snart är sommarn här i purpur vågor...

Hej mina vänner.

Idag är det valborg vilket har gjort att hela dagen har känts lite mysig på något vis. Somrig liksom, nästan som på en skolavslutning. Hur som helst, jag är barnvakt åt syster ikväll och ska tävla imorrn så det blir inge vidare partajande för min del, men brasa ska vi kolla på! Jag hoppas ni får en fin kväll alla ni som ska hitta på nått kul!

Jag är hemma i Stockholm ända tills på söndag nu vilket känns riktigt skönt! Jag behöver släppa allt och hitta på lite roliga saker för det har varit en liten formsvacka på den fronten under veckan tyvärr. Vi hörs! Puss

korvfest













Idag firade vi att jag fått 5 veckors sommarjobb med lite grillkalas i Ekoparken. Sånt är nice.

skogsmulle




Idag ger jag er denna otroligt smickrande bild från i söndags bara för att jag, precis som på bilden, ska iväg och leka lite i skogen snart.

monday you can fall apart

Hej på er!

Idag har det, än så länge, varit en rätt så fin dag. Det enda kruxet har varit att jag haft en dunkade huvudvärk sen klockan ett som vägrat släppa, antagligen på grund av åskvädret som är ute. Det är tokigt det där, hur vädret kan påverka oss på massa olika sätt. Jag menar, det finns säkert en massa bra förklaringar till varför massa människor får ont i huvudet när det är varmt och kvavt ute, men jag som inte har någon koll på dessa, slutar inte förundras.

Körkortsteoriboken & jag är förövrigt bästa vänner nu för tiden & imorrn ska jag göra halkan. Det tar sig ska ni se. Nu ska jag plugga vidare & lära mig ytterligare lite mer om reaktionssträckor och viltfaror.

Ta hand om er nu. Ni som har någon därute att somna bredvid inatt, uppskatta det ni har medan ni kan för ibland gör livet så konstiga vändningar så man varken vet ut eller in. 

Puss ♥

when you loose something you can't replace, could it be worse?

Jag är så trött så det finns inte. Sängen väntar och det är jag ruggigt glad för faktiskt. Jag är hur som helst jättenöjd med min helg! Orienteringen gick som på räls och jag missade inte många meter, hur skönt som helst. Idag var jag däremot riktigt, riktigt trött när jag sprang så jag slutade som 23/73 i D18E men jag ska absolut inte klaga! :)

Jag ger er roligare info när jag fått lite sömn och vaknat upp till en ny, förhoppningsvis, jättebra vecka. Sov gott!


Live from Finspång

Jag gick finemang idag och kom tvåa i min klass vilket betyder elit imorrn. :) Håll tummarna för mig!

sommartider hej hej sommartider

Solen skiner, det är jättevarmt ute och som grädde på moset är det fredag idag! Jag har legat ute med mina fina vänner och ätit mjukglass i solen så fräknarna är på sin plats igen. Om någon timme ska Mallan och jag styra våra cyklar hem mot Lilian och grilla ikväll, sånt tycker jag om.

Imorrn bär det tidigt av mot Finspång och tävlingar lördag-söndag. Jag hoppas knät mår bra så jag kan springa på för fullt och förhoppningsvis sno en plats i elit på söndag! 

Take care mina fina & njut av solen.


när det blir varma sommardar, kom ihåg mig då.

Nu sitter jag här igen. Funderar och tänker på precis samma sak som jag gjort om och om igen otaliga gånger varje dag sedan i början av januari. Det ger sig inte. Jag har blivit ganska duktig på att tränga bort tankarna nu, att stänga av och låtsas som om de aldrig fanns där. Men det gör de, på tok för ofta.

Om någon skulle fråga mig hur jag mådde nu skulle jag svara: "jotack, det är fint. hur är det själv?" För jag mår bra, jag är glad & jag skrattar mycket. Men jag kommer aldrig helt kunna släppa tankarna på Niklas. Jag vet inte längre vad det är jag tänker på riktigt, vet inte vart jag vill komma. Men han finns där varenda timme, varenda dag.

Man säger att tiden läker alla sår och även fast det känns som det mest idiotiska man hört när man är som allra ledsnast så är det sant. Det har nu gått drygt 3 månader sen det tog slut och allting känns så sjukt mycket klarare än vad det gjorde i början. Med det menar jag inte att det inte gör ont, för det gör det. Men man lär sig hantera det. För man är sjukt mycket starkare än man tror.

