när det skymmer över stan, kom ihåg mig då

Ikväll har jag insett fyra saker:

1: Drinkar borde alltid drickas för att dom smakar gott, inte bara för drickandets skull. (Ikväll upptäckte jag Cosmo, god grej)
2: Jag borde alltid använda nagellack för jag känner mig så himla mycket finare då.
3: Mina bröst har krympt. (Var tvungen att gå ner en kupstorlek i dag när jag köpte två bh:ar.) När/Hur hände detta liksom?
4: Med ett 2,5-årigt förhållande bakom mig känns det ibland lite tomt i hjärtat när det inte längre är någon som ringer "bara för att höra min röst". När ska denna tomheten försvinna?

Jag vet att det har gått över ett halvår nu & det är inte Niklas jag saknar längre. Jag vill bara bli sådär glad i magen igen. Man kanske borde njuta av att vara singel när man väl kan men i så fall är jag nog världens sämsta singelnjutare. Jag menar, allting blir ju hundra gånger roligare när man har någon att dela det med. Håller ni inte med mig?

egentligen är klockan way too much för att fundera över sånna här saker. Puss och gonatt mina vänner. Dröm sött.

resumé från resväskan

Hej mina vänner!

Lever ni & tittar in här fortfarande? Jag har för första gången på jag vet inte hur länge lyckats få tag på en dator med internet, lyckan är total. Just nu befinner jag mig med familjen i Varberg & tidigare i veckan var vi en sväng i Strömstad och sprang Sprint-SM. Tyvärr missade jag lite de två sista kontrollerna i kvalet och var 7 sekunder ifrån en finalplats, surt kan tyckas. Det tycker jag. Hur som helst så är läget under kontroll annars, O-ringen var kanon även om 3/5 lopp var rena pisslopp. Tur som det var lyckades jag ordna upp det hela de två sista etapperna då jag gick betydligt bättre och plockade 14 platser (från 63 till 49) sista dagen i elit. Det får jag vara rätt nöjd med ändå. Sjätte etappen (festen) var ett bra avslut på en bra vecka även om det inte gick helt enligt planerna och det hände en del crazy grejer. Men det är som det ska vara liksom!

Efter nästan två veckor iväg & x-antal boendebyten börjar jag få lite hemlängtan. Dock är det nog minst lika mycket Greklandslängtan, om 5 dagar drar vi!! Jag har svårt att tro att jag skulle kunna få ett bättre avslut på denna sommaren.

Nu måste jag hoppa in i duschen och färga ögonfransarna. Ikväll ska syrran och jag göra Varberg osäkert & imorrn bär det av till U-10. Jag är back in buisness(?) hemma på lördag igen, skönt! Take care så länge!


Glada brudar på förfest innan sjätte

p.s Matilda, jag hoppas det var okej att jag snodde bilden och så hoppas jag vi ses när du flyttat upp till storstan! :) d.s

Nu drar jag!



kjajfnmbfmxhjtmtsllvo!

Ungefär så känns det i mitt huvud just nu. Det är kaos, verkligen. Vi åker till O-ringen imorrn & jag har knappt hunnit tänka över vad man faktiskt måste ha med sig. Det räcker inte med detta lilla problemet för schemat för kommande livstid ser nämligen ut så här:

* O-ringen i Eksjö 18-25 juli
*Sprint-SM i Strömstad 27-28 juli
*Varberg med familjen 30-1 juli/aug
*U-10 i Tranemo 1-2 augusti
*HEM! 2 augusti


*GREKLAND!!! 4-11 augusti

Det är alltså en hel del jag måste få med mig imorrn när vi åker & därför finns nog risken att jag glömmer en hel del. Men men, vi får se hur det artar sig. Hur som helst så måste jag rensa huvudet lite så nu ska jag sticka iväg och springa en liten snabbis, sista passet innan första etappen. Formtopp? I hope so.

