tänkvärt


helgen

Började i fredags efter att Malin hade kommit hit med myskväll deluxe. Ost, kex och vin kan vara det bästa jag vet.
Myset fortsatte i samma spår med frukostbuffé på Scandic vid ån lördag morgon. Fantastiskt på alla sätt och vis. Att börja morgonen på det viset kan ju vara det bästa receptet för en bra dag.
Efter en sväng på stan och en god middag hemma var vi pepp på lite party med mina fina klasskompisar.

Avslutar den här fantastiska helgen med lite te och The Middle East ur högtalarna. Har kollat på film också. Såg crazy, stupid, love med bl.a Ryan Gosling. Också himla mysigt! Ja, både han och filmen.

Nu, sängen. Puss och tack för den här gången älskade vän.

myskväll för en sjukling

Skippade quizet för en kväll i soffan. Det var ungefär allt jag orkade idag. Håller tummar och tår att jag känner mig pigg och frisk(are) imorrn när Malin kommer! Nu blir det sängen. Gonatt fina ni.

fina saker den här veckan

Föreläsningar i juridik som är ganska intressanta när man börjar förstå, dricka te och prata om viktiga saker, en fika på stan med fina vänner om en stund, middag med Johanna och Lina ikväll, bekräftad atroskopi den 14e februari (äntligen ett svar på varför knät mår som det gör), quiz imorrn kväll, älskade Malin som kommer på fredag, mys med ost, kex & rödvin, bra musik, skype med Ellen i Thailand och Linnea i Aussie, en lagad punka (kunde varit ett minus men fick bli ett plus nu när det är fixat) och en städad lägenhet.

Lite mindre fina saker den här veckan: den jäkla förkylningen som kom som ett brev på posten igår morse. Har hosta som en rökare, pratar därefter och kan inte träna. Ganska världsliga ting när man tänker efter.

lelove

igår


Igår skrev jag omtenta och kalasade med mina fina vänner hos Jakob hela kvällen. Tanken var att vi skulle ut och dansa men vi kom aldrig så långt. Hemmafest kan vara det bästa som finns ibland.

Idag städar jag, lyssnar på Lisztomania med Phoenix och ska snart ta lite luft i det fina vädret. Ikväll väntar middag hos Johanna med ytterligare ett fint gäng människor. Bra helg!

lots of love

lelove

Är tillbaks i Linköping igen och det känns så bra i magen. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det men det ligger något slags lugn över allt här. Jag känner mig lugn. Trygg. Har haft en lång dag i skolan med tentaplugg, gick och tränade och kom sen hem för att en stund senare få sällskap av två fantastiska tjejer. Några timmar med te och prat och nu har dom nyss gått och jag blir bara så varm i hjärtat. Varm för att jag har träffat så otroligt fina människor här. Trodde nog inte att jag skulle göra det på det här sättet. Hoppades självklart på att jag skulle träffa nya roliga personer att hänga med men kanske inte riktigt att man kunde komma varandra så nära på så kort tid. Trodde inte att det kunde vara så äkta.

Är det inte himla fint ändå? Att världen förhoppningsvis är full av fantastiska människor som man inte har träffat än.

now you're just somebody that I used to know


NICE!

GOTT NYTT ÅR!


2011 är nu förbi. Ett år som var en riktig bergochdalbana för min del. Vissa stunder var jag väldigt lycklig och vissa stunder precis tvärtom. Överlag ett ganska obalanserat år med höga toppar och djupa dalar. Nu är det 2012. Känns nytt och fräsch på något vis. Och jag har bestämt mig för att göra det här året till ett år fyllt av kärlek och glädje. Ett år då jag uppskattar allt fint jag har omkring mig, och blir bättre på att visa det.
.
Alla fantastiska vänner som jag har lärt känna under 2011 och alla ni nära och kära som varit med sedan tidigare, ni är det finaste jag har. Puss! ♥

RSS 2.0