fröken tröttmössa

Jag vill göra så mycket mer än vara på väg/på/på väg hem från jobbet mellan 05-17, äta middag och sen sova. Men jag orkar inte. Kroppen är helt slut. Kaputt. Nu väntar knappt sju timmars sömn innan en ny arbetsdag tar fart. Hoppas dagen rullar på någorlunda snabbt för kl 18 är det dags för Eclipse med fina tjejerna. Åh, har velat se den sen jag satt i bilen på väg hem från den andra i vintras!!

Vi hörs när jag har tid att leva ett roligare liv än det här.

Sleep tight kompisar.

27e juni

Igår fyllde farmor år så vi åkte till landet en sväng och det såg ut lite så här:









Fina fina Muskö.


midsommarafton 2010

Årets midsommar var verkligen sådär fin och mysig som man vill att den ska vara. Vi var knappt tjugo glada orienterare ute på Bosön som spelade kubb, gjorde kransar, hade långbord nere vid vattnet och sjöng och lekte. Det var strålande sol hela dagen/kvällen/natten och allt var bara kanon. Kameran glömdes tyvärr bort under kvällen men ni får några små tjuvkik från början i alla fall.




För första gången på typ ett år vågade jag använda kjolen som jag har sytt själv. Och det var ingen som klagade på hur den såg ut så förhoppningsvis kommer den till användning lite fler gånger i fortsättningen!





Idag mår jag bättre än jag förtjänar (peppar peppar) förutom att jag är trött, trött, trött. Men det var det värt!

Tack allesammans för en skitkul kväll! Nu har sommaren börjat på riktigt.


Glad midsommar kära vänner!



Nu sticker jag snart till Bosön med ett glatt gäng och har det fint i solskenet. Jag hoppas ni får en kanon midsommarafton kompisar!

Ta hand om er, puss & kram

onsdag

Hej fina ni. Dagarna bara går och jag hänger inte med alls. Klockan är tio nu och jag borde verkligen sova. Var inne i stan igår kväll och sen ute och käkade i Hammarby Sjöstad med familjen så inatt blev det inte många timmars sömn. Jag ligger liksom back men har ingen tid att sova ikapp. Som tur är rör det sig bara om 2,5 vecka innan jag är färdigjobbad för sommaren. Jag längtar. Det är inte det att jag inte trivs på jobbet, det funkar kanon, det är bara det att jag inte orkar/hinner göra allt det där andra. Men nu ska jag sluta gnälla. Det är soligt ute, jag tjänar pengar och mina vänner kommer och hälsar på om några veckor. Och imorrn får jag helg. Redan. Är det inte fantastiskt? Det går åt rätt håll, igen. Det gör det alltid tillslut.

Min nya fina favorit.

vi är inga barn längre, eller hur?


söndagsångest

Det är strålande sol ute och jag har ägnat hela dagen åt att packa upp ytterligare två flyttlådor i mitt rum. Jag har inte den blekaste aning om hur allt ska få plats men med hjälp av stora svarta sopsäckar har jag åtminstone kommit en bit på vägen. Ganska tråkig dag hittills men det är väl lite så söndagar brukar vara? Som tur är har jag haft sällskap av både Robyn och Oskar Linnros nya skivor. Båda två är awesome och jag hoppas verkligen jag får chansen att se Robyn live så snart som det bara går. Sen ska jag ju se Melissa Horn, Muse, Winnerbäck och Håkan också. Det här blir nog bra ska ni se.

Nu längtar jag tills jag är färdigjobbad för sommaren och kan åka och hälsa på mina vänner, vara uppe längre än till nio, dricka öl och se på grymma konserter på Way out west. Tre veckor kvar, det fixar vi lätt. 

Puss.


thoughts

Idag har jag suttit framför tvn och gråtit framför kungabröllopet. Jag har hostat tills jag inte orkat hosta mer och blivit mer och mer trött på denna jäkla förkylning. Och, jag har redan börjat sakna Hallsberg. Jag saknar människorna, känslan, tryggheten. Dom andra kan träffa varandra varenda dag om dom vill, det kan inte jag. Jag sitter fast i Stockholm med alla mina finaste vänner på helt andra håll. Förjävligt. Det gör ont i mig när jag inser att många av människorna som jag tycker så mycket om, kommer jag träffa betydligt mer sällan nu än vad jag gjort tidigare. Det här med att bli vuxen var visst inte bara roligt.

