bitter?

Hej friends!

Internetet strular fortfarande och verkar, som det ser ut nu, inte bli fixat förrän vecka 11. Inte kanonkul. Men vi överlever med nöd och näppe ändå, mest tack vare OS. Sjukt kul med guld till Kalla igår! Jag tyckte lite synd om Hellner som vara så nära medaljen bara. Ikväll väntar skidskyttet. Hoppas tjejerna kan åka ikapp den förlorade tiden sen i söndags så kanske vi kan fixa lite fler medaljer.

Fettisdagen idag med. Vi har sån lyx att vi får semlor i matsalen så jag har redan ätit två och nu vill jag inte ha fler.

Sitter och tittar ut genom fönstret och blir helt deprimerad. Det är grått, kallt och snön vägrar sluta dala ner från himlen. Jag tycker det kan räcka nu, eller åtminstone komma lite sol. Längtar till våren, värmen, fräknarna och vitsipporna. Hur långt är det kvar tills dom kommer?

Om en och en halv timme ska jag iväg och springa intervaller också. Helt osugen.

Jag vet inte varför jag rabblar upp allt dåligt med den här dagen, jag blir ju bara på dåligt humör. Gnällklara vaknade, i'm so sorry. Fick just höra att Maskinen ska till Linkan på lördag också. Synd bara att jag ska sitta barnvakt från 13-23. Men jag ä inte bitter.

Nej, nu måste jag göra nåt som gör mig lite glad. Dricka en kopp kaffe eller två och lyssna på lite bra musik. Typ som den här med Joel Alme som jag fick tips om ganska nyligen. Mucho bueno.


Always on my mind

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0