nattinatti

Nej hörrni, nu går jag och lägger mig och läser min bok (så kanske den tar slut nån gång). Sen är det bara att vakna upp imorrn och ta tjuren vid hornen. Ser inte fram emot veckan alls, förutom tisdag dåra. Föstår inte hur jag ska få ihop allt? Men det löser sig väl det också.

Puss och godnatt

grabbarna grus

Måste ge er några godingar nu när låtarna från melodifestivalen har släppts.








Nu drar jag till Hallsberg. Puss!


sometimes i still need you

Hej finingar. Hur mår vi ikväll?

Jag sitter med lite halvkrasslig hals efter gårdagens skrik och borde nog sova. Åker tillbaks till Hallsberg imorrn, med buss då det typ inte går några tåg och jag så hemskt gärna vill se herrarnas femmil. Har en helvetesvecka framför mig (förutom födelsedag på tisdag förstås!) som jag inte ens vågar tänka på. Har tvåhundra sidor kvar att läsa i Snabba cash som jag ska skriva en recension på samtidigt som jag ska skriva klart hela samhällsuppsatsen. Båda till på fredag och uppsatsen är verkligen långt ifrån klar. Jag får ont i magen. Jag orkar inte ta tag i det. Inte nu. Vill bara göra nånting annat, åka någon annanstans och träffa nya människor. Se nya leenden och lära mig om nya favoriträtter. Har inte alls lust att åka tillbaks till Hallsberg och skolan nu. I och försig vill jag inte bara vara här hemma heller, då skulle jag dö av tristess. Men jag vill göra nånting, anything.

Ingen som vill ut och upptäcka världen med mig?


heart skipped a beat - The xx


yesterday


(bild från Emmy)

utgång

Trött. Det är vad jag är idag. Herregud, hur är det möjligt egentligen? Det känns som man inte har sovit alls när man i själva verket sov till halv tolv. Men det har väl sina förklaringar I guess. Jag var ju ute igår.

Det som från början kunde ha blivit precis vad som helst och ingenting slutade med en sjukt rolig kväll på Collage där jag träffade massa gamla kompisar från högstadiet. Det hela började med att Ellen "trorhonhittarmenharingenjävlaaning" Jansson skulle ta med mig till ett bra förställe vid Norra Real. Så kvällen började med en halvtimmes promenad i ett kallt och blött Stockholm innan vi kom fram till stället där vi inte ens fick komma in. Jag hatar otrevliga vakter. Men det vara bara att fortsätta vandringen tänkte vi vilket slutade med att vi hamnade på ett litet men mysigt ställe vid Fridhemsplan. Davos nånting hette det. Billigt och bra och jag kan nu nästan dricka öl utan problem. Det tar sig. När vi började känna oss lagom taggade efter vår mysstund på Davos bestämde vi oss för att dra till Collage vid Stureplan och möta upp några av Ellens kompisar.

Men tror ni vi hittade eller?

Åhnej.

Ellen som var helt säker på att hon skulle hitta blev mer och mer irriterad över situationen och vi kände oss mest som yra höns på helt fel plats. Jag måste bara meddela att mitt i det här kaoset går Gustaf Skarsgård förbi. Hörde ni det? Speciellt du Martin??

GUSTAF SKARSGÅRD!

Jag trodde jag skulle dö en gnutta men försökte behålla lugnet. Det gick väl sådär.

Hur som helst, tillslut hittade vi fram till Collage vid halv ett. En halvtimme efter att listan (som vi stod på) hade stängts. Så det var bara att punga ut 230 riksdaler för att komma in och ha lite kul. Men oj så värt det var! Väl därinne träffade jag Emmy och Elise som jag inte sett på hundra år vilket utan tvekan var kvällens höjdpunkt. Tack vare Elise lyckades jag o Ellen få hänga på in i VIPen där bland annat Kenza & Bobby var på partyhumör. Sen träffade jag på massa annat kul folk som jag inte sett på hundra år, helt galet.

Det som ett tag såg ut att kunna sluta på donken kl 23 blev en sjukt rolig kväll med gamla vänner istället. Visst är det underbart när man inte har massa förväntningar och sen bara klaffar allt ändå?

Men som sagt, idag känns det ungefär som dagen Gud glömde. Men det tar sig väl det med ska vi se.

receptet på kokoskakan

Hello fellows!

