Update

Det var tydligen köer i Stockholm så vi har inte blivit upphämtade än, men snart så. :)


goodbye my friend it's hard to die, when all the birds are singing in the sky

Hallå igen!
Färdigpackad och klar är jag och snart är det dags att bege sig till Mariestad. Jag blir borta tills på söndag kväll så det blir nog inte så mycket till uppdatering här tyvärr. Men ni får ha en skön långhelg och härlig valborg allihopa!

Puss puss från Hallsberg!

blä

jag glömde tillägga att vi har samhällsprov typ vecka 22 också...

good morning

Idag är det onsdag vilket innebär Valborgsmässoafton utan partaj och resa med klubben till Mariestad där Sprint-SM går imorrn. Lite trist att inte kunna hitta på något kul ikväll men det är sånt man får ta om man vill satsa, som det så fint heter. Dock räknar jag inte med att gå vidare till finalen imorrn då jag hamnat i ett heat med en himla massa bra tjejer. Vi är 36 st och bara 25 %, alltså typ 8 pers, går vidare till final. Men det ska nog bli kul ändå. Niklas ska ju dit så det lär ju bli fint hur det än går med tävlingen :)

Nu sitter jag i alla fall i skolans bibliotek och har just skrivit ut min uppsats. Woho så skönt det känns måste jag säga! Nu är det en sak mindre kvar till sommarlovet :) Dock så har vi en hel del kvar:

v.19: Matte-B prov
v.20: Kursprov Kemi A, spanska nationella 3 delar och datakunskapsprov del 1
v.21: Datakunskapsprov del 2, svenskaprov
v.22: Kursprov Fysik A! döda mig?
v.23: Gammalt svenskaprov som jag inte gjort än

Jihu, det ser ut att bli några sköna veckor i skolan!

ha en skön dag allesammans. nu ska jag kila och hjälpa Carin lite.

puss!

My name is Bond, James Bond.

image41

Håll med om att bilden är rätt cool! Den är tagen i Venedig för några veckor sedan. Någon gång när jag orkar ska ni få se fler bilder från den resan ;)

Förövrigt så är jag så jävla glad just nu! Vet ni varför? Jag sprang OL-intervaller i 55 min idag och jag har INTE ONT
NÅGONSTANS NU!!! Jag har haft ont sen i oktober men nu verkar det som om det äntligen börjar släppa! LYCKA!!

PUSS

förresten, den trevlige, brunhåriga pojken bakom mig och Andreas på kortet heter Fredrik. Så nu vet ni det också ;)

lycka!

Jag är klar med min massa sidor långa uppsats! Ready, finito, klar! Hur skönt som helst. Och jag kan till och med finslipa lite på den innan imorrn då den ska vara inlämnad utan att på panikplugga. Det är najs.

Annars har det inte hänt så mycket kul idag, jag tänkte gå & kolla på O.C som går på tv nu. Skönt med sånna repriser tycker jag :)

Igår när vi var på träningen så fick Malin helt plötsligt en uppenbarelse när vi gick förbi en längdhoppssandlåda:

-"Klara, varför bajsar katter i sand? Va fan bajsar dom alltid i sand för?!"

Och jag kom på mig själv med att inte heller ha någon vettig aning. Jag försökte låta smart och sa att det måste vara för att dom vill sparka över gruset över bajset när dom är klara. Men, så kan det väl inte vara? Om det är någon som har någon som helst idé över varför katter bestämt måste bajsa i sand och jord och sån skit så får ni gärna höra av er till oss! Även om ni vet hur fåglar gör barn för det är också en sån där grej som gör att Malin inte kan somna om kvällarna..;)

vet ni något annat? Idag körde vi Bounce på idrotten och det var kul. Det var typ som innebandy fast med skumgummiklubbor liksom. Himla trevlig sport!

Nu blir det O.C och sen OL-intervaller.

Puss på er.


                                                                         image40

tisdag

Godmorgon allesammans!

Jag blir lika glad varenda morgon det är sol, så även idag :) Idag slutar jag skolan kl 13, inte helt fel! Annars händer det väl inte alltför mycket idag, träning ikväll och sen måste jag skriva klart min uppsats om dödshjälp. Det går framåt måste jag säga så jag ska nog hinna.

