Today I give you this:





Jag köpte finfina datorhögtalare & god sushi idag med Mallan. Sånt är fint!


puss

20 minuter senare och min benhinna är rödare än aldrig förr. Scary.

Guten tag

Halloj!

Idag är en skön dag för idag tränar jag inte. Det är faktiskt himla skönt ibland måste jag säga. I vanliga fall brukar det vara så att när man varit sjuk/skadad ett tag och inte får träna vill man inte annat än just träna. Men när man är frisk och har tränat på bra ett tag så är det jätteskönt med en ledig dag utan träning. Så min sån dag är idag :)

Jag sa ju att jag skulle berätta om helgen så jag får väl dra en snabbis:

I fredags var det MedelSM-kval & vet ni? JAG GICK VIDARE! Det var det roligaste på länge! :) Men sen i lördags på finalen orkade inte riktigt min hjärna med så jag bommade en hel del och var jättetrött. Men jag kom inte helt sist och kan titulera mig 31a bäst i Sverige på medeldistans. Det ni ;)

Ikväll har jag kollat på idol och druckit te med Malin och Lilian & nyss pratade jag med Niklas i telefonen. Det är sånt som gör mig glad. Nu ska jag badda mina benhinnor med is och en varm hårfön så att de ska bli helt friska, för det sa en massör till mig i lördags att jag skulle göra:



SnyggKlara har just gått i mål på kvalet. Host.


Ha det fint. Puss så länge!

trött

Hejsan.

Nu är jag i Hallsberg igen men jag är så sjukt jävla trött så jag orkar inte berätta om min helg just nu. Det kommer senare någon gång, antagligen imorrn.

Jag hoppas allt är fint. Nu ska jag städa toaletten, äta clementiner, hänga tvätt & titta på Hål i väggen. Ha en fin kväll.

Puss

Den 25:e smäller det

Godmorgon!

Jag är fortafarande kvar i Hallsberg trots att vi inte går i skolan. De flesta andra åkte hem igårkväll men istället drog Malin, jag & Agnes hem till Lilian och mös. Precis lika kanonmysigt som förra gången :) Men snart, 14:18, går i alla fall tåget hem till Stockholm så snart är det nog dags att börja packa och fixa, sitter och äter frukost nu...

Imorrn får jag träffa Niklas igen. :) Jag som är van att inte träffas på 2-3 veckor blir helt förvånad när jag får träffa honom med knappt en veckas mellanrum. Hur bra som helst!

Förövrigt så startar jag 10.07 imorrn & jag hoppas det går finemang så jag går vidare till final. Vi får se, vi får se.

Puss så länge!


helg




Jag ger er den här sköna låten bara för att jag har slutat skolan, äntligen gjort biologiläxan och är ledig tills på måndag. GÖTT!

en av alla dessa listor...

DAGENS:


Humör:
glad
Klädsel: jeans, underkläder, linne & tjocktröja
Frisyr: inbakad fläta
Minus: jag har inte bestämt än om jag ska åka hem imorrn...
Plus: jag kanske går på tjejkväll hos Lilian istället :)
Mys: Lilians kram
Saknad: löpformen
Händelse: orienteringsdagen i skolan
Önskan: att få svar på ett sms som jag skickade för ett tag sen
Ser fram emot: helgen & att vara med Niklas igen

Are we human?

Idag var vi OLGY 2:or funktionärer på skolans orienteringsdag. Det var ungefär så här kul:






Sen åkte jag till Örebro en sväng och vips kom jag hem, vaccinerad mot livmoderhalscancer. Det är bra skit. Albin kom nyss förbi med ett glas god saft också. Ännu bättre. :)

Hoppas ni har en fin tisdag. Imorrn har jag sovmorgon & sedan två lektioner, sen är jag ledig torsdag & fredag. Är inte det gött så säg! Puss


p.s Killers nya låt är skön. d.s

äntligen

Jag & Malin kom nyss fram till svaret som alla länge funderat över. Det måste vara LUFTEN i Norge som gör att alla brudar blir så sjukt jävla naturligt snygga. Så nu vet ni det också.
Man kanske skulle flytta dit...


with our without you



fast det är klart att ni kan få den här underbara låten innan jag somnar. <3

viva la vida



Idag bjuder jag på den här jättebra låten. Jag tänkte först ge er en lite mysigare låt då det är den 21:a idag (27 månader sen den första pussen!) men jag hittade ingen. Niklas är i alla fall världens bästa & jag struntar i om jag nämner honom här mer än ofta. Han är ju den jag tänker på hela tiden så det blir lätt så. <3

sunday

Hej snyggingar.

