dance dance dance

Idag kan jag ha haft en av de segaste bakisdagarna någonsin. Kom hem från Finland och Jukkola imorse och sen har man visst mått som man förtjänat. Trött och jävlig. Men som alltid så är Jukkola något utöver det vanliga så det var det värt tio gånger om. Imorrn börjar förresten min sista jobbvecka. Tre dagar innan jag blir arbetslös/student/fri. Tänkte fira det med att åka till Agnes och kära Hallsberg för att fira lite midsommar med fina, saknade människor. Känns som att det kan bli riktigt bra.

Kom förresten på att jag inte visat bilderna sen senast fröken var här så ni får dom nu (dålig bloggerska, ajaj..).

Blir helt varm i hjärtat av den här bilden
Vi gick förbi Alex Schulmans "skräplitteraturs"-affär och fick syn på denna. Nästan så man blev lite shoppingsugen.


Bättre balkonghäng
En vanlig dag på jobbet..

Tre dagar kvar alltså. Sen går vi all-in för den här sommaren som faktiskt redan har börjat oerhört bra.

the time is now

Hej kompisar!

Jag tror att jag har tagit sommarlov redan. I alla fall verkar det så om man tittar in här. Den senaste tiden har jag inte förmått mig själv att sitta inne när solen har gassat dygnet runt, vännerna har varit gladare än någonsin, festerna roligare, ölen godare och fräknarna fler. Jag måste ta vara på det som är nu. Jag är skitkass på det egentligen och längtar bara framåt eller tittat bakåt men den här sommaren ska jag verkligen försöka uppskatta allt som är just precis NU. Sverige är ju helt fantastiskt den här tiden och i år tänker jag minsann inte glömma bort det. Det är juni och officiellt sommar, hur sjukt det än låter. SOMMAR. Som jag har längtat efter dig!


Asha Ali - The time is now

änligen!


Nu ska jag ta mig in till centralen för att möta upp en av mina allra finaste. Agnes kommer nämligen på besök över helgen. Så himla bra. Som jag har längtat efter den kvinnan alltså!


äppelträd på jobbet

Det slog mig just hur lycklig lottad jag är som har världens finaste vänner. Fick ett sms från en av alla fina som ville ses ikväll och jag har en annan som sätter sig på tåget för en helg i Stockholm i morgon. Igår var vi ute och skrattade och njöt och hela helgen kommer bestå av roligheter. Underbara människor som gör mig så glad. Det faktum att jag har en hel sommar framför mig att göra vad jag vill med alla jag tycker om gör mig helt varm i magen. Sen att Stockholm troligtvis är en av världens vackraste städer sommartid gör inte saken sämre.

Så många saker som gör mig glad i hjärtat nu. Fina fina sommartid.

RSS 2.0