Vill ni veta något kul förresten? Jag tränade sprint igår med OLGY och jag fick INTE ONT I BENHINNORNA! Hur glad blir man inte då? :D Till och med höften mådde rätt bra! woho!

nej det var det jag hade att säga ungefär. Nu blir det skola och spanska första lektionen.

Puss!

10-mila & annat

Godmorgon alla glada!

Idag är det måndag igen. Ny vecka, nya tag som man säger. Jag började min vecka med att ta mig en rejäl sovmorgon till kl 12 och skippa den extrainsatta lektionen i fysik vi skulle haft 9.30. Inte det smartaste men det var verkligen behövligt. Jag sov nästan 11 timmar inatt jämfört med gårdagsnattens kanske 3.

I helgen, lördag - söndag, var det i alla fall 10-mila. Familjen åkte ut Rosenbergs slott vid 12-tiden i lördags där det var dags för tävling. Jag sprang första sträckan i Järlas damlag nummer 2. 6,7 km. Jag var riktigt nervös när jag stod på startlinjen tillsammans med 368 andra tjejer. Startskotten pangade och alla sprang iväg som gnuer. Jag med, vilket resulterade att jag verkligen dog när det var fem kontroller kvar. Inte så kul, jag började bomma, och var inte alls bra placerad när jag äntligen kom i mål. Höften gjorde ont också, dock tänkte jag inte så mkt på det när jag sprang men efteråt gjorde det bajsont. Inte bra. Efter att jag sprungit gick jag mest runt och pratade med folk, kollade lite i intersport tältet, var med Niklas tills han gick och la sig, kollade på herrstarten kl 22, sov i en brassestol i Järlas värmetält i 3 timmar, vaknade, letade efter Niklas, hittade Niklas, gick runt, var trött och kall, sov med Niklas på tältgolvet i en timme, kollade på målgången, gick runt, sa hejdå till Niklas, väntade på att få åka hem.

Det var som vanligt med andra ord. :) Niklas fick klockan 20 i lördags kväll reda på att han skulle springa långa natten, 16,5 km istället för sista sträckan. Jag blev lite orolig för att han skulle bli ensam ute i skogen och inte hitta tillbaka men det hade jag inte behövt. Han gick jättebra och hade 1h och 45 min, bara 15 min sämre än den allra bästa H21an. Heja Niklas! :)

Idag ska jag bara ha tre lektioner, samhälle, engelska och svenska. Sen är det dags för träning, antingen sprintträning eller styrka ikväll. Jag tror jag kör sprinten & hoppas på att kroppen håller. Benhinnorna känns faktiskt rätt bra efter helgen så de är nog på rätt väg och idag har jag inte ont i höften. :) Vi får se vad jag hittar på.

Nu ska jag i alla fall göra i ordning mig för att gå till skolan om en timme.Ha en skön måndag allihopa!

// Klara

Friday I'm in love

Det har varit en bra fredag överlag. Nyss pratade jag med Niklas länge i telefon, det var skönt att få göra det och bara prata på om massa onödiga saker för det hinner man oftast inte på vardagskvällarna. Jag tycker om honom massa, massa! :)

Min höft funkade rätt bra, den ömmade en del men inte supermycket, när jag var ute och joggade en kvart förut idag så jag har bestämt mig för att springa imorrn. Jag hoppas det håller hela vägen, 6,7 km! Jag ska göra mitt bästa i alla fall så därför ska jag sova nu så jag är pigg imorrn.


Förresten drömde jag att Totti & jag blev värsta polarna inatt. Det ni!

puss och godnatt!


äntligen fredag!

Det är fredag och strålande sol så det kan knappast bli bättre! :) Bara två lektioner kvar i skolan och sen är det dags att sätta sig på tåget till huvudstaden igen. Blir nog en del samhällsplugg ikväll, på en fredag liksom, hur tragiskt är inte det? men jag har i alla fall bett min käre far om att köpa efterrätt som jag ska fixa så det blir nog lite mys ändå :) och imorrn är det 10-mila..jag vet inte riktigt hur min höft mår än så jag får nog ta & jogga en sväng när jag kommer hem för att se om den håller. annars måste jag kanske lämna återbud och det verkar ju himla tråkigt :/ vi får hålla tummarna för att jag är hel helt enkelt!
Imorrn träffar jag Niklas också,skönt att redan få ses. Sist vi sågs var ju i söndags och eftersom han bor i Skåne och jag i Stockholm/Hallsberg så brukar vi fått stå ut med tre veckor innan vi kunnat ses så det har är ju rena lyxen ;) nästa vecka träffas vi också, redan på torsdag då det är sprint-sm i Mariestad :)

äsch, nu ska jag gå tillbaks till skolan igen. Ha en skön fredag allihopa! Puss

kväll.

