28 dec


Om en timme ska jag åka in och möta den här filuren i stan. Lycka.


26 december

Hallå i stugan!

Annandag jul idag då, än så länge en väldigt bra dag. Jag har varit ute och sprungit orientering (gjorde mig en egen bana hemifrån) drygt en timme och det var verkligen jätteskönt! Jag har kommit fram till att det är hundra gånger roligare att springa med karta än att bara löpträna helt själv. Så det är kanske det jag ska börja göra istället, alltid ha med mig en karta när jag springer ;)

Julafton var kanon & jag fick i princip allt det jag önskade mig. Tillochmed min blåa älsklingsklänning från H&M som jag tänkte ha på nyårsafton! Om en timme bär det av hem till farmor på tomtegröt och fika, kan bli fint! Tills vidare får ni hålla till godo med lite bilder från julafton:


En del av julbordet


Kusin Edvin & morfar


Julgran


TomteKlara


Årets rim, made by lillasyster Nora 9 år

Om två dagar kommer Niklas :)
Ha det fint! Puss

Too lost in you



2,5 år idag. Det går inte att  beskiva med ord hur glad jag är.

Psst, vet ni?


JAG HAR JULLOV FRAM TILLS DEN 12 JANUARI 2009, NÄSTA ÅR!



Ha det så fint tills dess kära classmates!
Puss & Kram

18 december 2008

Idag är datumet då jag hittade världens godaste tuggummismak. Och det är inte vilken smak som helst heller utan det är melon vi pratar om. Absolut det godaste du kan stoppa i munnen. Problemet med melontuggummin är att de brukar tappa smaken efter bara några minuter, ni vet t.ex. de där man kan stoppa i en enkrona i och få ur en automat? Dom är tråkiga.

Just därför blev jag så lycklig när jag hittade nya Stimorol Senses idag med smaken Watermelon sunrise och insåg att smaken var grym, jättelänge!  Jag blev så himla glad så jag har ätit dom non-stop hela kvällen. :)

Imorrn har vi skolavslutning också och sen julmiddag med OLGY + föräldrar & syskon. Sånt tycker jag är mysigt!

Sen var det en liten fågel som viskade i mitt öra tidigare ikväll att min käre plantbas Sara Rapp är en av mina trognaste läsare här, så jag tänkte att jag var tvungen att ge henne en liten hälsning för att uppmuntra vidare läsning ;) Vem vet, det kanske är just dig jag nämner nästa gång!

Nu är det bara 6 dagar kvar... Puss!

Bonde söker fru

Bonde söker fru, två dagar i rad. Kan det bli bättre? Nej, jag tänkte väl det.





En vecka kvar till tomten. Puss!



Mr Nylander

Ikväll tillägnar jag ett helt unikt inlägg till min gamle vän John som gått och blivit med blogg. Jag menar, det kan ni ju inte bara missa!

Så ta er tid nu och kolla in http://denunderbarajohn.blogg.se och hjälp honom lite med läsarsiffrorna. Vem vill inte bli nya Blondinbella liksom?



Hoppas ni haft en fin 16:de december. Snart är det jullov!

I just don't wanna miss you tonight...

+ = SANT
 
Jag saknar honom så det gör ont!        

 

Kan någon ge mig jullov och Niklas nu, tack.

10 kvar...



I fredags var det luciafest, igår köpte jag de sista julklapparna och idag är det tredje advent. Halleluja vad livet är bra!


två veckor kvar

Julkänslan början verkligen komma nu. Idag efter skolan har jag städat mitt rum (bytt sängkläder, dammsugit överallt, dammtorkar, vädrat och torkat golven!) vilket är ett måste innan jul, samtidigt som jag har lyssnat på min nya favoritkanal julradio.se. Julmusik dygnet runt hela december, hur mysigt som helst! Sen har jag ätit dagens choklad i kalendern och öppnat mitt paket som idag var två söta kaffekoppar. Som grädde på moset kan jag meddela att jag, Malin, Sara och Martin var hemma hos Lilian och bakade pepparkakor igårkväll och imorrn är det Lusse-KM här på olgy.

