fredag

Hallå snyggingar!

Nu är det fredag, äntligen! Om en halvtimme ska jag vara en snäll storasyster och följa med Nora till tandläkaren, det är inte varje dag minsann. Sen ska jag hem igen, träna om jag orkar & sen ska jag ta tåget till Lund kl 16. Är framme vid 21-tiden någongång. Jag längtar som en tok efter Niklas så jag hoppas resan går fort!

Det är sommarvärme i Älta idag och jag är ledig. Med andra ord känns det precis som på sommarlovet här hemma, himla gött ska ni veta! :)

Igår slog jag även rekord i att hinna med så mycket som möjligt på en och samma dag. Först skrev jag fysikprov i 4 timmar som gick rätt okej, sen var det lektioner till 13.45, jag åkte hem till Sthlm med tåget 14.18, kom hem till Älta vid 16.30, åkte till Axel på studentkalas vid 17.30, sen hem till grannen på likadant kalas och sen tillslut bort till Saltis och Malins bror Jonas. Himla mycket men himla trevligt! :) Nu ska jag försöka leta reda på systers digitalkamera som jag ska få låna i helgen.

Ha en toppen fredag! Puss!

galet.

TAGGA FÖR KURSPROV I FYSIK A!!

pics från fikat förra veckan.






Update:

Jag har pluggat fysik med Anton och Fredde sen jag kom hem kl 15, ätit god mat och snart ska jag iväg till brudarna på 11an och färga håret. Sen blir det mer plugg med Albin tror jag. Det tar sig ska ni se :)

puss!

panik.

Jag bangar träningen vid Kilsbergen för paniken över fysiken börjar bli alltför stor. Det får bli plugg med Anton som kan sin grej istället.

Hoppas ni haft en fin dag än så länge :)

lycka är att:

JAG DRAR TILL SKÅNE OM TVÅ DAGAR!!


Gutenmorgen!

Solen skiner så man blir tokig utanför fönstret! Man kan nästan tro att det redan är sommarlov, iof går jag bara i skolan tills nästa torsdag så jag ska inte klaga :)
Idag ska jag gå i skolan, träna långdistans vid Kilsbergen och sen blir det råplugg tills jag stupar.

Wish me luck!


// Klara


en fullspäckad dag

Hej på er.

Klockan är snart 22 och jag har inte börjat med fysiken än! Har haft fullt upp från att jag vaknade imorse tills för typ 20 min sen och då kände jag att jag var tvungen att ta en liten paus. Men jag måste nog börja nu...

Det har i alla fall varit en rolig dag idag. Friluftsdagen gick fint. Vi fick sluta kl 11, sen låg vi ute och solade till 14 och sen åkte jag & Malin till Marieberg med Lilian. Himla trevligt! :) Jag köpte en ny fin blårandig kofta, två par leggings och hårklämmor. Alltid bra att ha! Efter shoppingen var det intervaller i skog som gällde, crazy vad jobbigt det var.

För er som missat så fyller vår käre vän Carin år idag. Stort grattis till henne! :)

Nu ska jag nog ta tag i mitt liv. Ha en fin kväll. Puss puss !

Här har ni lite snyggbilder från helgen:





 Stor båt.

 Jag & kära mamma


Där var kossor Kossor

 En pappa på en styck damcykel

...

Nu är det dags för muntliga nationella i Spanska. Tjoho på den!

back on track

skrev detta igårkväll men då gick det inte att publicera.


Hallå snyggingar.


Ledsen att jag varit så off men när jag kom hem igårkväll sepade hela bloggen då jag bytt till en ny plattform typ och idag har jag haft fullt upp. Jag har gått i skolan, tränat medeldistans, ätit god mat, pratat med Niklas, pluggat fysik(!) och kollat på fotboll. Snart tänkte jag sova. Vill ni höra dagens oväntade? Jag fick VG på kursprovet i Kemi!! :D Halleluja! Så förhoppningsvis blir det så i slutbetyget också, asskönt verkligen! :)


I helgen var jag som sagt med 4/5 av min familj i Östergötland och cyklade längs Göta Kanal. Det var faktiskt riktigt mysigt! Solen sken hur mycket som helst hela helgen vilket resulterat i en färgad, både brun och röd, Klara med ytterligare några fräknar till den fina samlingen ;) Vi bodde väldigt avlägset i en jättegullig liten stuga precis bredvid Brådtom sluss nära Söderköping. P.g.a detta blev det Eurovision via radio på kvällen.. Dock somnade jag i sängen när det var 17 länder kvar att rösta men fattade det inte förrens jag vaknade igen och programledarna tackade för ikväll. Värt.