Halloj.
Kvällen har varit fin idag med. Jag och Malin gjorde asgod pastasallad till middag med massa goda grönsaker och stekt skinka. Mumma! Sen duschade jag och sen gick vi en sväng till ishallen där elevrådet i skolan arrangerar innebandy-natten inatt. Vi kollade bara på 4 matcher innan vi gick hem och drack te istället. Det var nästan roligare. Jag blev lite ledsen när vi kom till ishallen och skulle gå in, för på vägen hade vi varit på ICA och jag köpt en flaskfestis, och sen när jag ska gå in så säger en bajselevrådsrepresentant som förövrigt just tvingat mig blåsa i ett alkoblås, att man inte fick ta med sig öppnade flaskor in. Så jag fick slänga(!) min halvfulla festis. HUR LARVIGT VAR INTE DET? jag menar, det var fan i skolan och elevrådet som fixade och det var max 70 pers där inne. och jag fick inte ens ta med mig en liten festis. blä! Nu måste jag springa på toa och tvätta ansiktet och sen sova. Langar in den här fulbilden från ikväll först:

image39


puss!


torsdag.

Idag har det varit en riktigt bra dag än så länge! När vi gick till skolan imorse suckade vi över att torsdagar är våra jobbigaste dagar men det blev inte riktigt så illa.Fysiken fick fort och jag fattade för första gången på ett bra dag, sen på idrotten hade vi dans och jag fick ensam visa för två klasser (27x2) + 2 lärare hur man dansar jenka. Himla skojjigt! Jag överlevde i alla fall och folket verkade ha förstått hur man skulle göra :) sen hade vi lunch i 1,5 timme då vi åt, satt och solade, gick till ICA och Lindex innan det var dags för spanskan. Väl där hade vi lite glosförhör och pratade lite och sen fick vi sluta. Och tack vare att det var självstudier på matten behövde vi inte ha någon datakunskap så vi fick gå hem 12.20, woho! :) då sprang jag direkt och köpte voltaren till min höft + benhinna och pluggade sedan lite av matten med malin och carin. Nu har jag i en halvtimme förgäves försökt laga min persienn men jag fattar inte hur de satans trådarna hänger ihop, helt galet! Jag får ringa pappa och be honom förklara för mig istället.

Det blev 0-0 i bajenmatchen igår, och Poppen stod igen. Woho, jag tycker det är lite kul att de bänkar Shaaban för BP's gamla målvakt, som förövrigt bor i Älta, precis som jag, och har sin dotter på min mammas dagis. Ännu mer woho, jag är nästan kändis.

Ikväll är det dags för temys igen borta på 11an och sen ska vi gå och heja på några från OLGY som ska vara med och spela innerbandynatten. Det blir nog lite kul. :)

Höften känns lugn just nu men jag vilar i alla fall och hoppas att den är helt hel på lördag då jag ska springa förstasträckan i andralaget. Nu ska jag försöka komma igång lite med samhällskunskapen, det är verkligen på tiden!

puss från Klara.


godmorgon Sverige,

idag skiner solen för fullt igen, hur härligt som helst! :) höften känns bättre idag också så jag hoppas det går över helt snart. Nu ska jag alldeles strax kila till skolan och ha fysik, det är inte alls så kul men sen har vi dans på idrotten så jag ska nog överleva.

Hoppas ni får en fin och solig dag ni också! Imorrn är det fredag ;)

Puss.

Det här blir jag glad av:

Kärlek           

sov gott allesammans!

dagens:

Humör: först pigg, sen arg, sen glad, sen lite deppig, nu glad
Klädsel: svarta jeans, vit t-shirt och randig kofta
Frisyr: knut
Minus: höften gör massa ont 
Plus: Våren!
Låt: I'm yours, nya versionen
Mys:  inte blivit så mkt sånt idag
Saknad: Niklas
Händelse:  glassnjutningen med Malin & Sanna på rasten
önskan idag:  att bli skadefri
ser fram emot:  Sommarlov

sur.