En sak som jag tycker är bland de jobbigaste med hela det här jävliga slutet är att jag inte vet hur jag ska minnas Niklas. Det kanske låter tokigt tycker ni men det är faktiskt jobbigt. Jag vill kunna tänka tillbaka på alla underbara stunder vi haft tillsammans, alla fina kyssar och leende ögon, men i dagsläget tillåter jag mig inte att göra det. Jag ser bara det dåliga som var nu i slutet och det faktum att han svek mig mer än jag någonsin trodde var möjligt. Jag hoppas verkligen att det inte alltid kommer vara så. Jag vill kunna minnas den första sommaren, 2006, när jag var uppöveröronen nykär och levde bland rosa moln. När vi låg hand i hand ute på gräset, en natt på konfan, och tittade på stjärnorna. Jag tyckte det var så underbart fint och mysigt och låg och pekade på olika stjärnor som jag tyckte föreställde saker och Niklas instämde. I efterhand vågade han erkänna för mig att han knappt hade sett en enda stjärna, för han hade inte sina linser i. Det var så komiskt och gulligt på samma gång. Jag vet inte riktigt varför men jag kommer aldrig glömma den natten.

I helgen träffade jag honom igen, vi pratade någon minut, inte mer.
Livet är så jävla konstigt ibland.

brudar brudar brudar, alla gillar brudar









Så här gulliga var vi igår. Idag är vädret finare än finast och jag överlevde stadskörningen inne i Örebro town. :)

Gutenmorgen

Godmorgon gott folk!
Nu ska jag alldeles strax kila till körskolan och ha stadskörning i Örebro fram till lunch. Wish me luck, men det ska nog gå bra! :)

Hoppas ni får en toppen torsdag! Jag slänger in lite bilder från tjejkvällen hemma hos Lilian sen i eftermiddag. Puss så länge!


talang 2009



Jag hittade precis den här på Linneas blogg. Åh herregud, jag skrattade så jag grät.

tuesday

Jag kom just på att det här har varit en fin dag även fast jag var lite trött och gnällig ett tag i eftermiddags. Jag har i alla fall klippt mitt hår vilket var kanonbra! Nu vågar jag vistas bland folk igen. Efter skolan har jag pluggat massa körteori också, för de ringde från körskolan idag och berättade att de bokat tid för både uppskrivning och upkörning. Pirrigt men kul!

Jag har ätit kalasgod middag med Mallan också och nu blir det snart Andra avenyn med Carin och en marabou apelsinkrokant. Mysigare kan man inte ha det en tisdagkväll.

Vad gör du ikväll?


godnatt mina fina

Dagens minus:

*Jag repade, ganska rejält, trafikskolans bil när jag skulle svänga ner i parkeringshuset. Ingen bra start på morgonen.

*Knät gör ont

*Jag har psykologiprov imorrn vilket känns sådär

Dagens plus:

*Tur att de har så fina försäkringar på körskolan

*Engelskaprovet kändes bra

*Bajen slog Djurgården i derbyt med 3-1

Morgondagens plus:

*Jag ska klippa mig


♥ / Klara


summasummarum

Jag är helt slut. Helgen har varit kanon och mitt lopp gick fint. Dock blev det bara 7,5 km istället för 9,5 då en tjej i förstalaget blev sjuk. Knät gör ont men annars är jag glad. Snart väntar sängen, underbart efter en sån här helg!


Helgen började med en mysig, solig stund i Mjölbys stadspark




Kärlek


Taggade brudar


Tisarens buss, vår buss. Tagen ur trafik -97...




Hoppas ni haft en kanon helg! Vi hörs imorrn mina vänner :)


10-mila 2009

"Väldigt blandat, allt från rena drömterrängen till skitområden. Farten blir dock hög, mycket tack vare det torra vädret. Det finns en del blötområden men de är i nuläget helt okej. Har en känsla av att det kommer att gå fort, det blir dock lite lurigt på natten, precis som det ska vara. Annars tycker jag att kuperingen också känns efter ett tag i skogen. Ser inte ut att vara så jobbigt men terrängen suger."

Det är ju som sagt bara 9,5 km...Wish me luck & hoppas att knät som jag slog i igår mår bra!

