hade väldigt ont imorse när vi var uppe och gratulerade pappa men sen har det liksom försvunnit mer och mer under dagen. Jag hoppas för allt i världen att det fortsätter så! Däremot sitter sårskorporna kvar, i alla fall den ena, och det har jag insett nu att när dom lossnar gör det ont. Så det har jag troligtvis kvar men har jag tur kanske dom lossnar lite sådär i smyg. Vore skönt.

Annars är jag glad för att jag kan prata relativt smärtfritt och för att jag har letat runt efter goda tapasrestauranger till på onsdag då jag och familjen ska ut och äta. OCH för att jag fick världens finaste kort av Malin idag! Jag satt här vid köksbordet och fick tårar i ögonen för att jag blev så glad. Tack fina du!

Nu ska jag fredagsmysa med min bästa familj. Puss kompisar och ha en toppenhelg!

starstruck

Hej jag heter Klara och om man kan vara förälskad i en artist så är jag nog det.


GULD TILL HELLNER!!!



och brons till Emil Jönsson! SÅ JÄVLA BRA! VM, nu kör vi!

you have to see these ones



Titta på dessa, och stäng inte av efter halva. Helt sjukt.

dag 8

En dusch och lite mascara och jag känner mig som en människa igen. Fantastiskt! Det går verkligen framåt nu hörrni. Jag har fortfarande ont men det går absolut inte att jämföra med hur det var i förrgår. Dock vågar jag inte sluta med värktabletterna än. Vaknade nämligen inatt, tre timmar efter att jag skulle tagit en tablett och hade något förjävligt ont. Så vi kämpar på ett tag till så ska det här nog ordna upp sig snart!

Nu ska jag faktiskt ta bilen och göra ett litet ärende. Det var visst någon i familjen som fyller år imorrn. Sen tänkte jag bänka mig framför Skid-VM när jag kommer hem. Damernas och herrarnas sprint idag. Kul!



happy

Nu är jag glad. Det känns som att det här helvetet är på väg att ta slut snart. Jag har knappt haft ont nu ikväll och kunde äta middag (potatismos och rökt fisk) utan problem. Tänk vad skönt om jag vaknar imorrn och knappt har ont! Vore så underbart. Sen är jag himla glad också för att jag fyller år om en vecka, för att jag ska på 20-årsfest hos John helgen därpå och sen åker till Hallsberg ytterligare en helg därpå för att mysa med fina fina Agnes och Josefin. Och just ja, sen var det Barcelona helgen efter det också! Åh, nu längtar jag till massor av fina saker!



det här med att åldras

Om en vecka fyller jag tjugo. Tjugo, det låter så gammalt. Tonåren är över och steget in i vuxenvärlden kanske närmar sig. Jag vet inte. Jag har insett att den där åldern då jag tycker att man är vuxen skjuts fram ju äldre jag själv blir. Det är väl så kanske, att man tar med sig sina vänner genom åren och tycker aldrig riktigt att man blir stor. Dom som var stora och äldre för två år sen är ju ännu större nu. Man kommer liksom aldrig ikapp och det är nog det som gör att man aldrig känner sig riktigt vuxen. Det finns alltid dom som är äldre, klokare och mer erfarna. Sen känner jag mig inte så stor heller. Inatt när mamma låg inne hos mig, hur ynklig var jag inte då på en skala mellan 1-10? 9 kanske. Jag tror det beror mycket på vilka sammanhang man befinner sig i och vilka människor man omringas av. Med ens föräldrar kommer man nog alltid vara liten, tror ni inte?

