heading for Fritsla

Kompisar, nu åker jag bort igen. Hemma på torsdag kväll efter en förhoppningsvis lyckad lägenhetsfix-shopping på Ullared och sol och bad på Västkusten.

Tackar ja till lägenheten förresten. Får bli bra med eller utan grön vägg. Det löser sig alltid har jag hört.

road trip
Väldigt fina dagar.

sena tankar

Klockan är över tolv och jag borde inte sitta här. Jag har sovit alldeles för få timmar inatt, har för många ouppackade väskor som väntar i hallen och för många funderingar som inte ska funderas mer på. Huvudet är tungt och trött efter gårdagens festligheter och jag skulle vilja ta en dusch innan jag går och lägger mig. Ändå kan jag inte förmå mig att göra något av ovanstående. Jag har en tendens att fastna. Speciellt i sånna här situationer som jag vet att jag inte ens borde sätta mig själv i. Jag mår inte bättre av att sitta och filosofera och lyssna på musik som känns långt där inne, snarare tvärtom. Sen tror jag också att det finns en liten anledning till att jag blir så här just nu. Jag har varit ute och farit och flängt och haft hur kul som helst lite för länge med lite för bra personer, så nu när jag sitter hemma i ett tomt hus känns det verkligen tomt. Det kanske är tur att jag landar någon gång ibland ändå, trots att jag är så himla dålig på det. Tror att det finns en risk för att jag för eller senare skulle krascha annars och det slipper jag gärna. Hellre några småkraschar än en jättestor, visst?

 

Annars börjar jag nog tröttna lite på det här väntandet. Har varit ensam way to long now. Dom säger att det är först när man slutar leta som den dyker upp. Kärleken alltså. Jag vet inte om jag tycker att det stämmer. Inte letar jag nuförtiden, det har jag inte ork till. Men drömprinsen har minsann inte dykt upp för det. Han kanske gör det någon gång. Troligtvis, och då tror jag ändå att det har varit värt väntan. Eller det hoppas jag i alla fall. Vill tro det.

 

Är trött på falska kyssar och ord som inte betyder någonting. Kanske inte jämt och kanske inte ens imorgon men just ikväll är jag himla less på’t. Less på att det är så lite som är äkta och så mycket som bara är ingenting.


Hej

Jag är hemma igen. En liten snabbis på två dagar innan det bär iväg på nya äventyr. Denna gången till Fritsla utanför Borås för att hälsa på morfar några dagar. En sommar på vift kan man nog säga men jag gillar det. Jag passar på att uppleva och se allt det där jag inte ser annars.

Kom just hem från en road trip med tjejerna. Vi tog bilen i måndags och tog oss fram mellan Uppsala, Öregrund, Gävle och Ockelbo innan vi till slut anlände till slutdestinationen på O-ringen i onsdags kväll. Två dagar på TC och en riktigt rolig fest senare vände vi hemåt igen. Perfekt upplägg och underbart sällskap. Första gången man överhuvudtaget inte behövde tröttna på campinglivet innan det tog slut.

Jag har ju varit i Kroatien också. Det var hur fantastiskt som helst. Tolv dagar i paradiset. Jag har tusen bilder som ni ska få se snart. Tagna med nya kameran dessutom.

Andra bra saker som hänt är att jag har fått en lägenhet i Linköping. En etta på 27 kvadrat. Jag har inte tackat ja än men tänkte nog göra det snart. Hoppas bara att den kan bli sådär mysig som jag har tänkt mig. Är det förresten någon som vet om man får måla om i en hyreslägenhet? (Har en grön vägg som vill bli vit)

för dig som skedar

Bon Iver - Perth

Det är något med den här låten. Introt. Gitarren. Det känns i maggropen. Så oerhört fint bara. En sån där låt som man vill lyssna på när man ligger sked tätt intill sin finaste människa.

the last few days


Förra lördagen var vi ute så länge att vi mötte tidningsbudet och fick med oss lite tidningar på vägen hem genom stan.


I måndags fick jag äntligen träffa Ellen igen efter någon vecka ifrån varandra. Fina vän.


Sen åkte jag ut till vackra Muskö och umgicks med familjen i några dagar.


Gullunge.
Sen åkte jag hem, var hemma en timme och stack sen sjukt otippat på rockfestival i Gävle över natten. Linnea träffade nämligen Bullet for my valentines ljudkille i onsdags som skrev upp oss på vip-listan och vips så var vi inne. Tokigt men oj så kul!


Pepp tjej på mini road-trip!
Sjukt bra vecka hittills! Idag har det dock varit rörigt värre och jag har gjort tusen olika saker samtidigt. Jag, Malin och Agnes sticker ju nämligen till Kroatien imorrn(!!) så det har varit en del att fixa men nu är jag nog med i matchen. Känner på mig att det kommer bli hur bra som helst.

Jag har köpt kamera förresten! ÄNTLIGEN säger nog både ni och jag. Det blev en kompaktkamera. En Nikon Coolpix P300. Tror vi kommer få ett fint och långt förhållande tillsammans. Har inte hunnit ta några bilder än men mycket säger mig att dom i vilket fall kommer slå kvalitén på de flesta bilder som brukar dyka upp här.

Nu; sängen. Imorrn; Kroatien!

stockholm boogie

Igår hade vi picknick på Skinnarviksberget för Ida och Louise som ska åka till Paris och leva livet i ett halvår. Så himla fint och bra och mysigt på alla sätt och vis. Och gott, framförallt. Sen gick vi till Sommar! (ja, igen) och skrattade oss igenom natten tills klockan plötsligt var fyra och vi var tvungna att vandra hem genom stan.

Fina, vackra Stockholm, jag vet inte om jag är beredd att lämna dig än. 


Hur bra picknick??RSS 2.0