Nu ska jag sova & glömma den här dagen som mest bestått av irritation och ledsamhet. Puss mina vänner. ♥

two days left

Hallå!

Idag har mitt humör gått väldigt upp & ner. Först upp, sen ner & nu upp igen :) Jag ska strax iväg och springa lite i det fina vädret med Lilian & imorse var jag och simmade med Mallan. Det gäller ju att vässa formen inför lördagens sistasträcka, 9,5 km....!  Om ni vill bli lite extra pålästa och taggade inför 10-mila, kolla in här så länge.

Kul att så många kommenterade förresten, fortsätt så! Vi hörs sen :)

15-19 maj



Jag har just bokat buss & flyg till Trondheim den 15 maj. Lätt 4/5 toasters!

ge mig ljudet av ett annat hjärta



Är inte det här charmigt så säg.

miercoles

Hej.

Jag sitter just nu och äter middag, trist nog precis samma som vi åt till lunch i skolan (pasta & köttfärssås), men vad gör man inte när man inte orkar laga själv? Jag pluggar teori också, körkortsteori som jag snart kräks på. Men nu är det dags att ta tag i det om jag vill ha körtkort snart!

Har jag förresten sagt att jag ska boka resa och åka och hälsa på min syster i Trondheim den 15-19 maj? Vara i Norge under självaste 17 maj blir nog spännande!

Sen undrar jag, igen, vilka är ni som läser här varje dag? Ni är dryga 40 pers & har jag tur så är det kanske en 3-4 stycken som kommenterar ibland, vilka är ni andra??

Nu ska jag leka med Albin i köket.

Xoxo (bara för att låta lite sådär coolt inne) / Klara

när man saknar lite mer än man borde

Det här kan vara den finaste bloggen som någonsin skrivits. Välj blogg, Michaela & sen är det bara att beundra. Hon prickar precis som det känns i mitt & så många andras hjärtan just nu.

Att man inte slutar sakna och älska fast man vill, det är det värsta.

Klara färdiga gå



Varje dag inser jag hur fina och bra vänner jag har. Jag blir så glad :) Det är skönt att vara tillbaks i Hallsberg och skolan igen. Ikväll blir det träning och mys.

Hoppas ni haft en kanondag än så länge!

annandag påsk

Idag har min dag varit så fin, så fin. Den började med att jag övningkörde en himla massa med mamma & eftersom att vädret var fint även idag styrde vi kosan bort mot Nyckelviken (ett jättefint ställe med massa ängar, djur & hagar precis vid havet) Jag & min fina mamma promenerade en stund innan vi fikade på serveringen som är där. Det var hur gulligt som helst & man fick skära så stor bit man ville av äppelkakan, Stort plus! Efter fikan låg vi på en filt i solen en lång stund och pratade, det var mysigt. Det var blåsippor och vitsippor(!) i varenda slänt & skogsdunge. :) Jag önskar jag kunde visa hur fint det var.

Efter vår lilla utflykt övningskörde jag lite till & det känns faktiskt riktigt bra nu! Körkort i slutet på maj? Maybe!

Vet ni vad dagens bästa var? Jag, som gått hela lovet och trott att jag typ är pank, hittade idag en check från Swedbank på mitt skrivbort som jag helt hade missat! 1050 kr. Det var mitt studiebidrag som jag ska börja få direkt till mig själv nu när jag fyllt 18 och jag hade helt missat att jag inte hade fått in det på kontot än. Så det var naaajs!

Nu blir det sängen. Puss mina fina.

your skin and bones turn into something beautiful

Idag har varit en sån där dag då jag egentligen inte har gjort något vettigt alls. Förutom att tränat med Ellen & varit en sväng på konsum förstås. Men det jag ville säga var att när jag har en massa tid att bara slå ihjäl, då tänker jag alldeles för mycket. Idag har jag gjort just detta, jag har funderat & funderat. Det jag har funderat allra mest på är på vad det är jag saknar allra mest från min&Niklas tid tillsammans. För jag är ju ganska glad & nöjd nu ändå, trots att jag är ensam & utan söta sms. Så det är nog inte de där söta smsen jag saknar & antagligen inte heller de långa, mysiga telefonsamtalen. Jag saknar känslan. Känslan av alltihopa, av tvåsamheten. Känslan i magen när man tittar på honom som man älskar & vet att han älskar tillbaka, känslan när man får en varm hand i sin eller känslan av att krypa ned bredvid en varm kropp när man är sådär riktigt trött.