Med tanke på att tre, för varandra oberoende personer (iaf 2/3), ikväll har bett mig om receptet till familjen Perssons, aka Malins, kokoskaka tänkte jag nu vara lite snäll och söt och ge er detta.

Hold your horses för här kommer det! (Johanna, du får rätta mig om jag ger ut fel recept nu)

This is what you need.

KAKSMET:

4 ägg
6 dl strösocker
150 g rumsvarmt margarin
6 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
3 dl vetemjöl

GLASYR:

200 g kokosflingor
2 dl strösocker
1 dl sirap
1 1/2 dl vispgrädde
75 g margarin

TO DO:

Sätt ugnen på 200 grader celcius.

Vispa ihop ägg och socker. Ganska poröst tror jag. Vispa sen ner margarinet (mosa med en gaffel eller liknande), kakaon, vaniljsockret och saltet.
Rör tillsist ner mjölet.

Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper under. (observera att kakan fastnar i pappret men enligt säkra källor gör den även det när man använder smör+ströbröd så jag vet inte vad man ska välja). Bred inte ut smeten ända ut i kanten för den kommer rinna ut lite under gräddningen.

Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter. Passa under tiden på att göra glasyren. Blanda alla sånna ingredienser i en kastrull och sjud på svag värme i cirka 5 minuter.

Bred glasyren på kakan och grädda ytterligare 10 minuter eller tills kakans överdel fått en lite gyllenbrun färg.

Ta ut kakan och låt den kallna. Sen kan man skära den i lagom stora bitar och serveras med lite grädde eller nått om man vill. Dock behövs det inte för den är bra söt som den är utan grädde.

Voilá!(?) Kakan är klar! Hoppas den ska smaka och att ni blev lite gladare nu.

raincheck


(snodda bilder från Karros kompis)

Ikväll var jag i stan och tittade på en liten spelning som några polare till Karro hade vid münchenbryggeriet. Riktigt duktiga killar faktiskt! Lät lite åt The Kooks-hållet. Om ni hör talas om Raincheck någon gång i framtiden så är det dom. Dom ska förresten vara förband åt Markus Krunegård nästa helg. Ganska coolt.

Efter spelningen gick Karro, Ellen, jag och två av Karros kompisar och fikade vid Mariatorget. Det var skönt att catcha up med tjejerna lite! Och himla kul att lära känna två nya brudar. Sånt borde man göra oftare. Ja alltså, både catcha up och knyta nya kontakter. När vi gick där i stan slog det mig hur fint det är i Stockholm, speciellt på kvällarna. Jag ser fram emot varma sommarkvällar på Söder med fina vänner. Det vore väl mysigt.

Ni såg väl os-stafetten ikväll? Jag hoppas verkligen det för annars missade ni världens händelse. Herregud, jag trodde jag skulle dö där ett tag när Northug började knappa in. Men Hellner lyckades hålla undan och säkra ännu ett os-guld för Sveriges del.

Underbart!!

Nu väntar sängen för imorrn kommer bli en lång dag. Först stå vid Järlas monter på Nackas företagsmässa mellan tio och fem och sen hem och fira pappa som fyller 52. Blir nog en fin dag. Sov gott sugarpies.


a beautiful day



Är inte detta underbart så vet jag inte vad som är!

Jag hade lite problem med att ta det lugnt när jag väl kom ut i spåret och upptäckte att skidorna gick som på räls (någon som är förvånad? nej, tänkte väl) men efter ett tag bestämde jag mig för att lägga ner hårdkörnigen och bara njuta av solen. Även fast jag hade svårt att acceptera att jag inte kunde vara Charlotte Kalla idag och mer kände mig som en såndär ickekunnande skidåkare som går på skidorna mer än de åker, så var det rätt skönt. Jag upptäckte att det har sin charm det med. Jag menar, hur ofta har man tid att åka och titta runt omkring sig när man tränar nuförtiden? Det var nåt nytt. Himla fint en dag som denna dessutom.

Hur som helst så var det sjukt skönt att komma ut en sväng och angående det där med fräknarna, dom har numera invaderat mitt ansikte...

Kanske blir det vår i år med, trots allt?


sol

Hej vänner!