Om vi inte hörs innan jag åker imorrn så hoppas jag att ni kommer få två grymma veckor här hemma! Jag kan tyvärr inte garantera någon vidare uppdatering från min sida fram tills dess att jag är hemma igen. Vi hörs snyggingar, ta hand om er så länge! ♥

p.s Mitt hår blev kalas! d.s


high on diesel and gasoline

Idag är en grym dag. Jobbet gick sådär lätt som man inte tror att det kan göra. Vi hade skitkul och solen sken hela dagen. Även om det låter knäppt så känns det faktiskt lite vemodigt att det är sista dagen imorrn. Jag kommer nog sakna grabbarna lite..

 När jag kom hem från jobbet stack jag ut och sprang 3-minutersintervaller, med mig själv. Det har nog aldrig hänt förr. Cred till mig som faktiskt genomförde passet trots alla jobbiga tankar och bortförklaringar innan! Jag är sjukt nöjd och riktigt taggad inför O-ringen. Det är nog första gången som jag känner mig så här förberedd och vältränad, ska bli sjukt kul att springa! Och bo i husvagnen (som Christian den ängeln har fått tag på) med mina goa vänner.

Som sagt, semester imorrn(!!) sen kanske fika med Mallan & Fredrik i stan innan jag ska iväg och klippa mig (äntligen) för att bli en snygg kvinna igen. Det kan nog bli bra.

Hoppas ni är lika glada som jag!

14-15 juli 2009

Hej på er! För ovanlighetens skull i dessa tider har jag faktiskt haft fullt upp de senaste dagarna. Oerhört skönt! Igår åkte jag hem till Malin & Fredrik direkt efter jobbet för lite mys + middag. Solen sken och det var precis en sån kväll jag behövde. Tack snyggingar! Typ så här bra var det:









Det var verkligen en sån där typisk sommarkväll som jag har pratat om att jag ville ha. Jag blev helt glad i hjärtat.
Ikväll hade jag en minst lika mysig kväll. Direkt efter jobbet bar det av till centralen & upphämtning av syster och sen vidare direkt till farmors lägenhet. Sushi + jordgubbar med vaniljvisp väntade. Mumma mumma! Och typ så här bra var det:



Har jag inte världens coolaste farmor så säg!



Åhh, jag blir helt crazy när jag tänker på att sommarkänslorna faktiskt börjar infinna sig i min kropp och semestern närmar sig med stormsteg. Två dagar kvar bara!!

Kom så ska vi leva livet!


Visst känns det som att kärleken väntar?

Vet ni? Om exakt 3 veckor åker jag & tjejerna till Grekland! Hur skönt känns inte det?

Idag träffade jag Ellen i stan efter jobbet, sjukt efterlängtat! Vi åt glass, myste(mös?) och såg Johan Palm. Det är tur att hon finns, verkligen.

Förresten så är det bara 4 dagar kvar nu på jobbet och på onsdag blir det sushimiddag hos farmor. Jag ska väl inte klaga ändå? :)

dresses






Fint va? :)

Beat it!

Jag får gåshud varje gång. Titta och njut:



Det är så mycket jag vill lära mig här i livet. En av dessa är att dansa.

pladask

Idag har min dag varit som en riktig berg&dalbana. Typ som nya Insane på Gröna Lund. Morgonen började jättebra på Muskö & pappa skjutsade mig på flakmoppen så jag hann med bussen som tog mig hem till stan igen. På pendeln mot Centralen satt en pojke med riktigt glada, leende ögon som det riktigt lyste om. Våra ögon råkade mötas lite för många gånger men han gjorde min resa lite roligare. I stan mötte jag upp Elin & Karro och hade det kanon. Jag shoppade två snygga fodralklänningar, en till 6:e & en till Grekland, och åt och drack gott i solen med de två sötnosarna.

