vill man vara fin får man lida pin

Jag har just noppat mina ögonbryn. Tänkte att det var läge om jag vill vara lite snygg imorrn kväll, och det vill jag ju. Grejen är bara den att den finns ingenting som jag tycker så illa om som att noppa ögonbryn. Det gör så f r u k t a n s v ä r t ont! Är det bara jag som lider av denna smärta? Varje litet ryck med pincetten är som att trampa på ett häftstift, och det mina vänner är inte skönt. Tro mig, jag vet. Men nu är det äntligen gjort så nu kan jag andas ut ett tag innan det är dags att återvända till helvetet igen.

Hur som helst, imorrn väntar nyårssupé i Örebro med lite roligt folk. Hör ni hur fint det låter? Supé. Det är 4 olika rätter och tjofaderittan. Finklädd ska man vara också. Jag kör på ett säkert kort och sätter på mig samma blåsa som förra året (det är inte med samma folk, okejdå Malin och Fredde men inte resten, så ni kan vara lugna), den blåa fina med rosetten på. Till det kör jag nyklippt, nyslingat hår i utsläppt form (platt eller lockigt?), ett par svarta strumpbyxor (med eller utan blommönster?) och mina svarta pumps från esprit. Kan nog bli en fin kväll!

Om vi inte hörs innan så hoppas jag ni får en hejdundrande nyårsafton och glädjs åt det nya året. Det tänker jag göra! Puss & kram.


oh what a day

Mitt mål med den här dagen var, som ni vet, att hitta ett par jeans. Tror ni att jag lyckades?

OH NO.

Jag hatar allt vad jeansletning heter och mellandagsrean i Stockholm tar kål på mig! Vart kom alla människorna ifrån?!

Hur som helst, jag köpte tre par strumpbyxor och en svart lång tröja från Indiska så jag kommer förhoppningsvis överleva vintern ändå. Och vetni? Imorrn ska jag klippa mig och slinga håret igen. Klippningen är jag inte så förtjust över då jag äntligen börjar bli nöjd över längden, men utväxten måste fixas snarast så det känns fint.

Idag var jag, lillasyster och kusin Alva såhär tjusiga:






Vet ni vad jag tänkte på när jag såg den här bilden? Att jag har börjat se gammal ut på något vis. Kolla rynkorna i ögonvråna. NÄR KOM DOM DIT? Hualiga, hur känns det när man börjar närma sig fyrtio då?



28122009

Gokväll!
Hoppas ni mår bra och har haft en fin dag.

Jag är trött och sitter mest uppe för sittandets skull. Resten av gänget kollar på Flickan som lekte med elden men jag har ju redan sett den så jag funderar på att sova istället. Imorrn väntar en heldag i stan med lillasyster och kusin. Mellandagsrea för hela slanten ska det bli och jag håller alla mina tummar för att jag hittar ett par snygga (och inte svindyra) jeans. Sånt brukar ju gå bra...

Förresten så fyller min fina vän Lovisa 18 idag. Stort grattis snygging!


midsommarafton på Skansen -09


'cause once you know what love is, you'll never let it end

Jag önskar jag hade något kul att berätta. Kanske om någon fin film jag sett eller någon bra låt jag hört. Tyvärr så är inte fallet så ikväll. Jag har suttit och kollat på Underbar och älskad av alla och skämts så jag hållit på att dö i soffan. Det var en sån där film där allt bara gick fel och blev så fruktansvärt pinsamt, utan att jag kunde göra någonting åt det. Det vara bara att sitta där i soffan och se glad ut medan obekvämheten spred sig genom kroppen. Jobbig film faktiskt. Annars har dagen sett ut som de senaste. Jag sover på tok för länge, till typ elva, äter frukost, tränar mellan 13-14 cirka, görnågotsåeftermiddagstimmarnagår, äter middag, tittar på tv, hänger här, sover. Det lät väldigt tråkigt men så illa är det faktiskt inte. Idag var vi till exempel på traditionsenligt fika hos farmor. Det var mysigt!

Annars är jag nästan lite upprymd över att det här året är slut om fyra dagar. Äntligen! Det känns lite som att jag har bestämt att 2010 ska bli världens bästa år, vilket jag såklart inte kan räkna kallt med. Men allt kommer bli bättre än det som varit. Det lovar jag mig själv. Och det är ju en bra början, eller hur?

Sen skulle det ju inte skada om man träffade någon med fina ögon OCH ett fint hjärta. Jag menar, någonstans måste det väl finnas sånna?! Om någon av er hittar honom där ute nånstans så kan ni väl be honom höra av sig till mig? Är det en deal?