Imorrn är det friluftsdag och kartpromenad i skolan till kl 11, sen ska jag nog plugga lite och sen blir det Marieberg köpcentrum med Lilian och Malin. Himla trevligt! och sen blir det träning när vi kommer hem som lite grädde på moset liksom.


Jag tänkte langa in lite snyggbilder från vår lilla semester men det laggar nu så ni får de lite senare. Hoppas ni alla haft en fin helg och en bra måndag.

På fredag drar jag till Skåne. Kalasbra!


puss / Klara


puttinutt!






Åhh, hur gulliga var inte de här?

och nej, det är INTE porr. Det är Gossip Girl ;)

gött o va go

Tjenamors!

Kommer ni ihåg när jag för några veckor sedan visade er en lista över alla prov vi hade kvar? 

Kolla, nu ser den ut såhär! :)

v.19: Matte-B prov
v.20: Kursprov Kemi A, spanska nationella 3 delar och datakunskapsprov del 1
v.21: Datakunskapsprov del 2, svenskaprov

v.22: Kursprov Fysik A! döda mig?
v.23: Gammalt svenskaprov(var ledig), samhällsprov

Bara 3 prov kvar!! =) och om två veckor idag har jag sommarlov. Sug på den!  och om en vecka är jag påväg till Niklas! Ännu bättre :)

Om två timmar drar jag till Norrköping där mina föräldrar plockar upp mig. Ha en fin helg! puss och kram

fredag!

Godmorgon på er!

Jag ska alldeles strax kila till skolan. Solen skiner äntligen igen så det blir nog en fin dag. :) Svenskaprov första timmen och sen hål i 2,5h sen dataprov. Jag ska göra vad jag kan! Ikväll ska jag ta tåget till Norrköping där mina kära föräldrar + lillasyster ska hämta upp mig. Vi ska nämligen till Söderköping i helgen och cykla längs Göta Kanal. Lite familjeutflykt sådär. Det kan nog bli rätt mysigt så länge vädret håller sig fint och varmt.

men nu måste jag gå.

puss och hej!

psst!

vet ni? Om 8 dagar är jag nere hos sötnosen i Skåne igen!

torsdag

Hej allesammans! Hoppas ni haft en fin dag :)

Jag har haft det fint, ett praktiskt prov i datakunskap är över och det gick ganska bra så det var skönt. I skolan idag hade vi hål mellan 9 och 13 så jag, Malin, Carin, Elina, Hanna och Karin tog med oss svenskaplugget till provet imorrn och gick till cafeét och satte oss. Med en latte i handen löser sig allt vetni ;) Vi fick faktiskt en hel del gjort under de tre timmarna vi satt där så jag hoppas vi överlever provet imorrnbitti.

Nyss kom jag och Malin på att spanska är rätt kul. Vi har muntliga nationella tillsammans på tisdag och har bestämt oss för att tagga till rejält så vi kan dra in ett MVG om vi är duktiga :) Vi har därför suttit på youtube och letssingit och sjungit med i de spanska låtarna. Ganska skoj ska ni veta!



Denna är vår solklara favorit. Enjoy!

MARTIN 17 ÅR! :)

image56



STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄNNEN!

Kärlek




Livet förändras var jag än går
& det kommer kanske inte alltid va vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss 
& bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

Grym kärlek till Håkan men framförallt ännu mer grym kärlek till Niklas!

sov gott.



 





Hallå!


Jag är hemma från träningen nu. Idag var det KM i medeldistans. Det gick väl sådär, inte jättedåligt egentligen men jag tog liksom inte i fast jag ändå inte var så trött. Konstigt. Jag sprang runt och tänkte på en massa annat tror jag.

Nu hade jag tänkt köra lite styrka på mitt golv men jag tappade motivationen helt. Har inte ens lust att gå & duscha, ajabaja mig själv.

Fast Carin berättade just att Olle Boström och Rune kom med till JVM, (Härligt jobbat grabbar!!), så nu blev jag lite gladare. äsch, jag får väl skita i min styrketräning och gå å duscha istället. Sen måste jag plugga svenska och datakunskap, känns himla roligt. Men jag och Martin ska nog fika också :)

puss

1 år & 11 månader



Idag är det den 21a. Vilket innebär 2 år om en månad tillsammans med Niklas. Jag tänkte bjuda på den här fina låten bara för jag tänker så mycket på honom när jag hör den.  

Jag längtar efter honom.


ha en fin dag allihopa!

Vilken dag är din Dolmiodag?