Fram tills hit var allt lugnt, tills jag inne på Bik Bok upptäckte att mitt busskort inte låg där det skulle legat. Det hela resulterade i att jag ägnade den sista timmen med att gå tillbaks till alla de tidigare besökta affärerna för att fråga om de fått in något busskort, men icke. Kul att kortet som räcker till den sista augusti och kostar way too much försvann redan den 12 juli... Jag hoppas att någon vänlig själ ringer mig (numret står på baksidan) & berättar att den har hittat det. Jag är redan tillräckligt pank och lönen kommer inte förrens den 25:e.

Sen den tragiska upptäckten har jag varit lite nere och det har känts som om allt gått fel. Vi har fortfarande inte hittat något boende till O-ringen & imorrn ska jag jobba igen. Dock ringde både mamma & Ellen och just nu så pratar jag med Lovisa och vet ni vad jag inser då? Det är ganska värdsliga saker egentligen som inte ska få förstöre en hel dag. Jag får ju fett mycket lön den 25:e och fram tills dess får jag väl låna lite pengar av mamma och pappa eller nått. Och i värsta fall får vi väl tälta på O-ringen. Allting löser sig ju, eller hur?

Jag har förresten hittat batteriladdaren till kameran också så om ett tag får ni en bild på de nya godingarna!

p.s Fredrik, jag vet att jag ville döda fjärilarna och det vill jag, för dom jag har nu är inte glada. Men glada hade jag inte tackat nej till ;) Förresten, när blir det middag? d.s


Hoppas ni haft en grym helg! Puss mina fina!

jag vill inte ha något man kan leva med, jag vill ha något man inte kan leva utan

Godkväll cupcakes!

Idag har jag sysselsatt mig med att jobba, funderat på folks liv i alldeles för många minuter då både buss & tunnelbana var sena(!), sprungit långpass i ösregnet (asskönt faktiskt!) & ätit pasta med currybacon. Jag har ingen att leka med just idag men det gör inte så mycket för jag är rätt nöjd ändå. Jag blev glad när jag var ute och sprang för det gick så himla lätt i 1,5 timme vilket inte händer varje dag PLUS att nyligen kom på att det är fredag imorrn. Fredag = endast 6 timmars arbetsdag och hemgång 13:00. Jag tänker inte gå hem en minut senare!

Imorrn ska jag börja dagen med att köra en av firmans bilar till verkstan i Haninge för besiktning, under morgonens rusningstrafik. Håll tummarna för att jag överlever.




Annars längtar jag som en tokig till Grekland. Lite glada fjärilar i magen hade inte skadat det heller.


fyndafynda!

Just nu är jag glad för mamma har rensat i sitt smyckeskrin ikväll (hon rensar för fulla muggar!) och jag har lyckats fynda två jättesnygga klockor som jag ska byta batteri i & en finfin ring som har varit mormors.

Nu ska jag snart sova och ladda för torsdagens arbete. Bara 7 jobbdagar kvar nu, lyckan är total! Hoppas ni har en fin julimånad. Puss & Kram



p.s Jag saknar sötnosen på bilden. Om ni träffar henne så kan ni ju hälsa med en stor kram från mig. d.s