Det börjar ordna upp sig med julklappar nu också, har bara några få kvar så det ska nog hinnas med. Det enda tråkiga idag är att jag har ångest för att jag inte har kollat på julkalendern sen i lördags(!) och hostar fortfarande som en 50-årig rökare. Så nu ska jag gå till apoteket och köpa hostmedicin.

Puss på er, snart kommer tomten!

Oh happy day!

Idag är en riktigt bra dag. Det är min paketöppnardag ( jag fick violpastiller :) ) och på engelskan fick jag reda på att jag fick MVG på skriftliga nationella vilket alltså försäkrar ett MVG i betyg i Engelska A, katjing! :D

Senare under dagen fick vi tillbaka kursprovet i Matte C och jag fick VG. Hur skönt som helst! Nu är det bara svenskaprovet imorgon som grämer mig men snart ska vi hem till Michalea och plugga så det ordnar sig nog fint det också.

Förresten så måste jag bara berätta två ganska coola grejer som hände i lördags. Jag såg två megakändisar ( eller den ena i alla fall) inom ramen av 20 min. Helt galet var det. Den första kändisen, Danny från idol, stod jag ett snäpp under i rulltrappan på väg upp till t-centralen. det ni! Tyvärr måste jag meddela att han hade en okänd, snygg flickvän vid sin sida. Men nu till den stora skrällen:

Jag gick förbi självaste prinsessan Madeleine när hon satt och lunchade med sin pojkvän på Sturehof. Det var ballt!

Jag har liksom alltid trott att hon är en såndär människa som man läser om i tidningen men som inte finns i verkligheten, men jag hade fel. Och jag blev riktigt chockad faktiskt.

 

Nu ska jag duscha efter träningen, ha det kanon!

I'm yours to keep if you want to

Idag, strax efter halv fem, åkte vi ifrån varandra igen och jag förstår inte alls hur jag ska klara mig utan Niklas i de 20 dagar som det är tills vi ses nästa gång.

Det gör så ont varje gång man måste säga hejdå. Känslan av att inte få vara med honom på länge är den värsta jag vet.


♥ 


finito!

Nu är jag helt klar med Matte C & det känns ganska gött. Jag skulle bli kanonnöjd med ett VG efter dagens prov men jag vågar verkligen inte hoppas för mycket. Imorrn är det teoriprov och på tisdag svenskaprov. Niklas är fortfarande här & det gör mig så lycklig. Strax blir det gymet och lite träning, är förkyld (igen).

Idag var det fjärde paketdagen och min tur att få öppna :) Jag fick ett par söta silverörhängen från Ur & Penn, aldrig fel! Imorrn är det Mallans tur. Hoppas ni har fått en bra start på första decemberveckan.




Jag & Elina på fiket i våras när vi råpluggade svenska inför förra provet. På måndag kör vi repris hemma hos Michaela. Det blir nog kanon! :)


mer lussebullar åt folket!

Nu har jag ätit 1,5 till. Ojojoj. Men samtidigt så känner jag, vad sjutton, det är bara december en gång om året och då ska det banne mej få firas!

Jag har kursprov i Matte C på torsdag, teoriprov på fredag & imorrn är det muntlig redovisning om Gubben Noak på svenskan. Halleluja! Nu ska jag mysa med Niklas och kanske äta ytterligare en lussebulle... Sov så gott!

23 dagar kvar

1:a december idag & första chokladbiten i kalendern är uppäten. Malin var idag den lyckliga och fick paket och inte vilket som helst heller! Hon fick en Wall-E chokladkalender och blev himla glad. Imorrn är det min tur! :)

I förrgår åt jag två lussebullar, igår åt jag två & idag har jag redan hunnit äta en. Vart ska detta sluta...?

18:45 är det dags för julkalendern, missa inte!



RSS 2.0