Min & SnyggMalins var i alla fall idag, tisdagen den 20 maj 2008. Vi fick 8 spänn rea på Konsum & tvekade inte att testa! Helt okej faktiskt. Vi har även gjort egen rabarberkräm som blev mer som en soppa men var himla god och sen har vi jobbat hårt på mitt hemliga projekt som ni kanske får se om ett tag. ;) Vi har även lekt en hel del borta hos brudarna på 11an ikväll, mest hos Sara och pratat norrmänn och minnen. Skojjigt värre faktiskt!

och vill ni veta en annan, ganska snuskig grej? Jag har fortfarande inte dammsugit mitt rum!! Det är så fullt med dammråttor men jag har verkligen inte pallat ta fram den där dammsugarjävlen. Jag MÅSTE göra det inom en snar framtid!

Annars så har jag spelat beachvolleyboll i ösregn idag och fått reda på att jag måste göra muntliga i spanska för att försöka få ett MVG i betyg. Ni antecknar väl? ;)

puss och godnatt!


fint <3

image55

Jag var ju så klantig så jag tappade det jättefina armbandet jag fick av Niklas i julklapp & nu känner jag bara att jag måste ha det igen! Jag hade på mig det i princip varenda dag och sen en dag gick en länk upp och armbandet ramlade av utan att jag märkte det. :(

Jag har äntligen hittat en hemsida där jag, om jag inte hittar armbandet i någon butik, kan beställa armbandet + berlocken:
www.jewel.se Kolla där vettja :)

katjing!

Det hade varit så fint med någon liten bild från ikväll eller igårkväll eller när som helst, precis här. Men jag har banne mig ingen digitalkamera eller mobil med sladd till datorn! Det är nog något jag ska satsa på att investera när jag har jobbat klart i sommar. Hur som helst så var min dag rätt kul idag. Skolan var i och försig precis som vanligt, det hade inte mycket roligt förutom att jag fick klart för mig att om jag skriver VG på kursprovet i Fysik nästa torsdag så får jag det i betyg. Tjoho tjoho! Jag trodde aldrig jag skulle kunna få mer än G! Så nu blir det plugg, plugg & ännu mer plugg.

Efter skolan tränade vi en konstig men rätt rolig träning. Man var indelad två & två och sen var själva grejen att var och en satte fast kartan på ryggen (med säkerhetsnålar så den inte lossnade) och sen skulle man springa bakom personen, som alltså inte såg kartan själv, och berätta för den hur den skulle springa, bara med hjälp av att titta på personens rygg! Fattar ni? Banan var indelad i två slingor så man sprang den ena och "skuggade" den andra. Jag sprang med Rune (Johan Runesson) och det var ett äventyr i sig bara det. Det var jag som var leader det första varvet och då var vi lite överallt på vissa sträckor, men vi kom fram tillslut iaf. :) Dock gick det bättre när Johan var bakom och sa vart jag skulle springa, han hade liksom lite mer koll än jag kändes det som...

Till middag blev det pasta med currybacon som Albin lagade till mig och Malin och det var himla gott ska ni veta!
Nu ska jag nog slå en pling till pojkvännen min. Det rimmade nästan ;)

puss och tja! // Klara

måndag

Godmorgon på er! Måndag idag, ny vecka, nya tag som man säger. Jag har tre prov denna veckan på torsdag och fredag men fram till dess är det nog ganska lugnt hoppas jag. Solen skiner idag, himla skönt! :)
Igårkväll var vi ett gäng uppe i klubbstugan och bastade efter vi kommit hit, vi var på väg att banga först men sen tänkte vi: äsch, vi får ge det en chans. så vi tog våra cyklar, stannade förbi hos Lilian och Bettina och hämtade upp dem och sen intog vi bastun med grabbarna. Himla varmt och svettigt! Men ganska trevligt också. :)

Nu ska jag kila till skolan, fysik första lektionen. Tjoho!
Ha en fin måndag!

puss

nytt

image54

Så här ser mitt nya linne ut. :) Blir nog sötare till ett par shorts i sommar skulle jag tro,

suntag

Tjenare snyggingar! :)

Drygt halva dagen har väl gått och vad har jag hunnit med? jo, jag har köpt en fin blus/linne från Åhléns som jag ska ha i sommar och sen har jag varit på kurs med mina dear parents på körskolan. Jag har även passat på att snylta på mig en fruktmüsli, ett paket bröd och kardemummaskorpor när vi stannade på Hemköp på vägen hem. Himla bra! :) Om en timme ska jag kila till centralen och ta tåget tillbaks till Hallsberg. Det är jättekallt ute så jag tror inte det blir så mkt med grillkvällen eller vad det nu var vi skulle ha, men vi får se.

Hoppas ni haft en bra dag!

Klem klem

men...

image53

...på den här bilden ser jag ju rätt glad ut även fast jag har brunt hår. Vilket är finast?

Glädje!

image52

Just ikväll saknar jag hårfärgen och sommarkänslan jag verkar ha på bilden.

känner ni igen känslan?

