måndag


Så här satt jag en ganska lång stund när jag kom hem från jobbet. En sjukt god kopp kaffe direkt från Nespressomaskinen (som kan vara världens bästa uppfinning) och solen i ögonen. Just då gjorde det inte så mycket att jag har dragit på mig någon form av ryggskott som gjort mig halvt orörlig. Nu sitter jag och letar tips och förslag på vilka öar man borde besöka i Kroatien. Sen lyssnar jag på den här.

Helt okej måndag om ni frågar mig.

saturday night live

Idag har jag varit i stan och hängt med Johanna, Elin, Ellen & Malin. Vi kollade på Maran och hade det allmänt mysigt. Blev faktiskt lite sugen på att springa. Tänk vilken folkfest liksom! Får väl bli ett senare mission kanske. Nu är det Champions league-final på TV som gäller. Ni missade väl inte livekonserten på ettan från när Håkan spelade på Cirkus förresten? Sjukt bra! Finns nog att hitta på svtplay annars om ni råkade missa kalaset.

Vill även passa på att gratulera Carin på 20-årsdagen så här en dag i efterskott också! Var på jobb+jobbfest hela dagen/natten igår så det fick bli så här. Grattis älskade vän!

Bjuder på en bild på mig och Johanna från idag också, tagen av Elin.



hej kompisar!

Den här kvällen har känts lite som världens längsta. Klockan är bara tio och ja, jag trodde den var betydligt mycket mer. Ganska fin upptäckt ändå när man inser att man "får mer tid" än den man trodde man hade att göra med. Sitter och föräter mig på M&M´s. Alltså hur gott?! Mamma och pappa har varit i Toscana och som sig bör köpt med sig en påse av detta fantastiska till mig. Inte lika okej dock att jag tryckt i mig nästan hela påsen på två dagar. Speciellt inte nu när jag äntligen kommit igång med träningen och tänkte bli lite sund innan sommaren. I wish.. Äsch, livet är väl till för att njutas? Visst?

Imorrn har vi förresten rövarfest på jobbet. Alltså personalfest. Tror det kan bli kul! Jag ska vara Undis (Birks mamma) och är väl rätt okej nöjd med min outfit. Vet dock av egen erfarenhet att mina kära kollegor går in rätt bra för det här med utklädnad dom också så vi får väl se hur jag står mig. Skönt med lite kalas och helg i vilket fall. Annars känns det väl mest som att allt är en enda nedräkning till sommaren nu. Lediga dagar, varma kvällar och roliga saker. Hela jag har myror i brallorna. Men snart så. Nästa vecka är i och för sig en kortvecka också. Jobb måndag-onsdag och sen kommer Agnes och stannar över helgen. Den tjejen alltså, som jag längtar!

Himla massa längtande med andra ord men det är så jag gillar det! Nu blir det spikmatta och sova säng.

P.S köpte ett fett snygg bikinitopp på H&M igår. Skulle vilja visa men vill inte photobootha en sån bild.. Ni har säkert sett den på busshållsplatserna förresten. Brun, rosa, svart och lite orange med dragkedja fram. Kommer bli finemang i Kroatien tror jag minsann.

sommar på Sommar!




Första bilden från förra helgens förfest, dom andra två från igår. Blir helt glad i magen för att allt äntligen börjar bli så somrigt!

segis


Sliten tjej som sig bör efter för många öl, för mycket skratt och för lite sömn. Men OJ vad kul det är att gå ut ibland alltså! Igår var vi på säsongspremiären av Sommar! och om det alltid är lika nice som det var igår så kommer jag vilja hänga där hela sommaren. Det var liksom festival fast i klubbform. Bästa grejen!

Så om jorden går under nu om drygt 50 minuter så kan jag i alla fall intyga att jag hade himla kul min sista kväll. Nu ska jag mysa och göra mest ingenting. Det är också ganska okej.

summerlovin'

Alltså jag är så himla sugen på sommar nu. Det känns liksom som att den hänger där i luften och bara väntar på att få komma hit på riktigt. Det märks så tydligt. På träden, på solen men framförallt på människorna. Vi svenskar blir ju som tokiga när sommaren är på väg. Är det inte tokigt egentligen? På ett sätt tycker jag ändå att det är ganska charmigt. Alla förväntningar och allt pirr i magen. Vad ska man göra? Vart ska man åka? Vilka ska man träffa? Hur mycket ska man bada? Kommer det vara varmt och soligt? Osv osv. Oftast blir det ju inte riktigt som man tänkt sig men det tycker jag inte är det viktigaste. Jag gillar den här visionen vi har om den perfekta svenska sommaren då allt är möjligt. Vem vet, kanske kommer den inträffa just i år. Grill på bryggor, ljusa nätter, varma bad, söta pojkar, bruna ben och fina fräknar...


är ni kvar?

Hej kompisar.

Nu var det alldeles för länge sen sist. Inte så mycket har hänt den senaste veckan. Förutom att Ellen kom hem i lördags förstås, det kan ju ha varit det bästa på länge! Nu när Ellen också kommit hem innebär det att alla mina favoriter befinner sig på ganska okej avstånd igen. Som jag har längtat! I veckan har vi myst allihopa och jag insåg ännu en gång hur mycket jag tycker om mina fina vänner. I höst delar vi på oss igen så jag får passa på att njuta de här månaderna som är kvar.

Lite så här såg det ut förra helgen:

Välkommen hem-mys i solen


Stelopererade men rätt glada(?) tjejer


Annars då? Jo, jag, Malin och Agnes bokade Kroatien i veckan. 12 dagars ö-luff i mitten av juli. Så himla underbart bra alltså. Tror det kommer bli galet och helt fantastiskt. Och säkert jävligt varmt också men det ska vi nog kunna fixa. Är överlag sjukt pepp och förväntansfull inför sommaren och allt fint som den verkar kunna föra med sig i år. Way out west är spikat innan det är dags för Linköping och plugg och bara en sån grej kan ju rädda vilken regnig sommar som helst. (dock hoppas vi att det kommer bli sol och nice!)

Uppgraderade mig just till Spotify unlimited förresten. Blev helt ledsen när det inte gick att lyssna på Maggios nya låtar längre. Ovärt påhitt att alla måste betala men 49 spänn kanske det kan vara värt ändå.

Ville nog egentligen bara titta in och säga hej. Har saknat er lite tror jag dom här dagarna. Eller saknat den här lilla stunden då jag kan sitta och skriva av mig lite. (saknat er också förstås men eftersom ni inte gör så mycket väsen av er så vet jag inte riktigt vad jag har att sakna)

Hur som, nu ska jag krypa ner under täcket och filosofera. Så himla mycket tankar och funderingar som snurrar i min lilla hjärna för tillfället så jag tror det är dags att sortera lite. Sov gott!

for you I keep my legs apart and forget about my tainted heart

Igår var jag och finaste Josefin och tittade (läs: dansade) med Lykke på Cirkus. Det var fett! Lite så här såg det ut från min lilla mobils perspektiv:





LYKKE LI.

SÅ. JÄKLA. COOL. TJEJ.

RSS 2.0