För alla er som inte har någonting att göra

  • Build a snowman.
  • Find the tallest building in your town and go to the top to look at the view.
  • Learn how to juggle.
  • Go to a rodeo.
  • Browse through online recipes and find something interesting and new to cook.
  • Learn to surf.
  • Buy a newspaper and spend a few hours lazily reading it in a cafe.
  • Go deep sea fishing.
  • Treat yourself and a friend to a night out at a fancy restaurant.
  • Make a video for "Funniest Home Videos".
  • Take up competitive chess.
  • Go for a walk in the park.
  • Study something part-time that's always caught your interest.
  • Invite someone for a game of tennis.
  • Book a big house in the middle of nowhere for you and a group of friends to spend a weekend in.
  • Go for a ride on a bike, if you don't own one, hire one.
  • Invite a bunch of friends around for a barbecue.
  • Learn how to sail by hiring a small yacht and taking lessons.
  • Read a biography of a person you admire.
  • Book a few days away at a tropical resort.
  • Go for a drive in a nearby national park, stopping for a picnic on the way.
  • Spend an afternoon looking through your old photos and organizing them.
  • Head to a bar for an afternoon of playing pool.
  • Go to an art gallery for a browse.
  • See what's on at your local theatre go check it out.
  • Go to the city center and simply walk around checking out what's going on.
  • Go to the top of a nearby mountain and check out the view.
  • Head to an amusement park and go on the scariest ride you can find.
  • Hire a kayak and take it out on a lake.
  • Call an old friend you haven't spoken to for a while to see how they're doing.
  • Go to the local cinema and take in a film.
  • Go ten pin bowling.
  • Buy a set of boules and challenge a friend to a game. If you don't know what boules are, find out.
  • Make a roast chicken lunch with potatoes, gravy and salad.
  • Go rollerblading, if you don't own any, hire them.
  • Take some dancing lessons.
  • Find a beautiful spot to have a picnic that you've never been to before.
  • Challenge yourself to learn a foreign language.
  • Head out to a vineyard for an afternoon of winetasting.
  • Go to the zoo.
  • Learn how to draw from still-life.
  • Join a public speaking society such as toastmasters.
  • Organize a poker evening.
  • Go for a swim at your nearest lake, river or beach.
  • Buy a book on a topic that's always interested you.
  • Go see a live sporting event.
  • Book a weekend away skiing.
  • Kick a football in the local park with a friend.
  • Have a snowball fight.
  • Take singing lessons.
  • Splurge on a weekend in a fancy hotel.
  • Spend an afternoon go-carting.
  • Go to an aquarium.
  • Take race-driving lessons.
  • Learn to fly an airplane.
  • Go for a night out at the opera.
  • Learn how to scuba-dive.
  • Go out to a local festival or carnival.
  • Hire a projector on a summer's night and watch a movie in your backyard.
  • Play lawn bowls.
  • Go out to a bar you've heard is good, but have never been to.
  • Buy a telescope and learn some astronomy.
  • Go windsurfing.
  • Learn how to paint landscapes.
  • Go to the circus.
  • Go to a restaurant that serves a type of food you've never tried before.
  • Eat take-away fish and chips near the sea.
  • Catch a ferry somewhere.
  • Buy a surprise gift for someone just to let them see you care.
  • Organize a night out for a friend's birthday.
  • Go for a walk in the wilderness.
  • Try out water-skiing.
  • Join a creative writing class.
  • Rearrange the furniture in your bedroom.
  • Draw some cartoons with funny situations.
  • Form a book club and meet up to discuss what you've read once a week.
  • Join a debating society.
  • Go horse riding.
  • Join a squash or racquetball club.
  • Ask the neighbors over for wine and cheese.
  • Go out to see a jazz band.
  • Spend a day at the races.
  • Go on a budget foreign trip.
  • Take up an interest in art history.
  • Go camping.
  • Visit historical sites and read up on them.
  • Take up photography.
  • Learn about wine.
  • Organize a charity event.
  • Go on a blind-date.
  • Get pampered at a day spa.
  • Learn a musical instrument.
  • Go white-water rafting.
  • Organize a paint-balling day with a few friends.
  • Go on a scenic train ride.
  • Take a 4x4 offroading somewhere.
  • Join an indoor-soccer team.
  • Go for a drive down to the coast or lakeshore.
  • Spend an evening at the casino.
  • Learn how to shoot.
  • Learn how to make cocktails.

  • Om ni har någon nytta av någon av dessa 101 tips så får ni tacka Fredrik som tipsade mig. :)


    mission impossible ?

    Psst, jag ska ge er ett litet mission innan jag går och lägger mig. Kan inte alla ni som tittar in här frånochmed att detta inlägg publicerats kommentera något som gör mig lite glad? Eller det behöver inte göra mig glad, det kan vara något spännande kanske. Eller va tusan, det kan vara precis vad som helst! Så kanske jag kan bli lite happy imorrn när jag kommer hem från jobbet till ett helt tomt hus.