Nu är jag riktigt pissed off på en massa saker. Igår var jag tvungen att bryta träningen för att jag fick så ont i min höft och nu sitter jag i skolan och skriver min uppsats om dödshjälp och har totalt kört fast! Och jag kan knappt gå för det gör så ont så jag haltar som en gammal tant och det är 10-mila i helgen & benhinnorna gör också ont. FAAN!

vår

Det är vår och det är hur skönt som helst! Jag blev just klar med min bildanalys också. Jag gillar när man äntligen blir klar med saker och ting och kan lägga de bakom sig. Nu är det bara inlämning av mitt fördjupningsarbete om dödshjälp som ska in nästa onsdag. Blir nog en del skrivande sista två dagarna skulle jag tro då jag knappt börjat skriva än...Men det blir alltså som det brukar med andra ord och det brukar lösa sig i slutändan ändå.

Sista lektionen idag i skolan var alla ettor på föreläsning om Anorexi i Aulan. Det var faktiskt en orienterare från Motala som var här och berättande om sina nästan 10 år fast i helvetet. Jag tycker det är riktigt intressant och lyssna på sånna saker när människorna berättar utifrån sina egna liv. Vi fick även se bilder på honom när han var riktigt sjuk och det är inte klokt hur illa folk kan må. Hemskt säger jag bara och hoppas att alla får vara friska och glada istället!  Tyvärr är det ju inte alltid så lätt...

Om en stund är det dags för träning igen. Idag blir det intervaller i skog alternativt vanlig orientering. Vi får se vad jag väljer, det beror lite på hur mina benhinnor känns. De är ju inte alltför glada tyvärr. Segt att fortfarande ha ont efter 6 månader!! men det går väl över någon gång det med antar jag.

ha en fin kväll allihopa!

Puss

hoho.

image30Så här kul har jag i skolan ungefär.. ;)

tisdag

Godmorgon alla glada!
 
Tisdag idag, solen skiner och jag är rätt glad :) hoppas det blir en bra dag idag med.
Exakt såhär pigg såg jag ut för 1 min sen ;)





puss!


måndagskväll

Godkväll!

Nu är jag hemma igen från styrkan, jobbigt var det med tanke på att jag inte varit där sen innan påsk. Men jag hade trevligt sällskap så det var lugnt ändå :) men nu måste jag duscha & sen sova så fort jag kan annars kommer jag vara en trött Klara imorrnbitti.
 


 

Jag avslutar men den här snyggbilden på Niklas & mig från konfalägret sommaren 2006. Himla länge sen! 

Puss och gonatt


en bra dag.

Jag överlevde redovisningen! :) den gick tillochmed helt okej, om inte rätt bra faktiskt. Visst, jag pratar alltid på lite för fort men annars gick det nog fint. Och efter jag kom hem från skolan så har jag ritat klart bilden som skulle varit klar för längesen, woho på den! Sen har jag kollat ett avsnitt O.C och ätit lite också och om en timme blir det dags för styrketräning. Funderar på om jag ska börja med min bildanalys nu när jag ändå är i farten.

Hoppas ni haft en grym dag än så länge!

puss


tjoff.

Det enda dåliga med den här dagen än så länge är att jag ska hålla i en muntlig redovisning på svenskan om en timme. Det kan nog gå hur som helst. Önska mig lycka till!

Måndag,

Hallå.

Måndagar brukar alltid kännas sega och tråkiga, antagligen för att man oftast haft en skön helg & blir tvungen att komma tillbaks till vardagen igen. Idag känns det dock rätt okej, solen skiner jättemycket här utanför fönstret och halva skoldagen är reda över, skönt! Efter skolan måste jag skriva en bildanalys som ska in på fredag och måla klart en bild som skulle varit klar för länge länge sen...sen är det dags för styrkegympan med Malin och tisargänget. Det blir nog fint.

Förresten så kom jag på imorse att det är den 21a idag vilket innebär 22 månader (!) sen jag & Niklas blev tillsammans. Det låter ju galet när man säger det, 22 månader, men det känns verkligen som om det gått mycket fortare. Jag blir i alla fall alltid lite extra glad den 21e varje månad så det kanske är därför denna måndagen inte känns så hemsk. :)

Jag läste dessutom recensionen av Håkans konsert i DN imorse och resensenten verkade ha tyckt att det var lika bra som jag tyckte. Galet bra :)

nu ska jag leka vidare. ha en bra måndag allihopa!