Jag vet många som säger att dom inte vill bli vuxna. Som inte vill bli stora och behöva ta ansvar. Jag ser fram emot det. Längtar kanske är fel ord för varje tid har ju sin charm, men jag ser verkligen fram emot det. Hitta någon att dela livet med, få barn, bo någonstans och göra det fint och hemtrevligt för min lilla familj. Jag tycker det verkar mysigt. Tänk att få leva ihop med den man älskar över allt annat, få barn som måste vara det finaste man kan få här i livet och bo i ett det hus/den lägenhet man så länge trånat efter. Men som sagt, det är ingen stress. Nu ska jag först glädja mig åt att jag fyller just tjugo år om en vecka och sen göra massa roliga saker under våren och sommaren. Vår. Bara ordet får det att spritta i kroppen. Som jag längtar!

dag 7

Hej på er!

Natten inatt var väl lite av en jobbig historia kan man väl säga. Precis när jag hade somnat började det blöda igen. Lite mer än sist och jag fick väl mer eller mindre panik. Ni kan ju tänka er obehaget när det kommer blod ur munnen liksom. Det känns som att något inte riktigt är som det ska. Som tur var så slutade det blöda ungefär lika fort som det började och sen kom det inget mer alls. Med tanke på detta så tog mamma och jag beslutet att inte åka in till akuten då utan försöka sova lite och åka in direkt om det började igen. Konstigt beslut kanske ni tycker men eftersom det tog slut så himla fort och klockan var halv ett på natten kände vi mer för att sova. Sagt och gjort. Med mamma vid min sida lyckades jag till slut somna om och sov sen till klockan elva utan större problem. Inget med blödande och idag gör det inte alls lika ont som igår. Det känns som om att jag har fått hoppet tillbaks litegrann. När man är inne på dag sju och dom säger att det brukar vara bra efter nio-tio dagar så börjar man ju se ljuset i den mörka tunneln. Hoppas bara att jag inte är nått sådant där jobbigt undantag som har ont i tre veckor. Det pallar jag inte.

Hur som helst, SOLEN skiner ute och jag som inte varit ute på en vecka känner en sjuk abstinens efter frisk luft. Drar på mig dunjackan och ger mig ut i det fantastiska vädret en liten stund. Puss.

nu ger jag upp

Har nog aldrig haft så här ont. Fy i helvete alltså. Tänker gå och lägga mig nu och försöka sova bort det värsta. Hoppas att det vänder i morgon. Sov gott kompisar.

vamos a la Barcelona

Jag vet inte om jag sagt att jag ska till Barcelona i mars? Det ska jag i alla fall. Storasyster och jag drar dit den 23e och blir borta mellan onsdag-söndag. Sitter och letar boende för fullt just nu. Vill bo centralt, mysigt och gärna inte svindyrt. Har ni några tips så hojta gärna till!

Ska bli helt underbart att åka iväg på en weekend och slippa den här vintern för ett tag. Tänker mig mysiga små caféer i solen, lite värme, god mat(!!), goda viner, shopping, kultur och massa annat.


ge. mig. mat

Doktorn ringde just. Ingen fara så länge det inte börjar blöda igen. Då blir det akuten på KS. Håller tummarna för att slippa.

Vill ni veta en helt annan sak? Jag har inte ätit ordentlig mat sen i onsdags kväll. ONSDAGS. Nästan en vecka! I och för sig åt jag ljummet potatismos igår men ni fattar vad jag menar. JAG ÄR HUNGRIG. Det finns tusen saker jag är sugen på nu och när jag inte har ont i halsen längre ska jag fanimej fira. Då vill jag ha:

  • Sushi
  • Lösgodis i mängder, speciellt saltlakrits och sura grejer
  • Pommes frites
  • Riktigt gott, välkryddat kött
  • Kaffe med lite mjölk
  • Fil med müsli
  • Allt annat gott som jag saknar nått fruktansvärt!

dag 6

Fåglarna kvittrar utanför fönstret och jag tycker bara så himla synd om dom små liven. Snön bokstavligt talat öser ner och det är fyra minus ute. Hur sjutton ska dom lyckas få tag på mat? Åk tillbaks till värmen och kom hit igen i maj, då kanske snön är borta. Ta med mig vettja.