Ser ni hur fint väder det är ut eller?? Jag blir helt lyrisk! Strålande sol och några futtiga minusgrader. Halsen är kanske inte riktigt helt hundra (nästan, jag lovar) men jag kan inte bara sitta inne när det ser ut som det gör utanför fönstret. Nu väntar skidorna även om det så får bli ett lugnt pass. Lite fräknar kan man ju alltid skaffa sig! 

Take care och njut av den fina dagen. ♥

 

 


rihanna



Jag tycker Rihanna är så jävla cool. En tjej som visar vart skåpet ska stå och vågar ta lite plats.

Tänk om alla tjejer i världen skulle vara som hon.

jag vill ha dig för mig själv i en taxi på väg hem genom nattrafiken

Dagen blev rätt bra tillslut. Mamma och jag hittade ett par fina skor och massa snygga träningskläder i Sickla. (tur att man fyller år snart..) Sen hann jag även vara lite effektiv och städa en sväng på mammas jobb vilket gör att jag har råd att fika massa kakor imorrnkväll när jag ska till stan med Karro och Ellen. Thumbs up. I och försig ska jag nog inte äta så många fler kakor efter x-antal uppätna här hemma sen i förrgår när jag bakade.. Men en god latte eller två sitter aldrig fel!

Skidskyttestafetten ikväll var väl sådär kul. Ungefär lika kul som herrarnas sprint igår. Men jag är inte bitter, imorrn är det grabbarnas tur att ännu en gång visa vad dom går för. Jag håller alla mina tummar. 

Tills dess får ni lyssna på den här godingen med Mr Lundell och ha det så fint.  



p.s

Nytt besöksrekord igår. Woho liksom. Fortsätt så vettja!


tjugotredje februari

Tisdag idag alltså. Min morgon har varit himla seg och jag har verkligen inte fått mycket gjort. Anna ringde från Norge nyss. Det var himla skönt och roligt att hooka up med henne en stund. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet så vi kan ta en sväng till Sickla, igen. Ja, jag är medveten om att jag var där igår och letade skor. Tror ni det gick bra eller? Nej. Det finns inget som jag tycker så illa om som att gå i affärer själv. Det finns ju ingen man kan fråga om råd och det finns ingen man kan skratta med. Eller överhuvudtaget prata lite med. Jag kände mig som världens ensammaste när jag satt där på Stadium och försökte få på mig ett par skor som var omöjliga att få på sig utan skohorn. Och tror ni jag hittade ett sånt? Of course not. Tror ni att jag höll på att dö av värme och gav upp så snabbt jag kunde och skyndade mig hem? Oh yes. Men som sagt, idag är mamma med vilket förhoppningsvis ska ge lite bättre shoppinglycka.

Nu, time to get dressed. Puss.


ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans, för jag vill veta om kärlek finns

Jag sitter i soffan och äter några geléhjärtan. Sånna där röda med massa socker på. Inte favoriterna egentligen men i brist på annat funkar det fint. Jag lyssnar på Keane och är lite sugen på att titta på någon fin film som får mig att känna någonting. Skratta, gråta, skrika. Vad som helst, jag vill bara känna att jag fortfarande kan känna. Jag menar, jag har inte gråtit på evigheter. Ovanligt för att vara jag.

Tänker på hur jag mådde för exakt ett år sedan och blir både rädd och förvånad. Nu kan jag knappt komma ihåg hur ledsen jag var, eller jo, det kan jag. Men det känns så himla långt borta. Det jag tycker är så konstigt är att jag var så himla ledsen och grät och grät och grät och tänkte verkligen "kommer jag känna så här resten av mitt liv? kommer jag någonsin kunna skratta på riktigt igen?". Och sen sitter jag här nu, drygt ett år senare och mår bättre än på väldigt länge. Varför var det så svårt att tro det för ett år sen? Om jag bara hade vetat hur jag skulle må idag så skulle det nog inte varit så jävligt som det var. Det var nog det som gjorde ondast tror jag. Jag hade ingen aning om hur länge jag skulle vara ledsen, jag visste inte hur det kändes att förlora någon man trodde alltid skulle finnas där eller hur hårt jag skulle falla. Allting var nytt, otroligt tomt och väldigt läskigt. Idag vet jag och bara det tror jag kommer hjälpa mig oerhört mycket nästa gång det händer. Även fast jag håller alla mina tummar och tår för att det inte ska behöva bli som det blev igen. 