/ Klara


Helgresumé

Hallå!

Jag har varit dålig och inte skrivit under helgen men jag har hittat på en himla massa annat så jag har inte haft tid helt enkelt. Men jag tänkte köra en liten resumé av min helg så ni får veta vad ni missat ;)

FREDAG:

I fredags var det ju som sagt dags för Natt-SM och som den första reserv jag var, fick jag inte springa. Jag agerade istället hejarklack tillsammans med Agnes under kvällen vilket var riktigt kallt men ganska mysigt. Är väl inte jätteledsen över att jag inte fick springa för benhinnan är inte på humör och så var det ju så mörkt, men det hade säkert varit lite kul ändå. Hur som helst sprang folket och tillslut vid halv 1, fick jag äntligen med mig Niklas och storasyster hem igen. Kom inte i säng förrens halv tre, men så kan det vara. Förresten så var världens sötaste hund hemma hos oss när vi kom hem. Sandy, en norsk tollare, som vi har varit hundvakter för i helgen. :)

 Syster taggar.   Jag var glad i Niklas jacka. Hejarklacken Agnes und Klara.

LÖRDAG:

Jag vaknade halv 9, efter att ha sovit knappt 6 timmar, och kunde verkligen inte somna om. Det är ett stort problem jag har, har jag en gång vaknat kan jag inte somna om. Hur som helst så låg det en söt pojke och sov bredvid mig som vägrade vakna, så där låg jag galet rastlöst i 1h och 20 min innan Niklas äntligen vaknade. Woho!
Vi åkte in till stan & träffade de andra vi tre och sen gick vi & käkade och lite så innan det var dags att dra till Fryshuset och Håkankonserten. Jag försökte förgäves lära Niklas tycka om sushi men jag får väl leva med att det bara är jag & Malin än så länge som tycker att det är gott.
 På väg till staden. Martin & jag.


Vi drog till Fryshuset och köade i en dryg timme innan det var dags för insläpp. Det var en hel del folk framför oss men vi lyckades ändå komma in bra och fick stå bland de främsta, inte illa! :) Håkan sprang in på scenen strax före åtta & sen var det fullt ös medvetslös i dryga 2 timmar framåt. SJUKT VILKEN BRA KONSERT DET VAR! Jag vet inte hur jag ska beskriva hur bra det var men jag var så jävla lycklig hela tiden! Det var trångt, galet varmt och svetten rann men det var hur fint som helst ändå. När de körde Aprilhimlen och hela arenan stod och gungade var jag nästan i himlen. Jag hade några av mina bästa vänner, Niklas & världens bästa Håkan Hellström på samma ställe. LYCKA! Han körde massa gamla låtar och en del från nya skivan och allt var hur bra som helst. & När han spelade nu kan du få mig så lätt reste sig vartenda hårstrå på mina armar. Underbart. & som pricket över i:et lyckades min på tok för fina pojkvän fånga en av de rosor bandet kastade ut på slutet & ge den till mig. Hur mycket kärlek som helst!

Söta gänget i väntan på Håkan.  SötNiklas och jag.  Jag & mina favoritpojkar :)

image19KUNGEN KOM!image20 UNDERBART VAR ORDET!



På vägen hem gick jag och Niklas hela vägen från Fryshuset till busshållsplatsen i Sickla, tog över 20 min, och när vi gick igenom Hammarby Sjöstad kom vi på hur fint det faktiskt är där. Någon gång när vi blir stora och rika kanske vi flyttar in och lever loppan där, hoho ;)

Jag vill i alla fall tacka ni som följde med för en sjukt underbar kväll!

SÖNDAG:

Idag tog jag och Niklas det bara lugnt på förmiddagen. Det var jättefint väder så vi tog oss en liten promenad ned till Strålsjön innan han skulle hem igen. Smarta som vi är kom vi på, 10 min innan vi skulle skjutsa in Niklas till centralen, att jag likagärna kunde ta tåget som gick 15.25 istället för att åka hem och vända och sen åka tillbaka in igen. Så det blev riktigt stressigt där ett tag men jag fick med mig det mesta, tillochmed syrrans busskort och kamera vilket kanske inte var lika lyckat. men men, så kan det gå.
Hur som helst så var Niklas tvungen att åka hem och jag tillbaks till Hallsberg så nu får jag inte träffa honom på en vecka, men det är inte jättelång tid som tur är. :) Det är helt galet hur mycket jag tycker om honom!