Jag vet att det har gått en hel helg sen jag skrev sist men så kan det gå ibland. Jag åkte som vanligt hem från Hallsberg i fredags & igår, lördag, tog jag mitt pick & pack och åkte till Nykvarn och sprang lång-SM kval. Det gick ganska bra förutom lite småmissar & jag kom på en 13de plats av 29 st i mitt heat. Tyvärr var det bara 8 st som gick vidare, så hade jag varit drygt två minuter snabbare hade jag gått till final. men så kan man inte tänka. Jag är ändå hyfsat nöjd med tävlingen. Tyvärr gick Niklas riktigt dåligt också så han fick inte heller springa final men det innebar istället att vi inte behövde vara nervösa och tokiga inför idag. & det gjorde ju inte alltför mycket. :)

Idag var vi ändå tvugna att åka ut till tävlingen för Niklas skjuts fanns där ute, så det vara bara att sätta klockan och gå upp när den ringde. Så nu är jag rätt slut efter två dagar på ett orienteringsgärde. Men det är sånt jag brukar hålla på med så jag ska inte klaga. :)

Förresten träffade jag & Niklas Emmy på bussen imorse vilket gjorde resan till Henriksdal himla trevlig! :)

Nej, nu måste jag packa och fixa lite. Ska gå till bussen om en kvart för att kunna ta mig till Hallsberg igen. Hoppas ni haft en bra helg! Jag kanske uppdaterar senare ikväll om jag orkar.

Puss!

skräll!

Jag, som aldrig spelat poker förut, vann nyss 110 spänn mot ett gäng rutinerade killar (& Malin). VILKEN SKRÄLL!



Kvällens låt. enjoy.


onsdag

Jag vill bara börja med att tala om att jag är SJUKT avundsjuk på de lyckliga människor (läs Albin & Agnes) som är och tittar på Coldplay i Globen ikväll! Jag hade så gärna varit där jag också!
Själv sitter jag i mitt rum & har nyss duschat. Skippade att tvätta håret för det måste jag ändå göra imorrn bitti då det är skolfoto(!). Lilian har just varit här och hjälpt mig välja ut en passande outfit så jag hoppas det blir fint. :)

Min förkylning blir bättre & bättre som tur är men jag vågar fortfarande inte träna. Däremot följde jag med gänget till Finspång där träningen var idag, och gick en bana. Det var jättefint både i skogen och i luften & jag hittade massvis av trattkantareller som jag plockade & åt! :)

Nu tänkte jag gå och titta vad de andra har för sig. Jag hoppas ni alla haft en fin onsdag! Och Rebecka, vad glad jag blev över din kommentar!

Ha det kalasbra! PUSS

This is it.




Dock är det inte fullt så gult/lysande som det ser ut på bilden. Det är lampans fel..

    

someone please call 911

KAN NÅGON TALA OM VART MIN INBYGGDA WEBKAMERA HAR TAGIT VÄGEN? DEN ÄR SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN...! HELT SJUKT.

Förresten så har jag färgat håret idag & hade gärna gett er en bild, men nej nej, det var ju det här med webkameran ja...

Ha det najs!

P.S I love you



Sitter just nu och kollar på den här underbara filmen & blir helt varm i hjärtat.

Sov gott allihopa ♥

guten tag

Jag fick en lapp av syon idag så nu är kemin snart borta, om jag inte ändrar mig...men va sjutton, jag vill inte bli någon kemist så det blir nog fint. Fast folk undrar varför jag överhuvudtaget valt naturlinjen när jag redan valt bort både fysik och kemi, och jag kan förstå dom, för jag gjorde kanske fel men jag gör så gott jag kan för att få till ett så bra program som möjligt. Jag hoppas jag lyckas. :)

Innan jag lämnar kemins värld för gott vill jag dock visa er en grej. Förra veckan på kemin hittade Carin & jag historiens längsta ord. på TJUGIOSJU BOKSTÄVER. Helt crazy! Var beredda, här kommer det:

M A G N E S I U M A M M O N I U M O R T O F O S F A T

jag tar det en gång till för säkerhets skull;

M A G N E S I U M A M M O N I U M O R T O F O S F A T

KALASLÅNGT JU!

Nu ska jag och Malin gå bort till de andra och äta lite mat tänkte vi.

Här kommer lite bilder från förra veckan. PUSS SÅ LÄNGE



 





gonatt!

Jag måste kurera mig så bra som möjligt så nu blir det sängen & hostmedicin för min del. SOV GOTT!

Hallå!

Nu är jag hemma i mitt hus igen. Jag bokade just ett tåg till Hallsberg 19.15 så det blir som tur är ingen stressig eftermiddag. :) Förhoppningsvis ska jag köra bil (tredje gången den här helgen!) och hinna äta middag i lugn och ro. Men det ska nog gå fint!