    Jag litar på att ni sköter er nu!

    vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut

    För att plåstra om mitt lite halvförvirrade hjärta kan jag tala om att Håkan ska till Grönan den 4 september.

    Det tänker jag INTE missa.

    5th of july

    Hej på er.

    Jag sov till halv tolv imorse & har egentligen inte gjort så mycket vettigt sen dess. Jag sprang distans med pappa i 1,30 h vilket iof var bra men efter det blev jag så trött så jag har bara orkat göra ingenting. Solen skiner utanför fönstret samtidigt som det lite längre bort på himlen är gråare än grått. Om det ska regna hoppas jag bannemej att det regnar inatt och inte imorrn när ska jag jobba.

    Förresten så bokade jag och Martin biljetter igår till Muse på hovet den 24 oktober. Det kommer bli fint vill jag lova! Och om 30 dagar åker vi till Grekland, tjejerna och jag. Det finns minsann saker att se fram emot trots allt!


    Känn pepp

    Jag måste bara visa er vad jag har gjort idag!








    Ser ni? Mamma rensade sin garderob imorse vilket gjorde att jag fick chansen att rota lite i gömmorna. Då hittade jag en kjol som hon haft för en herrans massa år sen som var jättefin men alldeles alldeles för lång. (Den gick ned till golvet & sånt tolererar jag inte!) Smart som jag är kom jag på att det faktiskt går att sy om man vill. Sagt och gjort, numera är kjolen en ballongkjol och knappt knälång. Jag är sjukt nöjd! Jag har i princip aldrig i hela mitt liv blivit nöjd med någonting jag gett mig på att sy, förutom idag. Ni ska veta vilket kick det gav mig! Jag har redan fyndat två hellånga kjolar till som jag också tänkte ge en extrem makeover när jag får tid. Vi får se hur det går.

    P.S Jag var på fotboll med pappa idag också, kollade Bajen-Trelleborg. Det är kul! Man borde göra sånt oftare. D.S

    ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans, för jag vill veta om kärlek finns

    Jag är rastlös, trött & smått uttråkad. I princip alla mina vänner lämnar landet idag eller imorrn för att åka till Italien och glassa runt i en vecka. Vad gör jag själv då? Jo, jag jobbar, och jobbar, och jobbar. Idag är det exakt två veckor kvar, 10 arbetsdagar. 10 x 8,5 = 85. 85 timmar kvar. Woho.

    Det är egentligen inga problem men jag blir lite stressad när jag känner att sommaren bara rinner ur mina händer utan att jag hinner ta vara på den. Jag som vill sola, bada, picnica & mysa på fina bryggor på kvällarna. När ska jag hinna göra det?

    Imorrn är det exakt en månad kvar tills jag och tjejerna åker till Grekland och det är lite det som driver mig framåt just nu. Det kommer bli en sjukt bra vecka, det är jag övertygad om! Sol, värme och glada vänner.

    En sak som gör mig lite ledsen är att när jag jobbar hela dagarna så hinner jag knappt träffa mina fina vänner. Det gör ont i hjärtat. Idag efter jobbet (slutar 13 på fredagar!) mötte jag upp favvisellen ett tag och tog en fika och catchade up varandras liv litegrann. Det behövdes! Jag är fortfarande knasigt förvirrad i magen och vet inte alls vad jag ska göra. Ibland är det synd att jag blir så känslomässigt involverad i allt jag gör.

    Ska det vara så svårt att bara stänga av och låta bli att fundera?

    sol vind och vatten



    Jag & lillasyster. Någon sa att vi var lika, stämmer det?





    Nöjd tjej.



    Sommar, behöver jag säga mer?

    och jag undrar vad som händer i din del av stan



    Fredrik skickade just den här länken till mig. Håkan på peace&love. Varför i hela friden var jag inte där???

    RSS 2.0