Världens finaste Niklas!

Nu är jag i alla fall tillbaks i Hallsberg och det är Pretty Woman på tv. Det är också hur mycket kärlek som helst!

Hoppas ni haft en toppen helg! Nu ska jag kolla lite tv och plugga lite.

PUSS!

:)

Hej snyggingar!

Nu är jag hemma på lunchrasten & hade egentligen tänkt packa lite inför helgen men det blev inte så och nu börjar jag igen om 9 min så det lär jag inte hinna. Men men..

Jag får inte springa Natt-SM ikväll heller förresten, tråkigt men så är det. Jag var ju första reserv men nu när startlistorna är lottade flyttar de inte upp fler reserver så jag får helt enkelt åka ut och heja på alla andra. men det blir nog fint det också! :)

Och ni har väl inte glömt?!? IMORRN ÄR DET HÅKAN!!!  Galet! :)

Nu måste jag springa tillbaks till skolan.

Puss på er.

onsdag kväll.

Hallå hallå.

Nu är jag tillbaka i Hallsberg igen & jag är helt slut. Huvudet är sjukt trött av alla känslor och tankar som susat omkring idag. Begravningen var riktigt jobbig! Jag insåg inte förrens jag satt där och såg kistan att jag aldrig mer kommer få träffa min älskade, jättefina farfar. Det var blä. men samtidigt var det ju jättefint med massa blommor, fin musik och en himla massa människor så man får väl försöka se det lite från den ljusa sidan.

Något som var bra med den här dagen däremot var att Carin nyss var uppe och lämnade en Håkan-autograf till mig. hoho, inte illa :) jag är sjuuukt taggad inför helgen!

men nu måste jag verkligen sova. puss

onsdag.

Godmorgon allihopa.

Nu har jag ätit frukost och packat lite och snart är det dags att göra i ordning mig för begravningen. Jag hoppas att det ska gå bra och blir fint, för farfars skull. Finns inte så mycket annat att skriva just nu, måste gå & stryka min skjorta.

Ni andra får ha en bra dag!

Puss

tisdag kväll.

Tjenare!

Idag har det varit en bra kväll. Träningen gick riktigt bra och jag orkade, för första gången på länge, springa på hyfsat bra. Kändes riktigt roligt faktiskt! :) Bastun var skön & mamma införskaffade även en ny tävlingströja till mig efter träningen vilket var behövligt.

Nyss pratade jag med Niklas i telefonen. Jag tycker om att prata med honom för han får mig alltid att känna mig så glad, det är helt galet faktiskt. & honom får jag träffa på fredag & sen hela helgen då vi förövrigt ska gå på Håkan vilket kommer bli galet underbart tror jag! :)

Det känns som om saker och ting börjar ordna upp sig nu, skönt skönt. :) & det är bannemej inte långt kvar till sommarlovet nu heller vilket är ett stort plus. Våren var i Sthlm även denna dag & gjorde mig glad !

Nu ska jag snart sova så jag orkar med morgondagen. Det blir nog en tuff dag...

Sov gott allesammans. Puss!


tisdag eftermiddag.

Hallå alla glada!

Nu är jag hemma igen efter min lilla shoppingrunda i Globen med mamma. Sjukt fint väder idag med så det var lite synd att jag var tvungen att vara inne hela dagen. Hur som helst så hittade jag i alla fall lite grejer som jag ska ha på mig imorrn. Jag skippade hela klänninggrejen för vi kom fram till att om jag köpte en klänning skulle jag ändå aldrig använda den någon mer gång. Istället fick det bli ett par svarta nudie jeans, en vit skjorta med svarta ränder, ett par svarta läderballerina och ett par guldiga örhängen. Förhoppningsvis blir det fint :) Dock gjorde jeansen mig pank så jag får vänta med hårfärgningen tills nästa vecka.

Upptäckte nyss att det kommit in två återbud till natt-SM så nu ligger jag först på reservlistan, så jag kanske får springa. Vet inte om jag blir glad om det blir så för jag är inget big fan av nattorientering men det är bra för min ranking som är riktigt dålig.

Om en timme ska jag iväg på klubbens träning, det ska bli riktigt kul för det var så himla länge sen jag var hemma en tisdag och tränade med folket. :)

Ha det kalasbra allihopa! puss!

tisdag

image9

Den här bilden är så härlig för alla ser sådär lagom borta ut! :)  Sommar? ja tack!