Igår sprang jag Medel-DM. Jag var riktigt taggad i början & sprang på fort, kändes det som, men sen började jag bomma en massa & då gick det jättedåligt. Och jag har blivit förkyld igen! Jag är jättehostig så jag sprang inte idag tyvärr. Istället fick jag agera coach åt lillasyster och följa med till starten, det var rätt skoj det med. ;)

Nu dricker jag te, igen! För andra gången idag...Jag har blivit helt beroende faktiskt & är jättetaggad på att testa massa nya sorter. Fråga mig inte varför.

Förresten tror jag att jag bestämt mig angående Kemin, jag skiter nog i den...

Puss!

funderingar

Ikväll har jag funderat en himla massa över vad jag ska hitta på efter studenten. Jag har väl egentligen inte kommit fram till så mycket mer än att jag inte vill bli civilingenjör eller sitta på ett stelt kontor. Jag är nog lite mer sugen på typ sjukgymnast eller något i den stilen. Men då är bara den stora frågan: VARFÖR LÄSER JAG KEMI B?
Kursen är svår och jag kommer inte ha någon nytta av den överhuvudtaget, för den behövs inte varken jag ändrar mig och blir civilingenjör eller sjukgymnast PLUS att jag redan läser alldeles för mycket poäng. Det är värt att tänka på faktiskt, vilket jag tänkte göra innan jag tar något drastiskt beslut som jag kanske får ångra sen. Bäst att snacka lite mer med syon tror jag...

Nu ska jag leta upp KLICK!, läsa den & sedan somna sött. Puss.

äntligen fredag

Hej på er!

Nu är jag hemma hos min mamma, pappa och syster igen. Det är himla skönt faktiskt :) Nu kollar vi på Diggiloo allihopa vilket är hiimla kul en fredagkväll, hoho! Och imorrn ska vi springa medel-DM i Sorunda, det blir nog roligt.

Jag hoppas ni haft en bra fredagskväll! Puss på er.

Innan jag går ger jag er veckans BABE ;) :



update

Hallå! Vad tycker ni om den nya designen? Erica är en riktig fixerl! :)

Jag blev just klar med mig bokrecension + artikel och det är verkligen hur skönt som helst! De ska in imorrn så det var lite i sista minuten men jag har sovmorgon imorrn så det är ändå rätt lugnt. Jag har annars haft en väldigt bra dag idag, har varit riktigt glad hela dagen & det är så skönt när man är det!

Imorrn bär det hem till Stockholm igen & en helg med DM-tävlingar både lördag och söndag. Förhoppningsvis åker familjen ut till landet (Muskö) efter tävlingen på lördag och där har vi bastu och sånt så det kan nog bli mysigt i detta tråkväder. Jag upptäckte en till grej idag som vittnar om att det är höst: mina händer har börjat bli sådär sjukt torra igen. Det är värdelöst, jag är helt beroende av handkrämer vid denna årstid, annars går mina händer sönder. När jag var liten gick jag till en doktor och fick en bra salva men sån tur har jag inte längre tyvärr.

Vet ni? igår  var förresten jag och Malin hemma hos Lilian och mös med henne och Jossan & det var riktigt bra! Vi bastade, åt god mat, kollade på tv och drack jättegott te (champagnesmak) och åt kladdkaka. MUMS! :)



Jag ger en denna charmiga bild från nollningen i väntan på dagens bilder från Maluttan.

Puss & godnatt!

godmorgon

Kan någon tala om när det ska sluta regna i den här hålan!?





Nu ska jag gå till skolan i min regnjacka. Hoppas ni får en bra dag! :)

PUSS


reparation

Jag och Erica kom just på en fett bra grej! Det har sett konstigt ut på bloggen sen häromdagen då jag ändrade lite, men bara för er som kollar i explorer, inte firefox. Eller hur? Men nu så har Erica i alla fall hjälp mig så nu kan man se vad det står med båda webbläsarna. Himla bra! :)

Nu ska jag sova. Albin blev lite arg på mig förut för han bara tycker jag skriver om Niklas, så nu får jag väl skriva lite om Albin istället. Han är en trevlig prick. Äsch, jag ska sova istället.

Förresten, jag var nere hos frisören idag och bokade tid för att göra massa ljusa slingor nästa tisdag, WOHO!!

Puss för idag!

fy

Ibland kan jag bli helt ledsen för mig själv för jag saknar Niklas så mycket. Jag blev det precis.
 
Jag mår illa också så jag kunde inte träna som jag tänkt, och jag vet inte hur jag ska fixa bloggen för jag ser ju inte vad som är fel.

KUL DAG


trassel

Hej på er!

