en torsdag när våren var och hälsade på

Hej kompisar.

Det händer så mycket just nu. Vet inte alls vart jag ska börja berätta. Förra tisdagen gjorde jag en artroskopi av mitt högra knä (äntligen!) där läkaren förhoppningsvis lagade en sprucken menisk. Så de senaste dagarna har jag haltat runt som en skadeskjuten hare men nu börjar det äntligen ordna upp sig. Känns fint om alla de här knäproblemen tar slut någon gång. Annars har jag den senaste tiden mest pluggat en himla massa juridik, som jag har tenta på imorgon, och umgåtts mycket med människor jag tycker om. Åt tapas med halv8-gänget i fredags och var på finsittning med orienterarna på HG i lördags. Avslutade söndagen med pizza och film tillsammans med Gustav och Johanna. Kan har varit den finaste helgen på mycket mycket länge. När jag tänker efter så har många av de senaste helgerna varit himla fina bara. Och jag har förhoppningar om att kommande helg blir minst lika bra. Åker nämligen till Göteborg imorgon för att hälsa på Agnes och Ida och alla andra saknade vänner jag har där över helgen. Tänker mig mys, frukost i Haga, öl och skratt. Tror det kan bli riktigt bra. Och nästa fredag fyller jag år med. 21. Spännade att se vad det nya året har att bjuda på.

Våren var och hälsade på idag förresten. Och det var ljust till tjugo i sex!! Det gör mig så lycklig att det nästan är löjligt. Så här såg det ut idag när vi "tentapluggade"
.

En riktigt bra dag förutom det lilla faktum att jag tror att jag har fått vägglöss. Anticimex ville inte hålla med mig om det förra veckan när dom var här och undersökte men jag tror prompt dom har fel. Det återstår att se. Nu ska jag diska och packa till Götet. Take care finaste ni. Puss!

tisdagen den 14e februari 2012


På det hela taget en dag fylld med väldigt mycket kärlek.

fallskärm


Mina två bästa män, Oskar Linnros och Timbuktu, har gjort det igen. Denna gången tillsammans. Kan inte bli annat än succé!

Orsa

Vi var ju i Orsa mellan tors-sön för knappt två veckor sedan. Lite så här såg det ut.
Älsklingar!
Bilfest med fräsiga grabbar

Fantastisk långhelg!

did you give the world some love today babe?

Hej kompisar. Jag försvann visst en vecka eller två. Livet har gått lite för fort för mig den senaste tiden. Den ena roliga saken har avlöst den andra och jag har, som så många gånger förr, inte hunnit stanna upp och känna efter. Har insett den senaste tiden att jag verkligen behöver göra det, blir liksom orolig i själen om jag bara gör och gör och gör och aldrig stannar upp. Kan inte riktigt njuta av allt det fina som är i stunden om jag hela tiden inom mig vet att jag i nästa stund ska göra någonting annat någon annanstans. Så ikväll gör jag just det där. Ingenting. Känner av och känner in. Efter en fantastisk Orsaresa med världens bästa gäng förra helgen och nästan direkt hem för några dagar fulla med jobb och grejjer i Stockholm (hann knappt mysa med familjen vilket gjorde lite ont i hjärtat) känns det tomt och ensamt i lägenheten.

Har ägnat kvällen åt att laga världens godaste lasagne (vågar nästan säga att den var i klass med mammas!) och titta på Blue Valentine, som var en ganska deppig och tung film (inte alls som jag trodde). Nu kör jag te och musik i soffan. Lämnade förresten blod för första gången idag. Kändes nästan lite lyxigt. Gjorde inte mycket för mänskligheten men fick otroligt mycket tillbaks. Både fika, presenter och glada miner. Mer sånt.

Nu ska jag fortsätta mitt ingenting-görande en stund och sen sova gott. Ta hand om er. Puss.

RSS 2.0