Höstlunken

Imorrn smäller det. Det vi alla väntat på. Jag och min pappa mot Malin och hennes pappa. Matchernas match. Vi har även under uppladdningen fått konkurrens i våran interna tävling av ännu ett pappadotter-par. Nämligen Linnea och hennes pappa. 10,6 km i Flottsbro kan bli spännande. Undra hur många av dessa kilometrar som kommer vara upp och ner i slalombacken? Det återstå att se. Mjölksyran kommer härja, tårarna rinna och svetten lacka.

Nu måste jag sova. Jag har som ni vet inte haft den bästa uppladdningen men jag får helt enkelt göra det bästa av situationen. Lite snor i näsan har ingen dött av. Håll tummarna för mig och min far. 

Fuck off nu kör vi!


nöjd nöjd nöjd, mannen här är väldigt nöjd. Nöjd nöjd nöjd, han är glad för han är nöjd.

Ännu en dag har spenderats med mina finaste vänner. Tack gode gud för lov. Jag känner mig piggare, peppar peppar, så jag överlevde dagen utan större bekymmer. Idag var det dags för stan, igen, och jag, Malin, Ellen, Linnea och hennes kompis hade himla mysigt. Jag hetsade runt som en iller över hela stan för att hitta en jacka jag såg på VILA igår och även ett par nya vita sneakers. Jag (mamma) lyckades nämligen charma till mig ett par nya (likadana som jag hade) då dragkedjan på mina gamla slitna gått sönder. Expediten i Sickla sa att det skulle finnas i min storlek i Skrapan på Söder men så var icke fallet. Efter en hel dags letande på stan beslutade jag därför att göra ett sista försök i Sickla och tro det eller ej, där fanns både skorna och jackan. Jackan är skitsnygg och skorna är fräscha.

JAG ÄR HELT NÖJD!

Och: Vetnivetnivetni? Jag har äntligen fått tillbaks mormors ring också! Det kom en liten lapp idag och jag for snabbt som attan upp till posten och hämtade ut det lilla paketet. Ringen är jättefin och jag är hur glad som helst. DOCK är jag inte hur glad som helst över att jag behövde vänta en vecka för länge trots att de lovat mig andra saker. Det ska allt jag (min mamma) tala om för dom på måndag!

Nu ska jag sova och bli ännu friskare. Jag vill verkligen inte behöva överge pappa på Höstlunken på söndag!
Sleep tight ♥

torsdag i Saltsjöbaden


Idag trotsade jag min dumma förkylning och tog tåget ut till Malin. Vi återupplevde gamla minnen och besökte vår kära gunga som vi inte gungat i på många, många år.


Himla kul tyckte vi!



Efter vårt gungande styrde chaufför Malin kosan mot Kringelgården där vi inhandlade varsin bulle. Dags för fika!




Goda bullar + gott kaffe = NÖJDA TJEJER!

Efter lekdagen hos Malin mötte jag upp mamma i Sickla där vi åt på en thailändsk restaurang. Mumsigt värre!

Tack mina kära för en jättemysig dag!

p.s Jag behöll skorna d.s


sjuuuuuk

Hej mina vänner.

Mina planer håller inte riktigt idag. Jag vaknade upp med sötaste Ellen i mitt rum men istället för att bli glad över en ny fin dag så kände jag bara nej, nej nej. Huvudet dunkade, näsan var helt körd och halsen gjorde mucho ont. Förkylning? Jovars. Jag pallrade mig hur som helst upp och har spenderat hela dagen inne i stan, även om jag nog helst av allt hade velat ligga under täcket. Dock blev det en mysig dag med fika på Kulturhuset och trevligt sällskap. Jag tror till och med att jag lyckades med mitt mission att köpa nya stövlar. Efter många om och men inne på Scorett beslutade jag mig för ett par svarta, höga stövlar som nu finns i mitt hus. Grejen är bara den att dom är inga typiska "Klarastövlar" och jag känner mig inte helt övertygad över mitt köp.

Därför tänkte jag be er om hjälp, huruvida jag ska behålla dom eller inte?

Here they are:





 

Hiss eller diss?