När det gäller halsen har jag inatt haft världens sämsta natt. För det första kunde jag inte somna och sen har jag vaknat till och från hela natten. Ett tag hade jag så jäkla ont att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Låg och vred mig i smärtorna och tänkte att om jag somnar nu så är dett ett under. Men jag lyckades! När jag sen vaknade strax efter tio hade jag inte alls lika ont (allt är relativt numer) men hade en väldigt konstig känsla i munnen. Gick upp och tittade mig i spegeln och fick lite lättare panik. Det ena såret har under natten börjat blöda (antagligen därför jag vaknade och hade så ont) och det ligger en mörkröd hinna över alltihop. Efter allt vad jag har läst om halsmandeloperationer så är blödningar inget bra tecken. Som tur var blöder det inte nu och jag hoppas inte att det ska börja igen heller men jag tog det säkra före det osäkra och ringde sjukhuset. Sjuksköterskan lät ganska lugn men skulle be läkaren som opererade mig att ringa i eftermiddag. Så förhoppningsvis var det inte så illa som jag var rädd för där ett tag. Dock har jag blivit lite harig så nu vågar jag knappt äta någonting alls med rädsla för att det ska börja blöda igen. Så det är väl lite så läget är just nu. Hope for the best. Hoppas ni mår bättre!

dag 5

Hej jag heter Klara och idag har jag ont utav bara helvete. Utan tvekan värsta smärtan hittills. Smärtan upp mot öronen sitter kvar samtidigt som det liksom spänner i hela svalget så fort jag rör på munnen. Ingen hit. Är dock glad för att jag sov ända till elva och inte har haft några större problem under natten. Har tvingat i mig en risi frutti och en ljummen rågkaka (ni vet dom där runda, luftiga mackorna) med smält ost på till frukost. Jag är långt ifrån mätt men vette sjutton om jag vill försöka få ner något mer.

Verkar som om att det här kommer bli en skojjig dag.

ellentuva.blogg.se

Ni har väl inte missat att mina fina vän Ellen är ute och reser världen runt, all by herself?

Kolla in hennes blogg här så kan ni få följa med på resan!

For you, Anna!

Hörrni, jag fyller ju 20 år om tio dagar och har lovat min kära storasyster att slänga upp min önskelista. So, here we go. Jag önskar mig:

  • En Canon Poweshot G11/G12 - Kolla här
  • Alex Schulmans nya bok "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött." Finns att köpa här
  • Bijetter till Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" som spelas på Cirkus. Finns här.
  • Prison Break samlarboxen - HÄR (699 kr istället för 999 kr dessutom så det är ju rena kapet!)
  • Berlocker till mitt Thomas Sabo-armband. Kolla in smyckesdjungeln om du vill ha tips!
  • Andra bra böcker, fina te/kaffekoppar, snygga halsband, nagellack, sjalar, bra-att-ha-saker m.m
Tänkte att det var lika bra att ta i från tårna och önska mig en massa saker. För önska kan man ju alltid göra, eller hur?

dag 4


Jag lever idag också. Jag har ondare än igår men det är ändå rätt okej. Idag gör det liksom ont upp mot öronen och det känns som om jag konstant går runt med världens lock. Klart det inte är skönt på något vis men jag var nog ändå inställd på att det skulle vara ännu värre vilket gör att det inte känns helt åt helvete. Nu tittar jag på Good Will Hunting och har just fått i mig en piggelin. Åt faktiskt rätt mycket frukost förut också. En risi frutti, ett glas blåbärssoppa och ett kokt ägg gick minsan ner så energin är nog befintlig ett tag till.

Solen skiner utanför fönstret och jag funderar på om jag ska gå ut och ta mig lite frisk luft. Dock är det ju skidsprint på tvn om 45 minuter och det vill man ju inte heller gärna missa. Med skid-VM som börjar på torsdag hade man ju kunnat valt en sämre vecka att vara sjuskriven på..