Ibland tänker jag att det inte är värt det. En kompis sa till mig häromdagen "Klara, du måste chansa för att vinna. Eller hur?" Och det är ju sant, förstås. Det är ju inte direkt så att drömprinsen kommer och knackar på dörren en trist måndagskväll (även om det vore fett skönt). Men det gäller att våga också. Alla är medvetna om att när man chansar så brukar det ju vara ungefär 50/50. Ingenting är helt säkert och man kan lika gärna förlora. Det handlar nog om att komma till det där stadiet där man känner att man faktiskt vågar och där viljan för att vinna är större än rädslan för att förlora. Jag är inte säker på att jag har kommit dit än. Hoppas att jag gör det someday.

familjens perssons(?) kokoskaka

Titta vad jag lyckades åstadkomma idag. Inte fy skam.



Hur gott som helst ska ni veta!

Kanske man skulle ta sig en till sprintstafetterna nu?

Ja, det ska man nog.

måndag

Good morning sunshines.

Tittade just in hos Michaela och fick se den här otroligt fina videon.

Får gåshud över hela kroppen och tårar i ögonen. Önskar jag vore en oljeshejk eller nåt så jag hade haft råd att skänka mer än några tior utanför ICA.


Ute skiner solen mer än på länge och det är hur många minusgrader som helst. Nu ska jag ta bilen till Sickla och göra lite ärenden. Sen blir det kakbak! Den här dagen kan inte bli annat än bra.

Stor kram till er. Hoppas eran måndag blir kalas!


listen to the morning's song, it's singing


så här såg det ut utanför mitt fönster imorse innan pappa fick gå upp på taket och skotta

Sitter i soffan och kollar lite på OS och gör lite allt möjligt annat samtidigt. Har kollat på både damernas och herrarnas masstarter utan att egentligen vara speciellt inne i tävlingen. Vet knappt hur det gick för svenskarna. Riktigt så illa är det kanske inte, men nästan. Försöker planera min vecka lite och helt plötsligt fick jag tusen saker att göra. Huvudet hänger inte med. Vilket är precis så som jag vill ha det när jag tänker efter. Men jag blir lite stirrig innan jag får ihop allting. Hur som helst så ser det äntligen ut att bli en rolig vecka och inte så långtråkig som jag trodde när jag kom hem. Ska bland annat jobba lite på tisdag, träffa Karro och Ellen på onsdag och sen på fredag ser det ut som om det blir Jamie T på Debaser. Kan nog bli fint. Sen fyller pappa år på torsdag också och sen jag ska ge mig ut i affärerna och hitta ett par nya snygga sneakers till mig själv nån dag däremellan. För jag fyller ju faktiskt år snart jag med, nine days left.

Känner mig helt hög på livet ikväll. Ibland finns det inget tråkigare och allt är bara grått och dystert men nu, precis just nu hade jag nog inte velat ha det på något annat sätt. Allt rullar på och jag är helt nyfiken på vad den här våren och fortsättningen på 2010 har att komma med. Student, jobb(?), you name it. Kan knappt vänta.

Skön känsla.

Nu ska jag försöka sova fast jag är medveten om att jag är alldeles för uppe i varv för att kunna lyckas.


friday i'm in love

Det är fredag. (lördag typ nu.) Min heliga vilodag blev ingen sådan för på väg hem från Hallsberg ringde mamma och undrade om jag inte var sugen på lite spinning. Klart jag var! Sagt och gjort. Vilodagen blir imorrn istället vilket passar ganska perfekt då jag ska leka med två små killar mellan ett på dagen och elva på kvällen. Tio timmar nonstop barnvakt. Pengar rullar in som dom ska...det går bra nu?

Har jag tur får jag nog jobba lite i veckan också. Antingen på mammas dagis eller i skolan där Ellen jobbar. Vore mer än bra.

Ni såg väl Anna Haag ikväll??? SHIT va starkt gjort av henne! Helt makalöst!