Det är inte samma sak om man kysser någon kille på krogen eller någon helt annanstans. Det spelar ingen roll om han är söt eller har fina ögon för det hjälper inte om det inte känns någonting i magen. Hur mycket man än skulle vilja att det gjorde det. 

Det är den känslan jag saknar.

det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Jag sitter & finslipar lite på mitt CV som jag just har knåpat ihop samtidigt som jag gör de sista teoriproven på cd-skivan. Vuxenpoängen rullar in! Förhoppningsvis ska jag sommarjobba på dagiset som jag har vikarierat lite på nu under lov & studiedagar men det kan ju alltid vara bra att ha ett CV utifall jag måste leta något annat. Risken är bara att det nog är lite sent att komma nu, så jag håller alla tummarna för dagisjobbet!

Ikväll kommer mamma, pappa & lillasyster hem från Trondheim. Det ska bli skönt med lite liv i huset igen :)


ödet?

Jag var nyss inne på en blogg jag brukar läsa & hittade texten till Marie Fredrikssons låt Tro i ett av dagens inlägg. Blev glad & satte genast på den på spotify då det var flera år sedan jag lyssnade på den sist. Cirka 10 minuter senare, när jag letat mig in på en annan blogg (som inte har någon som helst koppling till den första) så är det första jag ser ett youtubeklipp med just Marie Fredriksson & låten Tro från typ i förrgår. Varför är det alltid så?! När man lägger märke till något speciellt eller kommer på någonting så ser man det överallt. Scary!


Go with the flow - påskafton 2009


Ellen såg nästan lika busy & citychic ut som Blondinbella...


Fick äntligen mysa lite med Karro igen efter ett på tok för långt uppehåll


Det var sol i stan idag


Det gjorde mig lika glad som min tröja

Jag kom på att idag firar bloggen 1 år. Gratulerar med dagen!

Imorrn ska jag:

*Spinna med Ellen på friskis 10.30
*Dra med mig Ellen in till stan & träffa Karro 13:00
*Leka på kvällen med Ellen + gäng?

Nu väntar sängen. Peace, love & understanding. / Klara


Overanalyzing

Vad är det egentligen med tjejer och överanalysering? Vem har berikat oss med denna underbara egenskap?

Ni vet, när man t.ex. inte kan skicka ett sms till någon Mr.X för att man inte vet om man ska skriva si eller så eller om man ska avsluta det hela med en puss, eller kanske göra det allra mest vågade: skriva både en puss & en smiley! Det är ju en hel djungel det där! Men tjejers överanalysering av sina egna texter är ju dock inte i närheten av de vi gör när vi fått något skickat till oss. Ni vet, man kan ägna timtal åt att fundera på om han är flirtig/glad/sur/dissig/ledsen osv osv...Allt detta genom att kolla om han skrev en gladgubbe, ett kort svar, ett svar utan frågor, en puss eller en kram. Håller ni inte med mig?

Det finns oändligt mycket att fundera på kan jag lova! Det knäppa är nog att det är sjukt vanligt att tjejer beteer sig på detta viset! Men varför? Varför kan inte vi också bara vara lite coola och skriva det vi känner & menar, utan krussiduller?

Jag, som ännu inte har något vettigt svar till detta, ska nog fortsätta analysera varför jag inte fått svar på ett sms jag skrev för säkert en timme sen. (Iochförsig var detta sms till en viss Ellen & hon brukar ju vara lite sådär på att svara) Oj oj oj...

resumé

Påskmiddagen igår var mysig. Johan blev äggprickarmästare med sitt pokémon(?)ägg, själv blev jag utslagen redan i  kvarten..Efter god middag & grymt god efterrätt (latte, kladdkaka OCH morotskaka) var det dags för lite Rappa Kalja. Galet roligt spel faktiskt & det är sjukt vad man efter ett tag lär sig "ljuga."!

Idag har jag tävlat på förmiddagen utanför Nyköping, sen har jag myst lite med Ellen (igen) och pluggat körteori. Det sistnämna is killing me!

Puss på er.

Glad påsk förresten!



Har en glad känsla i bröstet & känner mig lite som en 10-åring som blivit vinkad till på skolgården. Nu blir det påskmiddag hos Malin. Livet är bra idag.


kanonkul!

Hej mina vänner.