När man springer och verkligen hittar flytet? När det känns som om man kan springa hur fort som helst utan att bli trött?

Så kändes det ganska mycket idag när jag löptränade med min pappa. Visst, vi sprang såklart inte hur fort som helst med tanke på vår form men det kändes nästan så. Jag sprang på mycket fortare än jag gjort på sista tiden i alla fall och det är tillräckligt. :) Det var faktiskt kul att springa och det är banne mig inte varje dag!

Ikväll har jag pratat länge med Niklas i telefonen. Det är skönt att göra det, bara prata om en massa saker som kanske inte är superviktiga att prata om just ikväll men när man har mycket tid kan man liksom prata om allt. Det är bra tycker jag :)

Jag tänker en massa på sommaren och längtar som en tok. Jag längtar efter att kunna vakna upp på morgnarna och inte ha en massa inplanerat för flera veckor framåt utan bara göra sånt man känner för. Jag längtar också efter att kunna vara med Niklas utan att veta att jag måste åka hem tre dagar efter att jag har kommit ner. Jag längtar också efter att ligga på altanen på landet och bli varm som en kamin och sen gå ner till bryggan och bada eller hoppa lite studsmatta. Jag längtar efter en massa saker och jag hoppas sommaren kommer bli hur bra som helst! Det blir den nog :)

& om 13 dagar träffar jag Niklas igen. & om 1 månad och 4 dagar firar vi 2 år tillsammans. Då ska vi kalasa här i Sthlm <3

Imorrn ska jag gå på handledarutbildning med mina föräldrar i Farsta, 3 timmar. Himla skoj alltså! Sen, om det blir fint väder, ska vi ha lite grillkväll i Hallsberg, men vi får väl se hur det blir med den saken.

Puss så länge // Klara

saturday night fever

Hej coolingar! :)

Det är lördag idag, tjoho! Jag har faktiskt hunnit med en hel del redan. Imorse var det som vanligt Melodikrysset som gällde vid frukosten. Sen åkte jag och Nora med mamma och pappa in till stan där de lämnade av oss på Söder. Jag kollade min piercing i örat som jag skulle gjort för tre veckor sen men va 17, bättre sent än aldrig. Det läker fint och om tre veckor får jag byta örhänge om jag vill :) Sen gick jag och Nora till ringen och shoppade lite. Fast shoppade var väl att ta i, jag köpte ett par solglasögon från Indiska och Nora köpte lördagsgodis...Hittade inte mina tygskor som jag ville ha så vi får leta i Farsta dit vi ska imorrn istället. Efter minishoppingen gick vi till Muffinsfabriken och fikade. Sjukt härliga muffins har de där! 250 gr väger dom och är hur stora som helst! Det var knappt att jag fick i mig min. Nu är vi hemma igen och om en liten stund ska jag och pappa iväg och löpträna runt Flaten. Det ska nog bli fint, lite trist att det är så tråkigt väder bara. Hörde att det tydligen var fint och soligt i Skåne, det kanske är där man ska hänga istället? ;)

Ha en grym lördag! vi hörs senare, puss hej

fredag som sagt

Hej på er!

Nu sitter jag hemma i kära Stockholm igen. Känns skönt att vara hemma och träffa familjen lite faktiskt! :) Idag har varit en ganska bra men lång dag känns det som. Skolan var väl som vanligt ungefär, tågresan hem spenderade jag med att kolla på O.C boxen som jag fick av Niklas i födelsedagspresent och nu ikväll har jag ätit mat och umgåtts med mamma, pappa och syster. Jag är rätt trött faktiskt, fast klockan bara är 22.20.

Pappa försökte få mig att kolla på Indiana Jones som går på TV nu men eftersom jag redan sett den så bangade jag på det förslaget. Dock har jag inte så mycket vettigt för mig så det kanske hade varit nåt ändå..

Det som gjort mig glad idag var i alla fall när jag kom hem och upptäckte att jag fått en 50kr bonus från H&M. Himla bra med tanke på att jag vill köpa ett par tygskor därifrån imorrn som kostar 98kr. Då blir dom ju nästan gratis! :) hoho

Imorrn ska jag löpträna med min far och sen hoppas jag få sällskap av någon trevlig människa in till stan ett tag, om jag pallar. Hoppas ni haft en fin fredag!

puss

It's friday I'm in love.

image49


tack för idag

image48

Jag langar denna snyggbilden från Venedig. Gonatt!

slappisdag

Tja snyggingar!
Idag hade jag bara en enda lektion i skolan, fysik kl 8-9, sen slutade vi. Himla skönt. Och vet ni vad vi har gjort sen dess? Absolut ingenting typ. Det enda vettiga var att jag gjorde en datakunskapsuppgift som ska vara klar tills imorrn. Sen har jag i och försig sprungit långpass med Malin nu på eftermiddagen och det var ju rätt vettigt det med. 1,30 var vi ute & så länge har jag nog inte sprungit på hur länge som helst! I alla fall inte sen i oktober då jag blev skadad, så det var rätt härligt att få komma ut ordentligt igen :)

Snart är det dags för mat med Angelica och sen ska vi kolla på Sanningens ögonblick med Martin. De flesta från OLGY är i Göteborg på JVM-testläger så det blir nog rätt tomt här ikväll.