Imorrn är det dags för herrarnas dubbeljakt så det är väl bara att hålla tummarna för att dom ska lyckas åstadkomma något liknande. Nu ska jag nog ta och läsa lite Snabba Cash och sussa sött. Tycker förresten att den boken börjar bli lite seg efter knappt trehundra sidor. Vill bara se filmen. Pronto. Har inga dåliga förväntningar när Joel Kinnaman är med..




sliten torsdagskväll

Hej mina vänner.

Jag är så trött just nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Är way too tired för att ens orka gå och borsta tänderna. Dessutom är jag lite hungrig och borde äta en frukt eller nått. Men jag orkar inte. Benen gör ont för varje steg jag tar av träningsvärken som under veckan bara blivit värre och värre. Längtar tills imorrn då jag har en hel dag utan träning. Lovely. Det är sjukt det där hur man saknar träningen så himla mycket när man är sjuk i några dagar, men sen när man är frisk och kan träna obehindrat så vill man inget hellre än att ha en vilodag. 

Sen fryser jag som en hund också. Hade inte tackat nej till en varm famn att krypa ner och skeda lite med. Det är nog det mysigaste jag vet. Och det jag saknar mest när jag är ensam. Men jag har klarat mig så många nätter innan så jag ska nog klara mig inatt med.

Innan ni somnar får ni gärna lyssna på den här fina låten som jag vaknar till varje morgon.


Angel - Jack Johnson

Sleep tight hörrni.

modevisning a´ la Agnes

Har jag berättat att jag ska gå modevisning i skolan om ett tag, för Agnes finfina kollektion? (det är som tur är inte bara jag som ska gå, ni kan vara lugna!) Näe, det har jag nog inte. Hur som helst så har hon haft som projektarbete att sy ett antal plagg av samma tyg och nu är det hela klart och ska visas upp för allmänheten. Torsdag vecka tio smäller det i aulan, så be there or be square som man säger. Den här fina tubtop/korsetten ska jag ha på mig.


(ledsen för suddig & allmänt crazy bild, men ni ser ju det fina mönstret iaf)



Ser ni hur gullig den är?? Önskar jag också kunde vara lite kreativ ibland...



Nu är det dags för dusch och käk. Puss sötnosar.

miercoles

Är inne på andra koppen kaffe för förmiddagen och kunde nog inte haft det bättre just nu. Knäppt vad lite kaffe kan göra för humöret egentligen. Jag har redan tränat ett av dagens två pass (ol-intervaller i ekoparken) och är nu sådär härligt slut i kroppen som man blir av mycket träning. Musklerna i benen värker och jag funderar på hur jag ska överleva eftermiddagens cykelintervaller med Carin. Men det är bara att bita ihop, snart är vinterträningen över och barmarken här! Och sen har vi ju OS att se fram emot hela kvällen. Det är dags för Emil Jönsson att visa vad han går för, så kanske Sverige tar hem ett tredje guld. Det vore väl bra fint? Jag håller alla mina tummar och tår i alla fall!

Jag sitter ute vid olgydatorn och hänger. Hittade lite gamla bilder. Typ dom här:





Hoppas ni mår kalas idag och är pigga och glada. Nu ska jag kila till skolan en sväng och mysa. Take care. Och hörrni förresten, det vore kul om ni hojtade till här ibland. Kom igen nu. Hur mår ni??

PUSS


!!!!

Va sjutton klagade jag innan för?!?! Intervallerna gick som på räls och Ferry tog just Sveriges andra OS-GULD!!

HELT UNDERBART!!

in the summertimes when the weather is high


bitter?

Hej friends!

Internetet strular fortfarande och verkar, som det ser ut nu, inte bli fixat förrän vecka 11. Inte kanonkul. Men vi överlever med nöd och näppe ändå, mest tack vare OS. Sjukt kul med guld till Kalla igår! Jag tyckte lite synd om Hellner som vara så nära medaljen bara. Ikväll väntar skidskyttet. Hoppas tjejerna kan åka ikapp den förlorade tiden sen i söndags så kanske vi kan fixa lite fler medaljer.

Fettisdagen idag med. Vi har sån lyx att vi får semlor i matsalen så jag har redan ätit två och nu vill jag inte ha fler.

Sitter och tittar ut genom fönstret och blir helt deprimerad. Det är grått, kallt och snön vägrar sluta dala ner från himlen. Jag tycker det kan räcka nu, eller åtminstone komma lite sol. Längtar till våren, värmen, fräknarna och vitsipporna. Hur långt är det kvar tills dom kommer?

