måndag

Hej finisar.

Mycket har hänt sen sist och nu är jag hemma i Stockholm där jag tänkt husera två månader framöver. Förra veckan bodde jag i skolan och tentapluggade till torsdagens tenta som gick förvånansvärt bra. Sen hade vi sista festen med klassen innan folk åkte hem och jag var bara glad. Himla bra kväll. Gladheten satt kvar när jag i fredags packade mina ägodelar och begav mig till Örebro för att hänga med någon jag tycker om. Hade en asbra helg med massa mys och roligheter och som grädde på moset lyckades jag även få till en fika med världens bästa Agnes och Lovisa. Åh.

Idag har jag jobbat första dagen på hemtjänsten där jag ska vara i åtta veckor framöver. Det gick jättebra alltihop så jag tänker att det här kommer bli en bra sommar. Och ikväll är det ju EM-match för Sveriges del vilket innebär fest i det Hallska huset. Öl och chips och en pappa som är mer pepp än någonsin. Precis som det ska vara! Tänkte ut och springa nu men knät mår lite för dåligt och då blir jag bara sur så då tänkte jag att det var lika bra att skita i det. Sagt och gjort. Är ändå oförskämt nöjd med läget just nu.

Puss

Hives


Bjuder på lite lördagspepp efter att ha sett en intervju med Howlin' Pelle och blivit sugen på sommar och festival. Idag går en hel drös av mina bästa vänner här på sommarlov så ikväll tänkte jag fira med dom och låtsas att jag gör det jag med (bara 5 dagar kvar!).

Ha en fin lördag kompisar.

RSS 2.0