-

GODNATT SVERIGE!

kväll

Godkväll gott folk!

Hammarby ledde matchen med 1-0 ändå tills tilläggsminuterna då AIK kvitterade på straff. OVÄRT! Men lite kul tyckte jag allt att det var att det inte var Shaaban utan Poppen som fick stå hela matchen och han gjorde det riktigt bra :)

Träningen ikväll var kul men det är sjukt vad lite folk som är på Järlas träningar nuförtiden. Vart har alla tagit vägen?! Jag lekte i alla fall med Ellen och Linnea och de tjejerna är hur bra som helst! Big love!

Imorrn ska jag kila med min mamma till tandläkaren för att sen åka och handla något som jag kan ha på mig på begravningen på onsdag. Jag hoppas jag hittar någonting bra för man vill gärna känna sig lite fin. Håret blev i alla fall bra idag så det gjorde mig lite glad :)

Nu ska jag dricka vatten för jag blev just sjukt törstig. Det är konstigt det där, ena sekunden känner man det inte alls och sen nästa slår det bara till. Så är det med mycket, hunger, törstighet, kissinödighet och en massa andra saker. men nej, nu blir det vatten som gäller!

Puss och sov gott!


en galet värd dag helt enkelt.

Än så länge har min dag faktiskt varit galet värd som man säger. Det började med att jag på bussen på väg till frisören träffade Emmy och Elise som jag inte sett på evigheter. Det var värt. Sen när jag kom till frisören klippte hon mig en massa så mitt hår blev snyggt igen. Det var också värt. När jag var färdigklippt visade det sig att jag hade 20 min på mig innan min buss skulle gå hem igen och eftersom det var massa sol och varmt så bestämde jag mig för att gå till Vivo och köpa den nya/gamla Cornetto Citron. Det var galet värt! Så sen satte jag mig i solen på busshållsplatsen, åt min glass och lyssnade på Håkans nya skiva. Det var det mest värda hittills idag. Min buss kom och jag åkte hem. När jag gick av bussen upptäckte jag att det regnat hemma i Älta under tiden jag varit borta och inser samtidigt att mina kläder jag så duktigt hängde ut imorse antagligen skulle vara lika blöta som de var när jag hängde ut dom, när jag kom hem. Men nej, när jag kommer hem visar det sig att min lillasyster på 8 år varit en liten ängel och tagit in min tvätt när det börjat regna. Hur värt var inte det? :)

Nu ska jag i alla fall äta gulashsoppa till lunch. Ni har väl inte missat att det är derby ikväll? Bajen spelar mot AIK på Råsunda och förhoppningsvis spelar Bajen bra och då kommer även den matchen bli galet värd.

So long. :)

Godmorgon snyggingar

Idag är det vår ute & igår snöade det, vad är det som händer liksom? Men så länge det är sol och en gnutta varmt om dagarna klagar jag absolut inte! :) En sak som gjorde mig riktigt glad igår var att jag, när jag 20.30, satt i bilen såg att det var ljust ute! Halv nio på kvällen, det är nästan som på somrarna. Hur bra som helst för allt, precis allt, blir roligare när det är lite ljust och glatt och inte mörkt och kallt halv fem på eftermiddagen. Smart som jag är passade jag faktiskt på att tvätta mina sjukt leriga träningskläder imorse och hänga ut dem i solen så förhoppningsvis har de snart torkat. :)

Om två timmar ska jag iväg och klippa mig, riktigt skönt faktiskt för nu är mitt hår längre och större än någonsin. Jag hade dock inte tänkt ta så mycket på längden utan mest klippa upp och tunna ut det lite men det blir nog fint. Jag känner att jag vill vara lite fin till på onsdag då jag ska på min, världens bästa farfars, begravning.

Jag har inte riktig förstått att han är borta än men jag är rädd att jag kommer inse det och bryta ihop ordentligt på onsdag men tyvärr är det väl ofta sånt som sker på begravningar. Det blir säkert fint också, hoppas jag, för det är farfar verkligen värd. Usch, jag har så svårt för att inse att alla människor faktiskt dör förr eller senare och jag vet mycket väl att min farfar var 82 år gammal och då är det inte ovanligt att man dör, men han var ju så glad och pigg för sin ålder så för mig hade han mer än gärna fått leva i massa år till. Jag hoppas han sitter i Nangiala nu och har det jättebra.