Om en och en halv timme ska jag iväg och springa intervaller också. Helt osugen.

Jag vet inte varför jag rabblar upp allt dåligt med den här dagen, jag blir ju bara på dåligt humör. Gnällklara vaknade, i'm so sorry. Fick just höra att Maskinen ska till Linkan på lördag också. Synd bara att jag ska sitta barnvakt från 13-23. Men jag ä inte bitter.

Nej, nu måste jag göra nåt som gör mig lite glad. Dricka en kopp kaffe eller två och lyssna på lite bra musik. Typ som den här med Joel Alme som jag fick tips om ganska nyligen. Mucho bueno.


Always on my mind

wanna be my valentine?

Hej fina ni.

Idag är det alla hjärtans dag. Det hörs ju lite på namnet vilka den här dagen är till för. Alla dom som har någon att dela sitt hjärta med. Eller? Men jag är inte bitter, åhnej. Jag har spenderat dagen med ett långt skidpass och fika med mamma och sen fick jag med mig bästa Ellen hem för lite mys och middag. Har försökt att inte tänka så himla mycket på allt gulligull som man missar när man är singel en dag som denna. Det har gått över förväntan faktiskt. Jag är rätt nöjd med livet som det är nu så det verkar ju dumt att deppa ihop bara för detta lilla påhitt. Hur har ni haft det idag? har ni pussats extra mycket kanske? eller gjort något annat mysigt?

Till alla er som jag tycker så mycket om: ♥ i massor!

PUSS & KRAM

saturday night live

Trettonde februari idag då. Jag har sovit på tok för få timmar inatt och känner mig ungefär därefter. Förstår inte hur jag ska kunna hålla mig vaken till skidskyttet klockan tio ikväll? Men va tusan, man lever bara en gång. Maskinen igår var precis lika bra som sist. Trångt, varmt och jävligt men sjukt bra drag. Och Afasi var precis lika snygg som alltid.

Nu är jag hemma hos familjen, kände att det var dags att träffa dom lite efter x-antal veckor på annan ort. Imorrn väntar skidåkning med mamma så jag hoppas på lite roligare väder än det har varit idag. Och sen är det ju den där himla roliga alla hjärtans dag-dagen också. Jag gillar inte riktigt den dagen. Har man pojkvän så blir man stirrig för att man måste hitta på något mysigt och bra och allt det där (ja, ni vet) och har man inte det så får man ju ångest ändå när man tänker på att alla man känner är på mysiga middagar och biokvällar och gud vet allt. Men tanken är ju fin förstås.

Jag fick i och försig två biobiljetter på posten idag så är det någon söt kille därute som är sugen på lite popcorn och en bra film så är jag inte den som bangar.

Snart blir det fläskfilé med potatisgratäng. Åh, vad jag älskar att vara hemma ibland!


MASKINEN ÄR ETT MONSTER

Jag var där i Linkan och jag tänker vara där ikväll. Kan inte bli annat än grymt!

NU KÖR VI!!!




p.s Om någon vänlig själ därute har kontakt med Afasi så kan ni väl ge honom mitt nummer? Jag dör typ. Tack. d.s

daft bodies

Titta vad Ludde visade mig förut. Hur coolt?



Mycket.

Hoppas ni haft en bra dag. Jag har kunnat träna två pass utan att falla ihop och är mer än glad. Skidåkningen med Carin var rena myspasset i den strålande solen. Nu ska jag sova och ladda för morgondagen. Puss och gonatt

sömnlösa nätter

Jag är en sån där människa som somnar inom tio minuter (max) efter att jag lagt huvudet på kudden. Har alltid varit sån och hoppas att jag alltid kommer vara. Det som är bra med att somna direkt är ju att man kan vara uppe lite längre på kvällen och samtidigt få lika mycket sömntimmar som de som ligger vakna en timme i sängen innan de somnar. Sen är det ju en rätt dum tanke egentligen men jag resonerar nog lite så i alla fall. Hur som helst. Grejen är ju att ibland inträffar de kvällar då jag blir en såndär som absolut inte kan somna. Det bara går inte. Inatt var en sån natt. För det första gick jag och la mig alldeles för sent (halv tolv och skulle upp sju) och när jag väl låg under täcket var jag lika klarvaken som jagvetintevad. Sånt är hemskt tycker jag för jag blir så himla stressad. Tänker hela tiden "nu kommer du bara få sova 7 timmar inatt Klara och aldrig bli frisk", "nu kommer du bara få sova 6,45 timmar och vara så hiiiimla trött imorrn" och så vidare.