John & jag



Jag har just varit nere och lekt lite med den här sparveln. Det är alltid lika kul att träffa honom! Idag gav vi oss på att baka muffins, kladdkakemuffins. Även om vi var lite tveksamma över hur slutresultatet skulle bli under bakningens gång så slutade det hela kalas. Dom blev sjukt goda och riktigt fina! Vi bestämde också att jag ska dra med mitt gäng ut till samma ställe som John och hans kompisar skaut på imorrn. Kan inte bli annat än kul!

Nu är det dags att packa väskan. Först städning på mammas jobb, sen träning. Jag hoppas ni har en fin dag!   
Pussss

kasjkasejsdmnbvf

IDAG är det tisdag och jag har INTE fått någon avi till posten om att det finns någon ring att hämta ut där. Jag blir så arg! Varför gör kvinnan inte sitt jobb??!

Skjuta henne var det ja...


det börjar närma sig


produktiva dagar

Efter ännu en träning (styrka med klubben) känner jag äntligen lite ro över den här dagen. Jag fick tillslut något vettigt gjort. Jag hatar känslan av att bara sitta och låta tiden gå. Att inte göra någonting. Och sen blir jag tokigt rastlös när jag inte tränar. Nu kan jag dock berätta att jag har massa roliga saker inplanerade i veckan så nu ska det nog inte gå någon mer nöd på mig.

Imorrn ska jag leka med John. Vi ska baka kladdkakemuffins! Mumma! Sen väntar intervallträning på Järlagården och sen följer finaste Ellen med och sover här. Vi ska nämligen shoppa tillsammans hela onsdagen. Jag hoppas och håller både tummar och tår för att jag ska hitta ett par snygga stövlar. Dragkedjan på mina sneakers dog idag så jag är really in need of nya skor!

Onsdag kväll väntar utgång med Malin, Martin, Oscar, Karro och hennes kompis och säkert fler folk. Kommer bli kul! Torsdag är det lek med Mallan på dagen och sen bio med mamma. Har ni något förslag på vad vi borde se?
Veckan avslutas med mys med Linnea på fredag eftermiddag, barnvakt lördag kväll och sen höstlunken med pappa på söndag. Och sen åker jag till Linköping.

Nu kan jag andas ut. Kan tyckas en aning crazy men jag blir inte lycklig när det inte händer någonting. Jag är medveten om att det säkert är någonting jag borde träna på, men inte just nu..

Jag har nyss kollat på Roast på Berns. Är verkligen kluven över det programmet. Jag tycker det är lite rått och hårt. Men jag kan inte bestämma om jag tycker det är roligt eller inte? Ibland skrattar jag högt och ibland får jag en klump i magen. Hmmm. Det tål att funderas på.

Sleep tight hörrni!

check this out

Imorse när jag läste denna bloggen, precis som vanligt, så la jag märke till något speciellt. Jag kollade på klippet som jag snart kommer visa er och kände verkligen igen mig. Jag tyckte att det fanns klara likheter med de fina ängarna bak i skogen där jag brukar träna. Mycket riktigt, när jag blev för rastlös och stack ut och sprang tidigare idag, upptäckte jag att reklamfilmen måste vara inspelad där. Lite coolt ändå, att självaste Samuel Fröler går på den mysiga grusvägen som jag brukar springa på. I skogen bakom mitt hus där jag bor.

Have a look:



pssst, vad tycker ni om den nya designen förresten?

sail away with me honey

Jag lyssnar på Winnerbäck, funderar lite över allting och känner mig faktisk ganska varm i hjärtat. Nu ska jag behålla den känslan och krypa ned under täcket. Ta hand om er och sov sött.

speechless

Hej mina älsklingar!

Jag vet inte vad jag ska säga om gårdagen. Det finns inga ord. Muse var det sjukaste, galnaste, mest fantastiska jag någonsin sett! Dom gjorde saker på scen jag inte trodde var möjligt och stämningen var helt crazy!
Jag rös mig igenom konserten från första till sista låten. UNDERBART!

Såhär lät det:


New Born


Time is running out


Cave

och såhär såg det ut:












5/5 toasters! Utan tveksan bästa konserten någonsin!

vy från ett luftslott

Så blev det fredag även denna veckan. Jag sitter ensam i mitt hus och jag fryser. Mycket. Mamma, pappa och lillasyster är på landet så dom träffar jag inte på några dagar och storasyster, ja hon är forfarande i Norge. Anna, när kommer du hem egentligen?