Hoppas allt är på topp! En stor kram till Johanna som är lite deppig över sin höft också! Jag hoppas det känns bättre snart  <3

// Klara


ännu mer kärlek



För er som inte gillar Håkan Hellström kanske inte den här bloggen är den allra bästa. Men va sjutton, ni får gärna fortsätta läsa ändå.

Kommer ni ihåg, när jag efter Håkankonserten, skrev att Minnen av aprilhimlen var den bästa låten han spelade? Ni som hört låten undrar nog säkert varför då man kan tycka att den inte är så speciell. Grejen var ju att han gjorde den i en lugn, helt underbar version på konserten. Och jag har äntligen hittat den! Lyssna och njut säger jag bara. Precis så här underbart var det. Vartenda hårstrå på mina armar och ben reser sig och jag får nästan tårar i ögonen.
SÅ JÄVLA FINT.

torsdag.

Gomorron gott folk!

torsdag idag. Jag hoppas på få lektioner och lite finare väder än vad det ser ut att bli. Hoppas ni får en grym dag!

/ Klara


kärlek





Det är precis sånt här som får mig att längta till sommaren.

skejtare for the win!

Halloj!

Jag kom alldels precis in efter en skön skaterunda med Rebecca, Sanna & Malin. Vi drog med oss tre skateboardar ut och tänkte lära oss lite skills. Det gick väl sådär om jag ska vara ärlig...Sjukt svårt att hålla balansen på en sån där liten bräda! Vi överlevde i alla fall utan några större skador. Dock klämde jag fingret mot asfalten vilket inte var så kul, men sånt får man ta när man låtsas att man kan.
Kanske är dags att sova snart? Det känns som om man bara vill ut och hitta på massa saker i det här sköna vädret. Jag hoppas att sommaren kommer bli sådär alldels perfekt som man vill att den ska vara, med massa roliga grejer, mys och härliga människor! :)

Hoppas ni haft en fin dag. Imorrn är det torsdag och då är det nästan helg!

puss

ko.

Ännu ett prov avklarat. Tjoho! Det kändes som om det gick ganska bra men man kan ju aldrig veta. Jag som legat på G på de två senaste proven i Kemi A hoppas därför att jag kanske lyckas få till ett VG nu på det här kursproven. Men vi får se, jag kanske hade fel på en massa saker som jag inte vet nu liksom.

Nu ska jag byta om och dra till träningen. Kontrollplock vid bygget är det som gäller idag.

puss på er!


onsdag.

Godmorgon på er!

Ti jag fixade allt jag skulle igårkväll? Nästan! Jag tränade bra, mossintervaller som är det sjukaste jobbigaste som finns och sen pluggade jag kemi. Men tyvärr blev det ingen dammsugning. Det får bli dagens problem, för ikväll har jag inget plugg att ta hand om :) Idag har jag som sagt kemiprov, jag hoppas det kommer gå bra.

Nu ska jag kila till skolan, vi fick en sovmorgon till 9. Inte illa :)

hej så länge, ha en fin dag ! :)

"Viktiga-saker-att-göra-listan" :


*Plugga Kemi
*Fylla i träningsdagboken för senaste veckan
*Löpträna!
*Ringa mor och be henne sätta in mer matpengar
*Dammsuga mitt rum, behövs verkligen
*Ringa farmor som har namnsdag + höra av mig till kusin och Linnea som också har det

Ser ni?! Det går framåt! Nu är det träning som gäller  :)

<3

Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara så länge våra hjärtan
klarar av att slå


Denna pojken har aldrig riktigt
sett någon i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig


Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig


Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig

Så många broar jag bränt,
men jag går inte isär
när jag går med dig








17 dagar tills jag får träffa den här sötnosen igen...

baby, you make me smile, please stay for a while.

Nu är jag hemma från skolan, måste ta tag i det ena och det andra. Kemin står högst upp på "viktiga-saker-att-göra-listan" i alla fall. Hörförståelsen på spanskan var rätt svår tyckte jag men tack vare att skivan hackade så mycket så läste vår lärare en del uppgifter vilket var rätt skönt. :) Vi fick ju tillbaks matten också som sagt, fick 22p & 1 sol. 23 krävdes för VG varav 7 vg-poäng. Jag hade 8 så vi får väl hoppas att han är sjyssht & ger mig vg i betyg :)

Idag ska jag springa intervaller också, ska börja ta tag i den biten också...