Sjyssht.

p.s



En lite försenad julklapp från mig till er. Dröm sött ♥

Berry kiss it is

Hej mina vänner!

Hade ni en fin julafton? Nöjda med paketen?

Jag är sjukt nöjd med mina! Överhuvudtaget (ett ord?) så var årets julafton den mysigaste på länge! Julmaten var god, alla var glada, tomten hade den roligaste humorn, det var fullt med snö på marken och...


JAG FICK EN GITARR!!


Nu kan alltså ingenting, absolut ingenting stoppa mig. Jag ska plinka tills fingrarna blöder, för jag tänker verkligen lära mig på riktigt. Åhh, jag är så glad! Förutom gitarren fick jag tusen andra fina saker också (när blev jag så snäll?). Jag fick bland annat äntligen en plattång, en vinröd adidasjacka, örhängen, en kanonbra väska och lite så. Tack och bock!

Annars så njuter jag mest av lovet, tränar ganska mycket och myser ännu mer. Ikväll var jag hos Ellen och tittade på The Holiday. Fina fina film! Jag har just bestämt att Jude Law ska få föda mina barn, eller ja.. i alla fall få bli pappa till dom. Det vore nog lite som grädden på moset i dessa fina juletider.


julafton



GOD JUL ÖNSKAR TOMTEMOR!

julfeeling a´la Halls casa







Titta titta! Det är julkänsla här i huset!

Nu är det Bingolottos uppesittarkväll med morfar och lillasyster som gäller. Jag hoppas ni mår bra!


22

Jag vet inte vad det är med julen men på något sätt så får man helt plötsligt tusen saker att göra. På en gång. Idag har jag bakat knäck, varit och handlat all julmat + de sista julklapparna med mamma, sprungit intervaller med Emelie och bastat med Ellen och Linnea, kommit hem och slutligen tagit emot morfar som ska bo här i en vecka. Och imorrn, då ska jag och mamma sätta klockan för att hinna ut och åka skidor innan vi måste hem och rulla köttbullar, slå in paket osv osv. Sen tänker jag inte missa Bingolottos uppesittarkväll imorrn heller. Morfar bjuder på en lott så då är det klart man måste spela!

Igår sålde jag och Malin julgranar vid Nacka Forum hela dagen. Det blåste och var många minus. Kallt men rätt mysigt.

 

Nu ska här snart sovas. Take care my friends. Pusss

hjälp, tack!



Snälla söta ni, är det någon av er som kan ha en aning om vartifrån sjalen som Katrin har på sig på bilden, kommer ifrån??? Sjukt fin!

JAG. MÅSTE. HA. DEN.

vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Hello mates!

Jag har varit lite busy sen vi hördes sist. Det har varit klassfest, skolavslutning, packning, olgy-avslutning och slutligen hemfärd med mamma och lillasyster. Men nu är jag tillbaks! Jag hoppas kunna ge er bilder på hela kalaset så snart jag får tag på några! Nu sitter jag hemma i soffan i det gamla välkända vardagsrummet och har jullov. Mitt sista riktiga jullov, eller kallas det fortfarande så efter gymnasiet? Det känns lite tomt liksom. Eller det är klart det är himla skönt men jag blir så rastlös. Förhoppningsvis ska jag nog kunna underhålla mig tills skolan börjar igen.

Ute ligger snön djup och det är svinkallt, bokstavligt talat. Det ser ut som om det kan bli en riktig vit jul för en gångs skull! Om det fortsätter så här ska jag minsann inviga längdskidorna så snart det bara går. På måndag ska jag och Malin sälja julgranar och snart, verkligen snart, måste jag fixa de sista julklapparna. Så Morfar, vad önskar du dig??

Imorrn ska jag och Anna gå på bio och se Luftslottet som sprängdes. Mysigt. Jag hoppas den är så bra som alla säger! Jag läste förresten en lång intervju med Håkan i Aftonbladet precis. Han är så fin, så fin. Tyvärr kunde man inte läsa intervjun på nätet men ni som har tidningen; läs den! Håkan är en mycket klok man och jag kom just på att man kanske skulle ha önskat sig dvd:n från peace&love i julklapp.

Hoppas ni har en fin lördagskväll. Snart kommer tomten.


ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på

Hej kompisar!

Jag sitter hemma och väntar på att få kila till skolan en sväng. Jag var och tränade imorse och det var så fint ska ni veta. Snön låg som ett pudertäcke över hela skogen och allt var bara helt mysigt. Visst var det kallt, det var det verkligen, men det hör väl till antar jag. Det var i alla fall en bra start på den här onsdagen! I eftermiddag väntar ännu mer träning (peppar peppar att jag varken är skadad eller sjuk) och sen blir det hem och mysa till Bonde söker fru och Paradise Hotel. Favvisonsdagen har bara börjat!