Annars känner jag mest att jag vill fylla år, äta god mat, gå ut och dansa, träffa nya spännande människor och bli lite high on life. Men som någon vis människa sa, inget ont som inte för något gott med sig. Jag kommer ju om inte annat vara i good shape efter efter dessa dagar.

dag 3

Så jäkla hungrig. Energin är obefintlig och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att inte bryta ihop helt. Smärtan är inte så himla farlig idag heller men jag mår illa av alla tabletter och ska fortfarande bara äta kall/mosad mat. Hur kul? Jag har redan börjat drömma om pizza, pommes frites och välstekt kött..

Hoppas dagarna som väntar kommer gå fort annars blir jag tokig.

tips!


Jag har just läst ut den här fantastiska boken, Dyngkåt och hur helig som helst. Mia Skäringer alltså, vilken otrolig kvinna! Ni som, precis som jag, har missat den här boken fram tills nu, LÄS DEN. Man blev liksom en gnuttare visare av hennes häriga ärlighet och kloka ord. Får ett litet annat sätt att se på saker och ting.

Dirty Dancing var precis lika bra som sist förresten. Nu tänkte jag se Livsverket. Någon som vet någonting om den?

P.S Om ni undrar vad jag har runt halsen så är det en vetekudde. Jag gör så gott jag kan för att hålla mig uppe.

dag 2

God morgon mina vänner.

Natten har sovits igenom utan några större problem. Hade klockan på väckning vid fyra olika tider för att jag skulle få i mig tabletterna med rätt mellanrum. Det är tydligen väldigt viktigt det där, att aldrig låta värktabletterna sluta värka liksom utan kedja ihop dom med varandra. Så ska en tablett tas var sjätte timme så ska jag alltså inte vänta sex och en halv. Det är ju dumt att låta sig ha ont i onödan.

Nu sitter jag i alla fall i sovan och känner mig ganska pigg. Är dock sjukt öm i rygg/mage/nacke vilket jag inte alls förstår varför men det kanske hör till. Annars känns smärtan i halsen idag ungefär som när man har halsfluss. Inte alls skönt men man vet ju att man fixar det. Har lyckats på i mig en mosad banan och lite blåbärssoppa så läget är under kontroll. Vaknade sjukt hungrig imorse så någonting får jag nog försöka få i mig om dagarna. Säkert en väldigt effektiv bantningskur annars för dom som vill.

Nu blir det nog lite film. Anna, ska slänga upp önskelistan här sen så du kan få tips om vad du ska köpa. Bara tolv dagar kvar nu..

Puss!


honey I'm home

Hörrni, jag är hemma igen! Allt har gått bra och jag mår helt okej. Ingen större fara med smärtan än så länge (knarkar både alvedon & voltaren så det kanske är därför) och överlag känns det bara himla skönt att det är gjort! Nu blir det troligtvis tio rätt jobbiga dagar hemma då jag bara ska ta det lugnt. Dom har förvarnat att det oftast är värst dag 4-7 efter operationen så vi får väl se. Har bunkrat upp med ett helt gäng filmer så det ska nog inte gå någon större nöd på mig. Kollade just på den första - Djävulen bär Prada - och är himla nöjd med valet. Kul fördriva-tiden-på-film. Next up blir nog Dirty Dancing, eller kanske hela första säsongen av Desperate Housewives?

När det gäller själva operationen var det väldigt smärtfritt. Jag var lite(ganska mycket) orolig för själva narkosen och det faktum att jag bara skulle somna och fullständigt låta kirurgen ta kontrollen över mig och min hals, men det var lugnt! Det sista jag minns är att jag fick lite lugnande som gjorde mig yr och sen en spruta som tuppade av mig helt. Jag minns att jag tänkte "nu borde jag somna" och sen vaknade jag en timme senare i ett helt annat rum.  Hade tydligen lyckats flytta till en annan säng efter operationen också (har inget minne av detta vilket är lite sjukt) så allt hade gått som dom planerat.