"Viktiga-saker-att-göra-listan" :

*Plugga Kemi
*Fylla i träningsdagboken för senaste veckan
*Löpträna!
*Ringa mor och be henne sätta in mer matpengar
*Dammsuga mitt rum, behövs verkligen
*Ringa farmor som har namnsdag + höra av mig till kusin och Linnea som också har det

Vi får väl se om jag fixar allt detta innan jag somnar ikväll. Wish me luck. ;)

Puss så länge


GODMORGON!

image46

shyss

Cheers mate!

Kom alldeles nyss hem från Lilian där jag och Malin varit och myst med henne och Bettina efter träning. Det var riktigt skönt att få komma hem till lite civilisation igen och inte bara sitta här i lägenheten. Sara kom även över en sväng och hälsade på, :)

På träningen idag var jag precis lika seg som i helgen. Jag funderar på om det är förkylningen som aldrig släpper eller om jag verkligen tappat löpformen så mycket. Jag tror tyvärr att det är det sistnämna som är mest troligt...
Det var i alla fall kurvbildsträning och jag sprang med Rebecca och vår tränare Anders. Teamwork is the shit!
Efter träningen var det grillning och dunken/burken eller vad ni nu vill kalla det. Rätt skoj faktiskt.

Jag har inte pluggat någon kemi alls idag men det får bli morgondagens problem, provet är ju inte förrens på onsdag...

Spanska nationella gick väl rätt bra idag kändes det som, men man kan ju aldrig veta. Vi får antagligen tillbaka matteresultaten imorrn också, direkt efter spanskalektionen då det är dags för hörförståelse. Det är mycket nu.

Och om jag ska palla måste jag nog sova rätt snart. Hoppas ni haft en skön monday allesammans.

Puss och godnatt från Klara!

måndag

Hallå igen!

Jag är tillbaks i Hallsberg efter en toppen helg. Orienteringen sög ordentligt då jag inte alls orkar springa och bommar när jag blir trött, men allt annat var finemang! Strålande sol och galet varmt hela helgen, en söt Niklas som höll mig sällskap på vandrarhemmet och lite annat roligt folk gjorde helgen jättebra.

Idag är det dags för ännu ett prov, denna gången blir det nationella i spanska, läsförståelse och uppsats. På två timmar, oj oj oj. Håll tummarna för mig igen tack :)
Det ska inte bli lika varmt idag som det varit i helgen men nu när jag tittar ut ser det ändå soligt och skönt ut. Men jag drog på mig svarta jeans, så vi får hoppas att jag inte smälter bort när jag kommer ut.

Ikväll är det dags för möte, träning och grillning i HOK-stugan. Det blir nog kul. Jag är taggad på allt förutom träningen, kurvbilsorientering. Jag behöver träna löpning istället men Angelica och Sanna har lovat mig att göra mig lite sällskap på några långpass så det ska nog lösa sig hoppas jag. Någon gång kanske jag blir snabb ;)

nu ska jag kila. ha en skön dag så hörs vi senare. :) PUSS


ännu en gång

Nu drar jag i väg för jag vet inte vilken vecka i rad, igen. Denna gången bär det av mot Åmål, fucking Åmål. Jag hoppas det blir en skön helg, förhoppningvis med en massa värme och bra tävlingar. Jag har även fått med mig Niklas istället för Malin imorrn natt till söndag också, så det blir nog fint. :)

Ha en bra helg allesammans!


puss o hej

fredag

godmorgon! :)

Har nyss varit på teori, och eftersom vi är lediga idag ska jag och Malin ha en mysfrukost nu. Himla fint. Sen kl 15 idag ska jag möta de andra järlamänniskorna inne i Örebro. Malin ska tyvärr inte med men jag hoppas lösa det på något bra sätt ändå.

ha en fin dag idag!

puss


dagens:

image45

äsch, jag ger er denna lite somriga bild för nästan exakt ett år sedan (2007-05-05) då jag agerade fönsterputsare.

Gonatt!

det tar sig.