Det funkar inte att hålla på så. Varför fattar jag inte bara att alla har sånna nätter ibland och att det bara är att gilla läget? Jag borde väl inse själv att det inte hjälper att ligga och tänka "nejnejnej" för varje minut som går. Det är ju insane egentligen. Och sen kan väl någon vänlig själ göra mig lite gladare och hålla med mig när jag trots allt tror att det är bättre att ligga och vila i sängen en timme utan att somna, än att springa uppe och göra massa saker. För det är sånt jag ligger och tänker på också. "Tänk allt du hade kunnat göra om du varit uppe nu Klara."

Jag hör ju själv hur psyko det låter. Hoppas ni sover gott om nätterna och att John Blund hälsar på mig lite tidigare ikväll.

tuesday wednesday break my heart

Hello handsomes!

Idag har jag, Carin & Anton varit iväg på friluftsdag mitt ute in the mittle of nowhere med idrott & hälsa B-gänget. Ni har varit med om sånt förut va? Ett gäng ungdomar som är sådär halvsugna på att vara ute och knalla i skogen en hel dag. Grejen var bara att det inte alls var så tråkigt som det låter. Det var kul! Vi lagade värsta goda maten PLUS riktiga muffins ute i skogen och lekte i snön. Skönt att träffa lite annat folk än klasskompisarna ibland.

Som pricket över i:et denna fina dag ska jag fira att internet på olgy är tillbaks och att jag inte har ont i halsen(!!) med att sticka ut och springa en sväng. Synd bara att solen försvann, men vad gör man inte.

Nu kör vi mina vänner.

aldrig fucka upp

Internet på elevhemmet har fuckat ur vilket leder till precis likadana elever. Konstigt egentligen att folk blir helt testosteronstinna bara för att internet försvinner några timmar... Dock har jag passat på att sno åt mig Malins trådlösa nu när hon är och tränar så mig går det ingen nöd på. Halsen känns förresten bättre idag så med lite tur är jag nog frisk och kry imorrn. Det vore bra fint. Annars är jag glad för det finns så mycket kul att se fram emot nu: maskinen fredag, sportlov v.8, födelsedag, Ungern & massa annat.

Skönt med lite flow i livet för en gångs skull.

Psst, tittade vad jag hittade i Mallans gömmor förresten.


backseat love

Halsen gör fortfarande ont och jag sysselsätter mig bäst jag kan utan träning. Det går väl sådär. Idag innebar det en solig promenad till hok-stugan där vi lyssnade på en föreläsning om kost, vilken i och försig inte kändes jätteviktig då man varit på ett antal sånna innan. Men det var skönt att komma bort från rummet ett tag! När jag kom hem passade jag på att titta på en film som några av tjejerna hyrde igår. "He's not just that into you." Namnet avslöjar var den handlade om och det var en riktigt rolig film faktiskt. Handlar om hur tjejen träffar en snygg kille, dom har lite mysigt, han säger att han ska ringa och sen gör han det ju inte förstås. Och hon hittar på tusen olika förklaringar till varför han inte ringt. Han kanske har dött, kanske har tappat bort lappen med hennes nummer osv osv. Känner ni igen er? En aning. På så sätt var den härlig, för man fick lite distans till hela den där grejen som man så gärna fastnar i själv.

Hur många av er såg p3 guldgalan förresten? Är det bara jag och Lovisa som helt hade missat att det var Salem Al Fakir som var Damien Adore (den sköna killen med mustasch som spelade synt)??? Jag blev verkligen positivt överraskad! Och att det var han som skrivit låten? Den killen växer i mina ögon för varje framträdande. Sen att Robyn kom och stal showen lite gjorde ju inte det hela sämre direkt...




Jag är helt upprymd över allt bra som finns i musikväg just nu. Och som grädde på moset blir det nog Maskinen på Frimis på fredag. Jag är pepp!!

ser inte tillbaks, ändå dör jag med varje steg jag tar

Hello sunshines.