Nu ska jag nog ta mig en liten piggelin eller kanske försöka dricka ett glas blåbärssoppa. Varm och fast mat ska undvikas de närmsta dagarna. Och jag som redan börjar bli hungrig..



Vi hörs snart igen. Puss och kram från en sliten men ganska glad tjej



För att jag inte ville skrämma iväg er helt tänkte jag posta ett till litet inlägg så mina halsmandlar inte är det första man ser när man tittar in här. Därför ger jag er den här lite småroliga bilden från när jag var hos Malin. Passar vi inte ganska bra i bunnyöron ändå?

På tal om något helt annat är mina händer så fruktansvärt torra för tillfället att det svider sjukt mycket varje gång jag smörjer in dom. Inte roligt någonstans. Allt tack vare den här evighetslånga vintern. Minusgrader i massa månader i sträck tär på kroppen minsann! Men en annan lite mer upplyftande sak är att jag fyller 20 om två veckor! Då ska det firas!

Puss och gonatt.

känsliga läsare varnas!

Hey you. Som ni vet har jag haft konstant ont i halsen de senaste månaderna. Mer eller mindre men det har aldrig varit helt bra. Därför ska jag ju imorrn ÄNTLIGEN få ta bort skiten och jag är mer än glad. (Dock samtidigt väldigt orolig för alltihop men det borde väl gå bra?) Hur som helst så tänkte jag att det är lika bra att ni får se en "före-bild" så ni inte tror att jag gnäller i onödan. Och för att jag själv vill se om det faktiskt blir någon skillnad.

Så, ni som inte är så fjompiga, så här ser alltså min hals ut i dagsläget (ni andra, titta genast bort):



Och ja, jag är medveten om att jag just där avskräckte eventuella framtida ragg och säkert fler därtill men det struntar jag faktiskt i. Förhoppningsvis kommer jag inte vara så här äcklig i halsen i framtiden så då kanske ni vågar hänga med mig igen? Hope so.

Nu ska jag försöka få lite ro, kanske äta en banan (fasta efter midnatt så det gäller att passa på) och hoppas att allt går bra imorrn. Ni kan väl hålla tummarna?

söndag

Ikväll dricker jag te för jag har ont i halsen, igen. Operationen är på torsdag och jag ska verkligen se till att jag inte blir sjuk nu så att den måste flyttas fram. Jag har väntat för länge redan och tänker minsann inte vänta ännu mer. Förutom detta lilla missöde har helgen varit himla fin. Idag har jag träffat Elin, Linnea och Lovisa (i två olika omgångar så jag hade att göra hela dagen). Är verkligen glad att dom fortfarande är kvar i landet och går att mysa med! Dock vore det ju sjyssht om Lovisa bodde lite närmre än Göteborg så man kan ses oftare men man får glädjas åt det lilla ibland. Sen har jag tittat på Solsidan vilket bara det kan rädda vilken trist söndagskväll som helst. Sen har jag skrivit önskelista också. Jag fyller ju minsann år om bara drygt två veckor! Wiho! Men,

nu blir det jag och John Blund. Det var ju det här med att hålla sig frisk. Puss och gonatt.

en mycket fin lördag

Idag har jag och Nora haft det så himla bra. Har i och för sig varit high on life sen jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret och såg SOLEN. Som jag har saknat den! Vi började dagen med att åka till Sickla en sväng och köpa lite födelsedagspresenter till fabror och kusin som ska firas med god middag ikväll. Vi passade även på att köpa snygga klockor till oss själva när vi ändå var igång. En turkos/ljusblå kan nu läggas till samlingen.

När vi kom hem kunde jag inte förmå mig att gå in så vi hamnade utanför huset och ha det så här mysigt:



Kaffe, kanelbullar, sol, lillasyster och P3 = glad Klara.