Ikväll har jag tittat på Idol, ätit pasta carbonara och godis (tack pappa!) och lyssnat på livesändningen från natt-sm. Jag är verkligen inte avundsjuk på mina vänner som har sprungit runt nere i Smålands skogar inatt även om det är kul att se att flera av dom verkar ha gjort bra lopp. Congratz! Nu dricker jag vaniljte, jag som inte ens tycker om vaniljte, bara för att det kändes lite mysigt och varmt. Jag tror faktiskt det funkar. Kan vara placeboeffekten som spökar också. Samma sak.

Jag borde sova snart. Den här dagen har bara känts konstig och kall. Jag blev knappt glad när jag gick hem från skolan efter min sista (&första) lektion och insåg att jag nu har höstlov. Det kändes bara grått, grått & grått. Glömde jag säga att det var kallt med? Det fanns åtminstone en sak som jag trodde skulle göra min dag idag lite finare och det var att jag äntligen skulle få gå och hämta ut min ring (mormors ring) som jag lämnade in för typ tre veckor sen. Men tror ni den satans tanten var klar eller?! Nej. Hon hade inte ens börjat när jag kom in klockan tolv. Tre veckors väntan och hon hade inte ens börjat! Under all kritik. Jag gick besviken och lite arg hem igen med förhoppningarna att hon skulle vara klar till halv två (hon sa det..) Tror ni hon var klar då? Inte riktigt va. Jag blev rejält irriterad och nu kommer jag bli tvungen att skjuta henne om ringen inte finns på posten här i Stockholm på måndag, SENAST tisdag. Så det så. 650 spänn ska hon ha för kalaset. Hoppas hon gör det jävligt bra.

Jag ber om ursäkt för mina bittra miner. Imorrn ska jag och Martin på Muse så det är i alla fall en dag som inte kan bli annat än bra. Jag ska ladda kameran och ta grymma bilder från Hovet. Ha en fin fredagsnatt. Kram och gonatt.

p.s Ni som undrar om bion igår var bra. Det var den! Men hemsk. Se den, bums! d.s


wihu!

Bara för att jag med hjälp av Hanna har lärt mig hur man gör youtubeklippen små så måste jag ju ge er ett smakprov. Här är Band of horses - The funeral.



Puss!

kreta 09 - bilderna ni aldrig fick se































Jag hoppas ni haft en bra dag. Det har jag! Imorrn blir det nog ännu bättre för då ska jag med tjejerna och Tom på bio och titta på Flickan som lekte med elden, äntligen! Nu väntar sängen. Puss på kinden, sov gott.


den nya praktikanten



Det har blivit stora diskussioner om de nya ICA-reklamerna. Folk hävdar att det är kränkning mot de funktionshindrade och bara det tycker jag är en kränkning i sig. Vad är det som är diskriminerande? Att visa att alla människor i samhället inte ser likadana ut? Det är väl på tiden i så fall.

Heja ICA säger jag!

tisdag tjugonde oktober tvåtusennio

Jag är nyduschad, utvilad, glad och har det sådär perfekt mysigt i mitt rum just nu. Det är fortfarande mörkt ute men just nu gör det inte så mycket, jag ska ju inte till skolan förrens om en halvtimme. Dagens första kaffekopp smakar underbart och på spotify spelas denna. Det här ser ut att bli en riktigt bra dag!

GOD MORGON SÖTNOSAR!

hur vill du leva, när tiden går för fort?

Igår skulle jag leta fram min vinterjacka ur garderoben. Jag tänkte att det kunde vara smart nu när det inte är många plusgrader ute. Precis som vanligt började jag leta i fickorna efter kvarglömda grejer sen vintern. Jag hittade en gammal biobiljett, ett kvitto på en chokladkaka och någonting litet och hårt. Jag tog upp det lilla hårda och såg att det var ett gammalt lypsyl. Ni vet ett sånt där helt vanligt, blått och vitt. Ingen big deal tänker ni men det gjorde ont i mig. Det där lilla fjuttiga lypsylet, som jag fick av honom en gång innan vintern, för jag hade torra läppar och han hade så många själv, väckte alla de där känslorna som jag kände i vintras. Jag kände igen lukten. Han luktade ofta så om läpparna.

Även om den här proceduren bara varade några sekunder gick det som en obehaglig ilning genom min mage. Jag trodde jag hade glömt. Det gör jag aldrig.

p.s Malin har tagit körkort. Fett med grattis! d.s

Godkväll mina vänner!