Fan, får man inte säga, men saker och ting börjar faktiskt kännas riktigt bra nu. :) Idag har jag haft det grymt skönt sen skolan slutade. Först låg vi ett gäng vid fontänen och solade, hade träningssamtal och pratade boplanering inför nästa höst, mellan typ 14 och 17. Sjukt härligt! Sen gick jag och Malin till konsum för att shoppa loss till vår picnic. Det blev pastasallad med grillad kyckling, chevréost och kex. Mumma! Angelica joinade oss ännu en gång så det blev picnic nere vid fontänen och sen prat och massa mys. Värmen dör liksom inte och det är hur skönt som helst ! (: Nu sitter vi och kollar på Sanningens ögonblick på TV, ganska konstigt program om jag ska vara ärlig. Men imorrn är det fredag och vi har bara teori kl 8, sen INGEN skola. Kalasbra! Nu ska jag joina de andra tjejerna igen, ha en skön fortsättning på kvällen.


puss haaaj


puss

Tjoho, jag överlevde matteprovet. Det gick väl inte toppen direkt men jag gjorde så gott jag kunde. Och så börjar jag bli förkyld, snorig och jobbig men det ska nog inte hinna bli så farligt, jag ska ju springa lördag-söndag. Malin är förkyld hon också så det är inte säkert att hon ska med i helgen, då får jag åka själv med killarna. Jag hoppas hon känner sig friskare snart och vill följa med. :)
Nu sitter jag på datakunskapen utan att göra så mycket vettigt. Det blir ingen träning idag i alla fall så jag lär ha en hel del tid att mysa i solen, och sånt är massa plus! :D

nu måste jag plugga

hej så länge

prov

Jag kan bara be er hålla tummarna för mig. MatteB-kursporv here I come!

cykeltjuven Andreas

vet ni? Idag pratade jag & Malin om att det för tillfället inte händer alldeles för mycket i lilla Hallsberg. Men vi hade så fel. Istället för att stänga in oss, dagen före kursprovet, inne i lägenheten tog vi med oss plugget och satte oss utomhus i solen istället. Albin letade upp oss efter en stund och hjälpte oss med matten & var allmänt trevligt sällskap. Sånt gillar vi :) sen, när vi satt där, kom vår nyinflyttade granne och hans polare cyklandes på en rosa cykel. Då utbrister Malin: Men Klara, är inte det där MIN cykel?!

och mycket riktigt så var det ju Malins cykel killarna hade snott från förrådet. Och hon fram och skulle försöka få tillbaks den och efter en liten stund gav killen med cykeln upp & Malin fick tillbaka sin fina ägodel. På vägen tillbaks till förrådet hittade vi även Carins cykel utslängd på marken, dumma cykeltjuvar det där!

Resten av kvällen var jag och Malin uppe och lekte med Fredde och Albin, himla trevliga pojkar de där två. Nu sitter jag dock för mig själv och funderar över hur mycket jag förstår av matten som är imorrn. Jag borde kanske pluggat mer ikväll men det ska nog lösa sig fint ändå. :)

Ikväll är jag rätt glad för just nu är saker bra; solen skiner till kl 21 på kvällarna, jag har knappt ont någonstans, det är snart sommarlov, jag träffar Niklas mycket, jag fick MVG på samhällsuppsatsen, det ska bli 23 grader varmt på fredag och ikväll var en himla rolig kväll. :)

so long, puss och godnatt!


ännu mer svett ;)

image44

Jag langar den här snyggbilden på hårdingen själv när jag ändå är på G. Enjoy ;)

<3

image43

Snygg-Malin & jag en onsdag kl 14 i vintras någongång

sol & svett

Kom just in från en sprintträning som Fredrik och Jönsson hade gjort i norra delen av Hallsberg. Hur varmt som helst ute men sjukt skönt ! :) Jag har redan tryckt världens största mjukglass idag men skulle inte banga på en till i det här vädret. Det ska bli 23 grader på fredag, hur konstigt är inte det i början av maj?
Halleluja!

Nu blir det duschen. Puss

wednesday

Imorse när jag öppnade mina ögon sken solen hur mycket som helst ute, och klockan var inte ens sju! Jag blir en happy människa av våren, (: Idag blir det skola som vanligt men bara till 13.50, slapp dag på G.

Ha en solig dag ni också!

hej så länge.

haha

Kolla vad Victor just skickade:

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.418391

Han är fan skön!


syykt najs

                        image42

Sommar ÄR Kärlek!

en rätt så najs dag

Hallå alla glada :)

Tisdagkväll kl 21.18 och jag har hunnit med en hel del vettigt och ovettigt idag. Efter skolan tänkte jag först skita i att hänga med Malin & Carin till Örebro men eftersom det var typ 20 grader varmt och soligt så kunde jag inte låta bli. Vi letade lite brallor till Carin och Malin gick och tog spruta. Sen skulle jag försöka byta en tröja jag köpte på lindex i förra veckan men surkärringen i kassa vägrade låta mig göra detta då kampanjen tydligen gått ut i fredags. APA! sen gick iaf jag & malin till optikern & gjorde synundersökning till körkortsgrej så nu är det fixat också och alla papper skickas in imorrn. Woho, någon gång kanske även jag får körkort :) Eftersom det var så fint väder ute så köpte vi mjukglass också, sjukt mycket sommarkänsla på den! Och Malin, världens finaste vän, gick, när hon fick höra min tragiska historia, tillbaks till lindex där hon lyckades byta min tröja hos en annan expedit. Lycka på den :) Så sen kilade vi hem & jag, Carin, Elin och Angelica gick till gymmet och tränade en timme. Himla bra det också.
Nu borde jag plugga lite matte, hade lektion idag och det gick väl rätt bra så vi får hoppas att jag inte kommer dö helt på torsdag. 4 timmar är provet, herregud!

