känslomässigt instabil?

Jag vaknade upp imorse och var världens tröttaste tjej. Egentligen ingen big deal men på nått sätt fuckade hela min morgon ur och jag var helt känslomässigt instabil hela min första vakna timme. Höll på att börja gråta flera gånger för att jag inte "orkaaaade börja tentaplugga" och mest bara ville kramas istället. Ja, ni hör ju. Det är varken bra för mig eller herrn jag hänger med, ingen får liksom någonting gjort. Så jag bet ihop istället. Diskade, bäddade sängen och insåg att mitt humör/beteende ibland är lika barnsligt som en 5-årings. Sen målade jag naglarna med mitt favoritlack, drack en cappuccino och blev glad igen. Nu har jag till och med börjat plugga. Inte i skolan dock för jag vägrar gå dit när jag är så inställd på att allt det här är över snart, men ändå, jag pluggar. Och det går inte helt åt skogen. 8 dagar kvar till tenta så det ska nog lösa sig. Ska en sväng till stan med Johanna sen med så nu går den här dagen bara åt rätt håll.

Tänka sig hur man funkar ibland.


mamma

Idag tänker jag lite extra på min mamma. För att hon är världens bästa förstås och för att hon förstår mig bättre än alla andra. Jag är så glad att jag har henne ska ni veta.

HÄR är ett gammalt inlägg som jag har skrivit om min fina mamma.

Ni som är hemma hos era mammor idag, krama lite extra på dom vettja. Det är dom värda.

bildregn från senaste tiden

Vacker himmel utanför fönstret

Ellen var på besök och Johanna bjöd på Sconesfrukost

Vi sprang lite ÖL-OL

En kväll förra veckan åkte jag och Gustav på äventyr till Bergs slussar. Så här fint var det där.

Jag var helt lyrisk över att få se något annat än Ryd och vägen till skolan för en gångs skull.

Fina maj.

saker jag tycker om

- nagellack i fina, glada färger
- vaniljvisp
- sol
- musik
- Pretty Woman
- pussar
- tulpaner
- kaffe
- fina kompisar
- godis(!)
- ljuslyktor
- att skeda
- leende ögon
- min familj
- natur
- fräknar
- hav
- sushi
- intressanta saker
- livet
- träning
- osv osv osv

ingen riktig våldtäkt?

Har just sett dokumentären Ingen riktigt våldtäkt från Dokument inifrån på SVTplay. Snälla ni, gör det ni också. Jag får så ont i hjärtat och vill göra så mycket på en gång. Att så många tjejer än idag, år 2012, skuldbeläggs och anses "få skylla sig själva" gör mig illamående och så väldigt väldigt ledsen. 1 av 10 tjejer uppger av de har känt sig/blivit tvingade till sex minst en gång. Hur sjukt är inte det?! Det kan inte få vara så här mer.

Se och fundera, HÄR.

torsdagslyx

Gjorde just världens godaste hallonpaj för att fira långledigheten lite. Som det ser ut nu blir jag nog kvar här i Linkan hela helgen medan alla andra är på äventyr så jag tänkte att jag var tvungen att mysa till det lite extra. Borde grovstäda hela lägenheten också, och återvinna, och måla naglarna (känner mig så himla inte mig själv i omålade naglar) och fixa middag. Men inte just precis nu. Nu ska jag sitta här i min soffa en sekund och njuta av att det luktar sommar från det öppna fönstet och att grupparbetet som vi började med igår blev klart redan idag.

Är rätt så himla nöjd med livet just nu.

l to the ongboard

Har förresten fått för mig att jag ska lära mig åka longboard. En sån där typisk grej som jag länge tänkt att jag velat göra men varit lite för feg för att ta tag i. Jag har liksom gett upp lite innan jag ens har provat och det är ju inte riktigt min vanliga melodi. Har hur som helst upptäck att Gustav har en och har tack vare det äntligen fått arlset ur vagnen och vågat mig på några åk. Himla nice men också himla svårt. Men med lite (mycket) övning och ett gäng fina sommarkvällar så kanske det kan bli nått! Don't you think?

live love laugh

Idag har jag haft långa telefonsamtal med flera av mina närmsta vänner. Och med min mamma. Och en annan fin tjej hängde jag med hela eftermiddagen i skolan. Allt det här gjorde att jag när jag nu satte mig i soffan med datorn i knät bubblade jag nästan över av kärlek. Att dom här människorna finns där för mig hur jobbig och gnällig jag än må vara ibland, det är dom som lyssnar när jag behöver det, som ler när vi dansar på ett trångt dansgolv, som kramas och skrattar och lever. Med mig, i mitt liv. I vårt liv. Fina älskade ni. Jag vill ge er så mycket. Helst av allt vill jag nog ha en jättestor fest med alla mina favoritpersoner, god mat, bra musik och en varm sommarnatt.

Helst av allt vill jag att ni alltid ska vara med mig.
Man kan ju inte bli annat än kärleksfull när man möts av sånt här under träningsrundan!

fröken Forni

Och så har hon gjort det igen. HÄR.

RSS 2.0