Jag är i Stockholm en snabbis. Kom hem idag och åker imorrn igen. Jag behövde tjäna lite pengar då jag tyvärr inte vann pokern igårkväll så jag har suttit barnvakt hela kvällen. När barnen somnade vid 20.30-snåret bänkade jag mig framför tvn och peppar peppar, ikväll var det faktiskt riktigt mycket sevärt i rutan! Under mina tre timmar där hann jag både se Här är ditt livRobins (parodin på svenska hollywoodfruar är skön!), något jätteseriöst program på kunskapskanalen om amerikanska soldater som åkte till Irak (jag blev helt tagen i min ensamhet) och slutligen X-games med massa coola skateboardtricks. Jag fick lite av varje helt enkelt + betalt. Typ cykel på köpet liksom, bra grej.

Nu ska jag läsa lite ur luftslottet som sprängdes och sen sussa lite. Ja, jag är klar med tvåan nu. Den var nog snäppet bättre än ettan till och med. Nu måste jag se vad trean har att erbjuda. Början har varit lovande i alla fall.

Take care, puss. 

det sjunger i mitt huvud när du ler


Herregud, hur mycket olika känslor kan rymmas i en 18-årig flickas kropp egentligen? Nu känner jag mig ungefär som jag ser ut på bilden.



there's something in your eyes, is everything allright?

Ikväll är jag lite arg på mig själv. Arg för att jag aldrig bara kan slappna av och se allt det fina jag har i livet. Arg för att jag aldrig känner mig helt nöjd med det jag presterar. Jag vill så mycket hela tiden och blir frustrerad när det inte går precis som jag har tänkt. Det finns så många människor jag vill lära känna, så många platser jag vill besöka. Problemet är bara att jag gärna skulle vilja hinna med allting på en gång, gärna så fort som möjligt. Tyvärr funkar det inte så och resultatet blir att jag blir stressad och orolig. Ingen bra grej. Jag måste lära mig att bara vara ibland. Tänka att saker och ting kommer lösa sig så småningom och att det inte är någon idé att stressa upp sig i onödan. Jag är nämligen expert på att göra så. (ni som upplevt detta: jag ber om ursäkt, jag bara blir sån ibland) Jag känner nog ingen som är bättre än mig på det. Ibland tycker jag att jag skärper mig och tar det lite lugnt. Kanske läser en bok eller tar en kopp te, men sen är jag igång igen. Och nu är det höst. Jag tycker inte alls om hösten, så därför försöker jag göra om möjligt mer saker än vanligt för att inte bli fast i det grå och dystra som hösten ofta framkallar. Den här hösten har jag till exempel fått för mig att jag ska lära mig spela gitarr. Det funkar på sätt och vis, tills mitt tålamod tryter när jag inte kan allt flytande efter några minuters plinkande. Då blir jag otålig och irriterad igen.

Det jag är mest rädd för är att fastna i brustna hjärtans höst-träsket, det lockar inte det alls. Jag hoppas inte det blir så.

Hur som helst. Nyss fick jag en känsla av att morgondagen kommer bli en riktigt fin dag. Jag hoppas min magkänsla har rätt, så nu ska jag nog försöka sova så får jag se imorrn om jag hade rätt. Och till alla er jag tycker så mycket om, ni är guld värda! Ta hand om er och sov så gott.

when you've seem to've lost your grip



Är lite bitter för att Sverige missar VM i sommar men blir glad när jag ser den här söta bilden från i lördags. Därför skickar jag nu en stor kram till Johanna och Eksjö. Jag tänker på dig sötnos!

cliffs of dover

Pappa skickade ett sms till mig igår och tyckte att jag skulle lyssna på en låt med Eric Johnson, eftersom jag försöker lära mig att spela lite gitarr. Jag gjorde det och titta vad jag hittade sen.

Så, den här är till pappa:



Jag har nog en del att lära, både när det gäller vanlig gitarr och GH...

så här har min dag sett ut







Idag har hela olgy gått älgdrev åt Sveaskogs styrelse mellan 06-18. Sju skjutna älgar, X-antal vandrade kilometer och en hes hals senare är jag tröttare än aldrig förr och längtar efter min säng. Men jag är mycket friskare än igår vilket är ett stor plus!