Ha en mysig kväll. Jag längtar efter Niklas.

puss

tisdag

Godmorgon!

Fan va fint det är att börja skolan 07.50 varenda morgon...eller inte riktigt.
Händer det något kul idag? Jag ska nog mest gå i skolan och sen kila till Örebro med Malin. Kanske lite träning också när vi kommer hem. Ha en fin dag allihop!

och lyssna på Afasis nya låt Jobb, himla bra!


puss :)

ons-mån

Hej!

Nu är det måndagkväll & jag har nyss ätit lite mat. Tänkte jag skulle uppdatera lite om vad jag har haft för mig de senaste dagarna:

I onsdags bar det iväg till den lilla staden Mariestad. Valborg som det var firades här i Hallsberg med att det, samtidigt som jag och Malin skulle åka, passerade över 1000 motorcyklar på den lilla vägen där vi skulle bli upphämtade. Himla konstiga tradtioner de har i denna hålan tänkte vi samtidigt som det var lite kul. :) Vi kom iaf till Mariestad på kvällen, åt på en restaurang inne i byn & sen gjorde jag bort mig ordentligt inne på ICA men det är en annan historia.

I torsdags sprang vi sprint-SM. Jag är nöjd med en 20e plats i kvalet dryga 2 min efter Helena Karlsson. Med tanke på min form för tillfället kunde jag inte gjort så mycket mer än så. :) Niklas gick till final och var riktigt duktig! Jag bekantade mig även lite med självaste Tant Mutti / Carl Magnusson, som för övrigt berättade att han i smyg läser min blogg, hoho på den! :) Efter tävlingen åkte vi upp till Krylbo, Avesta där vi sov över på ett vandrarhem.

I fredags var vi lediga från tävlingar så Malins käre far hade bokat in alla järlas ungdomar + ledare + Tommy Batz på en guidad tur i Salas silvergruvor. Dock var det inte så många som var så sugna på detta på torsdagskvällen när vi fick reda på att det var frukost kl 08.00 men efter lite mutningar följde vi med. Peter blev dock dryga 1000 kr och varsin glass/fika  till oss fattigare på kuppen då han lovade att betala allas inträden. Men det var det nog värt! Det var rätt kul där nere faktiskt. På kvällen hade Karl Tiselius ifrån Göteborg ordnat en microorientering runt huset där vi bodde. Han hade lagt ned en himla massa jobb och det blev riktigt coolt tillslut. Jag agerade hejarklack medan några stollar från klubben var ute i dryga kvarten på typ 300 m...;)

I lördags var det tävling i Avesta. Dåligt gick det och tråkigt var det. Annars gjorde vi inte så mycket mer den dagen, åkte och köpte glass och sen tillbaks till vandrarhemmet.

I söndags var det sprint på G. Jag startade näst först av alla på hela tävlingen, 10:01. När det var tre minuter till start insåg jag att jag var askissenödig men det var bara att springa på. Förutom att jag blev jagad av en galen, läskig hund på väg från 4an och sprang helt fel och för övrigt var helt virrig hela banan ska jag inte klaga. Fy!
Jag och Malin åkte med sen med Skånes buss ner till Örebro.  Himla trevligt folk de där skåningarna! ;)

Jag är en "trött snubbe", som Ellen skulle sagt, efter denna helg, orkade ingenting idag på träningen, men det var himla kul och jag träffade massa glatt folk så som Ida Östberg, Ellen & Linnea, Niklas, Järlakillarna + Tommy, Tant Mutti, Johanna & Karro och gänget, skånefolket och Svante som jag fick låna den snygga hatten av. Jag lovar att ta väl hand om den tills på lördag! ;)

Nu blir det till att tagga till för matte-B provet på torsdag och boka lite tåg för helgerna framöver. Ha en sjyssht kväll allesammans. Puss!

måndag

Hallå!

Jag lever och är hemma igen men ska alldeles strax kila till skolan så uppdatering ons-sön får ni i eftermiddag/kväll. Ha en grym dag så länge!

puss

RSS 2.0