Så många gånger jag sa eller tänkte att jag var så trött på Hallsberg och tiden där. Jag längtade efter att komma hit och börja "leva livet". Och nu är jag här. Vad menade jag egentligen? Var det något jag gjorde i Hallsberg så var det väl just att leva livet. Drygt en vecka har gått och jag vill redan tillbaks.

Varför ska man alltid, alltid, alltid inse vad man hade när det är försent?

sjuk sjukare sjukast

Det som började med halsont övergick senare i feber och en dag hemma från jobbet. Febern övergick sen i galen hosta och snorighet som nu kompletterats med någon ögoninflammationsliknande sak. Jag har inte riktigt turen på min sida känner jag och eftersom jag mår som jag gör så har jag fått lämna återbud till Jukkola i helgen. Dock ska det bli ganska skönt att ta det lite lugnt i två dagar men samtidigt så är Jukkola en av årets roligaste helger så lite bittert är det ju förstås.

Dagens höjdpunkt #1 Jag och Filip som jag jobbar med åkte till Fjällgatan på Söder och köpte världens godaste glass på rasten. Om ni kommer till Stockholm någon gång, åk dit. Som grädde på moset är det sjukt fin utsikt därifrån. 
Dagens höjdpunkt #2 Pappa tog in min stora sköna säng som legat ute i släpkärran sen i helgen. ÄNTLIGEN!
Dagens höjdpunkt #3 Det är fredag imorrn. ÅH, så skönt.

Nu ska jag kurera mig själv med lite kebab så jag överlever sista dagen på jobbet för den här veckan. Mingelfix och några timmars övertid väntar men det ska nog gå att ordna.

Kram och puss


för jag har tagit studenten men fattar ingenting

Jag skulle bara vilja trycka på stopp. Precis här och nu. Studenten i fredags, hemflytt i lördags, studentmottagning igår och så gick jag upp 05.00 imorse för att jobba. Jag har inte haft en chans att smälta allt som hänt och det är väskor och ouppackade saker precis överallt. Till råga på allt har jag blivit kanonförkyld och känner mig allt annat än pigg. Planerna är Jukkola i helgen men just nu känner jag mest för att ligga hemma och sova och försöka ta in nuet litegrann.

Kameran är fylld till bredden med bilder från både bal och student och jag vill så gärna visa er. Lovar att göra det när jag fått lite tid över till att flytta över dom till datorn. Ni får några från mamma så länge.







Ta hand om er. Puss!


STUDENTEN, IMORRN! JAG TROR JAG DÖR.

Älskade vänner, igår var det bal. Alla var hur fina som helst och det var sjukt roligt. Ni ska få se massa bilder sen! Men vet ni??


IMORRN TAR JAG STUDENTEN!

Imorrn. Jag fattar ingenting. Ihhhhhhhhh. Måste försöka få några timmars sömn nu innan champagnefrukosten. Hur nu det ska gå?!


Men hur som helst, JAG SKA TA STUDENTEN. IMORRN!!!!!


bildregn från de senaste dagarna


Fina John tog studenten!


Och Ellen var sjukt snygg i sitt nyfärgade hår! Den som sa att hon borde bli blond igen måste vara tokig..




Sötnosarna Elise & Emmy tog också studenten och var på slutskivan. Det är lite komiskt att jag ALLTID träffar dom när jag är ute och ALLTID hamnar på samma nattbuss som dom hem. Fina fina tjejer.


Karro hade studentmottagning och Elin och jag var rätt glada.




Igår var det klassfest hos systrarna Svensson. Malin tog på sig ansvaret som grillmästare.




Det blev charader och Karin var på G!


Ju längre kvällen gick, desto sämre blev bilderna. Praktexempel ser ni här ovan.


Oscar blev kvällens pimp och verkade rätt nöjd.

Nu ska jag packa ner mitt rum i ännu fler flyttkartonger och be till högre makter att det inte ska bli regn på fredag. Ni får gärna be med mig om ni vill. Hoppas hoppas hoppas!


seven days left

Tre studentmottagningar senare och jag är definitivt inte frisk. Rösten har svikit mig helt och huvudet gör ont. Skyller på förkylningen och inte på vinet. Känns bäst så. Ni ska få se massa fina bilder när jag är tillbaka i Hallsberg, jag glömde den förbannade sladden där. Någon som blev förvånad?

Jorasåatteh. Annars då?