Förresten, är det någon mer än jag som inte vill något hellre än att utrota och bränna upp Basshunters reklam på Spotify?

jag ska sakna dig imorgon, ja du vet hur jag kan bli

Jag har fått halsont som bara blivit värre och värre under dagen och jag känner mig precis sådär trött och frusen som man gör när man håller på att bli sjuk. Det är en fett ovärd känsla. Och imorrn ska vi gå älgdrev från 06-18.

Jag blir inte gladare när det ser ut såhär utanför fönstret:



p.s (igen) Melissa Horns nya skiva finns nu ute på Spotify. Lyssnalyssnalyssna!

p.s

Jag blev väckt halv ett idag och nu ska jag sova igen. Sömn kan vara världens bästa uppfinning.

she's nothing like a girl you've ever seen before

Helgen är över och jag är helt slut. Det har varit 25-manna, pisslopp alla kategorier, hets & stress, mys med Agnes, förfest (som var roligare än själva festen. Varför är det alltid så?), kass match, fest, trötthet, donken (nattens mest värda!) och idag en fin dag med fika på Söder, lite gitarrplinkande (jag jobbar nu förfullt med strummingen) och tåg tillbaks till Hallsberg.

Damn, who's a sexy bitch spelas på repeat och jag funderar lite över fenomenet orienteringsfester. De ser för de mesta likadana ut. Man vet vilka som kommer vara på vilka och vilka som kommer vara ledsna över vilka och så vidare. Det är inga överraskningar längre. Tråkigt men sant. Förhoppningsvis så kanske det kommer något revolutionerande så småningom men just nu är jag sugen på att träffa lite nytt folk & se lite nya ansikten. Trots denna lilla tanke hade jag en jätterolig kväll så jag är absolut inte bitter!

Jag dricker nytt gott te som smakar hubba bubba och laddar inför en ny fullspäckad vecka. Jag hoppas regnet slutar komma i sån otrolig mängd bara, det blir så himla mycket roligare då. Jag hoppas ni haft en fin helg mina vänner! Hittar jag några bilder från igår så ska ni få se dom sen. Puss så länge.


Jag ger er videon för att jag gillar låten, den är party liksom, inte för att jag på något sätt tycker att videon är bra. Om någon av er vet hur man bara lägger in "musikraden" utan bild så får ni gärna tala om för mig hur man ska bete sig!

dear mr president, come take a walk with me

Jag förstår mig inte på livet. Ibland är det världens bästa uppfinning och ibland frågar man sig vem som kommit på denna orättvisa uppfinning.

Jag är en dålig bloggerska som inte håller vad jag lovar, men jag var tvungen att göra lite andra saker ikväll. Som att lära mig spela gitarr till exempel! Jag har lärt mig lite ackord och kan nästan spela hela "socker". Inte riktigt hela kanske, men en del i alla fall. Känns hur bra som helst.

Vi hörs imorrn. Jag lovar inte en uppdatering men om ni är snälla kanske jag bjuder på en och berättar vad jag gjorde igårkväll :)

om jag ändå visste

Det allra värsta tycker jag är ovissheten. Att inte veta. Att inte kunna tala om för hjärnan hur den ska skydda sig eller bete sig. Det är inte det att jag inte kan ta ett nej, det vet jag sedan innan att jag mycket väl kan, men att inte veta någonting alls, det gör mig galen. Tystnaden är psykiskt påfrestande, det är den verkligen. Det gör ont i magen av alla oroande tankar, och av förvirringen. Om jag bara kunde få ett besked så skulle jag kunna ta ställning till det och utgå ifrån det. Men nu, nu vet jag varken ut eller in. Är den nya taktiken att inte göra något alls?

I övrigt har jag haft en jättefin kväll, som dock kommit lite i skymundan nu den senaste timmen. Jag lovar att berätta om den och andra glada saker imorrn. Nu måste jag sova och stänga av tankarna för ett tag.

someone please call 911

Om någon timme ska jag ner till fiket och fika med Agnes, för att sen gå till gymmet och förbränna den eventuella kalorifulla godsaken i form av cykelintervaller med Elin. Jag har nämligen lite ont i mina benhinnor igen och de lös ilsket röda igår när jag duschade så jag resonerade som så att intervaller i springande form inte verkar så smart idag. (Lång mening!?) Det är nog ett klokt beslut.