Jag hoppas ni också njuter lite av vintern. Bara åtta dagar kvar till tomten kommer nu!

Förresten, om ni har missat hur bra Lykke Li är så kan ni ju alltid lyssna lite på dom här, så kanske ni förstår.

Tonight



Little bit



Possibility

julklappstips

Om ni fortfarande undrar vad jag önskar mig i julklapp så kommer här ytterligare ett tips.

"En bok om kärlek" av Michaela Forni. Finns att köpa här!

11-13 december 2009

I fredags var det dags för utgång på Frimis i Örebro med några av mina finaste flickor. Malin, Lilian och Jossan. Vi var taggade och vi var glada. Det såg ut lite så här.


Malin hade hjälpt mig att göra värsta grejen med håret. Ni kanske såg när Shakira var hos Skavlan för typ två veckor sen? Så såg det ut! Typ i alla fall.








Efter fredagkvällens bravader började vi lördagen lugnt med lite skidor på tv och sen julshopping i Örebro. En fika med Martin hanns också med och när vi kom hem igen var vi mer än redo för julklappssnurr hemma hos Lilian! Kvällen bjöd på SJUKT GOD saffranschokladkaka, alltså verkligen himmelsk god, julklappsbyte och singstar. Själv fick jag mitt eget paket men eftersom jag var helt nöjd efter köpet så blev jag inte bitter inte. Tvärtom. Jag hade nämligen köpt ett par riktigt snygga örhängen och ett armband. I will show you someday!

Idag då. Ja, det blev ett sjuhelsikes långpass med Mallan. Vi bestämde oss för att springa och ta en titt på Kumlaanstalten och hälsa på de hårda grabbarna. Sagt och gjort. Vi sprang dit OCH hem och det tog betydligt längre tid än vi räknat med. Själva fängelset var väl inte så mycket att titta på direkt, bara massa taggtråd och höga murar typ. Vi sprang i alla fall 15 km och var sådär lagom möra när vi kom hem. Heja heja. Sen drog vi till stan, ja igen, och kollade på New Moon med Michaela. Och jag vet inte vad jag sa säga. Vilken underbar film! Jag ville verkligen inte att den skulle ta slut och jag fick värsta glada känslan i magen. Nu kan jag knappt vänta till den 30 juni i sommar då nästa kommer. Sedensedenseden!

Tack för en av de finaste helgerna på länge. Nu väntar avslappningsband och sen sömn. Sleep tight.

13 dieciembre

Hej mina vänner!

Helgen har varit fullspäckad av massa roligheter, lovar att berätta mer sen. Nu sitter jag och skriver om aktionspotential och massa andra spännande biologiska saker som ska vara klart imorrn. Dock tar jag en paus nu och sticker ut i kylan och springer långpass med Malin. Sen väntar New Moon, äntligen(!), inne i Örebro 15.30. Ser ut att bli en fin dag det här också!

Ta hand om er och glad lucia!

Puss så länge

fuck off nu kör vi



Ikväll blir det utgång med brudarna. Kan inte bli annat än bra!

kärleken är inte blind, men ganska närsynt

Jag lyssnar på Damien Rice och hamnar här igen. I mitt rum, sent på kvällen när mina vänner har gått och lagt sig. Bara jag och mina tankar. De sista dagarna har jag tänkt på hur glad jag är över att det snart är ett nytt år. 2010 kommer bli ett kalasbra år, det vill jag verkligen tro. Vår, fester, STUDENTEN och sen, inga måsten. Inga alls. Vi får se vad som händer. Det är både spännande och läskigt att inte veta vart jag kommer ta vägen, men det hör väl till antar jag. En sak som jag är medveten om är i alla fall att 2010 inte på något vis kan bli värre än vad detta året har varit. 2009 har nog varit det jobbigaste året i mitt 18-åriga liv. Det har hänt massa jobbiga saker tidigare i mitt liv också, det är inte det jag menar, men det är först i år som jag varit tillräckligt stor för att verkligen känna. Jag har inte kunnat blunda för problemen som man kunde när man var mindre. Det har varit ett känslomässigt kaos om man ska fatta sig kort. Däremot tror jag att detta året har lärt mig en hel del om livet. Om kärleken. Att det inte är så lätt alla gånger och hur fruktansvärt, fruktansvärt ont det kan göra när man mister någon man tyckt så himla mycket om. Jag kunde aldrig gissa.

Den 10:de december idag. Tjugoen dagar kvar tills skitåret är över och det nya kan börja. Jag ser verkligen fram emot det.