Min blogg strular lite som ni kanske sett. Texten från det översta inlägget flyttas liksom upp på headern & fråga mig inte varför. Det syns inte på min egna dator så ni får gärna vara med och tala om när det ser bra ut  igen, jag ska försöka fixa i ordning den igen.

Snart ska jag i alla fall sova. Är trött i kroppen då jag tränat två pass idag vilket jag inte hade planerat, men det är aldrig fel! Träningsvärken imorrn lär bli ljuv. Hoho.

Jag har en jävla bokrecension + artikel också som ska in på fredag, KUL!

Nu längtar jag efter den 20de september (12 dagar!) då Niklas kommer till mig & jag äntligen får kramas lite igen. Jag saknar honom hela tiden.

sov sött allesammans! ♥

världen är liten!

Hallå snyggingar.

Dålig uppdatering i helgen, jag vet, men det blir lätt så när man för en gångs skull är hemma och har tid med sin familj. Jag har i alla fall haft en jättebra helg, har sprungit två tävlingar, övningskört(!), suttit barnvakt och haft det skönt. Nu har jag nyss kommit tillbaks till Hallsberg igen. Jag tog det sena tåget idag vilket innebar att jag åkte 20.07 från Centralen och kom hit 22.30. Det tar alltså 2:23h istället för 1:15h som det tar med X2000. Men va sjutton, jag åkte hellre nu ikväll än imorrn bitti kvart över 7.

Vet ni en rolig grej?


När jag hade satt mig på ett ledigt säte idag på tåget så kom det på en tjej och satte sig bredvid mig. Jag kände direkt igen henne men inte tillräckligt väl för att våga säga någonting. Hon var i alla fall väldigt trevlig och pratade på en del. Grejen var att hon var sjukt lik en tjej i min storasysters gamla klass som jag bara träffat en enda gång. När jag satt där och funderade om jag skulle våga fråga om det faktiskt var hon så fick jag en världens hjälp på traven! Konduktören kom precis förbi och ville ha biljetterna och tjejen bredvid mig hade bokat biljettlöst med ID så hon var ju tvungen att tala om sitt namn, och mycket riktigt, det var hon! Jag kunde inte hålla mig så jag berättade vem jag var och hon blev helt chockad. Men sen hade vi i alla fall himla trevligt resten av resan så det var det värt :)
Men tänk vad världen är liten ibland!


nu ska jag sova, vi hörs mer imorrn. Puss

 p.s Mitt hår på den där bilden saknar jag. Jag jobbar på att få det så igen...d.s

Massa!

Jag längtar efter min älsklingsNiklas!!

ännu en torsdag

Igår kväll nollade vi de nya ettorna litegrann. Det var rätt kul. Jag ska försöka få tag i lite bilder så småningom tänkte jag.
Nyss var jag på gymet & tränade ett tag men jag var helt slut i kroppen, precis som jag varit hela veckan (förutom i tisdags). Knäppt. Och imorrn ska jag springa Natt-DM, det kan ju också bli en historia i sig. Jag hoppas jag överlever! :)

Nu lyssnar jag på Maia Hirasawas version av The Worrying Kind, den är nog nästan bättre än originalet måste jag säga. Snart ska jag duscha och laga pasta med ost & skinksås. Yummie.


vi hörs senare. Puss & hej så länge.

2 september

Hallå!

Jag kom nyss hem från Örebro där jag och Malin först hängde lite innan vi gick hem till Martin och åt lunch med hans mamma. Himla trevligt faktiskt och riktigt skönt att ha varit ledig hela dagen! :) Snart ska vi springa testbana 2 varv på elljusspåret, himla kul...

Dagens puss går till Malin & Martin för att de alltid får mig på bra humör!


mums,

Jag har just utnämt Liptons citronte med honung och mjölk till det godaste/mysigaste man kan dricka en ensam kväll i Hallsberg.

GOODNIGHT !



monday

Nyss var jag ute och kickbikade med Malin och Albin en liten sväng. Vi styrde kosan mot löparbanan och hade kickbiketävling a la´ 200 m. Jag fick bana 2 & kom sist. Antaligen för att jag bara hade på mig ett par tofflor. Men jag är glad ändå. :) Imorgon är vi lediga från skolan då våra tre lektioner uteblir, gött! Har jag tur så blir det nog en sväng till Örebro med Mallan & lite sånt mys.

Keanes version av with or without you spelas just nu i mitt Itunes & livet är i allmänhet rätt nice.



puss!

Godmorgon

Måndag igen då. 1 september. Höst. Skola. 19 dagar tills jag träffar Niklas igen.

Himla positiv jag är. Ha en fin dag allesammans! :)



RSS 2.0