Nu ska jag dricka upp mitt citronte & leka vidadare. Jag ber om ursäkt för ett kanske osammanhängande inlägg men det är lite så det är i mitt huvud just nu så det får ni ta. :)

puss!

Trött!

Hej alla glada.

För någon timme sen kom jag hem ifrån Uddevalla & nu är jag sådär trött som man bara kan vara efter en helgs resande och dubbla orienteringstävlingar. Ni som håller  på med samma grej förstår nog vad jag menar..
Helgen var i alla fall finemang! dock var det en decimeter snö igår på tävlingen så det blev varken ranking eller J-cupspoäng vilket kändes rätt ovärt men jag tog mig runt min 5 km långa bana och det gick väl som det gick. Inte helt åt helvete iaf, :) Idag däremot var snön borta men leran tog över, sjukt vad kladdigt allting jag hade med mig är nu!
Efter tävlingarna så bodde vi ute på ett vandrarhem på Ulvsön utanför Ljungskile tillsammans med Skåningarna (Skräll?). Lycklig blev i alla fall jag som fick lite mer tid för att vara med Niklas vilket var hur bra som helst! Det är crazy hur mycket jag tycker om honom faktiskt.

Nu är jag i alla fall hemma och snart ska jag sova. Imorrn är det dags för klippning och färgning av håret, utväxten är på G igen tyvärr. Jag ska även försöka slänga in lite bilder när Ellen skickat över dom.

Ha det fint så länge. Puss

godmorgon.

Sitter just nu i skolan och jobbar på min Power-Pointpresentation om Ragnarök som tydligen ska vara klar om en vecka. Sånt blir man alltid glad av att höra, speciellt när man trodde att det var minst(!) två veckor kvar. Men förhoppningsvis hinner jag, annars får jag hitta på nånting annat.

Idag ska jag bara gå i skolan till halv två, sen är det dag för J-cup. Det ska bli galet kul faktiskt. :) Har dock sjukt ont i nacken idag vilket inte är lika kul men Malin och jag ska snart ha en cosy massagestund så det ska nog ordna sig det med. :)

Simma lugnt!

/ Klara

joks.

nu är klockan snart halv tolv och jag borde verkligen sova. Ska gå upp 06.45 imorrn...mindre värt. Håkans nya skiva däremot är galet värd! Bästa låten tycker jag nog är För sent för edelweiss. Hur mysig som helst. Jag längtar som en tok till nästa lördag då det är konsert på Arenan! Det kommer nog bli sjukt kul. :)

puss och godnatt

check this out.

fan va bright hon är den där Ellen.

image2

torsdag. tandoorikyckling & bokanalys?

Hepp.
Rubriken lät ungefär som ett kapitel i Eva & Adamböckerna jag läste när jag var liten. Fast de var ofta lite mer exotiska, speciellt en kommer jag: glass med varma hallon. Men så kan det vara ibland, livet är hårt.

Det var en liten flicka vid namn Annika som tyckte jag skulle försöka mig på en sån här blogg ännu en gång. Tredje gången gillt som man säger. Dock tror jag att det kan bli svårt för mig, som inte är så där jätteintressant eller hittar på alldeles för galna grejer, att skriva något kul men jag ska göra mitt bästa.

Idag har jag i alla fall varit lite glad över att solen kom tillbaks för igår var det ju sämsta vädret på riktigt länge. Vi hade KM, jag bommade sönder, frös som en gris och fick ont i benhinnan så jag bröt efter halva. Lagom kul.

men i alla fall, jag är äntligen klar med den satans bokrecensionen + artikeln vilket är det skönaste på länge. Nu ska jag nog fira med en kopp te och kanske ett telefonsamtal till en viss pojk i Olofström om jag orkar. Jag saknar pojken en hel del om dagarna men imorrn ses vi för då är det dags för J-cup i Uddevalla och det blir feint som man säger. :) Dålig som jag är blir det bara lång för min del men jag ska göra vad jag kan ändå och hoppas att det kommer gå bra. Ska även bli mys att äntligen få träffa söta fröken Ellen Jansson igen för det var en massa veckor sen sist. Sånt är inte bra. men äsch, nu ska jag leka vidare.

Pusss. / Klara


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0