tisdag

Trotsade den stundande tentaångesten och åt jättegod och trevlig middag med Sofia istället. Tror man behöver sånt också för att orka med. Känns spontant som det bästa valet idag!
Bild snodd från fröken i fråga.

Nu; sova några timmar för att vara pigg och alert för en heldag i skolan imorrn. Godnatt finisar.

söndagsmys

Kan ha haft den finaste söndagen på mycket länge idag. Skulle egentligen ha åkt till Nyköping och kollat orienteringstävling men hamnade istället på cykelsightseeing ute i Eklandskapets naturreservat följt av våffelfika och häng. I strålande sol och värme dessutom. Kompisar, det är verkligen vår nu! Underbart.

Morgonpromenad

Började dagen med en PW (hatar ordet men jag gick sjukt fort, träningsklädd, så då är det okej) i Rydsskogen. Natur, frisk luft och P3 i lurarna.Tror bannemej inte man kan få en så mycket bättre start på en dag!

Nu: dusch och mysfrukost. Ha en lovely tisdag kompisar!

cannonball

Ibland blir jag bara så sugen på att skriva. Om allt och om inget. Jag vill berätta saker men tänker samtidigt att jag kanske inte borde. Att jag borde behålla vissa saker för mig själv och inte ropa ut dom för vem som helst på den här bloggen. Det är en fin gräns det där, vad man kan berätta och vad man inte kan. Vad man borde och inte.

Vilka är ni egentligen? Jag har ingen aning. Känns läskigt på något vis.

Det är något speciellt med sena kvällar och många tankar. Dom har fått för sig att funka väldigt bra ihop. Så nu sitter jag här igen. I köket med ett glas rödvin från kvällens ost- & vinmys med mamma och pappa och denna listan på Spotify. Cannonball kommer på och jag får någon slags vemodighetskänsla i magen. Vet inte riktigt varför. Den kommer och jag känner så väl igen den. Tänker på livet bara. Det här fantastiska men ibland förjävliga livet. Kommer det alltid gå så här mycket upp och ner? Kommer livet vara en enda lång berg- & dalbana där man aldrig vet vad som väntar bakom nästa hörn? Jag antar det. Funderar också på hur man ska kunna skydda sig. Skydda sig mot alla fall och krascher som kommer att komma. För tro mig, det kommer dom göra. Det måste dom väl? Tror dock inte att det finns något sätt att undvika det. Alla har olika toppar och dalar i sina liv, det är nog bara så det är. Även om vi många gånger inte kan jämföra och föreställa oss hur någon annan mår eller känner så vet vi att vi inte är ensamma. Alla är vi glada ibland och ledsna ibland. Vissa oftare det ena än det andra. En annan kanske tvärtom. Men vi är alla en del av det här livet. Vi lever alla vårt liv.

Blir så himla förvirrad när jag tänker på sånt här. Det finns så mycket vi inte har en aning om och det skrämmer mig. Är så van att ha koll på läget och veta vad som kommer härnäst. Men det här livet alltså. Så jävla oförutsägbart.

Att må bra

Jag mår bra. Jag är tillfreds med mig själv och med hur mitt liv ser ut just nu. Klarade juridiktentan och det blir varmare och ljusare för varje dag. Våren kommer. Jag njuter, jag skrattar och jag myser. Jag lever. Jag dansar. Jag tränar. Jag ger och jag får. Jag känner en enorm kärlek för alla fina människor som jag umgås med. Och för min älskade familj som jag äntligen ska få träffa på torsdag efter alldeles för många veckor ifrån varandra.

Idag vill jag bara ge hela världen en stor varm kram.


älskade vänner

Jag vet inte riktigt vad jag har för mig om dagarna men livet har varit lite för bra för att slösa bort framför datorn den senaste tiden. Förra helgen hade jag en liten minisemester i Göteborg med världens bästa tjejer och i fredags fyllde jag år. Kan ha haft den bästa födelsedagen på väldigt länge. Firade med brunch med älskade klasskompisar (som kom 8 pers och sjöng i stämmor utanför min dörr, hur fint?!) på dagen och middag med älskade orienteringskompisar på kvällen. Öppnade brevlådan när jag kom hem sent på födelsedagen och möttes av både paket och flera kort. Satte mig i soffan och grät en skvätt när jag ännu en gång insåg hur fantastiska människor jag har i mitt liv. Måste ibland nypa mig lite i armen för att förstå att det verkligen är på riktigt. Att ni som är så himla fina är en del av mitt liv. TACK älskade fina vänner för att ni låter mig vara en del av eran vardag. Ni betyder så mycket att det ibland kokar över lite av all kärlek. Precis som det gjorde i fredags.

De senaste månaderna har kanske inte alltid varit de roligaste, men just precis nu har jag så mycket som jag är glad över i mitt liv. Så mycket fint. Det är det som är så himla viktigt att komma ihåg. De här stunderna. De här människorna. Vill stoppa alla fina känslor i en liten ask och plocka fram när allt inte känns lika fint som idag.

Lite så här såg det ut i Göteborg:

♥!!!

RSS 2.0