Idag regnar det & är tråkigt väder ute så jag har sysselsatt mig med att göra teoriprov på datorn hela morgonen. Det går ganska bra faktiskt & det är hundra gånger roligare än att läsa i boken!

Ikväll blir det påskmiddag hos Sandström med lite löst Järlafolk. Jag passar på att smita dit så fort som möjligt innan alla påskkärringarna kommer och plingar på (har nämnligen inget godis hemma..) Ellen & jag sover över där sen & åker med Malin direkt till tävlingen imorrn. Det blir fint! :)

Jag tar med mig kameran & ska försöka få till lite sköna bilder. Ni får ha en fin skärtorsdag allesammans!

Godnatt gott folk. Imorrn väntar en ny dag. ♥


(och ja, jag vet att jag inte kan le utan att öppna munnen. men övning ger färdighet, right?)

Snart blir det pasta & currybacon

Jag försöker mig på lite designändringar. Hiss eller diss?

curios

Jag har blivit så nyfiken på sista tiden. Ni som känner mig vet att jag är långt mer nyfiken än vad som är okej men nu har jag blivit nyfiken på ett annat sätt. Jag undrar inte vem som har gjort vad med vem eller vem som köpte vad. Inte på det viset.

Jag har blivit nyfiken på människor. På att lära känna nytt folk & försöka fnula ut deras historier. Ta reda på vad det är som får deras ögon att le & vad som gör dem sömnlösa om nätterna. Det är nästan så att jag aldrig bangar på att hitta på saker för jag tänker att det ska bli grymt kul att träffa människor jag aldrig träffat innan. Det är en rolig känsla faktiskt.

T.ex. idag när jag satt & väntade på bussen på väg hem från Tyresö & Ellen, då kom jag på hur spännande det är att bara sitta & titta på alla människor som går förbi & sen, för sig själv, sitta & fundera på hur deras hus ser ut eller vad de brukar göra när de kommer hem från jobbet. För det är så mycket man inte vet någonting om och det är just det som är så spännande.


P.S Ni är too bad på att kommentera! D.S

you spin my head right round



Idag har varit en fin dag, igen. Jag jobbade, solade, lekte med Ellen & tränade. Jag är inne i ett skönt flow just nu som jag inte tänker släppa taget om :)

Next up: imorrn blir det träning & lek med Ellen & på torsdag blir det påskmiddag med lite skönt folk hos Sandström.

Simma lugnt!

Det är precis sånt som gör att saker & ting går åt rätt håll


"du får bli arg om du vill men jag tycker inte han var värd dig"


sommartider hej hej, sommartider

Idag har jag shoppat en jättefin tröja från HM, det gjorde min dag lite. Den är tunn, långärmad och vit med blåa ränder. Sådär somrig & lite båtaktig. Kanonbra! Sen kom mamma & pappa hem ikväll också, det var mysigt att träffa dem efter att inte ha setts på tre veckor. Imorrn ska jag upp halv nio för att jobba på dagis i solen, det blir nog skoj!

Hoppas att ni haft en fin helg! Puss & godnatt

är du lycklig nu?

Jag läste Michaela Fornis blogg, som så många gånger förr, då jag fick se de här frågorna & började tänka till.

Hur mår du? bra faktiskt
Skrattar du? mycket och högt, ja
Gör du saker som får dig att må bra? ja, umgås med mina fina vänner
Träffar du människor som får din mage att pirra? kanske lite
Känner du dig starkare eller svagare än förut? för två månader sen hade jag sagt svagare men nu är jag nog starkare
Saknar du? ja, alldeles för mycket.
Tar du hand om dina vänner? Jag gör mitt bästa!
Älskar du? de fina i min omgivning, ja
Gör du alla de saker du så länge sagt att du ska göra? det nya spontana 2009 har bara börjat
Håller du dina löften? oftast
Längtar du? till sommaren & kärleken
Tänker du? på tok för mycket
Brister du ut i öppna ärliga skratt som kommer ända från magen? ja :)
Vill du? kunna släppa taget helt
Önskar du att det var som förut? både ja & nej
Går du vidare? jag gör allt jag kan, jag har kommit en bit på vägen!
Gråter du när ingen ser? ja, när det gör som allra ondast
Vågar du? kanske :)
Är du lycklig nu? mer eller mindre. usch vilken svår fråga.