Nu ska jag göra mig i ordning inför kvällens äventyr. Igår var jag och Linnea på rolig inflyttningsfest förresten, och imorrn ska jag först träffa Elin & Linnea och lite senare även Lovisa. Nästan lite för många bra saker på en och samma gång!

Puss vänner.

nionde februari tvåtusenelva

Lill-lördag idag. Jag har firat dagen med en lugn och fin kväll efter en lång dag på jobbet. Jag har ätit god middag i sann italiensk delikatess-anda. Baugetter, massa goda ostar, soltorkade tomater, färsk pasta, prusciutto och oliver. Vi slog till och med på stort och jag fick ett glas rödvin så här tre veckor innan min 20-årsdag. Inte fy skam för en vanlig onsdag minsann!

Nu längtar jag tills imorrn kväll då jag ska käka middag med Linnea och sen är det bara en liten fredag på jobbet innan helgen kommer. Vet inte riktigt varför men ibland är man mer sugen/osugen på att jobba än annars. Och ibland känner man sig mer otillräcklig än andra gånger. Den känslan kan vara den värsta jag vet. När man känner att det man gör inte räcker till, fast man så gärna vill.

Ikväll är jag extra glad för att jag har en så himla fin mamma som jag kan prata om allt med också. Vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till med alla mina känslor/tankar/funderingar om jag inte hade henne.

Nu ska jag försöka komma till ro så jag snart kan sova. Det är visst en ny dag imorgon.

alltså, jag får inte nog


måndag

Hej kompisar.

Nu är jag hemma i kalla Sverige igen. Jag har haft det sjukt kul och bra i Edinburgh och var inte direkt sugen på att åka hem igår. Speciellt inte när Ellen flyr landet för tre månader utomlands idag vilket betyder att ännu en av mina bästa vänner försvinner. Det gör ont i hjärtat, jag som hatar att säga hej då till människor, men det ska nog gå bra.

Hur som helst, Edinburgh var toppen på alla sätt och Malin verkade verkligen trivas och vara glad (=glad Klara). Vi spenderade dagarna med för mycket shopping på Primark, mys, fest tills fåglarna kvittrade och gatorna var ljusa, skratt och god mat. När jag var där kände jag verkligen att jag egentligen också vill göra någonting, leva livet liksom och vara lite mer fri än vad jag är just nu men jag vet ju bara inte vart jag vill ta vägen. Och sen vågar jag nog inte riktigt. Men visst är det kittlande att känna att man kan göra lite vad man vill och inte behöver oroa sig för när klockan ringer dagen därpå..

Nu vet jag inte riktigt vad jag har att se fram emot framöver. Ska i och försig mysa med Linnea på torsdag och äntligen operera mig om drygt en vecka. Man får glädjas åt det lilla. Jag lovar att ge er bilder när jag fått dom från Malin. Tills dess får ni nöja er med detta. Vi var på födelsedagskalas i lördags med bunny-tema..



Nu ska jag ta ikapp lite förlorad sömn. Har hört att det inte funkar så men jag måste ge det ett försök. Take care. Puss!

live from Edinburgh

Hey guys!

Jag tog en liten bloggpaus på en vecka och utan att säga ett knyst tog jag flyget till Edinburgh och Malin imorse. Igår mådde jag hur illa som helst och trodde att jag åkt på magsjukan igen men efter att ha fått krama om min finaste vän hela dagen mår jag prima ballerina igen! Är så himla glad över att vara här!!

Ikväll har vi varit i stan och ätit sjukt god sushi. Sen prövade vi dumplings också, himla spännande! Nu har vi matkoma och ligger och myser i soffan. Imorrn ska vi ta bussen till Glasgow och shoppa loss och sen blir det nog lite partaj. Lär bli skoj.







Nu ska vi dricka te och mysa ännu lite mer. Ta hand om er kompisar. Puss och kram!

RSS 2.0