Det var kul igår på slutskivan. Lite för mycket folk på för liten yta egentligen men det var mysigt att träffa alla gamla kompisar som jag inte sett på hundra år så det vägde upp det hela. Såg förresten Cimon & Michaela där inne. Inte så konstigt då hennes lillebrorsa(som gått i min parallellklass) var en av dom som tog studenten, men ändå. Jag är ju lite kändiskåt sådär så lite kul var det allt.

Nu borde jag sova så jag blir frisk till imorrn. Har typ 1kg snor i näsan för tillfället så det känns tyvärr som en rätt heavy uppgift..Tåg tillbaks till Hallsberg (för sista gången!!) och klassfest väntar hur som helst. Taggtaggtagg!

Hörrni, bara en vecka kvar. Jag kan inte riktigt förstå.


studentmottagningsdags

Jag är hemma. Solen skiner och det har varit sommarvarmt hela dagen. Snart ska jag fixa till mig lite och sen bär det av hem till John där kvällens första studentmottagning är. Efter John drar jag till mottagning nummer två hemma hos Christian innan vi förhoppningsvis är tillräckligt taggade för att dra på slutskiva på Södermälarstrand. Kan nog bli en riktigt lyckad kväll. Hoppas bara min rinnande näsa och onda hals väljer att ligga lite i lä. Vore sjyssht.

Har gjort en liten junilista förresten. Påfyllning kommer.

it's like forgetting the words to your favourite song

Ikväll har jag börjat packa ner mitt rum i väskor och flyttkartonger. Det ser tomt ut på väggarna och garderoben innehåller en femtedel av det som brukar vara där. Tre fulla väskor får följa med hem imorrn. Hem för att stanna och aldrig mer sätta sin fot i det här rummet. Det här med studenten är ju faktiskt lite sorgligt också, man lämnar så mycket. Jag har insett att det finns vissa saker som jag kommer sakna oerhört mycket när jag flyttar hem. Vissa personer. Agnes är en av dom. Vi har suttit och pratat över msn ikväll om saker som gör mig lite ledsen i magen. Om väntan och känslan att inte förstå sig på. Ibland kan jag verkligen känna mig som världens ensammaste person, även fast jag är medveten om att det finns tusen underbara människor runt omkring mig. Men det är den där tryggheten jag saknar. Jag vill ha någon som kan göra mig lugn oavsett vad. Funderar på hur jäkla länge jag ska behöva vänta egentligen. Vem är det som bestämmer när två personer ska träffa varandra? Jag vill tala om för den personen att jag har väntat tillräckligt nu. Även fast jag under 1,5 års tid har försökt intala mig själv hur roligt och bra det är att vara singel och ha chansen att göra PRECIS vad jag vill så kommer jag aldrig tycka det. Jag är inte hon som vill byta kille lika ofta som en annan byter kläder. Jag är trött på att göra saker som inte betyder någonting. Trött på kyssar som inte smakar som dom ska. Som inte känns. Vad är meningen med dom i så fall?

Mister, visa mig den maximala hastigheten, vart du vill, så fort du kan.

Hej fina ni.

Nu ska jag sluta be om ursäkt för att jag inte sitter här så mycket. Det händer så mycket roliga saker som jag inte vill gå miste om så jag tycker att det är värt det. Det är ju lite once in a life time och jag vill inte tänka tillbaka på mina sista två veckor i Hallsberg och ångra allt det där jag inte gjorde. Så nu kör jag all in och tänker njuta av varje sekund.

Sen vi hördes sist har jag och Lovisa varit på roadtrip och solat vid Tisarstrand..







..och jag, Carin och Malin har varit i Askersund på grillkväll hos Oscar med grabbarna









Förutom solningen och grillkvällen har vi haft en heldag med klassen på Borgmästarholmen och igår var jag på SATC 2 med Carin, Elin, Agnes och Rebecka. Helt sjukt vad det händer mycket roliga saker! Och ni som inte sett bion än, gör det. Oerhört charmig och mysig film.

Nu ska jag göra i ordning mig för snart ska vi treor på OLGY iväg och spela lite paintball. Jag har klätt mig så heltäckande jag bara kan för att undvika blåmärken inför balen och studenten. Vi får väl se om det funkar...Sen i eftermiddag blir det mys med tjejerna och kanske lite packning för imorrn sticker jag hem till Stockholm och firar några av mina fina vänner som tar studenten. Nu är det inte långt kvar.

Vi hörs när vi hörs. Nu måste jag leva livet.

RSS 2.0