Hur som helst, det jag ville komma till med detta inlägget är att jag behöver hjälp. Serious help! Jag lyssnar på Spotify men håller på att bli galen. Det finns huuur mycket musik som helst där men för tillfället har jag sådan idétorka på arister och låtar så jag håller på att tyna bort!

Så snälla söta ni, kan ni ge mig några förslag på bra artister/låtar?
Jag kommer inte överleva den här eftermiddagen annars. Jag menar det verkligen. (inte det där med att jag inte kommer överleva, men det andra. I need inspiration!)

Tack på förhand mina vänner.

hothothot






5 oktober

Vet ni? Idag har jag tagit itu med mig själv och gjort en sak som jag grämt (?) mig över länge. Jag gick till guldsmeden med mormors ring som jag fick i somras, men som tyvärr gick sönder för många veckor sen. Det kanske inte låter så märkvärdigt tycker ni men jag har varit så orolig över detta. Orolig för att dom inne i affären skulle säga "tyvärr, ringen är för gammal så det är ingenting vi kan göra" eller "vi kan ordna detta men måste göra om hela ringen och eftersom det är vitt guld kommer det kosta dig 2000 kronor". Som tur var så var det inte alls så illa som jag befarat. Expediten var snäll och förklarade för mig att det var en gammal lagning som spruckit upp och det skulle dom kunna laga utan större problem. Och det skulle inte kosta mer än 650 kronor vilket inte kändes mer än rätt för att kunna använda mormors fina ring. Så om drygt två veckor kan jag hämta ut ringen igen och då är den både hel och putsad.

Lucky me.

hur ska man älska nån, som har älskat nån förut?

Jag fick just reda på att Melissa Horn släpper ett nytt album nu i oktober. Helt undebart. Det här ser ju ut att bli en grym musikhöst i alla fall!

<

Jag är tillbaks i Hallsberg efter en natt & två tävlingar i Tranås. Luktar ko från den mysiga ladugården vi var inne i innan vi åkte hem, men det gör inte så mycket för kalvarna var så söta. Jag tror jag har nån slags dold kärlek till kalvar som slickar upp hela handen utan att det gör det minsta ont, för tänderna är så små. Det påminner mig om när jag var liten och var hos mammas och pappas kompisar som hade bondgård. Mysigt på något vis.

Edward Cullen

Jag har, precis som alla andra tjejer i på den här jorden, dreglat över Robert Pattinson & Twilight ännu en gång.

Herregud. Vilken man. Vilken film.

Nu blir det till att boka in 20 november i kalendern, då släpps New Moon på bio.


dags för fredagsmys

Idag har jag verkligen den där fredagskänslan som man kan få ibland. Det har varit lite si och så men den under början av hösten p.ga alla tävlingar och resor hit och dit. Men idag, idag är den verkligen på sin plats! Solen skiner, skolveckan med diverse prov och tråkigheter är över, en mysig kväll i Hallsberg med några av de finaste vännerna väntar, god mat, film och kanske lite godis. Jag är verkligen pepp! Jag funderar lite på vad jag ska göra härnäst för att få ut så mycket som möjligt av eftermiddagen. Lägga mig i min nybäddade säng och läsa något kapitel ur Flickan som lekte med elden lockar ju en del måste jag erkänna. Och kanske dricka dagens tredje kopp kaffe. (när kom detta beroende?!)

Först och främst ska jag läsa igenom alla de tusentals bloggar jag följer varje dag (ni skulle nog undra vad jag är för någon om ni visste hur många det är..).

Ha en riktigt fin fredagseftermiddag kära vänner! Kul att så många läser förresten, ni blir bara fler och fler. (även om majoriteten av er är kassa på att kommentera!)

Puss på nosen

24 oktober

Jag har gett er det förr men jag ger er det igen. Muse.



MÄKTIGT.
Den 24 oktober smäller det. Jag, Martin och Muse på hovet. Grymt bra!

Jag såg just att Anna Ternheim ska ut på en liten miniturné nu i höst också. Tyvärr ska hon bara spela i lite mindre städer (typ norrköping, linköping, skara osv) så jag tror att jag får svårt att få med mig någon på en sån konsert.

Ingen frivillig som vill lyssna på lite fin musik?

Take care, puss.

RSS 2.0