Jag är lite sjuk idag och det är så tråkigt så jag går under. Kände mig riktigt risig i halsen igårkväll och mycket riktigt satt det (precis som jag befarade) kvar när jag vaknade. Värdelöst att inte kunna träna när man stannar kvar på träningshelg och alla andra är ute och springer.

Jag har redan hunnit dricka x-antal koppar te, ätit en lång och mysig frukost, tittat på de två senaste avsnitten av På spåret på play, bäddat sängen, plöjt tonvis med bloggar och målat naglarna. Några tips på vad man kan göra nu?

I ena på spåret-avsnittet var Anna Järvinen gäst och då kom jag att tänka på denna underbara låt som Anna har gjort en cover på tillsammans med Annika Norlin. Låten som lyssnades på om och om igen och som kan beskrivas som Klaras soundtrack 2009.

Jag har säkert visat den förr men hur som helst, ni som inte sett den, titta.

Ni andra, titta igen vettja. 



glad i magen

Hörrni, det är fredag idag! Man kan ju inte vara annat än glad. Själv dricker jag kaffe och har det fint.

Ni som ska ut och dansa ikväll, hoppas ni hittar några fina ögon att drunka i. Ni andra som kanske, precis som jag, ska kolla på På spåret och äta lite godis, ha det så mysigt!



PUSS

your hair floats down the pillow

Dagen idag har varit så himla lång. När jag tänker efter så känns det som om jag har varit uppe i hur många timmar som helst. Kroppen är helt slut. Huvudet med för den delen. Dock sov jag till tio så jag borde inte klaga, men skidintervallerna tog verkligen kål på mig. Men imorrn mina vänner, imorrn är det fredag. Jag stannar här i helgen vilket känns rätt skönt förutom det faktum att jag saknar min familj en aning. Det kanske bara är jag, men det känns som att jag har velat träffa dom mer den här vintern än vad jag har velat tidigare. Kanske för att jag då alltid var ute och flängde på loven och aldrig fick vara hemma och bara njuta som jag har varit nu. I och försig kanske det är vid sånna tillfällen man borde längta hem men då var jag uppe i så mycket annat. Hur som helst så är det väldigt mysigt och jag längtar till sportlovet som ska spenderas just hemma.

Jag och Malin lagade värsta kalasgoda spenatsoppan idag förresten! Ni vet, vi ska ju göra en soppkokbok typ som projektarbete så här lagas det soppor för fulla muggar. Det är ganska kul, ni borde testa nån gång!

Vill ni veta vad jag har lyssnat på idag? Check this one out! Covern på fina fina "Jag ger dig min morgon".

Awesome.


Kite - I give you the morning


what goes around comes around



Hej älskade vänner!

Idag är det onsdag och jag är på så himla bra humör. Jag tycker verkligen om onsdagar. Oftast består den av morgonträning, sen hem och duscha innan lunch och sen hem igen och softa en timme innan skolan börjar halv ett. Jag gillar det upplägget! Den här timmen mellan lunchen och samhällskunskapen brukar jag ägna åt att dricka kaffe, lyssna på bra musik och mysa litegrann. Galet bra start på dagen ska jag tala om!

Hur mår ni idag? Snöar det lika mycket i övriga Sverige som det gör i Hallsberg? För tillfället känns det som om det aldrig kommer ta slut och att vi kommer ha en meter snö fram till studenten. Som det för övrigt är 125 dagar kvar till!!!

Jag pratade med en av mina tränare igår som berättade att han tyckte att jag verkligen hade växt som person det senaste halvåret och börjat se allting på ett nytt sätt. Med en ny inställning. Jag blev så himla glad över att höra honom säga så. Att faktiskt få bekräftat att det är så och att det märks att jag mår så otroligt mycket bättre nu än för ett år sedan. Underbart.

Det är februari nu. En månad på 2010 har redan passerat. En månad med mycket skratt, bus och glädje. Hoppas det fortsätter såhär. Jag håller alla mina tummar och tår. Gör gärna det ni med.

Ha en grym dag sötnosar. Puss och kram!

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag...



...FÖR DET ÄR ANNAS FÖDELSEDAG!

STORT GRATTIS PÅ 22-ÅRSDAGEN ÄLSKADE SYSTER!

RSS 2.0