Sov gott sötnosar. ♥

rastlös

Jag funderar hur jag ska överleva hela vårterminen. Som det ser ut kommer jag ha totalt 11 lektioner på 5 dagar. Typ två lektioner om dagen. Någon dag bara en och en annan tre. Det jag menar är att jag kommer få så himla mycket ledig tid som jag inte har någon aning om vad jag ska göra med. Så mamma, jag önskar mig fortfarande en gitarr. Får jag ingen i julklapp så kommer jag bli så rastlös att jag förmodligen har blivit galen lagom till min 19-årsdag i mars. Och det vill vi ju inte, eller hur?

Den här terminen har jag det i och försig också ganska slappt. Jag har i princip gjort klart allt som ska vara klart innan jul och nu sitter jag bara och segar. Idag satt jag till och med kvar i skolan en timme efter att jag hade slutat bara för att jag inte ville gå hem. Det är ju hundra gånger roligare att sitta och prata med sina vänner i skolan än att gå hem och häcka på sitt rum i fyrtioåtta timmar innan resten av gänget kommer hem.

Jag är nog inte menad att leva i ensamhet helt enkelt. Ännu en orsak som gör att jag tror att det kommer bli riktigt jobbigt att flytta hem igen efter studenten. Till ett hus med fyra personer. Jag saknar ju allt liv bara på helgerna liksom. Men jag kanske inte ens kommer flytta hem, jag kanske kommer göra något helt annat. Who knows?

Only time.

bara så länge det finns stjärnor över oss & bara så länge våra hjärtan klarar av att slå



Jag är trött. Trött på hur hela det här året har varit ett enda djupt jack i hjärtat. Hur det har gjort så fruktansvärt ont för att sedan sakta, sakta börja lappas ihop igen. För att sedan spricka upp. Och lappas om på nytt. Senaste gången hann det till och med lappas ihop så pass mycket att jag nästan trodde att det var helt igen. Jag var glad och lite pirrig. Men tji fick jag. Jacket rispades upp ytterligare än gång och nu har jag fått nog. Jag orkar inte med fler illamående magar eller ledsna ögon. Det är inte värt det. Om jag var rädd för kärleken innan så har den definitivt skrämt skiten ur mig nu. Det känns som om jag aldrig mer kommer våga kasta mig ut, man bränner sig ju bara.

Var inte tanken att kärlek skulle få människor att må bra?


thursday

Istället för att gå hem och tråka idag efter skolan föreslog sötagnes en fika. Inget man tackar nej till i första taget! Vi var alla på vårt mest fotogeniska (jag vet att det inte heter så men ni vet vilket ord jag har på tungan!) humör.

Tur man har så fina vänner! ♥



give me something i can feel

Ikväll känns det sådär rörigt i hjärtat igen. Så mycket tankar. Så många frågor. Önskar jag vore på en varm strand någonstans med mina finaste vänner. Typ som på Kreta.

 


p.s

Kolla denna också! Håkan släpper nytt! ♥

santa claus is coming to town

Jag har sovit ohyggligt dåligt inatt. För det första kunde jag inte somna efter att jag läst ut luftslottet som sprängdes (som förövrigt var precis lika bra som de andra två) för jag blev rädd och det var massa läskiga ljud i lägenheten. Sen när jag äntligen somnade fick jag minsann ingen ro. Jag vaknade typ sjuttiofem gånger mellan halv sju och halv tio. Så tillslut bestämde jag mig för att gå upp och slå in Malins paket. Hon fick en chokladkalender och verkade bli glad. Imorrn är det min tur igen!

Det är ju den andra december idag och den här månaden har redan innehållit mer sol än vad hela november gjorde. Helt underbart! Jag vill bara ut och ta en promenad och njuta av vädret, eller äta en lussebulle. Promenad blir det snart för jag måste till skolan en timme, himla ansträngande onsdagar, lussebullen får vänta till ikväll. Det är nämligen superonsdag i min tv-soffa. Bonde söker fru OCH paradise hotel. Är inte det lillördag så säg!?

Förresten, ni har väl inte missat detta?

december

November är äntligen, äntligen över. Årets absolut dystraste månad byttes inatt mot en av de mysigaste. December. Solen skiner utanför fönstet (bara en sån sak gör ju att man kan skratta sig lycklig) och julpyntet är på plats. Det här kan nog bli en bra månad ska ni se!

Chokladkalendern är öppnad, ljuset tänt och första paketet i min och Malins paketkalender är öppnat. Imorse fick jag den söta hjärtskålen med massa rollo i.
Me like!

 


RSS 2.0