Nej, nu ska jag sova. Måste ta igen nattens missade timmar för imorrn är det tävling som gäller. Ta hand om er hörrni. Puss. ♥

efter regn kommer solsken

Hej mina vänner.

Solen skiner i Stockholm & det är nästan sommarvarmt. På vägen hem från bussen, när jag gick på den torra, nysopade(!!) asfalten såg jag årets första citronfjäril. Och i onsdags såg jag den första tussilagon. Jag är kanske konstig men jag blir helt varm i hjärtat av sånna saker. Små tecken som tyder på att allt är på väg åt rätt håll, precis som det ska vara!

Andra saker som gör mig varm i hjärtat är att jag igår hade en jättekul kväll med Elina, Michaela, Tom, Izak & gänget på Klaras i Örebro & att jag nyligen har suttit ute länge och skaffat mig x antal fräknar samtidigt som jag har spelat kort med min lillasyster. Sånt är mysigt. Det är bara hon & jag hemma så ikväll blir det tjejmys på hög nivå! Första steget är att jag ska bli upplärd av en 9-åring hur man spelar Guitar Hero..kan bli spännande.

En annan liten notering bara är att Hammarby just nu leder med 1-0 mot Elfsborg borta i den allsvenska premiären. Gött!

på Klaras igår.

Puss!

estocolmo


Idag var vi i Stockholm över dagen med klassen. Det var nice. Jag & Björn Gustafsson brukar sitta i samma stol...


Bolibompadraken


Carin är den nya Tone

Puss & Godnatt & tack allihopa för en jättebra dag. Imorrn blir det krogen med brudarna, tagga tagga tagga!


-



Ibland är det synd att man kan tycka om någon så jävla djupt inne i hjärtat.


so you do

They call me Slimi Jimi Bubby Boy 
and i mess with my friends a lot.
But thats just because i dig'em
so damned bad and i clown when i smoke my pot (Yea).
Together we've done so much fun shit in our days i remember the half.

But thats just because
little baby girl most of the time
i was drunk of my ass.
But thats just because
little baby girl most of the time
i was drunk of my ass.

And if you wanna hear the rest baby listen to the story as it goes on.
I sing it to you nice 'cause i want a slice
really like your eyes can i come along
I sing it to you nice 'cause i want a slice
really like your eyes can i come along
And if you want me to be real deep
I hook you up with some poetry.

Roses are red and violets are blue,
They both look pretty good but then so do you.
They both look pretty good but then so do you.

Old girls that i used to see try to mess up all my flow
but these ladies are on some very thin ice
'cause i'm on a fucking roll.
And i don't care 'bout the stress they cause
and that's the damned truth my friend.
But the fact that they just can't have my ass back
is about to come over them.
See the fact that that they just can't have my ass back
is about to come over them.
I don't mean to sound cocky or nothing,
but thats just the way i feel.
If i sing my little song would you follow me home?
It's not wrong and thats for real.
If i sing my little song would you follow me home?
It's not wrong and thats for real.

And if you want me to be real deep
i hook you uo with some poetry.
The mountains are white and the ocean is blue.
They both look pretty good baby girl
but then so do you.
They both look pretty good baby girl
but then so do you.

Even though i know it can't be us I'm not sad.
'Cause you're simply the best thing i never had.
Ooh baby girl won't you spread your thighs for me,
I go by the name of Jerry Hoff and i wanna
be your friend not your enemy.

And if you want me to be real deep, yeah,
i hook you up with some poetry.
The fields are green and the skies are blue.
They both look pretty good baby girl
but then so do you.
They both look pretty good baby girl
but then so do you.

nothing's gonna stop us now

Idag kan ingenting stoppa mig, absolut ingenting. Jag är på jättebra humör & har varit hela dagen. Underbart!

Dagen började med körlektion som gick fint & efter den bokade vi allt förutom själva uppkörningen, stadskörning, halka, riskutbildning & de sista körlektionerna. Om allt går vägen kanske jag får köra upp i slutet av maj! Det känns fint! Efter körlektionen hade vi dans på idrotten och sen tränade jag för första gången på en vecka idag. Jag kunde inte låta bli trots att jag är förkyld, vädret var ju hur fint som helst!

Nu kommer snart Lilian & hennes inneboende schweizare hit för att spela spel.

P.S Jag åt en av GB's nya magnusglassar idag.
temptation chocolate, sjuuukt god. testa testa! D.S

RSS 2.0